Clubul mamicilor incepatoare - 9
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Inawar
Scris: Tuesday, June 25, 2019 11:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
Buna mamici!
Eu am mers pe principiul ca e mai bine sa socializeze, am fost la locuri de joaca in mall, in parc si mereu am avut grija sa-l spal pe manute apoi. Avem deja 1 an si 9 luni si pana acum nu am luat virusi insa am patit in concediu la mare sa ia rotavirus ( am fost la turci la all inclusive). A fost f greu, diaree si varsaturi si 2 zile de perfuzie in spital pt rehidratare. Nu avem rotarix facut pt ca nu am reusit la timp si aveam teama mai mult pt momentul in care va intra in colectivitate.
Va recomand la cele cu bebei mici sa-l faceti, desi asigura o protectie de 90% atunci cand va lua contact cu virusul va face o forma usoara a infectiei.
In rest va pot zice ca pana acum oricat de atenta am fost la obiecte prin casa si reamenajat, tot am mai patit una alta.
Pe la 1 an a scos din sertar o folie cu acte, a alunecat pe ea si a dat cu gura de marginea sertarului, si-a spart buza si putin gingia la un dinte.
Acum se urca pe scaun in bucatarie si de acolo pe masa, daca am de facut mancare duc scaunele de acolo.. sper sa nu vina momentul in care pica, desi el e atent de fel dar e copilas :)
Gabita29
Scris: Tuesday, June 25, 2019 11:44 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/16/2018
Am revenit dupa mult timp cu o problema la care nu gasesc rezolvare. Nu mai ?tiu cum sa o adorm pe feti?a. În ultima vreme stau cu ea în bra?e cate o ora înainte de fiecare somn, mârâie o pun jos, începe sa se ridice în picioare, îi sare somnul...?i înca de vreo 30 de ori pâna sunt ?i eu epuizata ?i ea ?i începe sa urle de oboseala ?i nu mai vrea nici în brate..?i într-un final adoarme. Simt ca o iau razna...nu îmi mai simt spatele...NuStiu
Inawar
Scris: Tuesday, June 25, 2019 11:55 AM
Nivel

Gabita29 wrote:
Am revenit dupa mult timp cu o problema la care nu gasesc rezolvare. Nu mai ?tiu cum sa o adorm pe feti?a. În ultima vreme stau cu ea în bra?e cate o ora înainte de fiecare somn, mârâie o pun jos, începe sa se ridice în picioare, îi sare somnul...?i înca de vreo 30 de ori pâna sunt ?i eu epuizata ?i ea ?i începe sa urle de oboseala ?i nu mai vrea nici în brate..?i într-un final adoarme. Simt ca o iau razna...nu îmi mai simt spatele...NuStiu

Incearca plimbata in marsupiu, pana trece perioada asta. Eu am observat la al meu ca are perioade bune cand adoarme repede iar altele in care imi face parul alb Lol
Gabita29
Scris: Tuesday, June 25, 2019 12:03 PM
Nivel

Inawar wrote:

Incearca plimbata in marsupiu, pana trece perioada asta. Eu am observat la al meu ca are perioade bune cand adoarme repede iar altele in care imi face parul alb Lol

Mi-am comandat acum un sistem ergonomic ca de la marsupiul pe care îl am ma doare mai rau spatele....sa vedem când va veni...problema e doar de vreo două sapt de când a început să se ridice de bara de la patut...vrea sa exerseze la nesfârșit și nu are stare să adoarmă...
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, June 25, 2019 1:04 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Gabita29 wrote:

Mi-am comandat acum un sistem ergonomic ca de la marsupiul pe care îl am ma doare mai rau spatele....sa vedem când va veni...problema e doar de vreo doua sapt de când a început sa se ridice de bara de la patut...vrea sa exerseze la nesfâr?it ?i nu are stare sa adoarma...

