Clubul mamicilor incepatoare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Inawar
Scris: Wednesday, December 6, 2017 6:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
alina89 wrote:

Uff, asa frica imi e si mie de reactiile la vaccinuri pale si pe lamga asta cred ca o sa si plang odata cu el cand il face Cray pe noi ne-a programat fix la 2 luni, asa micut of of.

Si noi am fost programati initial la 2 luni dar cu 2 zile inainte ii curgeau mucisori si era marait. Am fost cu el la pediatra si a zis ca e un inceput de rosu in gat si amanam vaccinul. Cu vreo 3-4 zile inainte de asta am stat cu el o ora in parc la plimbare si a fost cam rece, asta e... ma bucur totusi ca nu a facut febra si a fost doar atat de la aerul rece.
alina89
Scris: Wednesday, December 6, 2017 6:48 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Inawar wrote:

Si noi am fost programati initial la 2 luni dar cu 2 zile inainte ii curgeau mucisori si era marait. Am fost cu el la pediatra si a zis ca e un inceput de rosu in gat si amanam vaccinul. Cu vreo 3-4 zile inainte de asta am stat cu el o ora in parc la plimbare si a fost cam rece, asta e... ma bucur totusi ca nu a facut febra si a fost doar atat de la aerul rece.

Ah, da, parca imi aduc aminte ca ai zis atunci.

Voi oare cat de des iesiti afara pe vremea asta? Auzisem ca e recomandat zilnic cateva min, dar ma sperie vremea asta si m-au bagat oricum in sperieti toti ca de ce imi stranuta copilu ca sigur e inceput de raceala. Big Surprise
Andreea06
Scris: Wednesday, December 6, 2017 7:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Alina, e normal sa stranute, si al meu stranuta zilnic si sughite. Isi mai curata plamanii. Inca nu l-am scos afara, astept maine vizita la doctor si tot maine incep cu aerul in camera, geamul deschis, el imbracat mai bine si cu caciulita si apoi il scot cate 2-5 min in curte. Pe weekend vrem sa iesim cu masina un pic.

Deja incepe sa fie mofturos, si e abia 7.. acu juma de ora a papat la ambii sani, deci sigur e satul.

La vaccin inca nu ne-am programat, acu programez eco de 6 sapt
Inawar
Scris: Wednesday, December 6, 2017 7:24 PM
Nivel

Si al meu stranuta de cand s-a nascut si mai stranuta si acum. Cand e sa fie ceva, cum a fost la noi, avea muci transparenti care curgeau ca apa, in mod normal nu are. Mai vad asa cate un mucusor si il iau cu betisorul. Mai tarziu o sa iau batista bebelusului care trage bine.
gummy bear
Scris: Wednesday, December 6, 2017 8:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/15/2015
Inawar wrote:
Salut mamici, noi maine avem programare la primul vaccin si am emotii. Sper sa il tolereze, am inteles ca poate sa faca febra sau sa fie plangacios dupa.Hands

Daca nu a facut febra la cele din maternitate, posibil sa nu faca nici acum.
Andreea06
Scris: Wednesday, December 6, 2017 8:29 PM
Nivel

A mers sotul sa ia colief, tocmai i-am dat prima portie si e la san acum. Speeer sa il ajute ca asa mi-e de mila cand ii aud burtica si se strange asa, se trezeste din somn din cauza lor, l-am tot urmarit..

Pt alaptat e usor de folosit, doar ca tre tinut la frigider deci o sa umblu sus jos dupa el noaptea. In schimb daca ii dau in biberon, tre dizolvat si asteptat juma de ora. Cam mult.. dar asta pt lp cred. Pt lapte de la pompa cred ca ii pot da ca si la alaptat, in lingurita putin laptic amestecat cu picaturile lor si apoi restul biberonului.
Sorina oare imi confirmi ca e ok asa? Tu ziceai ca ai folosit asta.
Inawar
Scris: Wednesday, December 6, 2017 8:32 PM
Nivel

gummy bear wrote:

Daca nu a facut febra la cele din maternitate, posibil sa nu faca nici acum.

