Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alina89 wrote:Picaturile alea in ochisori sunt misiune imposibila Nu am reusit sa il adormim deloc de la 9 jumate.. ce a mai dormit cateva min in drum spre doctor. Am zis ca poate il pacalim vro 2 ore sa facem si noi bradul, dar nuuu. Doar nui nebun Plange, se strange de burtica, da tare din manute, se arcuieste, sughita se inroseste tot. Ooof.. e la al 3lea scaun azi  o luam pe campii daca tine pana la 4 luni. Wow, de dimineata nu mai doarme? Uf.. chiar as lua-o si eu pe campii deja.. incercati cateva zile fiecare solutie pt colici, ca dupa o zi e prea putin sa aiba efect. La fiecare bebe functioneaza ceva diferit.. Si cred ca mai poti lua in calcul ceva ce mananci tu, eventual sa eviti zilnic cate ceva sa iti dai seama daca de aia se chinuie mai mult la burtica - lactate, fructe, cioco, cofeina.. o colega de ex zicea ca fetitei ei i/a fost rau asa la burtica dupa ce a mancat ea ciuperci. Mno...
A meu mi/a plans azi 5 min intruna pe masa de infasat, nicicum nu il calmam, eram singura acasa. Trebuia schimbat ca se udase pe haine cu pampersii happy, ah ce ii detest, de l-am sunat pe sot sa caute huggies in magazine desi ieri comandasem pe emag.. l-am curatat de pampers, l-am luat in brate sa il calmez.. iar pe masa sa il schimb repede de haine, iar plangea de se facea roooosu.. uf.
A facut niste falcuteee, asa mi se pare. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Si al meu mi se pare ca a facut falcute
Nu am incercat pana acum decat espumisan si cateva zile infacol dar nu ii placea deloc si coincidenta sau nu regurgita lapticu la fiecare scos de aer. Asa ca am revenit la espumisan dar nu mi se pare ca are vrun efect pt el. Azi de la atata plans si strans din burtica a si vomitat putin. Dragu de el..
A reusit sa adoarma putin, l-am lasat in patut in camera lui, am luat monitoru si ne-am pus pe facut bradul in living. De acum curatenia pe maine ca e numai sclipici si firicele din brad peste tot si uite as nu am profitat de somnul lui ca sa dorm si eu in sfarsit. |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| MadaMadalyna wrote:Banuiesc ca e greu cu 2. Eu aseara a trebuit sa o mut putin pe alessia ca statea rau in incubator si se enerva ca nu reusa sa se mute singura si se tragea de ureche  credea ca asa isi schimba pozita mai usor, vai ce emotii am avut. Nu stiucum o sa fie cand o sa o am acasa. Voi ce marca de pampers folositi? Sincer nu prea imi plac cei de la pampers dar la spital asta am vazut ca au bebeii si nu se irita. Mie imi placeau cei de la huggies dar nu am idee la ce sa ma orientez mai ales ca ea acum are de la pampers si vad ca merge bine, nu e iritata (asta ii mai lipsea, sa fie iritata). Trebuie sa prwgatesc venirea ei acasa si nu stiu nici ce creme pt ingrijire sa folosesc, samponele. Am vazut ca i.a cazut buricul, eu aveam o frica de ingrijirea buricului... In Italia cei mai laudati sunt Pampers Progressi care la noi nu sunt, insa am primit un pachet de acolo si mi-au placut. Totusi nu mai mult decat huggies elite, care nu stiu daca ii gasesti acolo. Diferenta e ca huggies au elastic la spate si sta asezat mai bine, in plus nu iese pe acolo cand face mai mult. Noi suntem acum la nr 3 si am huggies boy si huggies clasic si nu se compara cu elite care absoarbe altfel. I-am luat la oferta, sunt ok de folosit dar cel mai reusit model e elite soft. |
|