Nu sunteti si in salt?
Si noi avem aceeasi problema, daca las dupa el adoarme la sfantu' asteapta Lol
Acum il culc de 2 ori pe zi dar in brate, daca il pun sa adoarma el cum facea pana acum, se pune in cap si merge prin tot patul sau vrea sa se ridice in picioare hohot
Gabita29
Scris: Tuesday, June 25, 2019 1:18 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Nu sunteti si in salt?
Si noi avem aceeasi problema, daca las dupa el adoarme la sfantu' asteapta Lol
Acum il culc de 2 ori pe zi dar in brate, daca il pun sa adoarma el cum facea pana acum, se pune in cap si merge prin tot patul sau vrea sa se ridice in picioare hohot

A?a face ?i ea...da suntem în salt...acum am vazut în app ca suntem si sub nori?or...Cray Greu de tot...în bra?e o adorm ?i eu dar dureaza ?i o ora ?i ma epuizeaza efectiv...
Nela
Scris: Tuesday, June 25, 2019 1:28 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
Mgeorgiana85 wrote:

se pune in cap si merge prin tot patul sau vrea sa se ridice in picioare hohot

Lol Ce simpatic trebuie sa fie!
AlexandraRr
Scris: Tuesday, June 25, 2019 2:49 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Eu o pun la somn cand e epuizata si o vad ca isi pune capul jos sau pe jucarii Lol asta e semnul ca va adormi imediat. Altfel nu sta in nici un fel, nici in brate, vrea sa se uite in toate partile si se enerveaza daca nu poate iar in patut se ridica in picioare :)
Doua somnuri pe zi avem noi acum in rest...distractie :))
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, June 25, 2019 4:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Nela wrote:

Lol Ce simpatic trebuie sa fie!

De cele mai multe ori da, dar mai are dati cand da sa planga si el tot cu capul in pat si fundul sus, da el tot maraie. Hilar
Ella30
Scris: Tuesday, June 25, 2019 5:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Am vazut ca pomeniti des de o aplicatie, voi ce aplicatii folositi pt a vedea ce va urma in dezvoltarea bebelui?
Si inca o intrebare..vigantolul trebuia administrat din ziua a 10a? Azi ne a zis mf..abia azi ne a vizitat si a zis ca trebuia sa ii dam concomitent cu calciul. Voi cum ati procedat ?
Si inca ceva, se administreaza inainte de masa sau dupa ? Sau nu conteaza ?
Gabita29
Scris: Tuesday, June 25, 2019 6:09 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:
Eu o pun la somn cand e epuizata si o vad ca isi pune capul jos sau pe jucarii Lol asta e semnul ca va adormi imediat. Altfel nu sta in nici un fel, nici in brate, vrea sa se uite in toate partile si se enerveaza daca nu poate iar in patut se ridica in picioare :)
Doua somnuri pe zi avem noi acum in rest...distractie :))

?i ea face la fel în bra?e urla, in patu? de ridica in picioare. A?a ma gândeam sa procedez de acum inainte, nu mai insist cu somnul pâna nu e epuizata. ras sper sa am mai mult succes!ras pupici topai
Inawar
Scris: Tuesday, June 25, 2019 6:33 PM
Nivel

Ella30 wrote:
Am vazut ca pomeniti des de o aplicatie, voi ce aplicatii folositi pt a vedea ce va urma in dezvoltarea bebelui?
Si inca o intrebare..vigantolul trebuia administrat din ziua a 10a? Azi ne a zis mf..abia azi ne a vizitat si a zis ca trebuia sa ii dam concomitent cu calciul. Voi cum ati procedat ?

Eu vigantol i-am dat de la 2 saptamani si nu mereu la aceeasi ora desi se recomanda in prima parte a zilei. Calciu nu am dat deloc nu am primit.
maria2013
Scris: Tuesday, June 25, 2019 8:18 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Ella30 wrote:

Ei folosesc Wonder Weeks (cea care prezinta detalii despre salturi) ?i Glow Baby (pt monitorizarea somnului, hranei, altor parametri). Ambele îmi plac!
maria2013
Scris: Tuesday, June 25, 2019 8:18 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Vigantol ii dau de la 14 zile. Calciu nu ne-a recomandat nici noua.
Ella30
Scris: Wednesday, June 26, 2019 12:40 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Inawar wrote:

Eu vigantol i-am dat de la 2 saptamani si nu mereu la aceeasi ora desi se recomanda in prima parte a zilei. Calciu nu am dat deloc nu am primit.

Noua ni s a recomandat calciu din spital 10 zile, dar mf a zis azi sa i dam 10 zile in fiecare luna.
Prima parte a zilei, am retinut, multumesc :*
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.