Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| alexutza_88 wrote:Citesc tot dar spre rusinea mea nu am mai scris aici. Pitica mea are un program ciudat, dupa masa de la 12 noaptea tocmai la 2 se culca. Sta cu niste ochi mari ....nu e chip sa adoarma pana la 2. Dupa vaccinul 2 in 1 a fost cateva zile agitata si fara pofta de mancare. din fericire nu a facut febra. Acum doarme bustean, daca a petrecut azi noapte...  Imi e ciuda si pe vremea asta, ieri si alaltaieri a batut vantul si nu am scos-o iar azi ploua. Doarme foarte bine in carut la plimbare si are un tonus bun dupa. o tin si 2 ore afara cand e temperatura ok. Colici tot mai avem dar s-au mai rarit putin, nu mai plange chiar in fiecare zi.
Asa imi e ciuda si mie pe vremea asta... mai bine ningea. A inceput sa nu mai doarma asa toata plimbarea, ne mai studiaza pe noi, se uita pe cer :))
Al meu are ora fixa de culcare 00:30 si se trezeste la 5-6 ore apoi. Vad ca de 2-3 zile mai adoarme la loc 1-2 ore apoi gataaa pana la 00:30 iar. Bine ca mai motaie la san cate putin daca il las.
Pregatirile pt botez sunt gata? Cand a ramas? eu invat de la voi ca pana e al nostru... :)) noi avem de umblat si dupa verighete si o rochita decenta probabil alba ca vom face si cununia religioasa, dar fara traditii si "scandal". Sper sa gasesc ceva dragut. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| alina89 wrote:Asa imi e ciuda si mie pe vremea asta... mai bine ningea. A inceput sa nu mai doarma asa toata plimbarea, ne mai studiaza pe noi, se uita pe cer :)) Al meu are ora fixa de culcare 00:30 si se trezeste la 5-6 ore apoi. Vad ca de 2-3 zile mai adoarme la loc 1-2 ore apoi gataaa pana la 00:30 iar. Bine ca mai motaie la san cate putin daca il las. Pregatirile pt botez sunt gata? Cand a ramas?  eu invat de la voi ca pana e al nostru... :)) noi avem de umblat si dupa verighete si o rochita decenta probabil alba ca vom face si cununia religioasa, dar fara traditii si "scandal". Sper sa gasesc ceva dragut.
botezul va fi pe 17 februarie. Inca nu am inceput pregatirile sunt bezmetica rau....nu am timp de nimic. ma mobilizez eu zilele astea sper. restaurantul e rezolvat mai avem de vb cu dj ca oricum nu e ocupat in per asta, si sa vb pt tort si candy bar. mai sunt marturiile si cred ca asta e cam tot. nu facem ditamai fiesta vom fi in jur de 30-35 persoane. nu imi plac scenele cu ursitoare asa ca le zic pas. am scapat si de asta :))) |
|
| alexutza_88 wrote:
botezul va fi pe 17 februarie. Inca nu am inceput pregatirile sunt bezmetica rau....nu am timp de nimic. ma mobilizez eu zilele astea sper. restaurantul e rezolvat mai avem de vb cu dj ca oricum nu e ocupat in per asta, si sa vb pt tort si candy bar. mai sunt marturiile si cred ca asta e cam tot. nu facem ditamai fiesta vom fi in jur de 30-35 persoane. nu imi plac scenele cu ursitoare asa ca le zic pas. am scapat si de asta :)))
Nici mie nu imi plac ursitoarele deeeloc, dar probabil ca o sa luam ca sa fie toata lumea multumita si sa mai tina lumea ocupata, dar sa vedem si ce copii or sa vina ca altfel nu se merita. In jur de 40 sper sa avem noi. Sa depun dosarele pt alocatie si indemnizatie sa scap de grija asta apoi ma apuc de pregatiri |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Haha, si asta se poate. Dar nu zic sa creasca la 2 ani direct, ca imi place bebelusenia si asa mi se pare ca a trecut prea repede timpul deja.. dar in vreo doua luni cred ca va fi mai interesat de jucariile acelea de bebelusi de inceput :) sa prinda in manute macar, sa fosneasca ceva..
alina89 wrote:Vaaaai ai grija ce iti doresti! Daca ai stii cate mamici ajunse la capatul puterilor am citit pe fb.. pff. Cica li se trezeste copilu la 2-3 noaptea plin de energie si trage de mamica sa mearga la joaca in living si plange pana se ridica si se joaca. Da pai numai avioane si lego nu o sa fiu eu i stare sa fac la ora aia  si sa mai si calc asa bezmetica pe o piesa din aia. Si eu asa copil ciudat am fost si inca sunt ca nu prea mi-a placut sa ma joc, preferam sa ii vad pe altii cum se joaca. Deci imaginatie 0. Mai bine ii citesc peter pan sau praslea cel voinic |
|
| alina89 wrote:Nici mie nu imi plac ursitoarele deeeloc, dar probabil ca o sa luam ca sa fie toata lumea multumita si sa mai tina lumea ocupata, dar sa vedem si ce copii or sa vina ca altfel nu se merita. In jur de 40 sper sa avem noi. Sa depun dosarele pt alocatie si indemnizatie sa scap de grija asta apoi ma apuc de pregatiri
au avut finii nostri la botez ursitoare. acum fiecare cu preferintele sale. mi se pare un teatru stupid :))) acum ma uit de marturii si model tort ca doarme beby |
|