| O stiti pe asta? De cand am nascut... -Fac economie la machiaj,prin simplul fapt ca nu mai am timp sa il folosesc. -Fac economie la apa. Baile cu cada plina si cu spuma ce durau o ora s-au transfornat în du?uri de 5 min -Dau un gust aparte mâncãrii,pt ca o uit pe aragaz si se arde (- So?ul : Buna draga. Am venit de la munca. Ce avem astazi la masa? - Eu : Fasole arsa cu afumatura.) - Am mai mult spa?iu în dulap. Nu mi-am mai cumparat nici o hainã. -Totu?i nu fac economie din punct de vedere financiar. Cheltuiesc chiar mai mult pe hãinute mici ?i dragu?e,pe pampers,pe gel de du?,?ampon ?i lotiune, pe ser fiziologic ?i pe jucãrii. - Am înva?at un nou limbaj(ga ga gaaaaa baaaa). Sunt destul de sigurã ca pot sa vorbesc ?i cu extratere?trii. - Am descoperit ca pot sa supravie?uiesc o saptamâna fara sa dorm. - Credeam ca nu ma pricep la dans,dar bebelu?ul meu se calmeaza instant când e nervos si plânge daca dansez cu el în bra?e. - Am dobândit o putere de selec?ie extraordinara. Nu aud sfaturile pe care nu le cer despre cum sa îmi cresc copilul.
|
|

| Am iesit la restaurant in trei!!
A fost asa spontan si nici nu calculasem bine daca e schimbat, mancat etc.. dar a fooost perfect, a dormit continuu, am papat si desert si el tot dormea. Noi am fost undeva la etaj si la parter mai e o sala si era ceva party acolo acum cand am plecat, muzica f tare ca la nunta. Am trecut rapid pe langa sala si credeam ca sigur o sa se trezeasca. De undeeee.. a dormit pana acasa unde a inceput sa ceara papa. Dormise ciclu de aproape 3 ore deci ideal. |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Inawar wrote:O stiti pe asta? De cand am nascut... -Fac economie la machiaj,prin simplul fapt ca nu mai am timp sa il folosesc. -Fac economie la apa. Baile cu cada plina si cu spuma ce durau o ora s-au transfornat în du?uri de 5 min -Dau un gust aparte mâncãrii,pt ca o uit pe aragaz si se arde (- So?ul : Buna draga. Am venit de la munca. Ce avem astazi la masa? - Eu : Fasole arsa cu afumatura.) - Am mai mult spa?iu în dulap. Nu mi-am mai cumparat nici o hainã. -Totu?i nu fac economie din punct de vedere financiar. Cheltuiesc chiar mai mult pe hãinute mici ?i dragu?e,pe pampers,pe gel de du?,?ampon ?i lotiune, pe ser fiziologic ?i pe jucãrii. - Am înva?at un nou limbaj(ga ga gaaaaa baaaa). Sunt destul de sigurã ca pot sa vorbesc ?i cu extratere?trii. - Am descoperit ca pot sa supravie?uiesc o saptamâna fara sa dorm. - Credeam ca nu ma pricep la dans,dar bebelu?ul meu se calmeaza instant când e nervos si plânge daca dansez cu el în bra?e. - Am dobândit o putere de selec?ie extraordinara. Nu aud sfaturile pe care nu le cer despre cum sa îmi cresc copilul.
E buna ! Unele se aplica chiar din timpul sarcinii |
|

Inregistrat: 2/23/2017 Mesaje: 1400
| Mamici la voi cand a venit prima data dr in vizita? Am discutat cu un dr pediatru si poate veni doar luni cand are 9 zile . La primul copil venea asistenta acasa dupa ce ne-am externat imi aduc aminte ca venea des dar acum se pare ca nu e asa ...sau poate nu toti merg acasa nu stiu..
|
|

| Dana_ wrote:Mamici la voi cand a venit prima data dr in vizita? Am discutat cu un dr pediatru si poate veni doar luni cand are 9 zile . La primul copil venea asistenta acasa dupa ce ne-am externat imi aduc aminte ca venea des dar acum se pare ca nu e asa ...sau poate nu toti merg acasa nu stiu..
La noi a zis ca vine la 2 saptamani insa am facut programarea in functie de orarul ei si a venit cand avea 9 zile. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Inawar, bune afirmatiile ce face piticu? Ceva reactii la vaccin?
Andreea, wow ce curajosi v-ati facut. Eu asa as vrea sa ma duc cu sotul la cumparaturile pt craciun in supermarket sapt viitoare, dar imi e frica sa ies cu piciu in asa aglomeratie. Poate din ian incolo inca stau cu emotii dupa plimbarea de ieri cu ratb
Dana, noi ieri la 3s3z am fost prima data la medic. Pe biletul de externare ne-au scris primul control la 2s de la externare. |
|

| Nu am avut reactii, atata ca a fost mai plangacios cateva ore dupa, cum nu-i convenea ceva urla instant. Seara a fost totusi mai somnoros mai molesit. Dar asta a fost la noi, am vb cu o prietena si ea nu o avut treaba, a plans putin cand a facut injectia si aia a fost tot. Dupa a fost mai somnoroasa in ziua aia si cam atat. Cand ma gandesc ca urmeaza cel de 4 luni, pffff... |
|

