Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Lili Eu wrote: Eu am cumparat acum o saptamana marsupiul asta pt Dominic ca primul a ramas mic de el...si acum cu carutu e cam greu sa iesim la plimbare...si eri a fost prima plimbare in el ...si a fost ok...si ptr mine si pt el....dar cred ca e indicat ptr bebelusi mai mari de la 6-7 luni in sus e marisor si pt Dominic si el are aproape 10kg si 85cm Pff.. ei au scris incepand cu 3,5 kg pana la 20 kg Noi suntem pe la 6,5 kg. Vedem cum e, partea buna la emag e ca faci retur imediat, il duc in showroom si imi da banii pe loc. Oricum vreau unul pe termen lung, mai avem si carutul si sa alternez. Sper sa fie usor de incheiat legaturile, Dominic sta sa fie pus in sistem? cred ca la 10 kg e si mai greu sa-l manevrezi |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Inawar wrote:Pff.. ei au scris incepand cu 3,5 kg pana la 20 kg Noi suntem pe la 6,5 kg. Vedem cum e, partea buna la emag e ca faci retur imediat, il duc in showroom si imi da banii pe loc. Oricum vreau unul pe termen lung, mai avem si carutul si sa alternez. Sper sa fie usor de incheiat legaturile, Dominic sta sa fie pus in sistem? cred ca la 10 kg e si mai greu sa-l manevrezi Eu zic ca la bani astea merita sa il pastrezi ca bebe creste repejor...:) aaa lui ii place maxim in marsupiu :))) in carut se pluctiseste si vrea jos in brate...dar asa in el e lunistit ii place sa o simta pe mami :) pai e usor de pus ...iti pui partea de dus prima data apoi il prinzi in talie si apoi il bagi pe bebe...nu e greu.. dar la noi Dominic e cam lungut si nu mai pot sa il bag asa usor ca trebuie il ridic in sus si el cum are picioarele lungi imi e cam greu singura dar ma descurc |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Experienta de mamica incepatoare. Iau totul pt bebe, schimb pampi, ma imbrac eu si ma incalt, il imbrac pe el apoi, ca sa nu se incalzeasca in combenizon, il duc la masina, revin repede dupa geanta lui cu toate cele, incui casa, plecam.. las bebe la sot, plec la unghii. Ajung la salon, parchez si realizez ca eu nu am decat geaca de luat pe mine. Rucsacul meu? portofel? Baaaani??? Nada
Noroc ca vin de ani de zile aici si biroul sotului e aproape, imi fac unghiile si fug la el dupa bebe si bani |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Andreea06 wrote:Experienta de mamica incepatoare. Iau totul pt bebe, schimb pampi, ma imbrac eu si ma incalt, il imbrac pe el apoi, ca sa nu se incalzeasca in combenizon, il duc la masina, revin repede dupa geanta lui cu toate cele, incui casa, plecam.. las bebe la sot, plec la unghii. Ajung la salon, parchez si realizez ca eu nu am decat geaca de luat pe mine. Rucsacul meu? portofel? Baaaani??? Nada Noroc ca vin de ani de zile aici si biroul sotului e aproape, imi fac unghiile si fug la el dupa bebe si bani
Stau chill ca si eu am umplut acum vreo sapt un cos la Profi, cu bebe legat de mine, si la casa am realizat ca nu am portofelul Noroc ca nu era nimic esential, am luat doar cateva dulciuri de 12 lei cat aveam la mine si am zis la tanti de la casa ca de cand am copilul mi-au cam pierit neuronii |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Saptamana viitoare vad ca vor avea la lidl articole pt bebelusi si mamici. Eu as mai lua salopete cu fermoar. Ca tot vorbeam de sterilizator, au ceva 3 in 1, sterilizeaza, decongeleaza si incalzeste. Asta poate mi util cand incep diversificarea si trebuie sa incalzesc, desi nu sunt sigura.
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Inawar wrote:Cum adica la baie cu noi? Nu ma prind
adica la baie. daca trebuie sa plecati si sunteti doar voi 2, faci un dus, pui copilul in scaunel, si il tii la vedere :))) faci o treaba, ii dai un sul de hartie igienica sa se joace cu ea si o sa fie fascinat. daca aveti unde sa il lasati, sa fie in siguranta, un tarc sau poate sta in patut, atunci probabil o sa sariti peste etapa asta |
|
| Inawar wrote:Saptamana viitoare vad ca vor avea la lidl articole pt bebelusi si mamici. Eu as mai lua salopete cu fermoar. Ca tot vorbeam de sterilizator, au ceva 3 in 1, sterilizeaza, decongeleaza si incalzeste. Asta poate mi util cand incep diversificarea si trebuie sa incalzesc, desi nu sunt sigura.