In maternitate a facut vaccinul BCG - anti-tuberculoza, am inteles ca doar asta se face. Erau mai multe inainte?
Lili Eu
Scris: Wednesday, December 6, 2017 8:35 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Inawar wrote:

Te-ar fi ajutat o pompa electrica.
Am inteles ca la un moment dat poate sa apara greva suptului, cand bebelusul refuza sanul o perioada si e dificil de trecut peste si poti sa pierzi laptele.
Da stiu dar si asa se invata la biberon si nu mai vrea titi...cred ca la al meu asta a fost si motivul refuzului...eu ma bucur ca a vrut si atat....
Inawar
Scris: Wednesday, December 6, 2017 8:36 PM
Nivel

Andreea, niste prieteni de fam au zis ca au incercat cateva siropuri pt colici pana s-au oprit la cel potrivit. Cred ca depinde de fiecare bebelus cu ce ii merge bine.
Tu ai luat parca un catelus sau ceva jucarie cu sunete albe, nu reactioneaza la aia? ras
Inawar
Scris: Wednesday, December 6, 2017 8:41 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Da stiu dar si asa se invata la biberon si nu mai vrea titi...cred ca la al meu asta a fost si motivul refuzului...eu ma bucur ca a vrut si atat....

Daaa, cred ca cel mai important e laptele la inceput pentru anticorpi si enzime. Daca nu se poate mai mult asta e..
Andreea06
Scris: Wednesday, December 6, 2017 8:51 PM
Nivel

Inawar wrote:
Andreea, niste prieteni de fam au zis ca au incercat cateva siropuri pt colici pana s-au oprit la cel potrivit. Cred ca depinde de fiecare bebelus cu ce ii merge bine.
Tu ai luat parca un catelus sau ceva jucarie cu sunete albe, nu reactioneaza la aia? ras

Ii place catelusul dar nu e de ajuns cand e cu dureri asa.. se strange tot saracutul. Catelusul il folosesc inca din spital, e mereu langa el hearts
Eu incepusem espumisan ieri dar n-am observat nici o imbunatatire doar ca a avut scaun azi noapte.. dar tot morocanos a fost. Am preferat sa iau direct asta scump sa vad cu el cum merge, cat ne tine ne tine.. doar sa ajute acuma.
Inawar
Scris: Wednesday, December 6, 2017 9:17 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Ii place catelusul dar nu e de ajuns cand e cu dureri asa.. se strange tot saracutul. Catelusul il folosesc inca din spital, e mereu langa el hearts
Eu incepusem espumisan ieri dar n-am observat nici o imbunatatire doar ca a avut scaun azi noapte.. dar tot morocanos a fost. Am preferat sa iau direct asta scump sa vad cu el cum merge, cat ne tine ne tine.. doar sa ajute acuma.

E bine ca ii place jucaria asta, o sa il tina ocupat cand e morocanos. Noi avem una cu melodia lullaby- brahms si tot timpul e atent la ea cand ii pun.
Am vazut ca este pe youtube lullaby de 4 ore ca sa adormi copilasii dar nu i-am pus ca el doarme bine noaptea.
korina
Scris: Wednesday, December 6, 2017 9:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Buna fetelor!La noi colicii au tinut pana la 4 luni.I-am dat Colief cate 4 picaturi doar seara,pe timpul zilei nu vedeam rostul,a fost mai bine.Nu au trecut colicii de tot,dar am avut nopti mult mai linistite.La noi si-a meritat banii.
Eu de la 2 luni si 3 sapt am muls de cate 3 ori pe zi ca printesa mea a refuzat sanul cat era treaza,papa doar cand dormea.Am inceput serviciul la 4 luni si jumatate dupa nastere,in pauza veneam acasa sa mulg,plus ca mulgeam si dimineata si seara.Acum printesa mea are 9 luni si vrea san si cand doarme si cand e treaza..cam de o luna jumatate vrea asa.hearts hearts.Acum mulg doar dimineata si seara pt ca de multe ori papusica mea sta cu sanul in gurita cand e adormita ca ii ies dintisorii si isi mai alina si ea durerea.tot ce va pot spune e sa aveti rabdare fetelor!pupici
Diana1489
Scris: Wednesday, December 6, 2017 9:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Fetelor stiti cat rezista un brad natural in casa ? Am luat astazi unul si nu stiu daca rezista pâna de craciun. hohot
Nu are nicio legatura întrebarea cu ceea ce vb voi dar m-am gândit ca poate aveti habar ras
Andreea06
Scris: Wednesday, December 6, 2017 9:41 PM
Nivel

Nu e o regula la ce varsta apar colicii nu? Credeam ca vor fi mai tarziu un pic.. are abia 2 sapt vineri....

Oricum colief zice ca e ok luat si preventiv, in caz ca la mine nu sunt colici ci altceva, nu il afecteaza..

Korina tu i-ai dat colief si cand aveai laptic pompat? Puneai tot asa in lingurita putin + picaturile si apoi restul biberonului?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.