Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| fluturash26 wrote: Pai de ce ai trezit-o? Eu o las sa doarma pana intru in cabinet. E mai important sa isi faca ea somnu. Ei oricum is vioi imediat ce se trezesc. Nu o mai trezi altadata.
Am fost nevoita sa o trezesc pentru ca trebuia sa o îmbrac ca sa plecam la clinica. Ea nu are un program stabilit de somn. Nu am putut sa o fac sa stea mai mult treaza sau sa o adorm mai repede. Apoi când am ajuns la clinica a trebuit sa a?teptam mai mult, nu s-a mai ?inut cont de ora de la programare ?i a adormit a?teptând sa intram. A stat cumin?ica vreo 5-10 min., apoi..... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| La multi ani, Stefan! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| lore.t. wrote:Noi azi am facut 1 anisor si nu imi vine sa cred cat de repede a trecut timpul...bucurativa de fiecare moment alaturi de puisorii vostri, apreciati ce aveti si in primul rand sanatate multa la toata lumea ca apoi reusim sa mutam si muntii... Hehe si Stefan e tot agatat de picioare mele...a inceput sa faca si primii pasi singurel, asa cate 2-3 si se prinde apoi dar sunt tare fericita si in fiecare zi ma uit la el si ii multumesc la Dumnezeu pentru tot!!! https://ibb.co/QQyv0GPhttps://ibb.co/BcZLQSQ
La multi ani cu sanatate!!! |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| lore.t. wrote:Noi azi am facut 1 anisor si nu imi vine sa cred cat de repede a trecut timpul...bucurativa de fiecare moment alaturi de puisorii vostri, apreciati ce aveti si in primul rand sanatate multa la toata lumea ca apoi reusim sa mutam si muntii... Hehe si Stefan e tot agatat de picioare mele...a inceput sa faca si primii pasi singurel, asa cate 2-3 si se prinde apoi dar sunt tare fericita si in fiecare zi ma uit la el si ii multumesc la Dumnezeu pentru tot!!! https://ibb.co/QQyv0GPhttps://ibb.co/BcZLQSQ
La multi ani, Stefan! Sunteti frumosi si fericiti, tot asa sa va vedem mereu |
|
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Multumim mult fetelor Ce vreme urata :( asa ne-am saturat de vremea asta...vrem soareeeee! Mamici cu bebeii peste 1 an care mai alaptati, cat de des sug ai vostri?? Tot ma gandesc cand nu o sa se mai trezeasca noaptea sa suga dar cred ca repede nu...a ramas tot asa setat, noaptea de 2 ori si pe zi nu suge decat la somnuri deci rar dar mananca foarte bine, nu refuza nimic |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Fetele cineva din ploiesti dispusa sa ma ajute cu ceva? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| lore.t. wrote:Multumim mult fetelor Ce vreme urata :( asa ne-am saturat de vremea asta...vrem soareeeee! Mamici cu bebeii peste 1 an care mai alaptati, cat de des sug ai vostri?? Tot ma gandesc cand nu o sa se mai trezeasca noaptea sa suga dar cred ca repede nu...a ramas tot asa setat, noaptea de 2 ori si pe zi nu suge decat la somnuri deci rar dar mananca foarte bine, nu refuza nimic La somn pt adormit adica deci pranz, seara si noaptea nu stiu sa zic.. cateva ori, ca de ex daca adoarme la 20:30, pana ma culc eu la 12 noaptea poate se mai trezeste si ii dau san si adoarme la loc. Noaptea as zice 1-2 ori.. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Asa bucatarim noi mai nou https://ibb.co/fd3Gpym |
|
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Ce tare....imi place mult turnuletul si bineinteles ai idei bune intotdeauna, ma mai inspir si eu de la voi |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| lore.t. wrote:Multumim mult fetelor Ce vreme urata :( asa ne-am saturat de vremea asta...vrem soareeeee! Mamici cu bebeii peste 1 an care mai alaptati, cat de des sug ai vostri?? Tot ma gandesc cand nu o sa se mai trezeasca noaptea sa suga dar cred ca repede nu...a ramas tot asa setat, noaptea de 2 ori si pe zi nu suge decat la somnuri deci rar dar mananca foarte bine, nu refuza nimic Ana suge la greu, mai ceva ca un bebelus. Ziua destul de des iar noaptea fara numar, uneori cred ca si din ora in ora. Exact nu stiu de cate ori, ca o mufez si adorm bustean la loc :)) de mancat, ca intotdeauna, mananca foarte bine si muuult, uneori ma si intreb unde intra atata lapte si atata mancare :)) eu is inca happy cu felul in care decurge alaptarea, adica avand planuri de autointarcare nu ma astept sa rareasca prea curand. |
|
| Fetele,noi azi am fost la analize, am primit si rezultatele. A plans de cand a inceput sa verifice vena, s-a zbatut si e un pic vanata la mana de unde i-a luat sange. I-a luat din partea opusa palmei din manuta adica. Ii curgea picatura cu picatura, asa greu si a durat vreo 5 min sa ii ia. M-am linistit si eu si sotul. Analizele sunt bune, putin are scazuta imunitatea si magneziu. Maine merge sotu pt interpretare. Am exclus rahitismu, ea nu are probleme cu vit d si nici cu fosfataza alcalina, ba chiar e aproape la pragu de sus. Nu are nimic nici la scaun, ca am facut si analiza aia. Inseamna ca asa de greu ia ea in greutate si totul e ok. |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Fluturas, ce inseamna ca ia greu in greutate? |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Fluturash, noi la 11.5 luni am avut fosfataza alcalina de 3 ori mai mare decat limita superioara! Am repetat analizele la 1a2l + calciu si vit d (parca mai era ceva) si au iesit in parametrii. Explicatia a fost ca probabil era in plin puseu de crestere de a iesit asa mare initial. Lui i s-a inchis fontanelala 1a4l. (Defapt devenise punctiforma nu era disparuta complet) |
|
| MaryPoppins wrote:Fluturas, ce inseamna ca ia greu in greutate? Pai de exemplu alti copii is mult mai grasuti decat ea... ea are doar 6800 acum la 7 luni. Si din martie pana acum adica 2 luni a luat 700 gr. Ma vad cu ea la un an avand 8 kg, daca va avea si 8. Nu inteleg de ce daca analizele is bune.?? |
|
| alina89 wrote:Fluturash, noi la 11.5 luni am avut fosfataza alcalina de 3 ori mai mare decat limita superioara! Am repetat analizele la 1a2l + calciu si vit d (parca mai era ceva) si au iesit in parametrii. Explicatia a fost ca probabil era in plin puseu de crestere de a iesit asa mare initial. Lui i s-a inchis fontanelala 1a4l. (Defapt devenise punctiforma nu era disparuta complet) Sigur si la noi se va inchide mai greu, doctorita a zis ca spre 2 ani cred fiindca e ft mare. Bine ca nu are rahitism. Ea fiind slabuta i se vad coastele cand sta intinsa. Se vad ciudat tare. Da cred ca atunci cand va mai lua in greutate se vor acoperi. |
|
|