Clubul mamicilor incepatoare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MadaMadalyna
Scris: Sunday, December 3, 2017 10:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/22/2017
Bebelusa mea a iceput sa recupereze ce a pierdut la greutate yes
Astazi avea 1.050g, de vineri a luat 100g dance

Astzi la vizita toti bebeii erau pusi cu funduletul in sus, era asa comic ca toti erau pusi la fel newclap computerlove

MadaMadalyna attached the following image(s):
received_1379666242161788.jpeg

Diana1489
Scris: Sunday, December 3, 2017 10:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Buna mamicilor!
Cele care aveti feti?e , cum este cu igiena zonei de scutece? Am tot citit articole si se cam contrazic unele pe altele . Se cura?a ?i acolo unde au secretia aceea albocioasa?
Si inca ceva : cum v-ati descurcat cu buricul? NuStiu
Diana1489
Scris: Sunday, December 3, 2017 10:58 PM
Nivel

Cheek Kiss
MadaMadalyna wrote:

Astzi la vizita toti bebeii erau pusi cu funduletul in sus, era asa comic ca toti erau pusi la fel newclap computerlove

Suuuuperrr! Sunteti doua luptatoare ?i cred ca atitudinea ta îi face foarte bine bebelu?ei tale ! firstprize
Inawar
Scris: Sunday, December 3, 2017 11:21 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
MadaMadalyna wrote:

Ce frumusica e! Ii vad nasucul si obrajorul hearts coeur
Mi se pare asa mare pampersul dar probabil ca e primul numar, dar e tare deagalasa cu fundicul in sus DistanceKiss
MadaMadalyna
Scris: Sunday, December 3, 2017 11:25 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Chiar ma miram cu sotul ce falcute a facut plus pielea care nu mai e rosiatica.

Dar am trait socul vietii, a inceput sa ii scada pulsul si tauia ecranul, parca ma strangea ceva de creer, transpirasem toata, dar de faot era minunea aia care lua pulsul putin departata de ea, nu facea contact bine ca ea cum se foia a deranjat... Dar nu pot sa deacriu ce am simtit, mi s.au taiat picioarele...
Inawar
Scris: Sunday, December 3, 2017 11:25 PM
Nivel

Diana1489 wrote:
Buna mamicilor!
Cele care aveti feti?e , cum este cu igiena zonei de scutece? Am tot citit articole si se cam contrazic unele pe altele . Se cura?a ?i acolo unde au secretia aceea albocioasa?

Eu am baietel si aici se contrazic articolele cu decalotarea. Pana la urma am urmat sfatul pediatrei, asa ca cel mai bine e sa intrebi medicul cand va fi timpul sau chiar in spital.
Buricul am avut grija sa nu-l ud si il curatam cu spirt pana a picat.
Inawar
Scris: Sunday, December 3, 2017 11:50 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Asa e cum ziceti , nu toti agreeaza aceste leagane . La sora mea nu au stat bebeii deloc. Al meu a stat chiar de la inceput si mi s-a parut practic . Acum nu stiu cum va fi cu bb2 dar eu as lua un balansoar electric gen graco sweetpeace , stiu persoane multumite de modelul asta ...si mai era unu interesant de la fisher price , ma refer la cele care balanseaza si au melodii ...un pic mai sofisticate dar nu fff scumpe

Stati asa....ca nu inteleg cum e cu cafeluta....adica daca eu beau acum in sarcina ...nu pot sa beau si cand alaptez?Crazy NuStiu

Eu am patut cu leganare dar deocamdata nu prea are efect sa-l calmeze sau sa-l adoarma. In schimb daca il plimb in brate sau in scoica cu masina avem efect garantat :)
O idee buna e sa-l comanzi online si daca nu e pe placul bebelului sa faci retur Lol
Cafeaua nu prea e recomandata in alaptare ca agita bebelusul desi cunosc 2 persoane care nu au renuntat la cafeluta de dimineata.
O sa incep sa beau una la cateva zile si sa vad daca apar reactii, deja ne apropiem de 3 luni topai
Andreea06
Scris: Monday, December 4, 2017 12:46 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Eu am de furca cu buricul inca, tot asa il dau cu spirt, pun pe o compresa din belsug si o strang asa sa picur pe buric, misc putin pielea acolo ca sa intre bine pe margine si sub (ca e aproape sa pice deja si tre sa ajunga sub sa usuce si acolo).

La fetite de scutece nu stiu.. dar al meu atata pipi face fix cand il schimb. Tot incerc trucurile citite sa il gadil cu servetelul umed pe la buric ca sa faca daca are ceva, o data a mers, restul ori nu am asteptat eu destul ori nu stiu.. dar cum eram pe final de schimbat, cum facea pipi si ajungea pe protectia aia, aleze, de le schimb una pe zi Lol

Sper sa reusesc sa ii mai dau de cap, macar momentan nu mi-a venit in fata sau pe mine jetul haha
Andreea06
Scris: Monday, December 4, 2017 12:55 AM
Nivel

Madalina sa-ti traiasca fetita si sa fie puternica in continuare mititica!

Dulcele nu cred ca afecteaza mai mult decat ca le da energie poate.. cafeaua tot asa sa ii agite. Cred ca in laptic intra mai usor alimentele acum decat cand erau in burtica prin placenta..
Nu sunt interzise practic, doar depinde de bebe si de mami sa incerce si sa vada cum se comporta.
alexutza_88
Scris: Monday, December 4, 2017 6:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Diana1489 wrote:
Buna mamicilor!

Secretia albicioasa are rol de protectie sa cureti fara sa o indepartezi. La noi buricul a cszut la o saptamana, nu a pus probleme, doar cu spirt am dat.
alexutza_88
Scris: Monday, December 4, 2017 6:42 AM
Nivel

MadaMadalyna wrote:

Mada, sunteti 2 luptatoare, asa sa fiti toata viata!! Se vede din poze cat de dornica e buburuza sa creasca si sa mearga acasa cu voi. Cheek Kiss
Diana1489
Scris: Monday, December 4, 2017 8:45 AM
Nivel

alexutza_88 wrote:

Secretia albicioasa are rol de protectie sa cureti fara sa o indepartezi. La noi buricul a cszut la o saptamana, nu a pus probleme, doar cu spirt am dat.

E complicat cu feti?ele de mici DistanceKiss
Sper sa ne descurcam si cu buricul sa se vindece frumos Crazy
Andreea06
Scris: Monday, December 4, 2017 8:50 AM
Nivel

Diana1489 wrote:

Teoretic o sa iti arate la spital toate cele, ce tre sa faci acasa si la ochisori.. ma gandesc ca si in germania le face un instructaj la mamici ca nu toate au de unde sti.
alexutza_88
Scris: Monday, December 4, 2017 9:25 AM
Nivel

Diana1489 wrote:

Mie mi se pare mai complicat cu baieteii hohot
Andreea06
Scris: Monday, December 4, 2017 10:13 AM
Nivel

Imi e asa de soooomn.. bebe s-a trezit pe la 8 si ceva, l/am schimbat, facut ochisorii, pus la san de vreo 3 ori si abia acum a adormit, iar la 11 si un pic vine preotul deci n-are rost sa dorm acum.. dar efectiv imi cad ochii in gura.
Sotul a plecat la lucru pt ultima zi sa isi termine una alta si sa dea el masa de pranz la colegi.

Abia astept sa doooorm..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.