Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Mirela, de unde esti? Pt o mama care isi doreste sa alapteze un consultant in alaptare e cea mai buna investitie. Opinii pertinente legate de dieta mamei care alapteaza poti gasi pe site-urle Alapteaza si Inbratelamami, cu info scrise de consultanti IBCLC. Dieta ta are putina legatura cu gazelle copilului - problema e aerul pe care il trag in gol atunci cand sug (fie din biberon, fie de la san). Atasarea incorecta si vidul insuficient pe san duc la asa zisii colici. Ai spus dincolo la gravidute ca ai ragade, deci clar trebuie imbunatatita atasarea. |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| GeorgianaB wrote:La multe luni lui Iris Luca a adormit la 23:20. Azi s-a tot foit, ridicat in picioare, dar nu are stabilitate bineinteles, eu aveam inima cat un purice... Am fost la terasa cu niste prieteni, nici in brate nu mai voia, se impingea vrand pe jos, greu l-am controlat :)) 4 persoane si un bebelus. Acasa l-a ajutat sotul meu sustinanadu-l si a inceput sa faca pasi prin casa, nu se mai satura. Eu eram cu treaba prin bucatarie si efectiv nu am stiut ce reactie sa am, m-am bucurat dar nu prea amintindu-mi cat de mic si de inofensiv era acum 3 luni cand se trezea, facea ochii mari si doar ma cauta cu privirea, se bucura si atat, nu sarea ca un iepure. Ce tarziu a adormit. A gasit alte lucruri interesante de facut |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| multumesc Nela si Nicole sper si eu sa treaca, e greu ca sunt data peste cap cu somnul, inainte ma odihneam noaptea cu tot cu cele 2 treziri ale ei, dar acum sunt atatea si parca toti si toate ma enerveaza offf |
|
Inregistrat: 5/16/2019 Mesaje: 662
| MaryPoppins wrote:Mirela, de unde esti? Pt o mama care isi doreste sa alapteze un consultant in alaptare e cea mai buna investitie. Opinii pertinente legate de dieta mamei care alapteaza poti gasi pe site-urle Alapteaza si Inbratelamami, cu info scrise de consultanti IBCLC. Dieta ta are putina legatura cu gazelle copilului - problema e aerul pe care il trag in gol atunci cand sug (fie din biberon, fie de la san). Atasarea incorecta si vidul insuficient pe san duc la asa zisii colici. Ai spus dincolo la gravidute ca ai ragade, deci clar trebuie imbunatatita atasarea.
Sunt din Iasi. O sa ma uit pe site-urile mentionate de tine. Da, cred ca sunt probleme la cap atasare:( astazi nu reuseam deloc sa o fac sa apuce mai mult din san. Ea apuca predominant sfarcul, plangea si se zbatea.. O sa ma interesez si de un consultant in alaptare. Multumesc |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Mirela, daca vrei cand ajung acasa te pot ajuta eu cu cateva informatii si recomandari in ceea ce priveste consultantii in alaptare din orasul nostru :* |
|
| AlexandraRr wrote:Mirela, daca vrei cand ajung acasa te pot ajuta eu cu cateva informatii si recomandari in ceea ce priveste consultantii in alaptare din orasul nostru :*
As aprecia enorm. Multumesc |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Fetelor,ati avut dreptate. Patrick a fost foarte cumintel la nunta. A dormit toata noaptea. S-a trezit doar o data pt papa, apoi iar somnic. Noi ne-am recuperat mai greu sper sa fie la fel de cumintel si la botez |
|
