Clubul mamicilor incepatoare - 9
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Inawar
Scris: Monday, August 5, 2019 10:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
Laura513 felicitari si din partea mea pentru ca ai reusit sa fii puternica si sa te descurci hearts
Mi se pare wow sa lucrezi la cresa, printre atatia copii, am vazut ce inseamna pentru ca de putin timp am inceput si noi acomodarea. Inca e plangacios dimineata cand il duc dar mergem inainte, stiu ca ii prinde bine sa se dezvolte in comunitate.
Pupici si sa ne mai scrii :)
Ella30
Scris: Monday, August 5, 2019 1:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
MirelaD wrote:

Nu stiu ce sa zic de nodul, dar eu am tot asa probleme cu sanul la care fluxul e prea puternic. Am pus in aplicare sfaturile primite aici si sper sa fie mai bn cu timpul. La mn, se umple ff repede sanul e umflat, dureros, cu zone mai tari si dureroase, parca simt ca fierbe asa..si azi noapte fata nu prea a mancat, poate o data dar si atunci superficial si nu a tras lapticul eficient:( a avut o criza de colici sau se chinuia sa elimine gaze/ caca, ca sincer nici nu mai stiu sa fac diferenta, a fost horror:( sol de moment si sigur nu una inspirata a fost sa ii pun jum de supozitor poate o mai linisteste:(
Am reusit sa ii fac program pe miercuri la o dna pediatru la care dorim sa ajungem de ceva timp..poate o va ajuta cumva pe micuta:(
Si culmea e ca tocmai acum cand o sa fiu singura de vineri pana duminica seara, starea ei se mai rea:( si mi-e teama ca nu ma voi putea descurca singurauff

Si da, si mie mi se pare dificila diversificarea, dar cred ca nu se compara cu perioada prin care trecem acumuff uff

Cred ca ai organizat bine totul. Si noi avem botezul in septembrie, pe 14:)grup

Si s a linistit dupa supozitor? Stiu ca nu sunt indicate decat in cazuri extreme..
La mine sanii nu se umplu ff repede, nu ma dor..iar chistul nu l simt deloc decat daca il pipai, in rest nu ma deranjeaza.
Sper sa fi luat deciziile corecte. Noi pe 8 avem botezul si cununia religioasa, am obtinut aprobare de la mitropolit.
Incearca sa te relaxezi cu privire la ramasul singure, ca altfel ii influenetezi si amplifici starea de rau. Pupici, curaj, va fi bine !
MirelaD
Scris: Monday, August 5, 2019 1:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/16/2019
Ella30 wrote:

Si s a linistit dupa supozitor? Stiu ca nu sunt indicate decat in cazuri extreme..
La mine sanii nu se umplu ff repede, nu ma dor..iar chistul nu l simt deloc decat daca il pipai, in rest nu ma deranjeaza.
Sper sa fi luat deciziile corecte. Noi pe 8 avem botezul si cununia religioasa, am obtinut aprobare de la mitropolit.
Incearca sa te relaxezi cu privire la ramasul singure, ca altfel ii influenetezi si amplifici starea de rau. Pupici, curaj, va fi bine !

Stiu, nu facem abuzuri cu supozitoarele, dar dupa parerea mea era un caz extrem pe care nu am stiut cum sa il gestionez altfel:(S-a linistit putin pe moment cat sa adoarma, dar cand s-a trezit a inceput din nou plansul. La urmatorul somnic ( cam 30 min ca durata) a inceput din somn sa planga:( se pare ca singurul moment cand nu plange e in somn:( nu inteleg ce s-a intamplat, inainte nu suferea asa tare cu burticaplans

StiuCray incerc sa ma cumpatez si sa fiu cat mai relaxata pana vine weekendul..dar teama aceea din suflet nu cred ca va pleca:(
Ella30
Scris: Monday, August 5, 2019 3:55 PM
Nivel

MirelaD wrote:

Stiu, nu facem abuzuri cu supozitoarele, dar dupa parerea mea era un caz extrem pe care nu am stiut cum sa il gestionez altfel:(S-a linistit putin pe moment cat sa adoarma, dar cand s-a trezit a inceput din nou plansul. La urmatorul somnic ( cam 30 min ca durata) a inceput din somn sa planga:( se pare ca singurul moment cand nu plange e in somn:( nu inteleg ce s-a intamplat, inainte nu suferea asa tare cu burticaplans

StiuCray incerc sa ma cumpatez si sa fiu cat mai relaxata pana vine weekendul..dar teama aceea din suflet nu cred ca va pleca:(

