Clubul mamicilor incepatoare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Friday, December 15, 2017 7:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Noua ne-a cazut buricul azi. 3 saptamani hearts

Inawar vad ca si voi impliniti 3 lunite dance

Acus e ajunuuuul si facem o luna..

Azi am primit de la niste prieteni un tort de pampersi si hainute, asa draguuut. Facut de ea, cred ca a muncit o groaza, fiecare pampers e rulat si prins cu elastic, hainutele asezate frumos, am ramas ff surprinsa hearts

Andreea06 attached the following image(s):
032e74f0-5224-474f-b0e6-99c01cbe0a58.jpeg

Inawar
Scris: Friday, December 15, 2017 7:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
Andreea06 wrote:

Azi am primit de la niste prieteni un tort de pampersi si hainute, asa draguuut. Facut de ea, cred ca a muncit o groaza, fiecare pampers e rulat si prins cu elastic, hainutele asezate frumos, am ramas ff surprinsa hearts

Ce greu a cazut buricul, credeam ca la noi a fost mult 2 saptamani, auzeam ca se poate si la 6 zile si tot asteptam si la noi.
Super tort! Love
Ursuletul din varf l-am primit si noi zilele trecute :)
Andreea06
Scris: Friday, December 15, 2017 8:19 PM
Nivel

Inawar wrote:

Ce greu a cazut buricul, credeam ca la noi a fost mult 2 saptamani, auzeam ca se poate si la 6 zile si tot asteptam si la noi.
Super tort! Love
Ursuletul din varf l-am primit si noi zilele trecute :)

Poate a fost si vina mea ca ii faceam o data pe zi cu alcool acolo.. dar stiu ca nu e o regula, poate dura in jur de 2 sapt. De ceva zile se tine ff putin si am tot asteptat sa se desprinda si acolo.

Abia astept sa mai creasca sa fie atent la jucarii, carticele.. acuma nu prea e interesat si nici eu nu i le las in zona unde doarme sa nu se sufoce cu ele.
Inawar
Scris: Friday, December 15, 2017 8:44 PM
Nivel

Eu dadeam pe acolo cu un betisor de ureche pt bebelusi inmuiat in spirt si mai aveam cate o zi in care uitam sa fac. Primele zile cu el acasa au fost haotice.
Nu se sufoca, cat e mic nu se atinge de jucarii, sa le traga catre el.
La noi acum e perioada in care vad ca prinde cu amandoua maini un plus, il studiaza si il duce catre gura. Il scapa iar il ia. Inca nu controleaza bine, dar vad ca face progrese.
Cum se impaca bebele cu animalutul cel viu? :)
alina89
Scris: Friday, December 15, 2017 9:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Sper sa fim si noi feriti de viroze, febra si alte minuni. Imi creste tensiunea numai cand ma gandesc. pale

La al meu i-a cazut buricutu la 8 zile parca. Ii dadeam cu comprese sterile imbibate in alcool si baneocin zilnic. Dupa ce i-a cazut i-a mai curs sange asa cativa stropi vro 2 zile si i-am mai dat cu alcool inca 3-4 zile.

Noi suntem terminati cu colicii. De la 4 dimineata pana la 1 dupa masa nu a dormit DELOC. A stat la san peste 3 ore in intervalul asta. Nu mai imi suportam sanii, asa senzatie ciudata uff o mai fi si vrun puseu.

Acum i-am facut baita. Nu a plans deloc, nici la imbracat, nici la toaleta la urechiuse, ochisori, aspirat nasuc, etc. Statea si se uita la noi dadea din manute si picioruse si gangurea. Pana acum cand il scoteam din cadita plangea de se invinetea. Oare sa ma sperie ca a fost asa cuminte? Big Surprise Crazy

Ah.. si nu suporta sa ii pun caciulita. Se agita pana scapa de ea ras

Urmeaza show dupa atata cumintenie uff
Dana_
Scris: Friday, December 15, 2017 10:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2017
Andreea06 wrote:
Dana, la noi a fost la aproape 2 sapt doctorul, l-am chemat noi. Aveam intrebari si mf mai dureaza pana vine.. ca tre inscris la ea intai, tre certificatul pt asta etc.
e tare scump micutul tau hearts acum mi-a aparut si mie poza ta schimbata la profil.

