|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Alina tu mai iei ceva pastile de durere? Incerc sa renunt la ketonal, in seara asta n-am luat dar acum am cedat, simteam ca ma ustura la capete cand miscam chiar si putin piciorul in pat asa ca am zis mai bine sa iau sa fiu apta la noapte, ca acus se trezeste piticul si tre sa il schimb, sa pape, tot ma ridic din pat.. plus iar pe la 3-4 si dimineata. Iau pastila la 7 cam asa dimineata si seara tot pe la 7 ar fi dar azi cum am amanat-o atat... dimi o sa iau mai tarziu.
Abia astept sa treaca de tot durerea, ma dor si vergeturile, dar macar pot acum sa rad si sa mai tusesc daca am nevoie fara sa doara ff tare, e chiar acceptabil. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Sorina si babygimi, da fix asa a spus de imi venea sa o dau afara pe usa cand a intrat in camera lui si a inceput ca Doamne ce frica mi-a fost ca arata ca in poze. Data viitoare cand zice ceva naspa de bebe, sa ma ajute Dumnezeu.. ori pe mine ori pe ea. Si asa nu am toate tiglele pe casain perioada asta.
Gummy, mersi pt sfat! Il trimit pe sot in bebesupermarket dupa ele luni. Am inteles ca acolo sunt sanse mai mari sa gasim, nu?
Andreea, doctora tot insista cu ketonalul, dar eu am pitici pe creier si nu vreau sa iau de frica ca ajunge in laptic. Am luat 4-5 zile paracetamol 3/zi si atat. Mai am dureri in laterale cand ma asez in pat sau ma ridic, dar sunt ok. Crunt e cand stranut sau tusesc ca raman cu lacrimi in ochi de durere. |

| Micutul meu nu vrea nicicum sa adoarma, l-am hranit acum 2h, schimbat si tot. Sta asa treaz, misca din manute.. l-am pus iar la san dupa o vreme, a adormit intr’un final dar cand il mut, iar e treaz cred ca vrea si el o noapte alba
Alina, de ketonal am inteles ca e ok, este site-ul ala e-lactancia si acolo am cautat eu.. si tantum verde am cautat ca am luat la spital o pastila sa nu ma apuce tusea mai tare. |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 170
| Alina, eu nu sunt din Bucuresti, deci nu cunosc bebesupermarket. Noi le-am cumparat din Sensiblu. Cum e bebe azi la ochisor? La fel?
LE: Farmaciile sunt deschise duminica. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Buna diminea?a mamici eu am o fetita care sa grabit sa vina la 37 de saptamani prin cezariana de urgenta am stat o saptamana in spital sa imi scade transaminazele mie , acum are 7 kg si 62 de cm am crescut mari puteam sa uitam ca a fost prematur ,Mada sa ai incredere in Domnul ca fetita ta va fi bine si va creste mare voinica sa nu fii suparata ca ii transmiti si ei stare de neliniste pe mine asa ma sfatuit toti si sa ai mult laptic ca are nevoie e cel mai bun ! Scuze de roman dar dupa o noapte in care pitica ma tinut treaza nu a plans doar a avut chef de ras va doresc crestere usoara si eu sunt o mama incepatoare tot primesc sfaturi dar imi cresc feti?a dupa cum cred eu ca e mai bine o duminica placuta! |
|
| gummy bear wrote:Alina, eu nu sunt din Bucuresti, deci nu cunosc bebesupermarket. Noi le-am cumparat din Sensiblu. Cum e bebe azi la ochisor? La fel?
LE: Farmaciile sunt deschise duminica.
E mai bine, tot mai are ochisorii lipiciosi dar parca e mai redusa cantitatea de secretii.