Spui ca inainte nu suferea asa tare..ce s a schimbat ? Inainte de ce anume ?
Poate fetele cu experienta vor zice mai bine, eu cred ca sunt unele lucruri pe care le dam pt ceva dar afecteaza altceva. De exemplu pe noi baby guardul ne constipa mai tare decat eram deja.
Cata123
Scris: Monday, August 5, 2019 3:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Eu i am luat azi din nou nan h.a. si pana maine ii fac iar trecerea la asta si termin cu topfer ca nu e treaba cu el. I am dat deja o cupa de nan si nu a mai scuipat deloc, se pare ca topfer nu e bun pt noi.
AlexandraRr
Scris: Monday, August 5, 2019 4:09 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Cata123 wrote:
Eu i am luat azi din nou nan h.a. si pana maine ii fac iar trecerea la asta si termin cu topfer ca nu e treaba cu el. I am dat deja o cupa de nan si nu a mai scuipat deloc, se pare ca topfer nu e bun pt noi.

Asa e cel mai bine chiar daca financiar e mai greu, macar stii ca bebe e bine. Nu se potriveste aceeasi formula la toti bebelusii :)
AlexandraRr
Scris: Monday, August 5, 2019 4:12 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Mirela, ce descrii tu am trait eu cand avea reflux, incepea sa planga apoi se trezea, poate va sti pediatru ce sa va recomande, la noi dupa tratamentul cu nexium+regim eu la lactatele de vaca+lapte praf ha (atunci era hranita mixt) au rezolvat totul. Multa sanatate va doresc si sa gasiti cauza sa te poti linisti si tu :*
MirelaD
Scris: Monday, August 5, 2019 4:19 PM
Nivel

Ella30 wrote:

Spui ca inainte nu suferea asa tare..ce s a schimbat ? Inainte de ce anume ?
Poate fetele cu experienta vor zice mai bine, eu cred ca sunt unele lucruri pe care le dam pt ceva dar afecteaza altceva. De exemplu pe noi baby guardul ne constipa mai tare decat eram deja.

Parca inainte mai avea momente linistite, acum plange cand scoate gaze dar plange si dupa,, plange cand se chinuie sa faca caca de mama focului si tot nu poate ..apoi crizele acelea lungi ce colici cand greu o alin..plange daca o pun in patut, plange cand se trezeste si nu stiu de la ceplans aceleasi medicamente ia, doar alimentatia mea a mai suferit modificari, pt ca acelasi lucru nu pot manca zi de zi( oricum ma simt vinovata si cand mananc de pofta 2-3 pruneuff ) dar tot nu cred ca sunt responsabile intru totul:(
Se mai linisteste afara in carut dar si asta depinde..
Asta ma inebuneste ca nu stiu ce are micuta meaplans ce o doare si mie imi scapauff
Poate ne va lamuri miercuri pediatra...offfuff tare as vrea sa ma bucur mai mult de perioada asta...?ma simt asa neputincioasa ca nu o pot ajuta mai multuff
MirelaD
Scris: Monday, August 5, 2019 4:25 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:
Mirela, ce descrii tu am trait eu cand avea reflux, incepea sa planga apoi se trezea, poate va sti pediatru ce sa va recomande, la noi dupa tratamentul cu nexium+regim eu la lactatele de vaca+lapte praf ha (atunci era hranita mixt) au rezolvat totul. Multa sanatate va doresc si sa gasiti cauza sa te poti linisti si tu :*

Alexandra, multumescCheek Kiss abia astept ziua de miercuri. Oare o sa fie necesar sa introduc si eu lapte praf? Ma refer ca schema de tratament, e posibil ca lp sa fie un element? Orice ar fi, pt fetita fac totul..lactate vaca tot nu am mancat. La un mom dat mai mult de suparare ca nici regimul meu nu o ajuta pe cat as vrea, mi-am luat un iaurt dar si acum sta nedesfacut in frigider..
Chiar am nevoie sa ma linistesc, sa fie fata bine si sa ma pot bucura si eu de ea Cray
fluturash26
Scris: Monday, August 5, 2019 4:30 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
MirelaD wrote:

Parca inainte mai avea momente linistite, acum plange cand scoate gaze dar plange si dupa,, plange cand se chinuie sa faca caca de mama focului si tot nu poate ..apoi crizele acelea lungi ce colici cand greu o alin..plange daca o pun in patut, plange cand se trezeste si nu stiu de la ceplans aceleasi medicamente ia, doar alimentatia mea a mai suferit modificari, pt ca acelasi lucru nu pot manca zi de zi( oricum ma simt vinovata si cand mananc de pofta 2-3 pruneuff ) dar tot nu cred ca sunt responsabile intru totul:(
Asta ma inebuneste ca nu stiu ce are micuta meaplans ce o doare si mie imi scapauff
Poate ne va lamuri miercuri pediatra...offfuff tare as vrea sa ma bucur mai mult de perioada asta...?ma simt asa neputincioasa ca nu o pot ajuta mai multuff

