Clubul mamicilor incepatoare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Friday, December 22, 2017 2:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Si al meu mai are mancarici acasa, dar nu doarme intre 2 mese genul.. in rest il adorm cumva. Cred ca e aerul de vina, tre sa luam umidificator neaparat, ne indica 20% in living acum, am pus prosop ud pe calorifer poate creste..

Acu o sapt era pe la 37% si dormea bebe mai bine..
Pe masina si la mall, restaurant etc doarme dus.. si e mai multa galagie.

Azi avem 4 sapt!! hearts
alina89 wrote:

De la 3:40 pana acum a avut 3 reprize de 15 min de dormit. Atat pale nici nu stiu cand s-a facut ora asta..

Mai bine izolat ca parca devune prea aglomerat la voi si oricum l-ai stimula prea tare intre toti.

Momentan nu ne-a dat alt antibiotic.

Eu ma pregatesc psihic pt cand o sa imi bata vecinii la usa Crazy
Anca_27
Scris: Friday, December 22, 2017 3:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2017
Hello mamici dragu?e! Ma bucur sa va gasesc aici ??cum e cu bebeii lânga voi?
Anca_27
Scris: Friday, December 22, 2017 3:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2017
Andreea06 wrote:
Si al meu mai are mancarici acasa, dar nu doarme intre 2 mese genul.. in rest il adorm cumva. Cred ca e aerul de vina, tre sa luam umidificator neaparat, ne indica 20% in living acum, am pus prosop ud pe calorifer poate creste..

Acu o sapt era pe la 37% si dormea bebe mai bine..
Pe masina si la mall, restaurant etc doarme dus.. si e mai multa galagie.

Azi avem 4 sapt!! hearts

Andreea mai po?i încerca ?i cu un vas cu apa pe calorifer. ?i noi trebuie sa luam umidificator ca am 48% cu tot cu va?i de apa. Dar noi avem panou radiant, deci e la curent
Dana_
Scris: Friday, December 22, 2017 6:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/23/2017
alina89 wrote:

De la 3:40 pana acum a avut 3 reprize de 15 min de dormit. Atat pale nici nu stiu cand s-a facut ora asta..

Mai bine izolat ca parca devune prea aglomerat la voi si oricum l-ai stimula prea tare intre toti.

Momentan nu ne-a dat alt antibiotic.

Eu ma pregatesc psihic pt cand o sa imi bata vecinii la usa Crazy

hainoroc hai sa bem ceva alcool
si al meu in jur de 4 dimi s-a trezit...mai bine zis l-am trezit sa schimb scutecul de pisu siiiiii nu mai vroia sa doarma ..papa laptic il ridicam sa ragaie si cand il puneam jos plangea ...dupa vreo 3 ore aproape plangeam si eu ..teroare Cray
Al meu doarme mult dar problema e cand il ridic dupa ce papa se trezeste ..Aveti ceva solutii pt asta ? Ma gandeam sa iau o perna din aceea inclinata si sa il adorm asa la san pt ca asa adoarme dar sa nu mai trebuiasca sa il ridic dupa papa
Dana_
Scris: Friday, December 22, 2017 6:30 PM
Nivel

Diana1489 wrote:
Buna mamicilor! Noi am ajuns ieri acasa , suntem bine dormim ?i papam.
De ieri ma chinui cu febra laptelui dar astazi a început sa treaca. Operatia este in regula cred , sunt destul de activa astazi am mers cu sotul de am înregistrat fata impreuna , iar ea a ramas cu mama mea si a fost foarte cuminte. Eu nu i-am dar completare cu lp decât în spital vreo 30 ml si dupa numai san .
Voi i ati facut baie ? Cum îngriji?i cordonul ombilical? Eu am sters o aseara putin cu cârpa si pe fata cu ser si cam atat , la buric nu i-am facut nimic ma gandesc ca e mai ok sa cada singur decât sa îl umezesc cu te miri ce . Bye2

