Clubul mamicilor incepatoare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alina89
Scris: Friday, December 1, 2017 6:06 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:

Neata mami! Si eu sunt deja activa si matinala. Asa tanjesc la o cafeaaaa.. voi beti?
Sotul m-a taiat de la pepsi/cola Boredom apai el cum vrea sa functionez, p baterii??? Lol

Tre sa incerc si eu perna, acum folosesc alte perne/pernute normale si imi trag si eu genunchii spre piept si sta bebe sprijinit asa.

Vitamine v-au prescris pt alaptat?

Chiar, pe fisa de externare a lui, cea pt medicul de fam scrie ca recomanda vitamina d vigantol 2 pic pe zi parca, din ziua 10. Si verificare sold la 6-8s.

Luni vine preotul, pt molifta aceea de 9zile si apoi incepem usurel sa deschidem geamul, sa ne obisnuim cu exteriorul, sa iesim cate 2-5-10 min afara treptat. hainoroc

Neataaa! Eu sunt rupta de obosealaaaa.

Spre surprinderea mea mi-a dat elevit 3. Stii ca a mea era anti medicatie Lol vigantol ne-a dat si noua neonatologul din z14 pana la 2 ani 2 pic direct in gurita si verificarea de sold cred ca o facem fix dupa sf ioan ca pica intre sarbatori 6s.

A avut scaunel?

Eu m-am consumat atat de tare ieri cu starile astea ale lui. Nu stiu ce sa ii fac sa pape. Vrea la san toataaa ziua dat pe post de pernuta. Gadilat, scarpinat, enervat putin nu vrea sa suga si punct. Am muls eu aseara dar iese ataaat de putin. 20ml/ san. Ma apuca depresia in ritmul asta Cray

Stiiiu sunt stresanta cu alaptatul asta, dar ma simt asa neputincioasa. bounce
Andreea06
Scris: Friday, December 1, 2017 6:19 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
alina89 wrote:

Neataaa! Eu sunt rupta de obosealaaaa.

Spre surprinderea mea mi-a dat elevit 3. Stii ca a mea era anti medicatie Lol vigantol ne-a dat si noua neonatologul din z14 pana la 2 ani 2 pic direct in gurita si verificarea de sold cred ca o facem fix dupa sf ioan ca pica intre sarbatori 6s.

A avut scaunel?

Eu m-am consumat atat de tare ieri cu starile astea ale lui. Nu stiu ce sa ii fac sa pape. Vrea la san toataaa ziua dat pe post de pernuta. Gadilat, scarpinat, enervat putin nu vrea sa suga si punct. Am muls eu aseara dar iese ataaat de putin. 20ml/ san. Ma apuca depresia in ritmul asta Cray

Stiiiu sunt stresanta cu alaptatul asta, dar ma simt asa neputincioasa. bounce

Uf, ti/am zis ca si noi ne mai chinuim cu faptul ca adoarme la san, tot asa si eu il gadil si misc piciorusele, ii scot sanul si il las pana plange putin, sa se trezeasca sigur si sa vada ca tre sa profite cand i-l dau.
Eu folosesc pe el si pompa si pare sa am laptic destul.. eventual continua asa, si bebe si pompa si ceai de lactatie. La cerere oricand vrea.. sa stimuleze pt ca primele sapt sunt pt reglarea lactatiei, sa se produca cat e nevoie.

Scaun inca nu... azi vad daca ii pun termometru putin, imi zicea sora mea..

Azi il si dau cu burete umed asa pe corp si cu ulei dupa, am observat pielea uscata la cuta de la incheieturi la picioare.. e uscata pielea acolo.
MadaMadalyna
Scris: Friday, December 1, 2017 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Andreea06 wrote:

Eu am facut primul dus in spital la ziua 3 parca, daduse jos deja pansamentul si a zis sa nu dau cu jet acolo, doar cat curge apa de sus e ok... acum cine stie. Fiecare zice altfel, atatia doctori si pareri..

Eu abia ieri am facut dus, ca abia ieri a spus ca pot face fara probleme. Pana atunci ma puneam pin picioare intr.un ligheanas si ma spala sotul cu buretele, dar mai mult radea de mine....

Mie mi.a spus sa ma pansez pana termin de facut injectiile in burta, adica duminica e ultima.
Dar imibe frica sa las operatia fara pansament.... Doamne ce mare e, mi.au spus doctoritele ca e mai mare de cat ar trebui sa se faca la un copil la termen pt ca ei nu aveau cum sa traga de bebelus, ca e prea fragila.