Andreea, mi-a zis si doctora ca e ok sa iau ketonal, dar na...parca am vrut sa imi si demonstrez mie ca sunt mai puternica decat mi-a lasat impresia experienta din postoperator. Stupid, stiu
Ati reusit sa dormiti? Piciu meu nu a inchis un ochi pana dim la 5. Ce noapte lunga a fost si ba plangea, ba vroia san, iar plangea. E bine daca al tau nu plange si doar studiaza peretii |
|
Inregistrat: 1/16/2017 Mesaje: 730
| alina89 wrote:E mai bine, tot mai are ochisorii lipiciosi dar parca e mai redusa cantitatea de secretii. Andreea, mi-a zis si doctora ca e ok sa iau ketonal, dar na...parca am vrut sa imi si demonstrez mie ca sunt mai puternica decat mi-a lasat impresia experienta din postoperator. Stupid, stiu Ati reusit sa dormiti? Piciu meu nu a inchis un ochi pana dim la 5. Ce noapte lunga a fost si ba plangea, ba vroia san, iar plangea. E bine daca al tau nu plange si doar studiaza peretii
Fetele, sa vedeti cand incep colicii...e atat de frustrant pt ca mititeii plang de durere si iti vine si tie sa plangi alaturi de ei. Doctorii zic ca pe la 6 sapt ar trece colicii, dar toate cunostintele mele se confrunta cu colici si la 2 , 3 sau 4 luni. Uoffff....sper sa avem toate o duminica linistita alaturi de prichindeii nostri. |
|

| Am reusit.. intre 1-30 si 3:30 l-am tot pus la san, atipea, la somn, se trezea si tot asa. S-a trezit apoi la 7:30 si acum da semne iar. Ma asteptam la o noapte mai linistita fiindca facuse scaun, dar e ok si asa..
Si noi am avut secretii mai mari la un ochi azi, l-am curatat la 7 si urmaresc acum sa vad..
Aici ploua, imi e asa de somn si lene cred ca o sa stam in patuc toata ziua. |
|

| alexutza_88 wrote:
Fetele, sa vedeti cand incep colicii...e atat de frustrant pt ca mititeii plang de durere si iti vine si tie sa plangi alaturi de ei. Doctorii zic ca pe la 6 sapt ar trece colicii, dar toate cunostintele mele se confrunta cu colici si la 2 , 3 sau 4 luni. Uoffff....sper sa avem toate o duminica linistita alaturi de prichindeii nostri.
Eu tot sper sa nu avem.. ca nu toti copiii fac nu? Chiar sper f tare ca asa nu imi place sa il aduc plangand, cat timp ma asezam eu pt alaptat si il tinea soacra mea dupa ce l-am schimbat de ex, el incepea sa planga ca ii era fomica si eu mereu is cu suzeta la schimbat ca sa aiba rabdare putin. Ea sa-l lasam sa mai si planga ca isi foloseste plamanii.. dar eu nu pot. |
|
| alexutza_88 wrote:
Fetele, sa vedeti cand incep colicii...e atat de frustrant pt ca mititeii plang de durere si iti vine si tie sa plangi alaturi de ei. Doctorii zic ca pe la 6 sapt ar trece colicii, dar toate cunostintele mele se confrunta cu colici si la 2 , 3 sau 4 luni. Uoffff....sper sa avem toate o duminica linistita alaturi de prichindeii nostri.
Nu mai spune ca imi e frica deja. Offf, aseara la 3 eu eram pe balcon la o gura de aer sa ma mai linistesc putin. Eu obosita, bebe obosit. Tati nu stia cum sa ne impace pe amandoi, ma rugam macar de el sa doarma sa ramana cineva lucid, dar nope. A stat si ne-a pazit toata noaptea. Nu vrea sa doarma noptile pt ca se simte vinovat ca in a doua noapte acasa a cazut frant de somn, a dormit 9 ore si nu se trezea nici cu plansetul lui bebe la ureche.
