Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| Salut mamici, Alina, pune bebe la sanul drept prima data cand papa, ca sa traga cu spor de acolo sa se desfunde canalul. Cel mai bine bebe desfunda un canal infundat. :* |
|

Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Andreea06 wrote: Laura, facem si noi cum putem.. dar eu dorm chiar bine cu el in brate, e asa fiiin la par si miroase bine si e caldut si il iubeeesc
Pai da, si eu si ea dormim cel mai bine asa Ea doarme neîntrerupt si nu mai tresare atât de des iar eu mor dupa ghemuletul de iubire din brate... Ma uit la capsorul ei dtagalas si îmi dau lacrimile de tare ce o iubesc Si ma gândesc ca modul asta de a dormi e limitat, acusi creste si nu mai încape... Profitam cat putem |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| laura513 wrote:Întrebare pentru fetele care alapteaza: Nu simtiti asa ca vi se face o sete puternica si dintr-o data cand stati cu bebe la sân? Mie in momentele alea parca mi se usuca stomacul
Euuu, cand ma pun sa alaptez sotul deja pregateste cana cu pai si imi aduce sa beau si eu
@Sorina, incerc sa fac asta ca de obicei trage cu pofta primele minute, sper sa nu devina ofticat ca iese asa putin. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| laura513 wrote:Întrebare pentru fetele care alapteaza: Nu simtiti asa ca vi se face o sete puternica si dintr-o data cand stati cu bebe la sân? Mie in momentele alea parca mi se usuca stomacul
Ba daaaa, mereu am apa langa mine si beau asa dar cand alaptez instant iau si sticla, ca imi asez lucrurile in partea cealalta ca sa am cum sa le iau cu mana libera, si imi pun mereu telu si apa :D |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Alina, cand papa din sanul unde simti ca un nodul incearca sa si masezi/apesi acolo. Eu de obicei tin sanul in mana si strang sa iasa cat mai mult lapte si sa goleasca in timp ce papa. |
|

| Andreea06 wrote:Oare ce i-ai dat Alina? Ii dai ceva pt colici? Alexutza la voi a functionat colief? Mie mi se pare ca functioneaza, n-a mai avut noapte ca cele de zilele trecute... sa planga intruna asa. Si protectis cred ca a ajutat la scaun ca al meu nu prea face, nu zilnic. Facuse marti tot noaptea, dupa ce i-am dat espumisan ziua si apoi azi noapte.. Intram in ritualul de pranz: vigantol, protectis, ochisorii si papica. Apoi bagam iar somnic ca tot nu ma simt fresh. Poate daca as bea o cafea.. dar cum n-am program azi, fac ce vreau.. adica dormim. Azi noapte am mai dormit cu el pe mine si cica si sforaiaaaam, ne-a facut sotul poze, live cu iphone-ul unde pot vedea 3 sec filmare si se aude sforaitul meu  saracul copil cum ii sforaiam la capusor dar el dormea dus.. Ce bine doarme el in brate la mami La inceput am patit sa adorm asa pe marginea patului si venea sotul sa-mi zica sa ma mut mai la mijloc, ii era frica ca poate imi pica din brate. Eu ma puneam putin cica cat sa-l linistesc dar adormeam de obosita ce eram |
|

| Si la noi a fost azi o zi frumoasa cu soare, a venit mama si m-a ajutat, a spalat geamurile, a dat cu mopul iar eu am iesit cu el la aer. A trecut cu bine de cele 24 de ore dupa vaccin, nu am observat reactii in afara de faptul ca ieri a fost marait pana spre seara. Dimineata era iar zambitor si gangurea :) |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Fetelor, cand mai dormiti cu bebeii pe pieptul vostru, puneti-va sub fiecare brat cate o perna mare, macar sa stati comod. O sa vedeti ce diferenta e, mai ales cand mai cresc bebeii si adorm asa :) |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
|
Buna !!! Nu am mai intrat de cateva zile, ma simt epuzitata, trezit la 3 ore pt muls, drumuri la spital, mancare, curatenie, alergat sa.mi fac acte mie, pt sot sisi pt fetita, deja am inceput sa conduc....
Joi mi.au pus fetita pebpiept pt 2 ore, era asa linistita , de vreo 4 zile zambeste in somn iar ieri a ras , radea si dadea din manute si picioruse in acelasi timp cand vorbeam cu ea , a luat 250g intr.o saptamana , vineri avea 950g iar joi avea 1.200g , asistentele au spus ca pana la craciun face 2 kg
Voi ce folosit pt ranile de pe sani? Mi.am rupt sanii cu pompa, mamelonul de jur inprejur e carne vie, ma ustura , am dureri de lacrimez cand ma mulg. M.am dat cu bephanten si garmanstan dar e obositor noaptea cand ma trezesc somnoroasa sa spal sanii apoi sa ma mulg... plus ca nu prea vad efecte ... |
|
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| MadaMadalyna wrote: Buna !!! Nu am mai intrat de cateva zile, ma simt epuzitata, trezit la 3 ore pt muls, drumuri la spital, mancare, curatenie, alergat sa.mi fac acte mie, pt sot sisi pt fetita, deja am inceput sa conduc.... Joi mi.au pus fetita pebpiept pt 2 ore, era asa linistita , de vreo 4 zile zambeste in somn iar ieri a ras , radea si dadea din manute si picioruse in acelasi timp cand vorbeam cu ea , a luat 250g intr.o saptamana , vineri avea 950g iar joi avea 1.200g , asistentele au spus ca pana la craciun face 2 kg Voi ce folosit pt ranile de pe sani? Mi.am rupt sanii cu pompa, mamelonul de jur inprejur e carne vie, ma ustura , am dureri de lacrimez cand ma mulg. M.am dat cu bephanten si garmanstan dar e obositor noaptea cand ma trezesc somnoroasa sa spal sanii apoi sa ma mulg... plus ca nu prea vad efecte ... Minunile exista! Curaj, mamica luptatoare, sunt sigura ca vei gasi zi de zi forta! E o dulce |
|

