Clubul mamicilor incepatoare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alina89
Scris: Monday, December 4, 2017 10:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:
Imi e asa de soooomn.. bebe s-a trezit pe la 8 si ceva, l/am schimbat, facut ochisorii, pus la san de vreo 3 ori si abia acum a adormit, iar la 11 si un pic vine preotul deci n-are rost sa dorm acum.. dar efectiv imi cad ochii in gura.
Sotul a plecat la lucru pt ultima zi sa isi termine una alta si sa dea el masa de pranz la colegi.

Abia astept sa doooorm..

Eu ma simt ca o vrajitoareee. Nu e de mirare ca plange bietul copil mereu Lol s-a culcat la 6 si putin, de la 1 pana atunci nu ne-am inteles cu el. Acum trebuie sa vad ce curaj imi fac sa il trezesc pe tati sa plece dupa concediul meu saracu ca inchide la mf pana ajunge el ras

Apropo, bebe iar nu mai facuse de 2 zile jumate no2, coincidenta sau nu i-am facut masaj pe burtica ceva mai insistent si de la 9 aseara pana acum a facut de 3 ori deja.

https://youtu.be/T8hy7RO_7Yw

Mada, e foarte scumpa mogaldeata ta!

P.s. nici o sansa sa mai plece tati azi dupa concediu. E mai vrajitoare ca mine se pare Lol
Andreea06
Scris: Monday, December 4, 2017 11:10 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Ce bine ca a facut doar de la masaj, lejer.. nici la mine n-a mai facut dupa scaunele alea multe dar a si papat doar lapticul meu si se asimileaza bine. O saptamana am rabdare sa faca.

Eu de dimineata sunt balonata si n-am reusit sa fac nimic, pana la urma am atipit o ora acuma si am pus alarma la 11 ca tre sa vina preotul. Dupa ce pleaca ma cuuuulc cat ma lasa bebe. E prima oara cand dorm ziua asa intens Lol
alexutza_88
Scris: Monday, December 4, 2017 12:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Andreea06 wrote:
Ce bine ca a facut doar de la masaj, lejer.. nici la mine n-a mai facut dupa scaunele alea multe dar a si papat doar lapticul meu si se asimileaza bine. O saptamana am rabdare sa faca.

Eu de dimineata sunt balonata si n-am reusit sa fac nimic, pana la urma am atipit o ora acuma si am pus alarma la 11 ca tre sa vina preotul. Dupa ce pleaca ma cuuuulc cat ma lasa bebe. E prima oara cand dorm ziua asa intens Lol

Ce bine ca poti dormi pe zi!! Eu nu pot adormi, am pitici pe creier :))))
Am sunat la mf al fetitei ca tot weekendul a dat afara laptic branzit la 1-2 ore dupa masa si eram ingrijorata. A zis ca e ok, huh.
Andreea06
Scris: Monday, December 4, 2017 1:19 PM
Nivel

alexutza_88 wrote:

Ce bine ca poti dormi pe zi!! Eu nu pot adormi, am pitici pe creier :))))
Am sunat la mf al fetitei ca tot weekendul a dat afara laptic branzit la 1-2 ore dupa masa si eram ingrijorata. A zis ca e ok, huh.

Am inceput sa dorm si eu cand doarme el, si noaptea si sa aud cand se foieste. Poate candva nu o sa aud daca o sa fiu ff franta.. dar macar e si sotul acasa, de maine intra in cele 15 zile, deci toata luna dec e acasa hearts

Maine cred ca pleaca socrii acasa, am de gand sa ma apuc de brad saptamana asta.. si sa incepem sa iesim in curte cate 2 minute asa.
alina89
Scris: Monday, December 4, 2017 1:31 PM
Nivel

Inawar
Scris: Monday, December 4, 2017 1:56 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Andreea06 wrote:

Am inceput sa dorm si eu cand doarme el, si noaptea si sa aud cand se foieste. Poate candva nu o sa aud daca o sa fiu ff franta.. dar macar e si sotul acasa, de maine intra in cele 15 zile, deci toata luna dec e acasa hearts

Maine cred ca pleaca socrii acasa, am de gand sa ma apuc de brad saptamana asta.. si sa incepem sa iesim in curte cate 2 minute asa.

