Clubul mamicilor incepatoare - 9
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AlexandraRr
Scris: Monday, May 6, 2019 11:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2017
fluturash26 wrote:

Faza e ca incepe sezonul nuntilor si as fi vrut sa o iau pe nana ei cu noi sa stea intr-o camera cu ea...da asa ciuciu, nu am habar cum o sa fac. Ea nu doarme pe galagie si nu vreau sa ii atric somnul de noapte. Ea e si foarte rea la oboseala, imi face un circ de nu o mai opresc.uff
Pe de o parte ma simt si eu bine..ma simt iubitahearts

Si noi avem peste doua saptamani prima nunta la care trebuie sa mergem, vom lua marsupiul si carutul cu noi, nu au camere sa putem rezerva asa ca daca nu va dormi in nici un fel vom pleca mai devreme. si a noastra e mofturoasa cand e obosita dar am invatat-o sa adoarma oriunde si oricand ii e somn, noi doar o ajutam putin si sper sa fie ok. Despre somnul de noapte ce sa zic? Inevitabil se va schimba treptat, cu toata rutina din lume tot nu va ramane la fel si o noapte diferita la varsta asta nu va fi tragedie, noi am fost in concediu si desi acasa doarme doar singura in patul ei a dormit cu noi cat am fost plecati si cand am ajuns acasa totul a revenit la normal natural, fara sa facem nimic
Am avut si noi o perioada in care dormea doar in marsupiu ziua si ma plimbam prin casa ;)) Am scapat de asocierea asta inlocuind marsupiul cu carutul, acum cand nu o scot afara doarme in patut fara proteste ras
fluturash26
Scris: Monday, May 6, 2019 5:32 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
AlexandraRr wrote:

Si noi avem peste doua saptamani prima nunta la care trebuie sa mergem, vom lua marsupiul si carutul cu noi, nu au camere sa putem rezerva asa ca daca nu va dormi in nici un fel vom pleca mai devreme. si a noastra e mofturoasa cand e obosita dar am invatat-o sa adoarma oriunde si oricand ii e somn, noi doar o ajutam putin si sper sa fie ok. Despre somnul de noapte ce sa zic? Inevitabil se va schimba treptat, cu toata rutina din lume tot nu va ramane la fel si o noapte diferita la varsta asta nu va fi tragedie, noi am fost in concediu si desi acasa doarme doar singura in patul ei a dormit cu noi cat am fost plecati si cand am ajuns acasa totul a revenit la normal natural, fara sa facem nimic
Am avut si noi o perioada in care dormea doar in marsupiu ziua si ma plimbam prin casa ;)) Am scapat de asocierea asta inlocuind marsupiul cu carutul, acum cand nu o scot afara doarme in patut fara proteste ras

M-am gandit si eu sa mergem si daca nu adoarme sa plecam mai devreme, cred ca e cea mai buna solutie.
Am mai reusit de ieri sa o adorm cu ceva muzica de adormit dar nu la fiecare somn. Sper sa ii treaca rapid asocierea. E ultima solutie marsupiu, mereu prima data incerc pe pat, in brate nici gand ca sta cu capul pe sus ca girafa.hohot
fluturash26
Scris: Monday, May 6, 2019 8:56 PM
Nivel

Noi tocmai ce am venit de la mf, are 6700 gr si 67 cm.
Mi-a zis sa maresc doza de vigantol la 6 pic pe zi, se inchide ft ft greu fontanela. Numai ca cica nu s-ar mai fabrica vigantolul. Asa a zis ea, daca nu gasesc sa o sun.
Sa ii dau calciu 10 ml 10zile/ luna.
Si ii facem analizele pentru rahitism plus altele pe langa. Trebuie sa sun maine sa ne programam poate in weekend ca e si sotul liber sa poata merge. Sper sa reuseasca sa ii gaseasca vena si sa nu avem probleme. Acum imi e teama si cu asta, sa nu se invineteasca toata mana..
GeorgianaB
Scris: Monday, May 6, 2019 10:28 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
fluturash26 wrote:
Mi-a zis sa maresc doza de vigantol la 6 pic pe zi, se inchide ft ft greu fontanela. Numai ca cica nu s-ar mai fabrica vigantolul. Asa a zis ea, daca nu gasesc sa o sun.
Si ii facem analizele pentru rahitism plus altele pe langa. Trebuie sa sun maine sa ne programam poate in weekend ca e si sotul liber sa poata merge. Sper sa reuseasca sa ii gaseasca vena si sa nu avem probleme. Acum imi e teama si cu asta, sa nu se invineteasca toata mana..