Sa ma uit si eu ce au. Si la pepco vreau sa ajung.
Eu luni ar trebui sa depun pt indemnizatie, ies din postnatal pe 21.
Piciul meu are 4 h juma de cand a papat ultima oara si inca doooarme. Cred ca il trezesc... |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| BabyGimi wrote: adica la baie. daca trebuie sa plecati si sunteti doar voi 2, faci un dus, pui copilul in scaunel, si il tii la vedere :))) faci o treaba, ii dai un sul de hartie igienica sa se joace cu ea si o sa fie fascinat. daca aveti unde sa il lasati, sa fie in siguranta, un tarc sau poate sta in patut, atunci probabil o sa sariti peste etapa asta Al meu ar manca toata rola de hartie pana termin eu dusu cum prinde un servetel de hartie il baga in gura sa il mamance ...ma gandesc ce bucurie ar fi pe el cu rola de hartie |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Vai Andreea, ce noroc ca iti mai permiti si luxuri din astea
Eu nu inteleg deloc hainutele din Pepco.. sunt mai mici in lungime si mari in latime. Alea cu fermoar sunt asa faineeee, ii vine in sfarsit singurul body care il avem asa si e super |
|
Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Andreea06 wrote: Sa ma uit si eu ce au. Si la pepco vreau sa ajung.
Eu luni ar trebui sa depun pt indemnizatie, ies din postnatal pe 21.
Piciul meu are 4 h juma de cand a papat ultima oara si inca doooarme. Cred ca il trezesc...
Unde depui dosarul pt indemnizatie? Eu tot astept o hartie de la finante ..de aproape o luna , din cauza asta nu pot depune . Pana acum se depunea dosarul la primarie , cand a mers sotul ultima data i-au spus ca pt indemnizatie se vor lua dosarele pe str bistritei la asistenta sociala parca |
|
| Dana_ wrote:
Unde depui dosarul pt indemnizatie? Eu tot astept o hartie de la finante ..de aproape o luna , din cauza asta nu pot depune . Pana acum se depunea dosarul la primarie , cand a mers sotul ultima data i-au spus ca pt indemnizatie se vor lua dosarele pe str bistritei la asistenta sociala parca
Maine sun la primaria floresti sa intreb ca eu pe floresti am domiciliul si pe siteul lor apare ce am nevoie pt depunerea indemnizatiei.. sa vad la tel mainr daca asa e.
Alina, daaa, am noroc si ca pot lasa la birou la sot bebele pt 2 ore, mai ales ca il duc mereu satul si adormit. Micutul a fost chiar cuminte azi si fericit, a zambit mult. |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Fetelor, mersi mult pt raspunsuri, imi sunt de mare ajutor |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Intrebare de noobisor
Voi dati la baietei dresuri? S-a cam racit vremea si nu stiu daca mai merge doar cu o pereche de pantalonasi + combinezon. Daca da, de unde ati luat? |
|
| alina89 wrote:Intrebare de noobisor Voi dati la baietei dresuri? S-a cam racit vremea si nu stiu daca mai merge doar cu o pereche de pantalonasi + combinezon. Daca da, de unde ati luat?
Eu nu, am dat pantaloni simpli mai ales ca am unii flausati asa.. sau body scurt, pijama intreaga si pantaloni subtiri peste, asa nu mai trebuia sosete. Sau salopeta in cazul asta, am ceva de blug.
Combenizonul e super fluffy si tine f bine cald, mereu verific cand il dezbrac. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| alina89 wrote:Intrebare de noobisor Voi dati la baietei dresuri? S-a cam racit vremea si nu stiu daca mai merge doar cu o pereche de pantalonasi + combinezon. Daca da, de unde ati luat?
Eu am fetita, daaarrr am primit hainute si printre ele am si dresuri de la finutul nostru :) sunt chiar de baietei, culoare albastra, kaki... Nu cred ca e un produs doar pentru fetite |
|
|