Alina, da, a fost f bine pt. ceva asa nepregatit. Pe viitor o sa am grija sa fie schimbat si mancat atunci inainte sa iesim, plus sa am pompat la mine eventual..

La mall eu nu il duc in prima faza, ne-a zis si medicul sa evitam, ne-a explicat cu tusea si ac-ul cum imprastie toti microbii. Doar daca intram la pizza hut de ex care e la intrare in mall.. la cumparaturi cred ca sotul se plimba cu masina cu el si eu le fac repede si ii chem cand termin :))

Inawar, si noi tot in scoica l-am lasat.. asa l-am luat sus in restaurant, iar pernuta reductoare il imbratiseaza asa bine si ii tine si capusorul fix (ca drumul nostru acasa e neasfaltat o portiune, cu denivelari si re zgaltaie, el n-are treaba), a fost ff bine.

Multumesc !
Ce fain sta bebe in scaunel pupici De unde ai luat pernuta ? E universala sau speciala pt scaunul respectiv? Cu bebei mici e super pe denivelari , asta le place lor sa fie zgaltaiti si asa dorm mai bineras
Andreea06
Scris: Friday, December 15, 2017 10:58 PM
Nivel

Inawar wrote:
Eu dadeam pe acolo cu un betisor de ureche pt bebelusi inmuiat in spirt si mai aveam cate o zi in care uitam sa fac. Primele zile cu el acasa au fost haotice.
Nu se sufoca, cat e mic nu se atinge de jucarii, sa le traga catre el.
La noi acum e perioada in care vad ca prinde cu amandoua maini un plus, il studiaza si il duce catre gura. Il scapa iar il ia. Inca nu controleaza bine, dar vad ca face progrese.
Cum se impaca bebele cu animalutul cel viu? :)

Ce frumos.. eu acum apreciez cand se uita asa in ochii mei, cand face tot felul de fete si misca buzitele diferit, e atata de scump.. si cand sta in babynest si incepe sa dea din manute si picioruse asa ca in reclame la pampers :))

Alina, ce rau imi pare ca inca aveti se furca cu asta.. of, micutul.. ai incercat sa il mai pui pe burtica? Burtica la burtica, pe a ta si sa fiti skin to skin, citisem ca ajuta, probabil caldura de la tine si pozitia asa. Bicicleta.. si sa vezi ce alte picaturi poate sa functioneze la voi..

Eu inca sunt optimista cu colicii - ori are efect colief la noi ori inca nu ne-au lovit asa tare.

Nu vreau sa ma gandesc la dintisori cand ies, pff, acolo chiar nu scapam de plansete oricate jucarii de dentitie ar avea..
Dana_
Scris: Friday, December 15, 2017 11:00 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Wow ce tort superb !
Andreea06
Scris: Friday, December 15, 2017 11:04 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Multumesc !
Ce fain sta bebe in scaunel pupici De unde ai luat pernuta ? E universala sau speciala pt scaunul respectiv? Cu bebei mici e super pe denivelari , asta le place lor sa fie zgaltaiti si asa dorm mai bineras

Reductorul acela e din noriel, marca hauck. Se gaseste si pe bestkids.ro si poate au si in magazinul lor din platinia.
Iar acum am mai comandat un fel de pernuta de pe emag, care reduce din curbira scoicii, are sotul un fix ca sta prea curbat in scoica si nu e ok la spate.
Asta e:
https://m.emag.ro/perna-cu-reductor-pentru-cos-auto-0-9-kg-deseda-albastru-10274/pd/D6CPQDBBM/

Doarme micutul minunat in masina. Chiar abia astept sa iesim la munte si excursii, noi de fel ne plimbam mult asa in weekenduri. Cat sunt asa mici is f cuminti de calatorit cu ei.
Andreea06
Scris: Friday, December 15, 2017 11:10 PM
Nivel

Inawar, am uitat sa raspund la cum a fost sa ies dupa atata timp. Deci da.. sincer nici nu imi mai amintesc viata mea inainte de bebe, parca munca/biroul e la o vesnicie distanta in urma, sarcina la fel.. eu sunt f comoda si ma simt bine si in casa asa, dar m-am simtit super ca am avut asa iar clipe cu sotul, bebe dormea, noi am papat linistiti..
tre sa imi fac curaj si un plan in minte cu ce am nevoie asa cand iesim. Sa nu fiu zapacita si pe fuga atunci, asa o sa fiu dornica de iesiri multe.
Dana_
Scris: Friday, December 15, 2017 11:11 PM
Nivel