Inainte sa nasc aveam 77.2 kg, acum am 70.1kg, iar bebelusa, placenta si lichidul ar fi fost 2 kg in total. In rest am slabit eu... De mancat inca mananc supe si carne fiarta, sunt atenta la totbce mananc pt ca nu vreau sa faca fata colici, si asa e mica si imi plange inima cand o vad acolo, mai ales cand era la fototerapie avea o piele usscata mititica....

La baie cu mersul nu am probleme si imi faceam grij pt ca dupa apendicita a fost un chin....

Voi dupa cat timp ati inceput sa va puneti centura?
Andreea06
Scris: Friday, December 1, 2017 1:02 PM
Nivel

MadaMadalyna wrote:

Eu abia ieri am facut dus, ca abia ieri a spus ca pot face fara probleme. Pana atunci ma puneam pin picioare intr.un ligheanas si ma spala sotul cu buretele, dar mai mult radea de mine....

Mie mi.a spus sa ma pansez pana termin de facut injectiile in burta, adica duminica e ultima.
Dar imibe frica sa las operatia fara pansament.... Doamne ce mare e, mi.au spus doctoritele ca e mai mare de cat ar trebui sa se faca la un copil la termen pt ca ei nu aveau cum sa traga de bebelus, ca e prea fragila.

Inainte sa nasc aveam 77.2 kg, acum am 70.1kg, iar bebelusa, placenta si lichidul ar fi fost 2 kg in total. In rest am slabit eu... De mancat inca mananc supe si carne fiarta, sunt atenta la totbce mananc pt ca nu vreau sa faca fata colici, si asa e mica si imi plange inima cand o vad acolo, mai ales cand era la fototerapie avea o piele usscata mititica....

La baie cu mersul nu am probleme si imi faceam grij pt ca dupa apendicita a fost un chin....

Voi dupa cat timp ati inceput sa va puneti centura?

Eu am pus centura a doua zi, aveam inca pansament. O puneam inainte sa cobor din pat, la baie o scoteam sa ma pot aseza usor.. m-a ajutat f mult la miscari, ma simteam mai in siguranta.

Operatia o sa se vindece frumos, eu ma uit acum la ea si s-a lipit asa biiine ca abia o vezi asa si sigur in timp va fi mai fada. Am o zona putin cu sange uscat sau ceva, sper sa treaca si acolo.
MadaMadalyna
Scris: Friday, December 1, 2017 1:21 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

Eu am pus centura a doua zi, aveam inca pansament. O puneam inainte sa cobor din pat, la baie o scoteam sa ma pot aseza usor.. m-a ajutat f mult la miscari, ma simteam mai in siguranta.

Operatia o sa se vindece frumos, eu ma uit acum la ea si s-a lipit asa biiine ca abia o vezi asa si sigur in timp va fi mai fada. Am o zona putin cu sange uscat sau ceva, sper sa treaca si acolo.

Nu ai pansament pus? Eu inca port chiloti de unica folosinta pt ca aia nirmalibar veni fix pe operatie.... Nu prea stiu cum sa ma port cu operatia, imi e frica. Mie mi.a spus sa pun betadina, de baneocin nu mi.a spus, dar daca pun nu cred ca ar fecata...
Andreea06
Scris: Friday, December 1, 2017 1:48 PM
Nivel

MadaMadalyna wrote:

Nu ai pansament pus? Eu inca port chiloti de unica folosinta pt ca aia nirmalibar veni fix pe operatie.... Nu prea stiu cum sa ma port cu operatia, imi e frica. Mie mi.a spus sa pun betadina, de baneocin nu mi.a spus, dar daca pun nu cred ca ar fecata...

Pansamentul l-au dat jos in a 3a zi la spital, a stat la aer operatia, iar eu tot cu chiloti de unica folosinta am stat acolo. Nu strangeau si venea plasa aia asa peste , fara sa frece sau ceva.

Apoi cand m-am externat aveam eu chiloti cu talie mai inalta ce am purtat si in sarcina, astia ii port si acum acasa. Operatia mea e un deget sub parul pubian, cred ca si chilotii mai normali sunt ok dar evit momentan.

Eu nu pun nimic decat baneocin pudra.. betadina cred ca la spital m-au dat.
alina89
Scris: Friday, December 1, 2017 1:52 PM
Nivel

MadaMadalyna wrote:

Si eu tot betadina pun. Azi e ultima zi. Miercuri am inceput sa port chilotei de bumbac asa mai moi. Pana atunci tot de unica folosinta.
MadaMadalyna
Scris: Friday, December 1, 2017 4:37 PM
Nivel