Noi am trecut exact prin ceea ce descrii tu cred daca nu si mai rau. A mea a fost o plangacioasa, eu banuiam fel si fel de boli de chestii. Ma gandeam in fel si chip, am facut analize de toate si nu are nimic.
Ea e mai atasata asa de noi si chiar si acum daca o las jos in camera singura de cele mai multe ori incepe si urla de mama focului. Doar ca acum stiu de ce urla. La ei se vede personalitatea de mici doar ca noi nu ne dam seama. Sunt unii copii mai nervosi, mai agitati dar nu e bai. Eu am invatat ca trebuie sa ii fiu aproape mereu, o tin dupa mine. Cand sta o las singurica, bine ca mai si urla asta e partea a doua dar incerc sa ma dau dupa ea...
Sper sa fie la fel si la voi si nu sa aiba nimic micuta, eu tind sa cred ca doar asa e ea.
fluturash26
Scris: Monday, August 5, 2019 4:36 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
MirelaD wrote:

Alexandra, multumescCheek Kiss abia astept ziua de miercuri. Oare o sa fie necesar sa introduc si eu lapte praf? Ma refer ca schema de tratament, e posibil ca lp sa fie un element? Orice ar fi, pt fetita fac totul..lactate vaca tot nu am mancat. La un mom dat mai mult de suparare ca nici regimul meu nu o ajuta pe cat as vrea, mi-am luat un iaurt dar si acum sta nedesfacut in frigider..
Chiar am nevoie sa ma linistesc, sa fie fata bine si sa ma pot bucura si eu de ea Cray

Nu stiu cum sunt celelalte mamici dar eu is de parere ca legumele, fructele si lactatele trebuie musai consumate mai ales cand alaptezi. Pentru ca sunt pline de vitamine.
Daca le ocolim atunci ce vitamine si anticorpi isi mai ia bebe din lapte? Hai sa fim seriosi. Trebuie o alimentatie sanatoasa, nu scrie nicaieri sa excluzi. Si laptele praf are lactoza, deci...
Ella30
Scris: Monday, August 5, 2019 4:43 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

Nu stiu cum sunt celelalte mamici dar eu is de parere ca legumele, fructele si lactatele trebuie musai consumate mai ales cand alaptezi. Pentru ca sunt pline de vitamine.
Daca le ocolim atunci ce vitamine si anticorpi isi mai ia bebe din lapte? Hai sa fim seriosi. Trebuie o alimentatie sanatoasa, nu scrie nicaieri sa excluzi. Si laptele praf are lactoza, deci...

Asa mi a zis si mie pediatra, sa mananc orice dar sa nu fac abuz. Doar lactatele de vaca mi a zis ca o sa mi spuna sa le scot daca inca mai "simte" colicii cand mergem la control.
Ella30
Scris: Monday, August 5, 2019 4:49 PM
Nivel

MirelaD wrote:

Mamicile cu experienta sa ma certe daca nu am dreptate in ceea ce voi spune.
Te am intrebat ce era inaintr pt ca stii ca noua ni s a recomandat colidep. I am dat cum a zis ea si stii ca am inceput sa ma plang aici ca fata urla la propriu si nu mai stiu ce sa i fac. Si eu ma gandeam, ca si fetele care m au sfatuit, ca poate e coincidenta. Totusi i l am scos si de atunci sofia mea n a mai urlat deloc. Mai plange seara, dar ii trece repede. De asta zic..desi, repet, poate gresesc. Fiecare bebe e diferit. Poate asa e micuta ta, si pe masura ce va creste va fi mai bine.
Cum zice si fluturash. Unii sunt mai agitati, altii mai plangaciosi..a mea face parte acum din prima categorie. Zici ca e bagata in priza, indiferent de ce mananc eu. Oricum nu ciocolata, nu dulciuri, nu cafea sau alte prostii.
Ella30
Scris: Monday, August 5, 2019 4:56 PM
Nivel

MirelaD wrote:

Intreaba miercuri pediatra , cel mai bine. Desi eu cred ca daca ai laptic suficient nu exista nici un motiv sa i dai lp. La cine mergi?
Ma gandesc poate daca ai apela la un consultant in alaptare nu te ar ajuta ? Poate ceva nu e ok..poate nu se mufeaza bine si scapa lapticul (a mea asa face fara protectii..)..poate..poate..chiar si pediatra cred ca te poate ajuta in privinta asta, pe mine m a pus sa o alaptez sa vada cum se ataseaza ea la san si cum papa.
Andreea06
Scris: Monday, August 5, 2019 5:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Mamici, vin vremuri mai bune. De ex eu acum sunt la cinema, de una singura Lol m-a trimis sotul sa vad fast and furious ca el l-a vazut ieri si e fain, sa ma relaxez si eu. hearts dupa ce ajung acasa fac casuta noua.

Amr 3 sapt pana incep munca Hilar
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.