La cate sapt au incepu colicii la voi? |
|

| Eu azi noapte ca tot plangea el, am zis sa pun pompa sa scot pt urmatoarea masa sau daca mai scanceste pana atunci, dar surpriza, 20 ml si erau goi sanii mei, cel putin pompa n-a mai scos nimic.. ma tot gandeam poate si de asta plange ca nu s-a saturat sau vine greu.. dar cat sugea la unul, curgea pic pic si la celalalt, ii spalasem la baie inainte si i-am lasat la aer amandoi, chiar daca doar unul era folosit. Dar mi-am schimbat repede ideea
Abia astept sa se regleze lactatia si sa treaca complet si ranile la sfarc, parca acum 2 zile a fost mai bine si ieri iar ma dureau, unul mai tare.. ca tare imi place sa alaptez asa, cand il vad cum se linisteste dupa ce se ataseaza, cum cauta cu gurita inainte si cand papa asa se intinde dreeept drept cu piciorusele |
|

| alina89 wrote:
Nu mai spune ca imi e frica deja. Offf, aseara la 3 eu eram pe balcon la o gura de aer sa ma mai linistesc putin. Eu obosita, bebe obosit. Tati nu stia cum sa ne impace pe amandoi, ma rugam macar de el sa doarma sa ramana cineva lucid, dar nope. A stat si ne-a pazit toata noaptea. Nu vrea sa doarma noptile pt ca se simte vinovat ca in a doua noapte acasa a cazut frant de somn, a dormit 9 ore si nu se trezea nici cu plansetul lui bebe la ureche.
La cate sapt au incepu colicii la voi?
Nu rezolvati nimic daca stati treji amandoi.. acuma doar daca ai nevoie de ajutor sa ti-l ridice sau ceva, dar cred ca te descurci deja ca si eu il iau, il mut, il pun pe masa de infasat si il schimb, chiar pot face fata singura.
Mai bine va faceti un program pe ture daca vreti sa il supravegheati non stop, altfel veti fi zombi amandoi. Si la mine sotul a stat treaz primele 2 nopti intre 1 si 6, era asa somnoros dimineata cand ma trezeam eu sa stau cu el, sforaia si dormea dus pana la 11. Eu cica nu ma trezeam la plans, dar nici nu cred ca il lasa sa planga efectiv ci doar scancea si se rezolva cu suzeta.
E nevoie de amandoi in putere, eu i-am zis sa doarma ca il trezesc cand vreau ceva, il trimiteam sa faca lp de exemplu daca trebuia. In rest el somn, eu la datorie. Acum am atipit si eu odata cu bebe, nu ma mai uit toata noaptea la el daca doarme, il aud cand incepe fastaceala.
Ziua mai am de furca sa adorm cand e nevoie, aia n-am reusit inca, tot in priza suntem. |
|
Inregistrat: 9/21/2017 Mesaje: 771
| Neata mamici, colici nu e obligatoriu sa aiba, noi am tras paiul scurt si am avut, de pe la o sapt parca l-au apucat, seara se manifestau, am incercat toooate inventiile pt colici si am ajuns la un cocktail de Protectis+Bonisan+Colief care sa dea rezultate, la 3 luni jumatate am scapat de colici. Apropo si de mame si soacre si sfaturi, oricat de enervante ar fi duamnele acestea(si unele lipsite de diplomatie) cred ca vor si ele binele vostru si al celui mic si au doar o maniera mai “din topor” de a o arata....., incercati sa nu va suparati pe ele prea tare, doar sa ignorati ce e in plus, e cel mai zen lucru pe care il puteti face, ele au trait in alte vremuri si nu pot sa conceapa ca intre timp s-au mai facut studii care arata clar ca unele lucruri trebuie facute altfel. O sa vina vremea cand o sa intre si ele in actiune, cand vor fi copiii mai maricei si atunci nu le iertati, munciti-le ca sa compensati cu perioada asta :))))) Duminica faina sa aveti :*
|
|
