Clubul mamicilor incepatoare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MadaMadalyna
Scris: Sunday, January 14, 2018 7:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/22/2017
Lili Eu wrote:
Bravo mami newclap e ea mititica dar e o mica victorie.... Ptr ca e o luptatiare i se potriveste numele de victoria...Lol ma ducur enorm cand citesc ca sunteti bine...sa va dea D.zeu sanatate si putere...mai aveti un pic si plecati acasa ...uff ce emotii dance computerlove

Eee deja e ales numele Alessia - Nicole iar Nicole inseamna victorie.

Toti doctorii spun ca ea e un miracol, nu a avut complicatii, totul bine..
MadaMadalyna
Scris: Sunday, January 14, 2018 7:58 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Va multumesc mult pt incurajari si complimenteyes abia astept sa va anubt ca am invins total toate problemele si suntem acasa bine. Acum ne luptam sa invatam sa mancam la biberon, adoarme si mesteca in loc sa traga, dar invata usor usor sa manance
laura513
Scris: Sunday, January 14, 2018 8:33 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
MadaMadalyna wrote:
Va multumesc mult pt incurajari si complimenteyes abia astept sa va anubt ca am invins total toate problemele si suntem acasa bine. Acum ne luptam sa invatam sa mancam la biberon, adoarme si mesteca in loc sa traga, dar invata usor usor sa manance

Of ce ma bucur pentru voi!! computerlove hearts Bebelusa ta e o dulce si tu esti o luptatoare! Abia astept sa trimiteti poze cu voi de acasuca hearts
laura513
Scris: Sunday, January 14, 2018 8:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2017
Andreea06 wrote:
Mamici si viitoare mamici, vreau sa spun ca e frumoasa alaptarea dupa ce trece perioada de acomodare, durerile la sfarcuri.. sa va incurajez, o sa treaca si e asa frumos apoi. Bebe sta acum la san, nu doare nimic, se uita asa cu niste ochisori frumosi la mine... misca din manute, framanta.. e tare frumos momentul.

Subscriiiiiu!!! Alaptatul e genial dupa ce scapi de neplacerile alea de adaptare. Eu mor de dragul bebelusei cum sta ea si papa acolo, asa dulce da din gurita Love si cand mai zambeste la san sau ridica ochisorii aia albastri spre mine, apai ma topesc ca o inghetata pe asfalt in iulie Lol Incerc sa atasez o pozica ras

laura513 attached the following image(s):
coca mica.png

AdrianaC
Scris: Sunday, January 14, 2018 11:08 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
laura513 wrote:

Subscriiiiiu!!! Alaptatul e genial dupa ce scapi de neplacerile alea de adaptare. Eu mor de dragul bebelusei cum sta ea si papa acolo, asa dulce da din gurita Love si cand mai zambeste la san sau ridica ochisorii aia albastri spre mine, apai ma topesc ca o inghetata pe asfalt in iulie Lol Incerc sa atasez o pozica ras

Sa-ti traiasca minunea ! E frumoasa foc !
Si eu am avut probleme cu alaptatul la Andrei, dar nu am renuntat ! Am alaptat pana pe la 1 an si 6 luni... ras
Dana_
Scris: Monday, January 15, 2018 1:50 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
laura513 wrote:

Dulceata micaCheek Kiss
Asa este fetelor , la inceput e mai greu vreo saptamana cam asa a fost la noi. Sa vedem cat rezist de data asta pt ca la primul copil am intrerupt alaptarea la 6 luni , defapt de la 4 luni ii dadeam si lp si mi-a fost mai comod asa ..acum ma gandesc cu groaza daca alaptez 1 an cum se va desprinde de san ...
Si bebeii vostri sunt agitati cand papa sau mananca asa cu pofta? Al meu e teroare la acest capitol , aproape tot timpul cand mananca pare super infometat..apoi evident avem reprize urate de reflux uff
Apropo de cm , am vazut ca a-ti discutat la gravidute . La controlul de la o luna l-a masurat dr si a crescut doar 2 cm , el zice ca e ok ..dar dupa cum ziceti voi au crescut mai mult ...Ina parca ziceai ca in prima luna a crescut de la 54 la 60 cm nu? Si Andreea ziceai ca nu mai sunt bune body marimea 56..atunci clar a crescut destul de mult . Noi inca folosim 56
Andreea06
Scris: Monday, January 15, 2018 4:16 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Dana eu nu stiu cat a crescut in cm, la 2 luni acus aflu.. eu nu l-am mai masurat acasa la cm. Dar avea 53 la nastere, deci si 2-3 cm daca sunt deja e la limita a 56. Si cum mai usuc hainele la uscator, cine stie.. mi se par ca il strang sau ca deja nu mai ajung sa inchei capsele la body de 56. 62 e perfect.

Eu tre sa fac o vizita la stomatolog, dupa botez sa scot o masea se mi te ca deja iar incepe sa doara.. si sa fac o alta masea, s-a spart, norocul meu... uf. Dentisti am eu chef acuma si stres cu bebe si alaptarea, anestezia...
Inawar
Scris: Monday, January 15, 2018 8:35 AM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Dana, asa este, a avut 60 dupa care a mai incetinut ritmul. Depinde de fiecare bebel, unii se lungesc mai mult in prima faza altii pun greutate. La 2 luni avea 61 cm, chiar m-am mirat apoi la 3 luni 64 cm.
Sa vedem peste cateva zile la 4 luni cat are.
Eu am avut 2 body-uri c&a 56 care au fost bune pana la 2 luni. Dupa spalat erau micute dar pe el se largeau.
Bluzele 56 la fel au fost bune mai mult, cresterea lui am simtit-o la body in prima luna.
Acum folosin 68 - pepco, c&a si 62 h&m
Lili Eu
Scris: Monday, January 15, 2018 9:56 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
MadaMadalyna wrote:

Eee deja e ales numele Alessia - Nicole iar Nicole inseamna victorie.