| Alexutza noi avem o idee traznita de marturii, sa luam oua kinder pt baietei si fetite (la cuplu) si sa le punem asa o pereche prinse intr-un material din acela tulle genul, si sa aiba un biletel cu diferite mesaje amuzante despre bebelusi si viata de parinte. Cum ar fi: satul de cluburi? Fa un bebe, o sa iesi in continuare noaptea din casa.. sa il plimbi cu masina. Sau ‘o sa fii in continuare pasare de noapte.. acasa.
Ursitoare nu luam nici noi dar caut ceva gen clovn sau cineva sa picteze pe fata la copilasi ca vom avea vreo 7 minim.. de la 4 ani la 8.. |
|
| Andreea06 wrote:Alexutza noi avem o idee traznita de marturii, sa luam oua kinder pt baietei si fetite (la cuplu) si sa le punem asa o pereche prinse intr-un material din acela tulle genul, si sa aiba un biletel cu diferite mesaje amuzante despre bebelusi si viata de parinte. Cum ar fi: satul de cluburi? Fa un bebe, o sa iesi in continuare noaptea din casa.. sa il plimbi cu masina. Sau ‘o sa fii in continuare pasare de noapte.. acasa. Ursitoare nu luam nici noi dar caut ceva gen clovn sau cineva sa picteze pe fata la copilasi ca vom avea vreo 7 minim.. de la 4 ani la 8..
Super idei ai! La noi vor fi maxim 3-4 copii asa ca nu renteaza sa iau ceva special pt. ei. voi puneti aranjamente de flori pe masa? nu stiu ce sa fac...parca as pune sa fie masa asa frumi. |
|

| alexutza_88 wrote:
Super idei ai! La noi vor fi maxim 3-4 copii asa ca nu renteaza sa iau ceva special pt. ei. voi puneti aranjamente de flori pe masa? nu stiu ce sa fac...parca as pune sa fie masa asa frumi.
Tre sa vorbesc la sala pe 15 despre asta, daca nu au ei ceva atunci ori punem flori ori un ‘buchet’ de baloane.. dar tre si alea sa fie umplute cu solutia aia ca sa stea in sus.. nu le pot face eu. |
|
| Andreea06 wrote: Tre sa vorbesc la sala pe 15 despre asta, daca nu au ei ceva atunci ori punem flori ori un ‘buchet’ de baloane.. dar tre si alea sa fie umplute cu solutia aia ca sa stea in sus.. nu le pot face eu.
de aia m-am gandit la flori ca sa nu ma mai complic cu baloane :))) sper sa iasa ok |
|
| Noi vom lua oricum baloane, e salonul de vro 80 persoane asa ca partea de la intrare o vom umple cu baloane ca sa fie mai plin, daca ne bagam in asta poate luam si pt mese, gen animalute din baloane, diferite pt fiecare masa
ia uitati poate va regasiti si voi alina89 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Diana1489 wrote:Mamici bebeii vo?tri se screme? A mea de fiecare data când face caca se screme saracuta pâna nu mai poate si vomita . Nu este constipata ca face de 5 6 ori pe zi si consisten?a normala.
Si a mea la fel face, acum petrecem toata ziua impreuna. Ea fiin legata la aparatul de ii masoara pulsul si respiratia, cand face caca suna aparatul pt ca nici nu respria bine, asa se forteaza, apoi aud un prrr si ea incepe sa se intinda , cu sprancenele ridicate si cu botic. |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Am terminat scutecele huggies elite marimea 1 si am luat nr2 dar nu mai erau la reducere la carrefour, ba chiar scumpe 66 lei 66 buc. Pe emag nu mai erau reduse. Apoi am mers in cora si am gasit cu 54 lei 80 bucati ....mare diferenta intre magazine La fel si la farmacii f mari diferente |
|

| Dana_ wrote:Am terminat scutecele huggies elite marimea 1 si am luat nr2 dar nu mai erau la reducere la carrefour, ba chiar scumpe 66 lei 66 buc. Pe emag nu mai erau reduse. Apoi am mers in cora si am gasit cu 54 lei 80 bucati ....mare diferenta intre magazine  La fel si la farmacii f mari diferente
Da? Sotul a luat din carrefour 80 buc cu vreo 70 si un pic lei.. i s-a parut ok ca data trecuta luase 66 buc cu 60 si ceva. Pf.. tre sa iau pe emag de acum.. dar o sa pandesc si pt nr 3 cred. Desi mai are pana la 7 kg. |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Andreea06 wrote:
Da? Sotul a luat din carrefour 80 buc cu vreo 70 si un pic lei.. i s-a parut ok ca data trecuta luase 66 buc cu 60 si ceva. Pf.. tre sa iau pe emag de acum.. dar o sa pandesc si pt nr 3 cred. Desi mai are pana la 7 kg.
Eu am inceput cu nr 3 de cand avea aprox 6 kg. Huggies oricum sunt usor mai mici fata de altele iar pe astea boys scrie 5-9 kg, poate si elite sunt la fel.
|
|
| Neata!
Voi ati actualizat livretul de familie? Unde si ce acte ati avut nevoie ?
Ma uitam pe lista cu ce imi trebuie pt dosar de alocatie si indemnizatie si cica e obligatoriu sa fie completat si asta.. |
|
|