Mi-a prescris dr ceva antibiotice si de 2 zile sunt in dilema daca sa le iau sau nu . In general sunt impotriva medicamentelor de orice fel dar cand e vorba de antibiotice si faptul ca alaptez ..ma ingrozesc si nu stiu ce sa fac . In prospect scrie ca nu se ia in sarcina si alaptare uff . Este defapt un antibiotic pt involutia uterului si pt curatare cred ..se numeste maleat de ergometrina . A-ti luat asa ceva ?
Inawar
Scris: Friday, December 15, 2017 11:15 PM
Nivel

Am salvat pozele astea cu sfaturi de alaptare, poate va ajuta si pe voi. Mi-am dat seama ca la mine uneori lasa sfarcul putin turtit, desi se hraneste bine si a luat in greutate.

Inawar attached the following image(s):
img_4438.jpgimg_4439.jpg

Andreea06
Scris: Friday, December 15, 2017 11:17 PM
Nivel

Dana nu stiu ce sa zic... in prospect scrie clar ca nu se ia sau ca se consulta doctorul?
Ma mir ca a dat dr astea daca stia ca alaptezi..
Eu stiu de un site e-lactancia unde poti cauta medicamente si iti zice cum sunt pt alaptare. Dar tre denumirea pastilelor, si e din afara siteul, eu de ex am cautat ketonal si tantum verde pana acum. Nu stiu denumirea aia o gaseste ca e in romana.. sa cauti substanta activa e eventual..

Mie mi-a dat doar elevit 3 sa iau si inca 2 pe reteta daca cumva fac mastita sau ceva complicatii la san, zenat (asa ceva..) si algocalmin.
Fiind operata a fost destul de ok curatat acolo tot ca lohii nici n-am avut mare lucru, 2 sapt doar si alea mai slabe ca un ciclu normal.
Inawar
Scris: Friday, December 15, 2017 11:23 PM
Nivel

Dana_ wrote:
Mi-a prescris dr ceva antibiotice si de 2 zile sunt in dilema daca sa le iau sau nu . In general sunt impotriva medicamentelor de orice fel dar cand e vorba de antibiotice si faptul ca alaptez ..ma ingrozesc si nu stiu ce sa fac . In prospect scrie ca nu se ia in sarcina si alaptare uff . Este defapt un antibiotic pt involutia uterului si pt curatare cred ..se numeste maleat de ergometrina . A-ti luat asa ceva ?

Nu am luat, acuma nu stiu ce antibiotic au bagat in perfuzie, fiind operatie.
Mai exact nu am luat niciun fel de pastila decat ce mi-au bagat in perfuzie in spital.
Dana_
Scris: Friday, December 15, 2017 11:23 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Dana nu stiu ce sa zic... in prospect scrie clar ca nu se ia sau ca se consulta doctorul?
Ma mir ca a dat dr astea daca stia ca alaptezi..
Eu stiu de un site e-lactancia unde poti cauta medicamente si iti zice cum sunt pt alaptare. Dar tre denumirea pastilelor, si e din afara siteul, eu de ex am cautat ketonal si tantum verde pana acum. Nu stiu denumirea aia o gaseste ca e in romana.. sa cauti substanta activa e eventual..

Mie mi-a dat doar elevit 3 sa iau si inca 2 pe reteta daca cumva fac mastita sau ceva complicatii la san, zenat (asa ceva..) si algocalmin.
Fiind operata a fost destul de ok curatat acolo tot ca lohii nici n-am avut mare lucru, 2 sapt doar si alea mai slabe ca un ciclu normal.

Pai dr cu care am nascut mi-a prescris , am si vb ieri cu ea la tel din nou cand am vazut ca defapt ce aveam pe reteta erau antibiotice ..si a zis ca e ok sa le iau dar nu-mi place ca pe prospect scrie ca nu se iau in timpul alaptarii . Ma stresa si sora mea ca nu sunt normala sa iau asa ceva ...brr chiar sunt in dilema . Si la mine sunt lohii slabe . Mi-a dat si Zinnat dar inca nu le iau , a zis ca e bine sa le am in casa in caz de mastita
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.