Toti doctorii spun ca ea e un miracol, nu a avut complicatii, totul bine..
Ma ducur ca e sanatoasa, asta conteaza cel mai mult.. daca e sanatate trecem peste toate in viata...e mica ta victorie....love computerlove
alina89
Scris: Monday, January 15, 2018 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Mada, e o scumpa fetita. Nici nu zici ca a fost prematur Bravoo

Acum tocmai ce am ajuns si noi de la pediatru. Are piciu la 8 saptamani 4400g si 59cm. Circumferinta capusorului 35.5cm. A zis ca se dezvolta foarte bine, dar nu stiu de ce aplicatia mea arata ca e sub grafic cu capusorul. La voi cum e?

Legat de hainute, pantalonasii din pepco sunt mai ciudatei sau mi se pare mie? Nu am nimerit nici o pereche sa-i vin. Toate sunt super largi la burtica. NuStiu
Andreea06
Scris: Monday, January 15, 2018 1:35 PM
Nivel

Hope, te vad online, cum sunteti? grup

Alina, eu sapt viitoare o sa am masuratorile cred, o sa incerc sa il fac si eu acasa vinerea asta cand facem 8s.

Cat a avut la capusor inainte Alina? Noi am avut 32cm dar de atunci nu a mai fost masurat. Stiu ca la puseul de 8s creste circumferinta mai mult.
alina89
Scris: Monday, January 15, 2018 1:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:
Hope, te vad online, cum sunteti? grup

Alina, eu sapt viitoare o sa am masuratorile cred, o sa incerc sa il fac si eu acasa vinerea asta cand facem 8s.

Cat a avut la capusor inainte Alina? Noi am avut 32cm dar de atunci nu a mai fost masurat. Stiu ca la puseul de 8s creste circumferinta mai mult.

Il mai cantarim si noi acasa si ne da mai putin de obicei :))

Capusorul 33cm la nastere, 34.25 la 3s si acum la 8s 35.5. Adica vine puseu imediat, nu? Grozaaav Lol

E greu tare la puseu, dar asa de fascinata sunt de achizitiile lui apoi. Acum a lovit un leut pe salteluta de jucat de cateva ori si scoate sunete dupa noi. Il imitam oricum la fiecare sunet si incepe sa rada apoi. Azi era asa de vesel la consult, se amuza si doctora.

Apropo, va recomand salteluta de jucat daca nu aveti inca. E fascinat de ea. Si ne trezim ca il apuca rasu singurel cu gatul dupa animalute in ea. E asa iubibiiil computerlove
Andreea06
Scris: Monday, January 15, 2018 1:55 PM
Nivel

alina89 wrote:

Capusorul 33cm la nastere, 34.25 la 3s si acum la 8s 35.5. Adica vine puseu imediat, nu? Grozaaav Lol

E greu tare la puseu, dar asa de fascinata sunt de achizitiile lui apoi. Acum a lovit un leut pe salteluta de jucat de cateva ori si scoate sunete dupa noi. Il imitam oricum la fiecare sunet si incepe sa rada apoi. Azi era asa de vesel la consult, se amuza si doctora.

Apropo, va recomand salteluta de jucat daca nu aveti inca. E fascinat de ea. Si ne trezim ca il apuca rasu singurel cu gatul dupa animalute in ea. E asa iubibiiil computerlove

Inca nu am luat salteluta dar e pe lista imediat. Eu nu am simtit puseul acela primul din wonderweeks, n-a fost mofturos. Asta urmatorul e despre patterns, ar trebui sa observam ca se uita dupa modele si umbre, ca ne urmareste mai ok fata (pana acum vedea conturul si acum se uita si in interiorul conturului), ca isi descopera manutele.. sa vedem.
alexutza_88
Scris: Monday, January 15, 2018 2:23 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2017
alina89 wrote:

am comandat si eu la emag salteluta pt ca e dornica de joaca, sper sa ii placa. aseara am cantarit-o si are 5020 g, foarte ok avamd in vedere ca pe 26 facem 3 luni. abia am asteptat sa trecem de pragul de 5 kg hohot . e vesela mereu, si cand da afara laptic , ea e cu gura pana la urechi. e duuulce foc
anaile92
Scris: Monday, January 15, 2018 2:26 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/15/2018
Buna fetelor,

Tocmai ce am intrat si eu in clubul vostru, inca imi prind urechile prin acest forum. Am 25 de ani si din vara anului trecut am inceput sa lucram la un bebe. Cu un iubit doar 3 zile pe saptaman acasa, ovare micropolichistice si un ovar "adormit" cred ca rezultatul e previzibil.

Urmatorul pas tot citind pe aici am hotarat sa fie verificarea trompelor si demersuri spre un tratament de stimulare a ovulatiei.

CM a ajuns la 36 de zile, luna aceasta urmeaza sa fac testele de ovulatie pe toata perioada lui.

Cu ce sfaturi ma puteti ajuta?

Va pupacesc!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.