Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| MaryPoppins wrote:Ioi, lacrimile si buza coborata.. asta e heartbreaking, da Nela, ce pufosenie de fetita eu ii ofeream de mancare dupa primul somn, la vreo 30 min. Atunci era cel mai binedispusa :)) Nu prea-i bine nici asa. Se treze?te (de obicei) la 6 ?i papa ?i mai sta treaza o ora,pana adoarme înca vreo 15 min., apoi somn de înca jumate de ora (înainte dormea o ora), apoi mergem afara. ?i când venim mai stam pu?in ?i la 10 iar mâncare. Apoi somn neaparat. ?i somnul asta ?i l-a scurtat..... ?i e cam botosica. Pe la 13 ii dau, ca pe la 14 sa vina laptele. Dar azi dupa mâncare solida a dormit ?i s-a trezit pe la 15 pentru lapte. ?i la 18 iar lapte. E pu?in stricat programul. Trebuie sa vedem cum facem. Dar nu azi, ca sunt rupta. La 5 ?i câteva minute avea chef sa tipe/vorbeasca. |
|

| Inawar wrote:Nella si Alle.p aveti niste bebei tare dragalasi Multumesc. |
|

| MadaMadalyna wrote:Buna fetele! Eu cu greu mai am pu?in timp liber si atunci fac pein casa diverse chestii, iar pe aici nu prea am mai întrat. Ce mai face?i? Sunte?i bine?  Alessia a inceout sa vorbeasca tot tot(în?elege si romana si italiana) si a recuperat premaruritatea. As încarca cateva video dar nu ?tiu cum. https://ibb.co/cQ0WSdZhttps://ibb.co/P97qMtY Ooooo, ce asemanare grozava!!! E tare frumu?ica. |
|

