Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Câteodata vomita cu jet , câteodata pe la obraz . Eu o pun pe burtica pe pieptul meu si se lineistete |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Diana1489 wrote:Mamici bebeii vo?tri se screme? A mea de fiecare data când face caca se screme saracuta pâna nu mai poate si vomita . Nu este constipata ca face de 5 6 ori pe zi si consisten?a normala. Se mai screme dar nu tot timpul si tot asa era si cu regurgitatul, uneori da uneori nu. |
|

| laura513 wrote:Uf fetelor, asa e, ei trebuiau sa-mi dea banii deja, dar îs oameni foarte dificili si îs din aia care platesc salariul cash in mana. Oricum maine îmi iau pisoiul la wrap si merg sa le duc concediul pe ianuarie si cu ocazia asta imi iau si fisa cu ce documente am nevoie pentru CCC. Trebuie sa clarificam situatia ca nah, eu am fost intelegatoare, dar cat? Ei fac profit pe banda rulanta acum, ca au marit si modernizat restaurantul si vine multa multa lume, fac si evenimente, le merge bine. Nu ar trebui sa se zgarceasca la un salariu minim pe economie pe care il mai recupereaza ulterior. Dar nah, sefa mea o stie toata lumea ca e cu 2 fete... Iar seful e un mare bou pe care nu-l înghite nimeni. Angajatii care pleaca de acolo de raul lui pleaca. Chiar asa, cat sa fii intelegatoare? E dreptul tau sa ii primesti la timp, mai ales ca ai nascut deja si s-au marit cheltuielile. In lunile anterioare cand ai dus concediu medical ce ti-a zis? Ma gandesc ca nu se fac ca ploua si iti vor da banii, ar trebui sa primesti din urma din septembrie. |
|

| Andreea06 wrote:
Pilule mie mi-a zis sa iau fix din ziua controlului, cred ca se iau oricand asa. Si celelalte se pot lua oricand dar vreo sapt mai tre protectie extra..
Atasez poza cu piciorusele si cu ce pantaloni aveam, zicea ca astia ofera loc destul la bebe sa poata sta asa comod in pozitia asta. Fata de cei cu croi clasic ca ai nostri.
Tare faini pantalonasii si asa imi plac bebeii cum dorm ei cu manutele in sus Al meu cand il pun in mijlocul patului si el adoarme asa tot timpul zic " the world is mine, na nanaa naa" |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Eu prevad o noapte lunga.. de la 5:30 l-am alaptat si apoi n-a mai dormit, atipea si se trezea scancind. De o ora doarme adormit de sot, dar deja iar a inceput sa se trezeasca.. are caruselul pe melodii, are sunete albe la catelus, suzi.. acu a scancit, am dat iar suzi ca o lasase si instant a atipit iar.
Ii facem acus baita si sper sa doarma ok.. ca eu sunt nedormita de dimineata la 5-6 si maine dupa masa plecam spre budapesta. I need sleeeeep.. |
|

| Andreea06 wrote:Eu prevad o noapte lunga.. de la 5:30 l-am alaptat si apoi n-a mai dormit, atipea si se trezea scancind. De o ora doarme adormit de sot, dar deja iar a inceput sa se trezeasca.. are caruselul pe melodii, are sunete albe la catelus, suzi.. acu a scancit, am dat iar suzi ca o lasase si instant a atipit iar.
Ii facem acus baita si sper sa doarma ok.. ca eu sunt nedormita de dimineata la 5-6 si maine dupa masa plecam spre budapesta. I need sleeeeep.. Si intre timp nu i-ai mai dat sa pape? Dupa baita sigur doarme bine. |
|

| Inawar wrote: Si intre timp nu i-ai mai dat sa pape? Dupa baita sigur doarme bine.
Da da, pe la 8:30-9.. dar doar a atipit putin la san apoi treaz.. acu gata baita, la masaj si imbracat, plans puteeeernic de ziceai ca il tai. M-am oprit, l-am infasurat in patura si l-am pus la san. Sugea putin, plangea.. intr-un final l-am dus inapoi la masa sa termin de imbracat, s-a mai calmat.. acu a papat putin si sooomn dus ca nici gadilat nu se trezea. Cine ii mai intelege.....
Ps: vreau un cidruuuuuu... |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Diana1489 wrote:Mamici bebeii vo?tri se screme? A mea de fiecare data când face caca se screme saracuta pâna nu mai poate si vomita . Nu este constipata ca face de 5 6 ori pe zi si consisten?a normala.
Al meu se screme fff mult , are mai multe scaune pe zi dar se screme asa si daca nu face nimic |
|

| Diana1489 wrote:Câteodata vomita cu jet , câteodata pe la obraz . Eu o pun pe burtica pe pieptul meu si se lineistete
De vreo 2 zile si noi avem probleme cu vomitatul cu jet , maine merg la dr pt control si il stresez putin sa vedem ce se poate face pt ca ma streseaza la maxim vomitatul asta , nu e putin deloc si ma sperie de fiecare data. |
|