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Salutare, dragile mele! Long time no....writing!Am lipsit foarte mult si intentionez sa revin, in forta! S-au intamplat multe, de cand nu am mai intrat.Ana a crescut considerabil si ma solicita destul de mult. Ne-am mutat intr-o casa mare , cu curte mare. Chiar daca nu merg la serviciu, am reluat mersul la evenimente, inca de cand avea Ana 3 saptamani. In concluzie, timp liber=0. In seara asta insa, fie ce o fi, mi-am propus sa va scriu. Sper ca sunteti bine si ca puiutii au crescut mari si sanatosi.Am sa incerc sa va citesc din urma, cat de mult pot, ca sa ma pun oarecum la curent cu noutatile. Va pup! |
|
| Neata fetelor,
Vin la voi cu o rugaminte, impartasiti-mi va rog ce tehnici folositi vand bebe are o criza de colici, cand plange necontrolat:(( aseara a fost ingrozitor, am zis ca de sufoca de plans:( O mama disperata:(
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| MirelaD wrote:Neata fetelor,
Vin la voi cu o rugaminte, impartasiti-mi va rog ce tehnici folositi vand bebe are o criza de colici, cand plange necontrolat:(( aseara a fost ingrozitor, am zis ca de sufoca de plans:( O mama disperata:(
Buna, Mirela! Felicitari pt bebe ?i bine ai venit la mamici! Când vezi ca leganatul nu mai are efect, po?i încerca sa o pui dezbracata pe burtica lipita de tine (acum e cam cald ?i o sa va lipi?i dar tot ar trebui sa o mai calmeze), la noi foarte bine au mersul sunetele de feon de pe YouTube. ?i acum când e la puseu sau salt ?i nu reu?im sa o adormim ii punem sunetul de feon ?i în câteva minute e în lumea viselor. Când avea colici eu ii mai puneam ?i valsuri ?i ma învârtea cu ea prin casa pana adormea. De asemenea sa ii faci u?or masaj la burtica. ?i multa rabdare, trebuie sa fii ?i tu lini?tita pentru ca bebe sa se calmeze, daca te panichezi ?i devii agitata, bebe te simte ?i cu atât mai greu va fi sa o lini?te?ti, asta era la mine mereu primul factor. De multe ori nu reu?eam sa o calmez pentru ca eu ma frustrat de plânsul ei. În timp, am înva?at sa fiu calma cu ea ?i sa am rabdare sa treaca. |
|
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
Mirela, incearca si white noise, pe youtube sau aplicatie, la noi a functionat cateodata, rabdare si bafta! |
|
si noi am trecut prin destul de multe crize de genul dar nu te panica. Cand plange foarte tare de da sa se inece ii poti sufla putin aer rece in fata dar cu pauze ca sa si poata respira. Asa se oprea din plans cateodata la noi dar am aflat mai tarziu de tactica asta. Feonul o linistea bine,ceva caldut pe burtica, tinuta direct pe corpul tau, plimbata prin casa.
|
|
| Fetelor din tot sufletul va multumesc ca ati raspuns asa repede. O sa aplic fiecare varianta si sper sa dea si la noi rezultate.. Va mzltumesc ca stiti ce inseamna disperarea unei mame |
|
| MirelaD wrote:Fetelor din tot sufletul va multumesc ca ati raspuns asa repede. O sa aplic fiecare varianta si sper sa dea si la noi rezultate.. Va mzltumesc ca stiti ce inseamna disperarea unei mame Fii tu mai degajata in primul rand, toate astea trec. Si eu am fost la fel si nu am reusit sa ma bucur prea mult de acele clipe care nici nu stiu cand au trecut. inca imi e dor de ea mica atunci cand statea unde o puneam..toate etapele is frumoase cu bune si cu rele...vor trece astea dar vin altele si mai anapoda deci incearca si tu tot ce se poate si tine-o mult in brate. Copiii mici au nevoie multa de apropierea mamei. |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Si Patrick avut aseara o criza urata Noi il ?inem cu burtica lipita de noi si il mângâie pe spate. Câteodata e nevoie sa ma ridic si sa ma plimb prin casa. Se mai lini?te?te câteodata daca-l cânt în acela? timp, sau ii pun white noise de pe YouTube. |
|
|