Eu am facut ieri bradul, aici a nins si am zis ca e un moment potrivit. De obicei il faceam in apropierea Craciunului dar anul asta vreau sa ne bucuram mai mult de el si oricum nu o sa stau bine cu timpul cand vin si alte pregatiri de musafiri. Am scos si decoratiunile din cutii sa imi fac o idee ce mai trebuie cumparat, poate mai dau o fuga pana la Jumbo.
Dormi de cate ori ai ocazia, cam dupa 2 saptamani o sa vezi ca e mult mai bine cu oboseala.
alexutza_88
Scris: Monday, December 4, 2017 5:35 PM
Nivel

alina89 wrote:
Eu rezist cu bradul, greu dar rezist. Noi mereu l-am facut in ajun, anul asta am zis macar pana pe 15 sa rezist :)) In schimb m-am pus pe comandat globulete noi :D De 2 ani incerc sa il conving pe sot sa schimbam culorile, mereu il facem albastru cu argintiu, anul asta cu piciulica nici atat nu renunta la bradul lui albastru :))

Cred ca o sa comandam leaganul asta:

https://www.emag.ro/leagan-electric-caretero-loop-cu-telecomanda-blue-car-loo-blue-0/pd/D4QLX7BBM/?ref=hdr-favorite_products

Eu la leagan m-am orientat sa fie reglabil spatarul, altfel e cam dificil pt un bebe de 1 luna sau mai putin sa stea comod. Chiar scria la un leagan la review-uri ca au pus o paturica pt a nivela sezutul.
Andreea06
Scris: Monday, December 4, 2017 7:52 PM
Nivel

Of, mi se pare ca n-am destul laptic.. tre sa tot beau ceaiul ala, sper sa ajute, m-am temut sa nu fac exces dar acum imi pare ca nu am destul, a stat la san tura trecuta si acum cand l-am pus a adormit repede, am zis sa pun pompa sa am in biberon ca sa merg la un dus si sa ii dea sotul daca se trezeste. Am scos 30ml doar.. in total, a curs putin si apoi nimic, tragea degeaba pompa pale Cray

Facem lp acum, am sperat ca am renuntat la el, se cateva zile nu i-am mai dar.. dar mai bine sa fie satul copilul.
alina89
Scris: Monday, December 4, 2017 7:57 PM
Nivel

alexutza_88 wrote:

Eu la leagan m-am orientat sa fie reglabil spatarul, altfel e cam dificil pt un bebe de 1 luna sau mai putin sa stea comod. Chiar scria la un leagan la review-uri ca au pus o paturica pt a nivela sezutul.

Am vazut ca era si la asta un review negativ dar la alta culoare, dar sa vedem ce o fi acum. Pe youtube arata bine.
alina89
Scris: Monday, December 4, 2017 8:03 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Of, mi se pare ca n-am destul laptic.. tre sa tot beau ceaiul ala, sper sa ajute, m-am temut sa nu fac exces dar acum imi pare ca nu am destul, a stat la san tura trecuta si acum cand l-am pus a adormit repede, am zis sa pun pompa sa am in biberon ca sa merg la un dus si sa ii dea sotul daca se trezeste. Am scos 30ml doar.. in total, a curs putin si apoi nimic, tragea degeaba pompa pale Cray

Facem lp acum, am sperat ca am renuntat la el, se cateva zile nu i-am mai dar.. dar mai bine sa fie satul copilul.

Parca ma aud pe mine acum cateva zile. Cred ca sunt zile si zile, nu?

Pe mine ma durea tare in primele zile cand alaptam si am bagat protectiile, apoi ii era asa usor sa scoata laptic cu ele ca nu mai vroia san direct. Azinoapte si azi am reusit iar fara, dar a stat non stop la san. Sunt molfaite de tot si acum spre seara le-am pus iar.

Eu dupa panica care am tras-o ca nu am laptic suficient am bagat si 2 zile cate 1l ceai, dupa ce am simtit ca e suficient am renuntat iar, acum iar imi pare rau ca nu beau constant. Vad ca in seara asta iese putin la pompita, dar a stat toata ziua la san si acum spre seara am tras si asa o sperietura, de la prea mult stat in fund pare asa umflata operatia uff
Andreea06
Scris: Monday, December 4, 2017 8:45 PM
Nivel

alina89 wrote:

Parca ma aud pe mine acum cateva zile. Cred ca sunt zile si zile, nu?

Pe mine ma durea tare in primele zile cand alaptam si am bagat protectiile, apoi ii era asa usor sa scoata laptic cu ele ca nu mai vroia san direct. Azinoapte si azi am reusit iar fara, dar a stat non stop la san. Sunt molfaite de tot si acum spre seara le-am pus iar.