| Andreea06 wrote:Eu prevad o noapte lunga.. de la 5:30 l-am alaptat si apoi n-a mai dormit, atipea si se trezea scancind. De o ora doarme adormit de sot, dar deja iar a inceput sa se trezeasca.. are caruselul pe melodii, are sunete albe la catelus, suzi.. acu a scancit, am dat iar suzi ca o lasase si instant a atipit iar.
Ii facem acus baita si sper sa doarma ok.. ca eu sunt nedormita de dimineata la 5-6 si maine dupa masa plecam spre budapesta. I need sleeeeep..
Noi avem o noapte ok si una proasta ...aseara am dormit cat de cat dar azi m-a terorizat , nu a dormit mai mult de o ora si iar se trezea , asa a fost toata ziua pana acum pe la 2 noaptea, acu doarme si sper sa reusesc sa dorm si eu Somn usor , sper sa te lase si pe tine sa dormi sa te odihnesti |
|

| Dana_ wrote:Noi avem o noapte ok si una proasta ...aseara am dormit cat de cat dar azi m-a terorizat , nu a dormit mai mult de o ora si iar se trezea , asa a fost toata ziua pana acum pe la 2 noaptea, acu doarme si sper sa reusesc sa dorm si eu Somn usor , sper sa te lase si pe tine sa dormi sa te odihnesti
M/a lasaaaat! A dormit pana acum, 5h si ceva de la ultima masa inceputa. Si nici nu plages acum, doar scancea asa, de obicei il mai linisteam sa mai stea putin cand facea asa dar acum am vazut ora si am si sarit. Yuhuuu, baiat mare, nu a mai stat mai mult de 4h juma diferenta.
Sper ca si voi ati dormit ceva :) |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Eu am ajuns in stadiul in care dorm oriunde, oricum oricand
Si asa energie are zilnic de la 6 dimineataaaa pfff
Alexutza ce ne mai spui, cum e cu fetita? A fost ok dupa vaccin? Voi cum treceti de pusee? Cred ca se apropie si la noi urmatoru.
Ma mai intreb cateodata ce mai fac nico si hope cu gemenasii. Daca noi suntem zombie din atat |
|

| alina89 wrote:Eu am ajuns in stadiul in care dorm oriunde, oricum oricand Si asa energie are zilnic de la 6 dimineataaaa pfff Alexutza ce ne mai spui, cum e cu fetita? A fost ok dupa vaccin? Voi cum treceti de pusee? Cred ca se apropie si la noi urmatoru. Ma mai intreb cateodata ce mai fac nico si hope cu gemenasii. Daca noi suntem zombie din atat
Asa abia astept sa inceapa joaca cu ceva jucarii, sa il pot lasa in patut cu o jucarie si sa il tina ocupat.., la 5 dimi...
Si eu dorm asa oriunde dar ma tem de somnul scurt de 5 min pana plange iar.. ca ma ameteste mai tare si ma doare capul uneori daca dorm asa putin si intrerupt. Daca il vad asa mofturos si ca nu doarme profund nici nu ma pun la somn. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| alina89 wrote:Eu am ajuns in stadiul in care dorm oriunde, oricum oricand Si asa energie are zilnic de la 6 dimineataaaa pfff Alexutza ce ne mai spui, cum e cu fetita? A fost ok dupa vaccin? Voi cum treceti de pusee? Cred ca se apropie si la noi urmatoru. Ma mai intreb cateodata ce mai fac nico si hope cu gemenasii. Daca noi suntem zombie din atat
Citesc tot dar spre rusinea mea nu am mai scris aici. Pitica mea are un program ciudat, dupa masa de la 12 noaptea tocmai la 2 se culca. Sta cu niste ochi mari ....nu e chip sa adoarma pana la 2. Dupa vaccinul 2 in 1 a fost cateva zile agitata si fara pofta de mancare. din fericire nu a facut febra. Acum doarme bustean, daca a petrecut azi noapte... Imi e ciuda si pe vremea asta, ieri si alaltaieri a batut vantul si nu am scos-o iar azi ploua. Doarme foarte bine in carut la plimbare si are un tonus bun dupa. o tin si 2 ore afara cand e temperatura ok. Colici tot mai avem dar s-au mai rarit putin, nu mai plange chiar in fiecare zi. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote:Asa abia astept sa inceapa joaca cu ceva jucarii, sa il pot lasa in patut cu o jucarie si sa il tina ocupat.., la 5 dimi... Si eu dorm asa oriunde dar ma tem de somnul scurt de 5 min pana plange iar.. ca ma ameteste mai tare si ma doare capul uneori daca dorm asa putin si intrerupt. Daca il vad asa mofturos si ca nu doarme profund nici nu ma pun la somn.
Vaaaai ai grija ce iti doresti! Daca ai stii cate mamici ajunse la capatul puterilor am citit pe fb.. pff. Cica li se trezeste copilu la 2-3 noaptea plin de energie si trage de mamica sa mearga la joaca in living si plange pana se ridica si se joaca. Da pai numai avioane si lego nu o sa fiu eu i stare sa fac la ora aia si sa mai si calc asa bezmetica pe o piesa din aia.
Si eu asa copil ciudat am fost si inca sunt ca nu prea mi-a placut sa ma joc, preferam sa ii vad pe altii cum se joaca. Deci imaginatie 0. Mai bine ii citesc peter pan sau praslea cel voinic |
|
|