Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andreea06 wrote:Noi facem asa mesele Statia X si atat.. plicuri nu m-am gandit sa mai fac custom, ci normale luate dintr-o papetarie, poate ceva culoare bleu. Ca nu vreau sa scriu numele la scaune, o sa indrumam noi persoanele la statia X si se aseaza cum vor ei.
Oh, cutia de dar.. aia o pregatesc eu, clar. Sa imi notez :P
Si marturiile tre sa le pregatesc sapt asta care vine.
Pana la urma cred ca in jur de 50 adulti si 9 copii vom fi.
Vaccinul nu am cautat sa cumpar rotarix inca.. asa as fi dat tura asta prima odata, dar acum nu stiu.. sa sun luni sa programez si vad cum zice si doctorita..
Wow ce multi vor fi la botez , cam atatia au fost la mine la nunta oops Referitor la vaccin , am vb cu dr si eu i-am zis ca nu ii dau vaccinul ala acum , a zis parca se da in doua ture ..si tre sa fie pauza minim o luna intre cele doua vaccinari asa ca il dam pe la 3 luni si 5 luni cred ..mai vedem . Mie imi vine de acum sa plang cand e vorba de vaccin
|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Dana_ wrote:Wow ce multi vor fi la botez , cam atatia au fost la mine la nunta oops Referitor la vaccin , am vb cu dr si eu i-am zis ca nu ii dau vaccinul ala acum , a zis parca se da in doua ture ..si tre sa fie pauza minim o luna intre cele doua vaccinari asa ca il dam pe la 3 luni si 5 luni cred ..mai vedem . Mie imi vine de acum sa plang cand e vorba de vaccin
Asa vrem si noi, la 3 si la 5 luni. La 4 si 6 luni parca sunt unele din schema obligatorie si sincer nu am vrut sa il combin cu altele. Trebuie sa cumparam noi ambele doze, o doza este parca intre 230 si 280 in functie de farmacie, dar se elibereaza doar cu reteta, deci sa ceri si asta acum la vaccinul de 2 luni.
In bucuresti toate cunostintele care au nascut le-a fost recomandata ecografia. Fetitele am inteles ca au sanse mai mari, dar dau trimitere pentru toti. Dureaza cateva minute ecografia, o poza la sold in stanga una in dreapta si gata. Ne-a recomandat si noua sa il lasam cat mai broscuta sa stea, sisteme ergonomice si vit d3(vigantol) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Dana_ wrote:Wow ce multi vor fi la botez , cam atatia au fost la mine la nunta oops Referitor la vaccin , am vb cu dr si eu i-am zis ca nu ii dau vaccinul ala acum , a zis parca se da in doua ture ..si tre sa fie pauza minim o luna intre cele doua vaccinari asa ca il dam pe la 3 luni si 5 luni cred ..mai vedem . Mie imi vine de acum sa plang cand e vorba de vaccin Sa-ti faci planul si cu cel nou pneumococic sau cum ii zice.. mie mi-a recomandat pediatru privat sa il fac la 5 luni, independent de restul.
Eh la nunta erai tanara nu? Plus ziceai ca parintii nu te-au sustinut cu sarcina.. |
|

Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Andreea06 wrote: Sa-ti faci planul si cu cel nou pneumococic sau cum ii zice.. mie mi-a recomandat pediatru privat sa il fac la 5 luni, independent de restul.
Eh la nunta erai tanara nu? Plus ziceai ca parintii nu te-au sustinut cu sarcina..
Andreea, imi poti spune te rog de unde ai luat tu lenjeria ai aparatorile (bleumarin cu buline) mi-a placut la nebunie |
|

| lixandra_alexandra wrote:Andreea, imi poti spune te rog de unde ai luat tu lenjeria ai aparatorile (bleumarin cu buline) mi-a placut la nebunie
Din bebe supermarket a fost, asa a fost setul de lenjerie cu aparatori. Sunt stelute albe 300 lei parca a fost. |
|

Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| Neata uuuu, ce de chestii interesante aici , ma apuc acum sa citesc din urma si sa imi iau notite .. |
|

| Bine ai venit Anemona! :) te asteptam curand si cu bebica aici.
Noi aseara am mers la bowling cu colegii sotului, initial am zis ca nu merg ca na, cu bebele nu e potrivit dar el a zis ca mai vin colegi cu copiii, de 1 anisor si 2 anisori au fost. Si e o sala mare aerisita cu canapele, mese, jocuri arcade, ne-am distrat. La bowling n-am prins pista dar am jucat aruncat la cos si inca un joculet, ca bebe a dormit tot timpul si faceam cu tura cu sotul sa il supraveghem. Doua colege s-au tot oferit sa fie babysitter daca vrem la cinema odata.. si eram toate pe langa el ‘uf, oare nu se trezeste?’ si eu ‘nuuuu..’ |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andreea06 wrote: Sa-ti faci planul si cu cel nou pneumococic sau cum ii zice.. mie mi-a recomandat pediatru privat sa il fac la 5 luni, independent de restul.
Eh la nunta erai tanara nu? Plus ziceai ca parintii nu te-au sustinut cu sarcina..
Pff nu sunt hotarata cu unele vaccinuri , in special rotarix . Le facem alea obligatorii si mai vedem cu astea Am avut nunta cu putini invitati pt ca a fost asa rapida si da ..cam devreme la 21 ani . Noi inca nu ne-am hotarat cand facem botezul , probabil prin martie ...e greu asa cu toate neamurile peste hotare , suntem putini ramasi in tara
|
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Mamici, sunt curioasa, ce hainute ati pregatit pt primul costumas al bebelui(deci imediat dupa nastere) ? Nu ma intereseaza marca, cat tipul si combinatia hainelor: salopeta body, bluza, etc...
Mersi!!! |
|
| AriaM wrote:Mamici, sunt curioasa, ce hainute ati pregatit pt primul costumas al bebelui(deci imediat dupa nastere) ? Nu ma intereseaza marca, cat tipul si combinatia hainelor: salopeta body, bluza, etc... Mersi!!!
Noi am avut body cu maneca lunga, set din pantalonasi cu botosei si bluzita cu mikey mouse, caciulita, combinezon.
Costumasul cu mikey il pastrez in cutia lui cu amintiri |
|

| Combinezonul e body-ul cu maini si picioare lungi?
Deci in toate astea a fost bebe tau imbracat imediat dupa ce s-a nascut?
alina89 wrote:Noi am avut body cu maneca lunga, set din pantalonasi cu botosei si bluzita cu mikey mouse, caciulita, combinezon. Costumasul cu mikey il pastrez in cutia lui cu amintiri |
|
| AriaM wrote:Combinezonul e body-ul cu maini si picioare lungi?
Deci in toate astea a fost bebe tau imbracat imediat dupa ce s-a nascut?
Aaaaa, scuze. Ma gandeam la iesirea din spital.. cum noua pe perioada internarii ne-au dat ei tot pt bebe.
A purtat numai salopete de la nastere pana la externare. |
|

| Mersi!
alina89 wrote:Aaaaa, scuze. Ma gandeam la iesirea din spital..  cum noua pe perioada internarii ne-au dat ei tot pt bebe. A purtat numai salopete de la nastere pana la externare. |
|

| Dana te rog sa imi mai zici o data la ce dentist ai mers tu, caut acum optiuni ca deja doare zilnic maseluta mea si tre sa o rezolv. Am citit ca exista anestezie compatibila cu alaptarea, cu articadeina parca ii zice.. deci multi medici invata in facultate ca se arunca primul lapte sau mai rau ca 24 h sa nu se alapteze, studiile recente zic sa substanta respectiva e ok. Just fyi pt mamici :) |
|

| AriaM wrote:Mamici, sunt curioasa, ce hainute ati pregatit pt primul costumas al bebelui(deci imediat dupa nastere) ? Nu ma intereseaza marca, cat tipul si combinatia hainelor: salopeta body, bluza, etc... Mersi!!!
Si la mine a fost imbracat de ei la spital.. dar in functie de vreme sa pregatesti, pt iarna body scurt/lung - se refera la maneci + pijamaluta din aceea intreaga sau pantalonasi intregi ( care acopera si talpita). Caciulita.. vezi si cum va fi temprratura pe acolo, de fel recomandarea e sa aiba un strat in plus fata de cum te inbraci tu. |
|
|