| MadaMadalyna wrote:Cum tot întru rar sa va mai spun despre noi, alessia are 84cm, 9500g si e un titirez. ?tie sa faca diferen?a intre "a mea" "a ta". Pune întrebari "ai azit" (ai auzit?) daca cere ceva si nu e bagata in seama. Are câteva cuvinte ce le spune super amuzant "palatoni - pantaloni" "Ochiali - ochelari" "pasiana- sprânceana" "mizeie - mizerie" "cutenie-curatenie" "spala - speletel" "teletel - telefon" "iosie - rosie" . Spune orice, orice, ma în?eleg cu ea dar si cei din jur deoarece vb destul de clar. La controlul neurologic ni s.a spus ca mintal are o dezvoltare de 2-3 ani iar fizic e in parametri vârstei. Ce pot sa mai vreau de la un bebe nascut la 28s cu 1140g? Ai dreptate. Nimic. E perfecta. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Mada, ce frumu?ica e micu?a ta luptatoare ?i ce seamana cu mami Chiar ca a recuperat bine....acusica-i domnisoara Multumesc fetelor adevarul e ca aici pe forum am vazut numai copii frumosi (nu ca ar fi vre-un copil urat, dar nu toti sunt asa adorabili ) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Nela wrote:Bun gasit, mamici. Nu am mai avut rabdare ?i ieri i-am oferit prima masa solida Maiei. S-a jucat cu mâncarea prin gurita, dar cred ca n-a ajuns nimic în stomacel,fata de azi când parca-parca am auzit-o înghi?ind. Problema e ca azi când i-am oferit masa ii era cam somn ?i a terminat repede cu "joaca". ?i-a schimbat ?i programul de somn de 3 zile.... Nu prea ghicesc eu când sa-i ofer masa solida ca sa nu fie nici prea satula ?i nici somnoroasa. Pupici. Mai jos.... Iubirea mea. https://ibb.co/yfpSk2P Galusca iti vine sa o mananaci nu alta!! E tare scumpa |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Alle.p wrote:Cu fatuca asta ma topesc mereu Cum sa nu te topesti?! Adorabil Deja mi-e dor de bebe Stefan...cum trece timpul asta |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
| Nella, alle, mada, ce strumfi frumosi aveti voi acolo! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| MaryPoppins wrote:Andreea, ce bine ca esti online. Ne poti da detalii despre cum ati construit learning tower-ul? De unde v-ati inspirat (video?), dimensiunile placilor de lemn, de care placi ati luat mai exact (dc iti amintesti) etc. Am musai nevoie de learning tower iar unul de-a gata nu e tocmai ieftin. Mersi mult
Uite de aici m-am inspirat, doar nu am decupat stele :) https://abeautifulmess.com/2019/02/ikea-hack-star-toddler-learning-tower-diy.html
Am luat din leroy 2 placi de lemn, nu mai tin minte exact dim.. parca una avea 800 si cealalta 1200.. cred. Si cea de 800 a trebuit doar in jumatate taiata iar cealalta in 3 bucati (2 la fel si una mai mica). Mi le-a taiat acolo contracost. Si am mai luat o coada de matura de lemn tot din leroy, pt partea aia de sus. Iti mai trebuie coltari de metal, ca sa fie sigur ca nu e de ajuns doar suruburile in baza.. apoi pt finisat, vopsea pe baza de apa si un smirghel fin fin. Dai cu smirghel si intre straturile de vopsea ca lemnul absoarbe si se umfla, dar corectezi asa si va iesi fin in final. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| MaryPoppins wrote:LE: din learning tower n-are cum sa iasa, teoretic, deci imi trebuie sa o imobilizez cumva la inaltime :)) si la baie ne chinuim cu spalatul pe dinti/fata. E grea, se zbate la mine in brate, vrea sa se bage cu tot cu picioare in chiuveta :))
Si de mancare ma gandesc sa-i dau din learning tower. In scaunul de masa sta 2 minute si apoi se ridica in picioare, e super periculos tot ce face ea.
Nu ii pui cebturi? Sa nu se mai ridice? Matti nu am patit sa se catere din turn dar daca stii ca e mai nazdravana atunci il poti inchide tot in sus nu cum e in modelul din articol cu un spatiu mai gol in fata. |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Mersi, Andreea, ma pun pe studiat :)
Noi avem antilop si centurile le-am aruncat, citisem ca nu e bine sa fie restrictionat copilul ca sa poti interveni rapid in caz de inec. Oricum n-ar fi impiedicat-o sa evadeze centurile alea, am incercat pe la restaurante si is cam degeaba :)) |
|

| lore.t. wrote:Galusca  iti vine sa o mananaci nu alta!! E tare scumpa Î?i mul?umesc Lore. Pupici. |
|

| Ella30 wrote:Nella, alle, mada, ce strumfi frumosi aveti voi acolo!
Multumesc. |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| MadaMadalyna wrote:Buna fetele! Eu cu greu mai am pu?in timp liber si atunci fac pein casa diverse chestii, iar pe aici nu prea am mai întrat. Ce mai face?i? Sunte?i bine?  Alessia a inceout sa vorbeasca tot tot(în?elege si romana si italiana) si a recuperat premaruritatea. As încarca cateva video dar nu ?tiu cum. https://ibb.co/cQ0WSdZhttps://ibb.co/P97qMtY
Ce frumusete si ce bine seamana cu tine ! Si a mea bebelina seamana destul de bine cu mine cand eram mica ,mai rau de sot cand primeste intrebari si sugestii de genul "Unde ai fost cand ati conceput-o ?" , " trebuie sa mai faci unul ca sa semene si cu tine " . Ma amuz la greu pe seama asta |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Alle.p wrote:Cu fatuca asta ma topesc mereu
Ce scumpete ai tu acolo Ale eu nu prea am parte de a mea sa o vad cu asa lacrimi la ochi?ori,rar plange cu adevarat. Recent am auzit-o cand i-am pus cerceii si atunci cand am nascut-o ,in rest mai mult tipa cand ii este foame |
|
|