| Andreea06 wrote:Am iesit la restaurant in trei!! A fost asa spontan si nici nu calculasem bine daca e schimbat, mancat etc.. dar a fooost perfect, a dormit continuu, am papat si desert si el tot dormea. Noi am fost undeva la etaj si la parter mai e o sala si era ceva party acolo acum cand am plecat, muzica f tare ca la nunta. Am trecut rapid pe langa sala si credeam ca sigur o sa se trezeasca. De undeeee.. a dormit pana acasa unde a inceput sa ceara papa. Dormise ciclu de aproape 3 ore deci ideal. Asa sa tot iesi, si el sa stea cumintel. Noi cand am mai iesit nu l-am scos din scoica sa nu-l bazaim mai ales ca adoarme in masina. Ieri am fost in parc la plimbare erau 7 grade insa dupa 20 min a inceput sa picure si am intrat in lidl. Am zis ca la pranz nu e asa aglomerat si a stat cuminte cat ne-am invartit pe acolo. Tot in scoica l-am tinut, daca il mutam in landou sigur nu-i convenea si nici nu prea aveam loc la cumparaturi. Azi sunt 13 grade aici si vrem sa il plimbam iar prin parc, dupa vin zile reci cu max 3-4 grade. |
|

| Dana, la noi a fost la aproape 2 sapt doctorul, l-am chemat noi. Aveam intrebari si mf mai dureaza pana vine.. ca tre inscris la ea intai, tre certificatul pt asta etc. e tare scump micutul tau acum mi-a aparut si mie poza ta schimbata la profil.
Alina, da, a fost f bine pt. ceva asa nepregatit. Pe viitor o sa am grija sa fie schimbat si mancat atunci inainte sa iesim, plus sa am pompat la mine eventual..
La mall eu nu il duc in prima faza, ne-a zis si medicul sa evitam, ne-a explicat cu tusea si ac-ul cum imprastie toti microbii. Doar daca intram la pizza hut de ex care e la intrare in mall.. la cumparaturi cred ca sotul se plimba cu masina cu el si eu le fac repede si ii chem cand termin :))
Inawar, si noi tot in scoica l-am lasat.. asa l-am luat sus in restaurant, iar pernuta reductoare il imbratiseaza asa bine si ii tine si capusorul fix (ca drumul nostru acasa e neasfaltat o portiune, cu denivelari si re zgaltaie, el n-are treaba), a fost ff bine. Andreea06 attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Fetelor, aveti grija cu bebelusii atat de mici in spatii aglomerate si inchise. E perioada virozelor, efectiv peste tot pe unde merg, sunt oameni raciti.
Noi, cel putin, poate am fost mai ghinionisti. De 2 ori am fost cu copilul in oct-noi in mall / Ikea, stat max jumatate de ora in fiecare, ca apoi, la 3-4 zile distanta, sa ajungem internati la Medlife si apoi la Sanador cu enterocolita acuta. Evident, toti medicii care l-au consultat, ne-au interzis sa mai mergem cu el in spatii inchise |
|

| BabyGimi wrote:Fetelor, aveti grija cu bebelusii atat de mici in spatii aglomerate si inchise. E perioada virozelor, efectiv peste tot pe unde merg, sunt oameni raciti. Noi, cel putin, poate am fost mai ghinionisti. De 2 ori am fost cu copilul in oct-noi in mall / Ikea, stat max jumatate de ora in fiecare, ca apoi, la 3-4 zile distanta, sa ajungem internati la Medlife si apoi la Sanador cu enterocolita acuta. Evident, toti medicii care l-au consultat, ne-au interzis sa mai mergem cu el in spatii inchise Pana acum am fost norocosi, am inceput de la o luna sa iesim pt cumparaturi prin mall si nu s-a imbolnavit. Putin rosu in gat la 2 luni dar fara febra si asta cand a fost rece in parc si am stat mai mult. Sper ca are imunitatea buna si nu o sa raceasca macar sa trecem iarna. |
|

| Andreea, e tare faina pernuta reductoare, e comfortabila pt bebe. Scoica noastra are o zona pt cap care limiteaza miscarea, dar nu avem asa portiuni rele de asfalt in lucru. Cum e sa iesi dupa atata timp? Eu am impresia ca sunt acasa de o vesnicie Inawar attached the following image(s):

|
|
|