Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| La multe lunite Elisa! Foarte frumos numele!
Ma bucur sa va am pe listuta, mamici! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Am început sa ies la plimbare cu fata în wrap. Ma amuza din cale-afara reactiile babutelor ce ne vad: "Doamne, fereste!", "Ia uite!", "Trage-i si gluga pe urechi, mama!","Asa, mama, scoate-l si pe el la aer!" (Când e în wrap turcoaz). Sunt tare haioase! Vecina de la parter înca se mira ca am scos fata înainte s-o botezam! |
|
| Joaca de azi, cum a inceput.. cum s-a sfarsit..
https://ibb.co/9g3q9yJ https://ibb.co/QnH1qht
si noile cuburi de construit, ii plac mult! in poza facusem eu cu ceva colaborare si de la el. Lui ii place sa le puna orizontal una peste alta ca si-a dat seama ca asa ii stau toate ok, indiferent de forma. https://ibb.co/n70fMmK
|
|
| Andreea, spontan baiat! Primele cuburi sunt din spuma? Am luat si noi si abia astept sa crestem si sa ne jucam cu ele! Vreau sa cumpar si de lemn pana atunci. |
|
| maria2013 wrote:Andreea, spontan baiat! Primele cuburi sunt din spuma? Am luat si noi si abia astept sa crestem si sa ne jucam cu ele! Vreau sa cumpar si de lemn pana atunci.
Da da sunt de spuma tare asa, nu se rup. Scria ca sunt pt baita dar momentan doar asa in caserole de apa pt joaca le-am folosit
Cele de lemn le recomand tare tare, sunt mai mari/late decat cuburile normale de lemn (cele de 50-100piese). Si cu partea acrilica, reflecta frumos pe podea cand bate lumine pe ele. |
|
| Andreea06 wrote:Da da sunt de spuma tare asa, nu se rup. Scria ca sunt pt baita dar momentan doar asa in caserole de apa pt joaca le-am folosit Cele de lemn le recomand tare tare, sunt mai mari/late decat cuburile normale de lemn (cele de 50-100piese). Si cu partea acrilica, reflecta frumos pe podea cand bate lumine pe ele. Îmi poti spune, te rog, de unde le-ai luat pe cele de lemn? Eu ma uitasem la unele clasice pe Nichiduta, dar nu mai sunt pe stoc. Am timp, oricum, sa ii cumpar! Noi aveam, când eram mici, o lada plina de cuburi de lemn. Sunt si acum la mama acasa si asteapta sa se joace nepotii cu ele. |
|
| maria2013 wrote: Îmi poti spune, te rog, de unde le-ai luat pe cele de lemn? Eu ma uitasem la unele clasice pe Nichiduta, dar nu mai sunt pe stoc. Am timp, oricum, sa ii cumpar! Noi aveam, când eram mici, o lada plina de cuburi de lemn. Sunt si acum la mama acasa si asteapta sa se joace nepotii cu ele.
De pe Cate-n luna si in stele. Set de 20 buc am eu. |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Andreea, e un dragalas Mattias sunt curioasa, cand s-a oprit el din bagat in gura/testat toate cele? Intreb pt ca vad bilutele alea mici si mi-o si imaginam pe Ana cum le haleste ca pe bomboane. Inteleg ca toti copiii baga de toate in gura, dar ea e de speriat, efectiv mananca TOT! hartie, cutii de carton, cabluri, pungi de plastic, scame, frunze, nisip, chistoace de tigari, rahat de porumbel a bagat azi in gura! Nu vreti sa stiti ce gasesc la ea in scutec ma intereseaza deci cand trece perioada asta, pt ca efectiv e o aventura sa ies cu ea pe afara. Iar in casa o pazesc ca pe butelie, nici iepurii cand i-am avut nu mi-au ros atatea chestii. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MaryPoppins wrote:Andreea, e un dragalas Mattias sunt curioasa, cand s-a oprit el din bagat in gura/testat toate cele? Intreb pt ca vad bilutele alea mici si mi-o si imaginam pe Ana cum le haleste ca pe bomboane. Inteleg ca toti copiii baga de toate in gura, dar ea e de speriat, efectiv mananca TOT! hartie, cutii de carton, cabluri, pungi de plastic, scame, frunze, nisip, chistoace de tigari, rahat de porumbel a bagat azi in gura! Nu vreti sa stiti ce gasesc la ea in scutec ma intereseaza deci cand trece perioada asta, pt ca efectiv e o aventura sa ies cu ea pe afara. Iar in casa o pazesc ca pe butelie, nici iepurii cand i-am avut nu mi-au ros atatea chestii.
