|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Vai cat e de dragalas, cum ii atarna picioarele in jos, zici ca e un pisoias (asa dorm pisoii mei cu labutele spanzurate ) |

| Cu organizatul is si eu maniaca, aranjez o casa intreaga in doi timp si trei miscari am fost foarte buna la geometria in spatiu si m-a ajutat si experienta mutarilor de-a lungul anilor
Si don't tell me about cutii si organizatoare, ca sunt obsedata de-a dreptul pe subiectul asta |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Eu nici nu mai stiu ce am prin casa. Dulapul meu e vraiste, port prima haina pe care pun mana si ma incape. De curatenie se ocupa sotul in weekend, de mancat o data pe zi ceva aruncat rapid pe un gratar electric de ni l-am luat recent, asta la fel tot seara cand vine el de la munca. Al meu pici sta linistit vro 20 min pe salteluta si in rest mai atipeste de vro 2 ori timp in care profit sa merg la baie si sa imi mai aduc apa. Daca mai am altceva de facut urgent trebuie sa il las sa planga in patut si sa ma misc cat pot de repede.
De aseara e ff marait, plange de zici ca-l taie cineva, azi a continuat in acelasi ritm. Sotul vroia sa mearga la cumparaturi diseara dar i-am zis nooope mai bine mor de foame si maine dar vine direct acasa. Sunt asa de suparata cateodata si nu am nici o idee cum sa fac sa se mai "independizeze" putin sa am si eu timp macar 30 min legat fara sa il las plangand. |
| P.s. si eu ma uit la clipulete din alea pe youtube. Si imi e asaaa de dor de aranjat, sortat, curatenie, shopping. Pfff. Acum noroc ca nu stiu cand va intra indemnizatia si stau cuminte cu shoppingul cel putin pana la botez sa nu avem surprize deeecii daaaa. Sunt putin plecata cu sorcova zilele astea
Daaar apoi incepe sa rada cand il schimb de ditamai cacatoiu si mai zii cevaaa |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/4/2016 Mesaje: 294
| Alina, o sa fie mai usor cand o sa stea in fundulet, il poti lua cu tine in bucatarie pana iti gatesti ceva sau lasa pe covor sau in patut pana mai aranjezi prin camera una-alta.
Apoi, cand incepe sa mearga de-a busilea sau sa faca primii pasi, iar e o perioada grea, de stat mereu dupa el, sa nu bage in gura orice gaseste pe jos, sa nu se loveasca, sa nu se ridice pe mobila etc :)
Stai sa vezi cum e cand vine vremea sa luati copilul la baie cu voi Vis |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Oioioi alina, chiar esti muncita bine de bebe. Poate de ieri a inceput puseul acela al doilea de e asa mofturos?
BabyGimi, oh da, am vazut ceva imagini haioase pe net legat de asta.. sunt atatea etape.. cred ca urmatoarea mai grea e cea cu dintisorii, eu de aia ma tem momentan siii sa nu se inece la diversificare daca ii dau ceva bucata. Cred ca daca patesc o data sa ma sperii rau ii dau numai pisat totul. |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| BabyGimi wrote:Alina, o sa fie mai usor cand o sa stea in fundulet, il poti lua cu tine in bucatarie pana iti gatesti ceva sau lasa pe covor sau in patut pana mai aranjezi prin camera una-alta. Apoi, cand incepe sa mearga de-a busilea sau sa faca primii pasi, iar e o perioada grea, de stat mereu dupa el, sa nu bage in gura orice gaseste pe jos, sa nu se loveasca, sa nu se ridice pe mobila etc :) Stai sa vezi cum e cand vine vremea sa luati copilul la baie cu voi  Vis Cum adica la baie cu noi? Nu ma prind |
|

| Eu am pus scoica in bucatarie si cand merg sa pap si sa pregatesc ceva de mancare il pun acolo. Cat ma invart prin bucatarie ii vorbesc, mai fac scheme cu mainile sa il tin atent si sa radem. Nu tot timpul merge, uneori e mai marait si asta e... iau 2-3 guri din ceva si revin sa pap mai tarziu. Ordine prin casa fac asa fugitiv cu el in brate. Ii place sa il plimb si sa inspecteze tot, e ca un popandau :)) asa ca facem turul prin casa si mai strang una alta cu o mana. Eu numai bine imi fac idee pe unde mai trebuie facut cate ceva. Mama mea vine pe la mine de 1-2 ori pe saptamana si atunci ma ajuta la curatenie cu aspiratorul, mopul si facem si mancare la oala sa-mi ajunga pe 2 zile. In weekend e sotul si atunci mai facem una alta. Dus doar seara dupa 6 cand e sotul acasa, sau dimineata inainte sa plece la servici. Seara uneori o baie lunga in cada...
|
|
| BabyGimi wrote:Alina, o sa fie mai usor cand o sa stea in fundulet, il poti lua cu tine in bucatarie pana iti gatesti ceva sau lasa pe covor sau in patut pana mai aranjezi prin camera una-alta. Apoi, cand incepe sa mearga de-a busilea sau sa faca primii pasi, iar e o perioada grea, de stat mereu dupa el, sa nu bage in gura orice gaseste pe jos, sa nu se loveasca, sa nu se ridice pe mobila etc :) Stai sa vezi cum e cand vine vremea sa luati copilul la baie cu voi  Vis
tot astept ziua in care o sa fie mai usor dar pe de alta parte devin nostalgica cand il vad cum creste. sper ca atunci cand va incepe sa tina in manuta singur jucarele si sa le zdrangane sa isi faca activitate o sa mai stea si fara mami cate putin.
In curand o sa ajung sa imi rod unghiile ca nici timp sa le mai tai nu am |
|
| Andreea06 wrote:Oioioi alina, chiar esti muncita bine de bebe. Poate de ieri a inceput puseul acela al doilea de e asa mofturos?
BabyGimi, oh da, am vazut ceva imagini haioase pe net legat de asta.. sunt atatea etape.. cred ca urmatoarea mai grea e cea cu dintisorii, eu de aia ma tem momentan siii sa nu se inece la diversificare daca ii dau ceva bucata. Cred ca daca patesc o data sa ma sperii rau ii dau numai pisat totul.
ne-am gandit ca poate e iar puseu sau salt din ala mental, dar asa norocosi sa fim noi sa inceapa toate pe ceas?
na.. acum ca sa il potolesc m-am apucat sa dansez cu el prin casa pe melodia aia "Vals" a lui Smiley (nici macar nus fan, dar parca asa ma legan cu el si cand nu am muzica )
Vi l-am pus si pe piciu meu sa-l cunoasteti alina89 attached the following image(s):

|
|

| Dragul de el, la cum rade nici nu zici ca e asa plangacios cum zici tu, Alina :) |
|

| Mi-am pus si eu acum jumate de ora poza cu bebe, tot asa vesel dar la profil, insa vad ca nu apare. |
|
| Inawar wrote:Dragul de el, la cum rade nici nu zici ca e asa plangacios cum zici tu, Alina :)
Nu e om care sa ne fi vizitat si sa nu zica asta. Ne trolleaza maxim piciu
Se vedeee poza. Un zambarici si al tau |
|

| Mie imi apare tot cea de dinainte, sunt pe tel poate de asta. |
|

| Inawar wrote:Dragul de el, la cum rade nici nu zici ca e asa plangacios cum zici tu, Alina :)
Asta voiam sa zic si eu, Alina, va trolleaza rau de tot mititelul |
|
|