Eu dupa panica care am tras-o ca nu am laptic suficient am bagat si 2 zile cate 1l ceai, dupa ce am simtit ca e suficient am renuntat iar, acum iar imi pare rau ca nu beau constant. Vad ca in seara asta iese putin la pompita, dar a stat toata ziua la san si acum spre seara am tras si asa o sperietura, de la prea mult stat in fund pare asa umflata operatia uff

Eu n-am baut decat 2 cani.. de cand am nascut. Dar o sa beau 2 pe zi si incerc asa. O sa fac si proba suptului cu cantarul desi nu prea cred in ea, incerc.. mi-era mai usor cu pompa sa verific din cand in cand cat ii tre real pana se satura, dar cum zilele trecute scoteam 60ml lejer, acuma a fost slaaab..
oricum i-am facut lp si n-a vrut deloc, era satul de fapt. Nu pricep cum. Mancase 8 min, a adormit si apoi am pompat si i-am dat si aia 20-30 ml. Acuma doooarme, am facut dus linistita. Dar nu suport nimiiic pe sfarcuri, nu pricep de ce is asa sensibili inca, ca eram mai bine, is formate ok, asa mi se pare.. si totusi aaaau daca ating putin.

N-ar trebui sa fie umflata operatia de la stat in fund.. si eu alaptez in fund, nu intinsa pe lateral cum stateam la spital. Si de fel stau mult asa cu spatele oblic ca daca stau perfect la orizontala ma cam deranjeaza la burtica pozitia.
alexutza_88
Scris: Monday, December 4, 2017 9:11 PM
Nivel

Am programat si eu controlul de 6 sapt, merg duminica , e doctora de garda. Sper sa fie totul ok ca mie asa mi se pare...ma simt ca noua. Si maine seara vine Mos Nicolae...prima sarbatoare de iarna alaturi de superbitatile noastre. Ma simt asa emotionataaaaaa....yupeeee!!! Acum buburuza mea e la tati in brate , se chinuie sa ii scoata aerul si ea doarme bine mersi hohot
Andreea06
Scris: Monday, December 4, 2017 9:20 PM
Nivel

alexutza_88 wrote:
Am programat si eu controlul de 6 sapt, merg duminica , e doctora de garda. Sper sa fie totul ok ca mie asa mi se pare...ma simt ca noua. Si maine seara vine Mos Nicolae...prima sarbatoare de iarna alaturi de superbitatile noastre. Ma simt asa emotionataaaaaa....yupeeee!!! Acum buburuza mea e la tati in brate , se chinuie sa ii scoata aerul si ea doarme bine mersi hohot

Asa si eu uneori, stau sa faca ‘barc’ asa ii zic eu, si el doooarme n-are treaba. Si alteori se trezeste desi adormise la san si apoi ciuciu somn o vreme.

Sotul doarme de o ora, era ruuupt saracul desi a dormit azi noapte asa dar mai iepureste si azi a fost la lucru.. i/am zis ca poate sa doarma cat vrea, acu si maine pana cand are chef, ca eu sunt ok sa stau dupa bebica.

De mos nicolae radeam cu sotul ca o sa vina si la bebe, cu o suzeta ceva Lol
Andreea06
Scris: Monday, December 4, 2017 9:48 PM
Nivel

Stiu ce am uitat sa intreb la spital:
Cand incepem sa ii punem pe burtica ca sa isi dezvolte musculatura la gatut? Voi ati primit indicatii pentru asta?

La noi urmatorul milestone sapt asta o sa fie baitaaaa... azi arata aproape gata buricul, sa vedeeem cand cade. Oricum mai tre tratat si dupa acolo dar sper spre finalul sapt sa pot face baita si speeer sa ii placa sa il relaxeze.

Oare s-au exfoliat incheieturile si la ai vostri? La picioruse si manute e pielea exfoliata, tot il dau cu ulei pe acolo.
alexutza_88
Scris: Monday, December 4, 2017 9:54 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Stiu ce am uitat sa intreb la spital:
Cand incepem sa ii punem pe burtica ca sa isi dezvolte musculatura la gatut? Voi ati primit indicatii pentru asta?

La noi urmatorul milestone sapt asta o sa fie baitaaaa... azi arata aproape gata buricul, sa vedeeem cand cade. Oricum mai tre tratat si dupa acolo dar sper spre finalul sapt sa pot face baita si speeer sa ii placa sa il relaxeze.

Oare s-au exfoliat incheieturile si la ai vostri? La picioruse si manute e pielea exfoliata, tot il dau cu ulei pe acolo.

Pentru pielea exfoliata am incercat cu crema Bioderma, si nimic. Pediatra mi-a recomandat un ulei de corp ieftin pe care daca l-as fi vazut in farmacie nici nu l-as fi bagat in seama. De la Hipp, cu ulei de migdale. E super bun , de la prima aplicare a ramas pielea fina. Acum alternez cu ulei de cocos, ca nah e natural 100% .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.