Clubul mamicilor incepatoare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
BabyGimi
Scris: Wednesday, January 17, 2018 7:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
alina89 wrote:
Intrebare de noobisor Lol

Voi dati la baietei dresuri? S-a cam racit vremea si nu stiu daca mai merge doar cu o pereche de pantalonasi + combinezon. Daca da, de unde ati luat? ras

Eu da :) H&M, Pepco, Lidl. Avem unii cu desene pe fundulet de la Pepco si e ataaat de simpatic cum alearga el
prin casa asahearts
Saptamana viitoare, cum mai spunea cineva (scuzeeee, am uitat cine a scrispale ) vor fi hainute de copilasi si sunt si dresuri simpatice.

LE: sub combinezon ii dau doar dresuri mai grosute, fara inca o pereche de pantaloni.
BabyGimi
Scris: Wednesday, January 17, 2018 7:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/4/2016
Lili Eu wrote:
Al meu ar manca toata rola de hartie pana termin eu dusu hohot cum prinde un servetel de hartie il baga in gura sa il mamance ...ma gandesc ce bucurie ar fi pe el cu rola de hartie hohot

Ia sa incerci sa ii dai o rola Lol sa vezi ce isi face de lucru cu ea
alina89
Scris: Wednesday, January 17, 2018 9:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
m-am uitat in catalog si cred ca dau o fuga sapt viitoare pana acolo.

trebuie neaparat sa ii mai fac ordine in dulapior, am impresia ca are hainute de care am cam uitat si parca vad ca dau de ele cand nu ii mai vin Lol
Andreea06
Scris: Wednesday, January 17, 2018 9:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Am luat si eu 2 perechi asa de la pepco cu imagine pe fundulet dar cred ca ii sunt mari inca si nu i-am dat. O sa incerc sa vad.

BabyGimi wrote:

Eu da :) H&M, Pepco, Lidl. Avem unii cu desene pe fundulet de la Pepco si e ataaat de simpatic cum alearga el
prin casa asahearts
Saptamana viitoare, cum mai spunea cineva (scuzeeee, am uitat cine a scrispale ) vor fi hainute de copilasi si sunt si dresuri simpatice.

LE: sub combinezon ii dau doar dresuri mai grosute, fara inca o pereche de pantaloni.
Lili Eu
Scris: Thursday, January 18, 2018 12:36 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
BabyGimi wrote:

Ia sa incerci sa ii dai o rola Lol sa vezi ce isi face de lucru cu ea
O mananca vb serios...eu cand ii dau sa pape il sterg la gurita cu prosoape de hartie si cand prinde prosopelu il face franjuri si il baga in gura sa il manance..nu stiu de cate ori am scos hartie din gura lui Lol De la 6 luni merge dea busilea si am o treaba zi de zi aspir ..tot ce vede pe jos o scama cat de mica o ia si o baga in gura nu ii scapa nimic hohot trebuie sa fiu cu ochi pe el toata ziua...Lol
Andreea06
Scris: Thursday, January 18, 2018 10:28 AM
Nivel

Tre sa gasesc timp usor usor sa... arunc chestii! Imi dau seama ca suntem acaparati de lucruri, lucruri peste tot prin casa, multe de care nu ne atingem de luni sau ani de zile, tot incerc zilnic sa strang din lucruri si mereu cand cobor din dormitor, livingul e iar dezastru si plin de lucruuuuri!
Nu stiu daca sunt hormonii dar ma simt sufocata. Si faptul ca n-am timp sa fac ACUM cand ma apuca ma consuma mai tare.

Macar apuc sa mananc asa in picioare langa patut :))

Andreea06 attached the following image(s):
628b3ca8-0ce8-49ba-a0df-8f06f45d6d36.jpeg

Lili Eu
Scris: Thursday, January 18, 2018 10:44 AM
Nivel

Andreea06 wrote:
Tre sa gasesc timp usor usor sa... arunc chestii! Imi dau seama ca suntem acaparati de lucruri, lucruri peste tot prin casa, multe de care nu ne atingem de luni sau ani de zile, tot incerc zilnic sa strang din lucruri si mereu cand cobor din dormitor, livingul e iar dezastru si plin de lucruuuuri!
Nu stiu daca sunt hormonii dar ma simt sufocata. Si faptul ca n-am timp sa fac ACUM cand ma apuca ma consuma mai tare.

hohot asa sunt si eu nu suport sa vad in casa lucruri pe care nu le folosesc..eu sunt cu aruncatu la gunoi hohot si al
meu e la fel ca mine Lol dar mama soacra e instare sa pastreze si ambalajele de la produse alimentare hohot si cand ma supar si intru in ele arunc tot nu mai zice nimic saraca hohot ehere sa vezi cand o incepe sa se joace bebe pe jos ce frumos e..hohot al meu deja are 2 saci de jucarii hohot la scot prin roratie sa se joace cu ele...dar e casa plina mereu de jucarii...trebuie sa fi atent mereu pe unde calci ca iti rupi gatu de la ele
Inawar
Scris: Thursday, January 18, 2018 10:46 AM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Lili Eu wrote:
O mananca vb serios...eu cand ii dau sa pape il sterg la gurita cu prosoape de hartie si cand prinde prosopelu il face franjuri si il baga in gura sa il manance..nu stiu de cate ori am scos hartie din gura lui Lol De la 6 luni merge dea busilea si am o treaba zi de zi aspir ..tot ce vede pe jos o scama cat de mica o ia si o baga in gura nu ii scapa nimic hohot trebuie sa fiu cu ochi pe el toata ziua...Lol