| MadaMadalyna wrote: Buna !!! Nu am mai intrat de cateva zile, ma simt epuzitata, trezit la 3 ore pt muls, drumuri la spital, mancare, curatenie, alergat sa.mi fac acte mie, pt sot sisi pt fetita, deja am inceput sa conduc.... Joi mi.au pus fetita pebpiept pt 2 ore, era asa linistita , de vreo 4 zile zambeste in somn iar ieri a ras , radea si dadea din manute si picioruse in acelasi timp cand vorbeam cu ea , a luat 250g intr.o saptamana , vineri avea 950g iar joi avea 1.200g , asistentele au spus ca pana la craciun face 2 kg Voi ce folosit pt ranile de pe sani? Mi.am rupt sanii cu pompa, mamelonul de jur inprejur e carne vie, ma ustura , am dureri de lacrimez cand ma mulg. M.am dat cu bephanten si garmanstan dar e obositor noaptea cand ma trezesc somnoroasa sa spal sanii apoi sa ma mulg... plus ca nu prea vad efecte ...
Poti incerca comprese multimam, pe mine ma ajutau. Dar eu am avut rani doar pe sfarc asa, nu si pe mamelon. Pompa mea are o pernuta de silicon peste forma aia de plastic si poate mai atenueaza.. sau na, nici nu o folosesc asa intens ca tine dar il folosesc pe be e :)) ma doare mai putin la pompa pe mine decat cu bebe.
Foloseste niste servetele umede sa cureti usor crema noaptea, asa nu te mai ridici la baie sa ii speli etc si din moment ce nu pune bebe gurita e destul zic eu.. lapticul tasneste in pompa si nu atinge restul sanului. |
|

| Andreea06 wrote:
Poti incerca comprese multimam, pe mine ma ajutau. Dar eu am avut rani doar pe sfarc asa, nu si pe mamelon. Pompa mea are o pernuta de silicon peste forma aia de plastic si poate mai atenueaza.. sau na, nici nu o folosesc asa intens ca tine dar il folosesc pe be e :)) ma doare mai putin la pompa pe mine decat cu bebe.
Foloseste niste servetele umede sa cureti usor crema noaptea, asa nu te mai ridici la baie sa ii speli etc si din moment ce nu pune bebe gurita e destul zic eu.. lapticul tasneste in pompa si nu atinge restul sanului.
Mi se pare mai ok cu capa, de cat cu servetele, am devenit obsedata sa fie totul steril in casa, spal continuu, ma schim toata ziua, pe sot il disper deja cu micorbii mei
Si a mea ar vrea sa suga, face din gurita de parca mesteca guma, dar ea are capusirul cat sanul meu, plus ca nu poate sa suga ca nu are putere, dupa ce face 2 kg o sa trebuiasca sa o pun la san ?? |
|

| Eh nu iti face griji de sterilitate, nici apa nu e sterila, ba chiar are microbi asa, mi se pare mai safe servetelele, poti lua fara alcool. Noi am mai gasit in farmacie ceva sticla spray cu apa sterila si nu stiu ce mai contine de dezinfectat. Zicea doamna de acolo ca pot folosi si pe suzeta daca o scap jos si is prin oras, sa pufai cu asta pe ea. Si deci apoi i-o pot da, e ok sa puna gurita.
Dar la pompa chiar nu intra mult in contact sanul cu lapticul, cel putin la mine asa e.. iese in jet asa si curge direct in biberon.
Da, o poti pune la san apoi cand are forte, si acuma cand te lasa medicii cat poate fetita ca e bine sa se obisnuiasca cu sanul.. sa nu refuze apoi ca e obisnuita cu siliconul de bibe.. te mai sfatuim atunci cand ajungi acasa cu ea.
MadaMadalyna wrote:Mi se pare mai ok cu capa, de cat cu servetele, am devenit obsedata sa fie totul steril in casa, spal continuu, ma schim toata ziua, pe sot il disper deja cu micorbii mei Si a mea ar vrea sa suga, face din gurita de parca mesteca guma, dar ea are capusirul cat sanul meu, plus ca nu poate sa suga ca nu are putere, dupa ce face 2 kg o sa trebuiasca sa o pun la san ?? |
|

| Andreea06 wrote:Eh nu iti face griji de sterilitate, nici apa nu e sterila, ba chiar are microbi asa, mi se pare mai safe servetelele, poti lua fara alcool. Noi am mai gasit in farmacie ceva sticla spray cu apa sterila si nu stiu ce mai contine de dezinfectat. Zicea doamna de acolo ca pot folosi si pe suzeta daca o scap jos si is prin oras, sa pufai cu asta pe ea. Si deci apoi i-o pot da, e ok sa puna gurita. Dar la pompa chiar nu intra mult in contact sanul cu lapticul, cel putin la mine asa e.. iese in jet asa si curge direct in biberon. Da, o poti pune la san apoi cand are forte, si acuma cand te lasa medicii cat poate fetita ca e bine sa se obisnuiasca cu sanul.. sa nu refuze apoi ca e obisnuita cu siliconul de bibe.. te mai sfatuim atunci cand ajungi acasa cu ea.
Acum saracuta e hranita cu sonda , ii baga direct in stomac mancarea Si la mine tot in jet, dar ma tem.... ce pompa ai,? |
|

| Avent electrica |
|
|