Hey Diana ma bucur ca e totul okCheek Kiss
Si eu am avut probleme cu laptele ..era prea mult cred dar acum e ok s-a reglat si nu mai am dureri . Noi am facut baita dupa ce a picat buricul, noua ne-a zis sa il curatam cu spirt..si i-a cazut dupa 6 zile
Dana_
Scris: Friday, December 22, 2017 6:32 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Am fost matinali azi pe ultima zi de cumparaturi, la 6 si ceva am hranit bebele si la 7 si ceva am iesit din casa hainoroc nebuni, dar ce biiiine e un mall gol, carrefour gol.. parcare goala.. newclap

Acum bem un suc si ne intoarcem acasa, ma asteapta rufe de spalat, ordine de facut, sotul maine dimi aspira, sa schimb lenjeriile in toate camerele.. sper sa ma lase bebe.

A fost mai mofturos ultimele 2 zile, adica adormea la san si in 10 min era treaz si putin plangacios.

Mi-ai dat o idee buna sa merg la mall dimineata cand e gol pt ca azi sotul n-a putut intra in nici un magazin ...era dezastru si am zis ca n-are rost sa stea la cozi infernale . E ciudat totusi ca nu sunt magazine deschise non stop cum erau in anii trecut la Auchan de ex .
Andreea06
Scris: Friday, December 22, 2017 6:37 PM
Nivel

Dana_ wrote:

Mi-ai dat o idee buna sa merg la mall dimineata cand e gol pt ca azi sotul n-a putut intra in nici un magazin ...era dezastru si am zis ca n-are rost sa stea la cozi infernale . E ciudat totusi ca nu sunt magazine deschise non stop cum erau in anii trecut la Auchan de ex .

La metro am mers ieri pe la 7:30 seara pt bauturi si a fost ok. La carrefour e ok dimi devreme. Nu am prins deschis non stop dar stiu ca era program prelungit pana pe la 1 noaptea parca. Acu nu stiu daca au.. n-am vazut scris.

Cum e bebe? Ii place acasa?
alina89
Scris: Friday, December 22, 2017 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Fetelor, am si eu o intrebare prostuta Blushing voi ati reusit sa scapati de lipiciul de la plasturii de la operatie? Ma chinui dupa fiecare baie sa scap de el si nimic. E drept ca nu frec cu nimic. Zona e foarte amortita si se simte foarte ciudat la atingere si imi e frica sa apas tare sau frecat si dau asa usor cu varful unghiei putin cate putin la fiecare spalare.. dar acum vine controlu de 6s si parca nu m-as duce tot cu lipiciul asta pe mine Lol
Andreea06
Scris: Friday, December 22, 2017 9:40 PM
Nivel

alina89 wrote:
Fetelor, am si eu o intrebare prostuta Blushing voi ati reusit sa scapati de lipiciul de la plasturii de la operatie? Ma chinui dupa fiecare baie sa scap de el si nimic. E drept ca nu frec cu nimic. Zona e foarte amortita si se simte foarte ciudat la atingere si imi e frica sa apas tare sau frecat si dau asa usor cu varful unghiei putin cate putin la fiecare spalare.. dar acum vine controlu de 6s si parca nu m-as duce tot cu lipiciul asta pe mine Lol

Eu nu cred ca am vreun lipici.. juma de operatie arata super ca si cum nici nu se vede linia, la cealalta jumatate aveam putin sange inchegat si acum s-a mai desprins crusta si e aproape gata..

Cand am stat mult la dus si s-a inmuiat acolo am dat usor peste cu buretele de baie, atat.. si a ajutat sa se duca crusta.
Andreea06
Scris: Friday, December 22, 2017 9:48 PM
Nivel

Anca_27 wrote:

Andreea mai po?i încerca ?i cu un vas cu apa pe calorifer. ?i noi trebuie sa luam umidificator ca am 48% cu tot cu va?i de apa. Dar noi avem panou radiant, deci e la curent

O sa incerc si asa.. prosopul se usuca repejor si nu il punem imediat iar ud.
As vrea si eu 35+%..
laura513
Scris: Friday, December 22, 2017 11:20 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
alina89 wrote:

Lipiciul se duce cu ulei Lol Ungi zona respectiva, lasi vreo 10 minute si apoi stergi cu o bucata de tifon.
alina89
Scris: Saturday, December 23, 2017 8:27 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Eu nu cred ca am vreun lipici.. juma de operatie arata super ca si cum nici nu se vede linia, la cealalta jumatate aveam putin sange inchegat si acum s-a mai desprins crusta si e aproape gata..