Si a mea tot la un deget sub parul pubian, cand o vad mi se face rau, nu suport sa vad rani pe mine. La apandicita ma uitam in oglinda si plangeam de frica cand o vedeam. Eu nu stiu cum o sa ma desxurc fara pansamant, ca lesin daca o vad. Plus ca la baie ma tin de ea cand fac nevoile si simt ca e mai sigur cu pansamant, nu stiu de ce
Andreea06
Scris: Friday, December 1, 2017 5:59 PM
Nivel

MadaMadalyna wrote:
Si a mea tot la un deget sub parul pubian, cand o vad mi se face rau, nu suport sa vad rani pe mine. La apandicita ma uitam in oglinda si plangeam de frica cand o vedeam. Eu nu stiu cum o sa ma desxurc fara pansamant, ca lesin daca o vad. Plus ca la baie ma tin de ea cand fac nevoile si simt ca e mai sigur cu pansamant, nu stiu de ce

E bine la un moment dat sa fie si la aer.. dar eu una nu o vad, nu am oglinda asa joasa la baie si inca am burtica putin nu sunt plata sa o vad cand ma uit in jos, haha.
MadaMadalyna
Scris: Friday, December 1, 2017 6:28 PM
Nivel

Andreea06 wrote:

E bine la un moment dat sa fie si la aer.. dar eu una nu o vad, nu am oglinda asa joasa la baie si inca am burtica putin nu sunt plata sa o vad cand ma uit in jos, haha.

La mine s.a retras burta , arata cam ca atunci cand ai fi balonata. Am dat jos de la stres si, 7 kg... pana vine fata acasa ajung schelete ambulant.

Aseara stateam pe spate in pat si ma.uitam la ea , sotul s.a uitat si el la operatie si a zis ca e frumoasa, iar eu inam spus ca e dovada ca e si fata mea, chiar de e toata tati
alina89
Scris: Friday, December 1, 2017 6:43 PM
Nivel

Haha, ce frumos ai spus-o Mada newclap

Noua ne-au zis toti ca cica e leit mie, dar mie greu sa cred. Parca e prea frumos Lol

Azi am ramas singuri singurei cat a fost tati la cumparaturi. Am schimbat scutecel, pus la san cu chiu cu vai ca inca ma mai tine si apoi a adormit pe burtica si 2 ore jumate am intepenit nemiscata pana a venit tati si l-a pus in patut. majoreta

Acum papam, apoi facem baita si ne mutam in living sa vedem vocea romaniei cand o incepe in familie Lol
Andreea06
Scris: Friday, December 1, 2017 7:00 PM
Nivel

Si eeeeu abia astept x factor. Vocea romaniei o vad pe net apoi fara reclame full. Hihi.

Asa e burtica mea acuma.. sunt multumita, pt o saptamana post partum. Inca e amortita zona pe langa asa putin.

Bebe are o saptamanaaaaaa si 3 ore jumatate acuma, haha.

Alina, bravo mami, apai normal ca te-ai descurcat Bravoo newclap

Andreea06 attached the following image(s):
20e16ef7-fffc-4b57-98f5-496939510bcb.jpeg

BabyGimi
Scris: Friday, December 1, 2017 8:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
MadaMadalyna wrote:

Mada, incearca sa privesti altfel lucrurile. De ce sa iti fie frica sa te uiti la cezariana? Iubeste-ti corpul asa cum e, caci datorita operatiei o ai acum pe bebelusa ta. Fiecare rid, vergetura, sau cicatrice ne arata ca noi, prin corpul nostru, am creat o viata.
Inawar
Scris: Friday, December 1, 2017 8:38 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
BabyGimi wrote:

Mada, incearca sa privesti altfel lucrurile. De ce sa iti fie frica sa te uiti la cezariana? Iubeste-ti corpul asa cum e, caci datorita operatiei o ai acum pe bebelusa ta. Fiecare rid, vergetura, sau cicatrice ne arata ca noi, prin corpul nostru, am creat o viata.

Foarte frumos spus! coeur
Inawar
Scris: Friday, December 1, 2017 8:45 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Andreea06 wrote:
Si eeeeu abia astept x factor. Vocea romaniei o vad pe net apoi fara reclame full. Hihi.

Asa e burtica mea acuma.. sunt multumita, pt o saptamana post partum. Inca e amortita zona pe langa asa putin.

Bebe are o saptamanaaaaaa si 3 ore jumatate acuma, haha.

Alina, bravo mami, apai normal ca te-ai descurcat Bravoo newclap

Eu tot timpul uitam de emisiunile astea, duminica seara mai ma uit la iUmor ca da drmul sotul dar depinde si bebe cat ma lasa. Pe net daca deschid youtube ma iau cu altele, mai nou tipe care au si ele bebelusi :)
Sa stii ca eu si acum mai simt zona de deasupra operatiei, parca usor amortita daca apas. Sub ea nu, doar deasupra.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.