| Sorina_85 wrote:Neata mamici, colici nu e obligatoriu sa aiba, noi am tras paiul scurt si am avut, de pe la o sapt parca l-au apucat, seara se manifestau, am incercat toooate inventiile pt colici si am ajuns la un cocktail de Protectis+Bonisan+Colief care sa dea rezultate, la 3 luni jumatate am scapat de colici. Apropo si de mame si soacre si sfaturi, oricat de enervante ar fi duamnele acestea(si unele lipsite de diplomatie) cred ca vor si ele binele vostru si al celui mic si au doar o maniera mai “din topor” de a o arata....., incercati sa nu va suparati pe ele prea tare, doar sa ignorati ce e in plus, e cel mai zen lucru pe care il puteti face, ele au trait in alte vremuri si nu pot sa conceapa ca intre timp s-au mai facut studii care arata clar ca unele lucruri trebuie facute altfel. O sa vina vremea cand o sa intre si ele in actiune, cand vor fi copiii mai maricei si atunci nu le iertati, munciti-le ca sa compensati cu perioada asta :))))) Duminica faina sa aveti :*
Sorina, eu tot incerc sa ma incurajez si mereu imi repet ca nu e om rau, ca e doar asa mai din topor. Ea si-a dorit fete si are 2 baieti carora mereu le striga ca si-au ratat viata si ca o sa adopte o fata, cu mine cu burtica pana la gura il intreaba ce a facut cu viata lui, a venit la bucuresti cand putea sa plece in lume sa isi faca un rost. Noi o ducem destul de bine, nu suntem morti de foame. Si de bebe mi-a zis pana s-a nascut ca sigur este fetita si au gresit medicii ca ea nu crede in tehnologia asta.. cand a venit in vizita s-a uitat cand l-am schimbat si s-a convins ca are putulica, dar tot 2 ore numai cu "fata" i s-a adresat. Cand a plecat mi-a zis sa mai fac 2-3 copii si sa vad poate de data asta ii fac fete. Deci da... e doar mai din "topor" |
|
| Andreea06 wrote:
Nu rezolvati nimic daca stati treji amandoi.. acuma doar daca ai nevoie de ajutor sa ti-l ridice sau ceva, dar cred ca te descurci deja ca si eu il iau, il mut, il pun pe masa de infasat si il schimb, chiar pot face fata singura.
Mai bine va faceti un program pe ture daca vreti sa il supravegheati non stop, altfel veti fi zombi amandoi. Si la mine sotul a stat treaz primele 2 nopti intre 1 si 6, era asa somnoros dimineata cand ma trezeam eu sa stau cu el, sforaia si dormea dus pana la 11. Eu cica nu ma trezeam la plans, dar nici nu cred ca il lasa sa planga efectiv ci doar scancea si se rezolva cu suzeta.
E nevoie de amandoi in putere, eu i-am zis sa doarma ca il trezesc cand vreau ceva, il trimiteam sa faca lp de exemplu daca trebuia. In rest el somn, eu la datorie. Acum am atipit si eu odata cu bebe, nu ma mai uit toata noaptea la el daca doarme, il aud cand incepe fastaceala.
Ziua mai am de furca sa adorm cand e nevoie, aia n-am reusit inca, tot in priza suntem.
Da, deja il pot ridica singura, schimba. Mai greu cu mutatul de la un san la altul. Il las pe pat ma pun langa el si apoi il ridic. Cand e el langa mine ma fac comoda intre perne si mi-l pune el direct in brate. Imi e tare ciuda pe sot ca nu doarme cand ma rog de el, trebuie sa ne facem un program ca o sa fie tare greu asa cu noptile nedormite cand incepe munca.
Eu ziua nu dorm pot sa crap de oboseala si asa mi-as dorii sa pot, sper sa reusesc cu timpul. Si langa bebe e tare greu ca ii simt orice tresarire. Dar na.. sigur cu timpul ne vom invata cu ei si o sa fie mai bine. Sper |
|
|