Idem giuli E teroare la bagat în gura. ?i în co?ul de gunoi cauta anturaj. Giuli efectiv ron?aie câte ceva mereu, fie o jucarie, fie un fermoar, fie puzzle ul de pe jos... Dar cred ca ?i de la din?i. Deja 10 la numar ?i înca mai ies. |
|
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Buna! Am revenit! Noi suntem in Romania acum, avem mai mult timp liber. In italia nici sa respir nu pot! Alessia a inceput sa mearga de la un an corectat (adica 19 februarie, ea e nascuta la 28s, adica un an si 3 luni real). Inca facem terapie odata pe saptamana, pentru a invata sa faca tot tot corect. Deja da semne sa inceapa sa vorbeasca si inteligenta e a unui copil nascut la termen la data la care s.a nascut ea. Stie animalele si cum face fiecare in parte(caine, pisica,oaie, urs, maimuta, vaca ), stie cateva cuvinte si sa ceara ce vrea , imita tot ce facem. Nu imi vine sa cred ca a recuperat, dar sincer, sunt epuizata cat ma stresam cu drumul la terapue, lucrat cu ea acasa, gatit, curatenie, iesit in parc.. |
|
| aa si sa va dau vestea, urmeaza sa ne apucam de bebe 2. Daca tot stau acasa sa o cresc pe Alessia pana la 3 ani , peofit de timp , daca ma apuc de facultate apoi de munca greu mai ma.hotsrasc sa fac pe bebe 2, asa nu pierd ritmul. |
|
| MaryPoppins wrote:Andreea, e un dragalas Mattias sunt curioasa, cand s-a oprit el din bagat in gura/testat toate cele? Intreb pt ca vad bilutele alea mici si mi-o si imaginam pe Ana cum le haleste ca pe bomboane. Inteleg ca toti copiii baga de toate in gura, dar ea e de speriat, efectiv mananca TOT! hartie, cutii de carton, cabluri, pungi de plastic, scame, frunze, nisip, chistoace de tigari, rahat de porumbel a bagat azi in gura! Nu vreti sa stiti ce gasesc la ea in scutec ma intereseaza deci cand trece perioada asta, pt ca efectiv e o aventura sa ies cu ea pe afara. Iar in casa o pazesc ca pe butelie, nici iepurii cand i-am avut nu mi-au ros atatea chestii.
La noi a fost munca grea pe subiectul asta. Am inceput sa renunt la a fi disperata sa ii scot din gura tot ce bagaa, apoi cu clam intindeam mana si spuneam "da mie". Acum orice gaseste vine sa imi arate apoi baga in gura daca ii zic sa se joace. Mai baga diverse chestii in gura ,rar,dar nu inghite sau da la cerere. |
|
| delia.c.yaya wrote:Idem giuli E teroare la bagat în gura. ?i în co?ul de gunoi cauta anturaj. Giuli efectiv ron?aie câte ceva mereu, fie o jucarie, fie un fermoar, fie puzzle ul de pe jos... Dar cred ca ?i de la din?i. Deja 10 la numar ?i înca mai ies. Nu stiu daca e de la dinti, ea are 8 si acum ies maselele, luni ne-a zis dr ca una e cu colturile pe afara. Dar stai, ca pe langa gustat/molfait/inghitit/ros are si o placere deosebita in a-si testa rezistenta dintilor, prinde cu ei de haine sau ate/cabluri si trage cat poate de tare. Ma si mir cum de nu o doare... |
|
| MadaMadalyna wrote:
La noi a fost munca grea pe subiectul asta. Am inceput sa renunt la a fi disperata sa ii scot din gura tot ce bagaa, apoi cu clam intindeam mana si spuneam "da mie". Acum orice gaseste vine sa imi arate apoi baga in gura daca ii zic sa se joace. Mai baga diverse chestii in gura ,rar,dar nu inghite sau da la cerere.
A inceput si ea sa-mi arate/dea chestii, dar de obicei alea inofensive chestiile scarboase/periculoase le haleste instantaneu. Cu asta e problema, ieri de ex baga nisip in gura cu pumnul si culegea toate chistoacele de tigari si toti rahatii de pasari. Vreau sa mergem si noi in parc sa ne jucam ca oamenii |
|
Il pazesc si eu dar nu mai testeaza de cateva luni chiaaaar asa intens tot.. la bilutele alea hidrofile sigur nu e tentat ca sunt gelatinoase, nu ii plac lui pastele sau chestiile asa slippery, momentan. Doar banana ce o accepta. Cred ca in perioade de dinti mai roade.. ieri de ex a muscat din cuburile de spuma dar sunt f tari, nu se rup, a lasat doar urme de dinti pe un cub :)) |
|
|