Eu de cand am cumparat un set de 8 prosopele pt bebelusi nu mai am atatea servetele. Le aveam peste tot, in pat, in patut, pe masa, la schimbat.. ca pe unde eram cu el si ii venea laptic trebuia sa am un servetel. Prosopelele astea sunt moi, micute si am peste tot cate unul. Chiar ma gandeam sa mai cumpar un set pt cand bag la spalat sa mai am la indemana.
Acuma nu prea mai avem probleme cu lapticul in schimb ii curge saliva si face bulbuci :)
Lili Eu
Scris: Thursday, January 18, 2018 10:53 AM
Nivel

Inawar wrote:

Eu de cand am cumparat un set de 8 prosopele pt bebelusi nu mai am atatea servetele. Le aveam peste tot, in pat, in patut, pe masa, la schimbat.. ca pe unde eram cu el si ii venea laptic trebuia sa am un servetel. Prosopelele astea sunt moi, micute si am peste tot cate unul. Chiar ma gandeam sa mai cumpar un set pt cand bag la spalat sa mai am la indemana.
Acuma nu prea mai avem probleme cu lapticul in schimb ii curge saliva si face bulbuci :)
Nu eu folosesc de hartie servetele cu balsam sunt asa moi si am tot timpul 2 cutii una in bucatatie si una in dormitor zici ca sunt din catifea sunt super moi...le arunc si gata....de la mancare se pateaza dar asa nu am treaba...si bebe e multumit nu se supara cand e sters la gurita computerlove

Lili Eu attached the following image(s):
img_20180118_105539_560.jpg

Inawar
Scris: Thursday, January 18, 2018 10:53 AM
Nivel

Ieri mi-a venit comanda de la emag cu marsupiu si l-am plimbat putin prin casa. Dupa 5 min a inceput sa nu-i mai convina si l-am dat jos.
Seara cand a venit sotul a probat si el si a stat cuminte, l-a plimbat jumate de ora prin casa.
Sunt multumita de el ca pot ajusta curelele si apoi il pun usor.
Apropo de curatenie, am mai pus in comanda un aspirator de mana si un aparat de curatat cu aburi.
Aspiratorul sa il am la indemana pt chestii mici iar asta cu aburi sa incerc sa igienizez si sa curat fara sa mai folosesc multe chimicale.
laura513
Scris: Thursday, January 18, 2018 11:55 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Andreea06 wrote:

Andreea citeste Magia Ordinii de Marie Kondo ras Pentru mine a fost o revelatie Lol Eu is genul ala extreeeem de dezordonata si m-a ajutat mult Crazy
Andreea06
Scris: Thursday, January 18, 2018 1:06 PM
Nivel

Inawar, ce fain, eu cred ca o sa inchiriez mai acus inspre final de febr ceva modele ca sa le probez.
Tre sa merg acus la consultul orto cu bebe si e la etajul 2, fara lift,. Il iau in brate dar tre sa iau si geanta lui ca poate face pipi acolo. Am auzit ca se intampla, cum ii dezbraca si le misca piciorusele.. ar fi fost bun un marsupiu. Cu slingul meu ma cam incurc.

Apropo si eu am mop electric din ala cu aburi, e fff ok. Doar sa n-ai praf deloc sau scame ca le lasa asa intr-o linie :)) fata de mopul clasic care poate le prinde in ate.

Si aspiratorul il recomand, eu am unul fara fir care are inclus si partea de mana, o pot scoate adica si folosi. Life saver.. sa nu tot muti cablul si priza. In schimb i-a scazut autonomia de cand il am, un an doi. Ma tine aproape pt tot parterul daca ma grabesc.

Laura, am sa caut, eu ma uit mult pe niste canale youtube ale unor mamici si asa ma inspiraaaa.. tocmai am terminat de facut ordine si aspirat, bebe era treaz dar cumintel, ba chiar super linistit la sunetul aspiratorului.
Inawar
Scris: Thursday, January 18, 2018 8:58 PM
Nivel

Andreea, eu am luat aparat de curatat cu aburi din acela mai mic de il tii in mana si poti face faianta si tot felul de obiecte. Sper sa fie bun.
Pe youtube ma uit la Aaryn Wiliams, Vaseur Beauty, April Athena si Nathalie Bennet.
Aaryn face vloguri si e mamica cu "2 under 2".
De Vaseur nu-mi place cand face curatenie si are parul lung pe spate, bucle, de parca a venit de la coafor. Realist e sa il ai prins ca te incurca Lol in rest imi place de ea :)
In rest la care va mai uitati? Oricum nu prea mai am timp de vizionat, vad un clip cu 4-5 pauze :)) Majoritatea le urmaream in ultimele luni de sarcina.
alina89
Scris: Thursday, January 18, 2018 9:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Inawar wrote:
Andreea, eu am luat aparat de curatat cu aburi din acela mai mic de il tii in mana si poti face faianta si tot felul de obiecte. Sper sa fie bun.
Pe youtube ma uit la Aaryn Wiliams, Vaseur Beauty, April Athena si Nathalie Bennet.
De Vaseur nu-mi place cand face curatenie si are parul lung pe spate, bucle, de parca a venit de la coafor. Realist e sa il ai prins ca te incurca Lol in rest imi place de ea :)
In rest la care va mai uitati? Oricum nu prea mai am timp de vizionat, vad un clip cu 4-5 pauze :)) Majoritatea le urmaream in ultimele luni de sarcina.

La nathalie ma uit si euuu ras si ma mai uit la beauty & the beastons, foarte misto gagica.
Andreea06
Scris: Thursday, January 18, 2018 9:50 PM
Nivel

Inawar wrote:

Hmm nu-mi pui un link? :D

Ma mai uit la emily norris, are 3 baietei si e super vesela mereu, pozitiva asa. Si Love meg uneori mai urmaresc. O sa caut si cele de la tine. Parca una imi suna cunoscuta.. ultima natalie.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.