Cand am stat mult la dus si s-a inmuiat acolo am dat usor peste cu buretele de baie, atat.. si a ajutat sa se duca crusta.

Si la mine pe centru nici nu vad unde a fost taiat, dar in laterale unde a fost sangele ala a ramas asa o dunga putin adanca si rosie, sa vedem cum o sa se vindece si asta. Tie ce ti-a recomandat sa te dai pe cusatura? Mie mi-a dat un gel pana la 6luni al naibii de mic si scump Lol

In camera mie mi-au zis sa tin 40-60 umiditate.

Laura, o sa apelez si la ulei daca tot nu se ia Lol ala de cocos nu functioneaza. ras

Apropo, burtica mea e suuuuper uscata Big Surprise iar pe solduri imi ies vergeturi mai rau ca in timpul sarcinii. Am mai dat 2kg jos luna asta.. mai am 8.5 sa ajung la cat aveam inainte.

Oare voi mancati orice acum d3 sarbatori? Mie mi-a zis doctora sa mentin aceleasi restrictii din timpul sarcinii, dar sigur nu pot sta deoparte de salata de beof, cruditati, ciuperci, vinete yummy si toate sunt cu maioneza de casa cu ou crud.. plus nelipsita friptura de porc si sarmale. newclap
Andreea06
Scris: Saturday, December 23, 2017 10:27 AM
Nivel

Mie nu mi-a dat nimic pt operatie decat baneocin dar ala e pt prima faza..
sa vad in ianuarie la control daca mai primesc ceva.

Umiditatea aia e ideala da... :( tre sa rezolv cumva. E prea uscat la noi.

Eu i sa mananc normal asa, oricum nu fac abuz de fel dar o sa am grija la muraturi, gen sarmale.. ca stiu ca il poate deranja la burtica. Salata beouf incerc. In rest nu sunt atrasa de nimic traditional gen toba si ce se mai face din ficat si altele, atata aperitiv, friptura, sarmale si salata beouf. Aia de vinete nu imi place de fel.. :)

alina89 wrote:

Si la mine pe centru nici nu vad unde a fost taiat, dar in laterale unde a fost sangele ala a ramas asa o dunga putin adanca si rosie, sa vedem cum o sa se vindece si asta. Tie ce ti-a recomandat sa te dai pe cusatura? Mie mi-a dat un gel pana la 6luni al naibii de mic si scump Lol

In camera mie mi-au zis sa tin 40-60 umiditate.

Laura, o sa apelez si la ulei daca tot nu se ia Lol ala de cocos nu functioneaza. ras

Apropo, burtica mea e suuuuper uscata Big Surprise iar pe solduri imi ies vergeturi mai rau ca in timpul sarcinii. Am mai dat 2kg jos luna asta.. mai am 8.5 sa ajung la cat aveam inainte.

Oare voi mancati orice acum d3 sarbatori? Mie mi-a zis doctora sa mentin aceleasi restrictii din timpul sarcinii, dar sigur nu pot sta deoparte de salata de beof, cruditati, ciuperci, vinete yummy si toate sunt cu maioneza de casa cu ou crud.. plus nelipsita friptura de porc si sarmale. newclap
alina89
Scris: Sunday, December 24, 2017 12:40 AM
Nivel

@Andreea, cat mai multe lunite frumoase si linistite!

Si pt ca nu stiu cat o sa fim pe aici in zilele urmatoare la fel va doresc si voua, Laura, Madalina si Alexutza!

Mada, mult nu mai este si o sa o ai si tu langa tine acasa!

Sarbatori fericite, dragelor! Si un Craciun minunat alaturi de pitici!
alexutza_88
Scris: Sunday, December 24, 2017 12:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/16/2017
Sarbatori fericite, dragi mamici, alaturi de frumoasele voastre familii!!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.