Clubul mamicilor incepatoare - 9
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delia.c.yaya
Scris: Thursday, August 1, 2019 10:14 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Andreea06 wrote:
Laura, citeste cateva articole de alimentatia corecta pt bebei sau vezi si pe fb pe grupuri gen Mybabyfood, Mar cu biscuite (desi si pe acolo mai scapa pers neinformate), Flaveur, biscuim, patthy’s cupcakes, gasesti retete sanatoase pt bebei. Ei nu mananca la fel ca noi din start. Fara sare, zahar, macar pana la 1 an si apoi cu moderatie. Eu si acum caut produse cu sare cat mai putina si de preferat fara zahar, daca vreau sa indulcesc ceva ce ii fac pun banana, curmale, poate putina miere sau zahar de cocos, dar ff putin si asta acum dupa 1 ab jumate.
Iaurt le trebuie grecesc, de 10% grasime. Simplu, fara fructe fara alte crocobauri.

Exaact. Fie ca mergi pe BLW sau clasic regulile sunt acelea?i, diversificarea dupa 6l,fara zahar, sare, prajeli. Nu e nevoie sa te grabe?ti. Are tot timpul din lume sa manânce. Sa cau?i sa vezi ce dezavantaje aduce o diversificare precoce. ?i nu, ca vai ai no?tri Neau dat mâncare de la 6 saptamâni ?i uite ce bine am crescut cea mai mare tâmpenie pe care o po?i auzi. Bebei pana în 6l le ajung sânul sau lp, nu apa, ceaiuri sau mâncare doamne fere?te! ?i aten?ie, ca sunt doctori care recomanda diversificarea precoce fara vreun motiv anume.
Noi efectiv pe la 8l am început sa mâncam cât de cât. ?i ce?! A murit?! Laptele ia fost baza, a luat bine in greutate ?i mergem mai departe.
Inawar
Scris: Thursday, August 1, 2019 10:27 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
MaryPoppins wrote:
LE: din learning tower n-are cum sa iasa, teoretic, deci imi trebuie sa o imobilizez cumva la inaltime :)) si la baie ne chinuim cu spalatul pe dinti/fata. E grea, se zbate la mine in brate, vrea sa se bage cu tot cu picioare in chiuveta :))

Si de mancare ma gandesc sa-i dau din learning tower. In scaunul de masa sta 2 minute si apoi se ridica in picioare, e super periculos tot ce face ea.

Scaunul de masa. Alta poveste :))
De vreo 3 saptamani nu mai vrea, vrea cu noi la masa, pe scaun cum stam noi si sa pape din farfuria mea..
Totusi de 2 ori cand ii era foame tare si eu abia terminam mancarea, mi-a aratat sa il pun in scaunul lui ca vrea sa pape, si astepta cuminte sa ii dau :)
Alle.p
Scris: Thursday, August 1, 2019 10:30 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Mary, Georgiana, multumesc pt sfaturile legate de wrap. Nu m-am gândit ca Manduca ar fi diferit de celelalte. Acum reusesc sa il pun mai bineyes
AlexandraRr
Scris: Thursday, August 1, 2019 10:35 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
MaryPoppins wrote:

De fapt pentru vaccinarea impotriva ROR sunt amandoua sic MMR Vax Pro primesc medicii de familie prin programul national.

Asa e, din graba m-am exprimat gresit :)
MaryPoppins
Scris: Thursday, August 1, 2019 10:54 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
AlexandraRr wrote:

Asa e, din graba m-am exprimat gresit :)

Stai linistita ca si eu tot asa zic, a devenit automatism Crazy
Nela
Scris: Thursday, August 1, 2019 2:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/18/2018
Bun gasit, mamici. Nu am mai avut rabdare ?i ieri i-am oferit prima masa solida Maiei. S-a jucat cu mâncarea prin gurita, dar cred ca n-a ajuns nimic în stomacel,fata de azi când parca-parca am auzit-o înghi?ind. Problema e ca azi când i-am oferit masa ii era cam somn ?i a terminat repede cu "joaca". ?i-a schimbat ?i programul de somn de 3 zile.... Nu prea ghicesc eu când sa-i ofer masa solida ca sa nu fie nici prea satula ?i nici somnoroasa. Pupici. Mai jos.... Iubirea mea. coeur
https://ibb.co/yfpSk2P
Alle.p
Scris: Thursday, August 1, 2019 3:03 PM
Nivel

Nela, e adorabilalove
Nela
Scris: Thursday, August 1, 2019 3:07 PM
Nivel

Alle.p wrote:
Nela, e adorabilalove

Multumesc frumos, Alle. Abia a?tept sa-l vad pe Patrick. Cheek Kiss
Alle.p
Scris: Thursday, August 1, 2019 3:27 PM
Nivel

Nela wrote:

Multumesc frumos, Alle. Abia a?tept sa-l vad pe Patrick. Cheek Kiss

Cu fatuca asta ma topesc mereuhearts

Alle.p attached the following image(s):
20190801_152617.jpg

MaryPoppins
Scris: Thursday, August 1, 2019 3:32 PM
Nivel

Alle.p wrote:

Ioi, lacrimile si buza coborata.. asta e heartbreaking, da coeur

Nela, ce pufosenie de fetita love

eu ii ofeream de mancare dupa primul somn, la vreo 30 min. Atunci era cel mai binedispusa :))
Inawar
Scris: Thursday, August 1, 2019 4:23 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Nella si Alle.p aveti niste bebei tare dragalasi love coeur
MadaMadalyna
Scris: Thursday, August 1, 2019 5:26 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Buna fetele!
Eu cu greu mai am pu?in timp liber si atunci fac pein casa diverse chestii, iar pe aici nu prea am mai întrat.
Ce mai face?i? Sunte?i bine?
Bravoo Alessia a inceout sa vorbeasca tot tot(în?elege si romana si italiana) si a recuperat premaruritatea. As încarca cateva video dar nu ?tiu cum.

https://ibb.co/cQ0WSdZ

https://ibb.co/P97qMtY
MadaMadalyna
Scris: Thursday, August 1, 2019 5:55 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Cum tot întru rar sa va mai spun despre noi, alessia are 84cm, 9500g si e un titirez.
?tie sa faca diferen?a intre "a mea" "a ta". Pune întrebari "ai azit" (ai auzit?) daca cere ceva si nu e bagata in seama.
Are câteva cuvinte ce le spune super amuzant "palatoni - pantaloni" "Ochiali - ochelari" "pasiana- sprânceana" "mizeie - mizerie" "cutenie-curatenie" "spala - speletel" "teletel - telefon" "iosie - rosie" . Spune orice, orice, ma în?eleg cu ea dar si cei din jur deoarece vb destul de clar.
La controlul neurologic ni s.a spus ca mintal are o dezvoltare de 2-3 ani iar fizic e in parametri vârstei.
Ce pot sa mai vreau de la un bebe nascut la 28s cu 1140g?
MaryPoppins
Scris: Thursday, August 1, 2019 6:28 PM
Nivel

Madalina, ai o minune de copil hearts e frumoasa foc Love
Nela
Scris: Thursday, August 1, 2019 6:58 PM
Nivel

Alle.p wrote:

Uf, Alle, î?i vine sa-l iei în brate ?i sa-l pupicesti tot, tot. love
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.