Intreaba alte mamici despre centre de recoltare OK sau chiar pe LPB Iasi, nu sunt multi care stiu/au rabdare sa recolteze de la copii asa mici si este pacat sa fie chinuita de un personal neinstruit.
maria2013
Scris: Monday, May 6, 2019 11:41 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
fluturash26 wrote:

În Constanta avem un centru de recoltare Synevo Mama si Copilul, unde am inteles ca ar avea aparat din acela de scaneaza venele copilului. Poate aveti si în Iasi si scapati mai usor.
fluturash26
Scris: Tuesday, May 7, 2019 8:40 AM
Nivel

Astazi merge sotul la synevo si bioclinica. Nu stiu la care din ele ar fi mai ok, amandoua au recenzii bune.uff
Desireeee
Scris: Wednesday, May 8, 2019 5:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/8/2019
Buna ziua dragi mamici
Doresc sa împarta?esc cu voi o experien?a foarte neplacuta care pentru mine ?i pentru bebelina a fost traumatizanta
Am nascut înainte de termen la maternitatea Bucur din Bucure?ti. Totul a fost foarte ok. Nu am apucat sa îi dau micu?ei gauri în ureche pe intervalul spitalizarii.
Ajungând Intr o scurta vacan?a la bunicii din Gala?i, am decis sa fac pasul sa apelez la o sora medicala de la maternitatea din Gala?i pentru ai face micu?ei gauri.
Doamna Tan?a, caci a?a s-au recomandat a fost cea pe mâna careia micu?a mea a inimerit.
A fost precum un film horror. Îi tremurau mâinile, nu a putut sa îi introduca cerceii, (pâna la urma eu am fost cea care i-au introdus), iar gaurile nu au fost deloc simetrice. Costul a fost de 50 Ron.
Feriti-va de acesta sora medicala pe care o gasi?i la maternitatea Gala?i ?i anume aceasta doamna Tan?a.
maria2013
Scris: Wednesday, May 8, 2019 8:27 PM
Nivel

Fetelor, noi avem botezul duminica si am un car de emotii! Ceva sfaturi sa trecem mai usor peste toata agitatia?
GeorgianaB
Scris: Wednesday, May 8, 2019 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
maria2013 wrote:
Fetelor, noi avem botezul duminica si am un car de emotii! Ceva sfaturi sa trecem mai usor peste toata agitatia?

Eu am avut emotii in biserica, apoi am fost putin stresata sa ne incadram bine cu somnul lui si alaptatul, asa ca le-am programat astfel incat sa pice bine.
Noi l-am tinut la petrecere pana la ora 22, a rezistat, altfel l-am fi trimis acasa cu bunicii.
La biserica I-am comunicat preotului doleantele, am verificat apa, in biserica era cald.
Va trece foarte repede, sfatul meu este sa va bucurati de fiecare moment, merita, este un moment deosebit, mie mi-a stat inima in gat in biserica de emotii ras
maria2013
Scris: Wednesday, May 8, 2019 9:50 PM
Nivel

Va fi totul pe timpul zilei, pana seara terminam. Am închiriat o camera lânga restaurant, caci aici e si obiceiul de a face nasa scaldatoarea (inutil, dupa parerea mea). Daca vad ca devine agitata Ana, o voi lasa în camera cu mama mea. Ma tem de insistentele unora dintre invitati de a o pupa/lua în brate... Am emotii si abia astept sa treaca!
Andreea06
Scris: Wednesday, May 8, 2019 10:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
maria2013 wrote:
Va fi totul pe timpul zilei, pana seara terminam. Am închiriat o camera lânga restaurant, caci aici e si obiceiul de a face nasa scaldatoarea (inutil, dupa parerea mea). Daca vad ca devine agitata Ana, o voi lasa în camera cu mama mea. Ma tem de insistentele unora dintre invitati de a o pupa/lua în brate... Am emotii si abia astept sa treaca!

Maria, le poti mentiona, daca crezi ca ai cu cine discuta, sa nu o pupe ca e sensibila la reactii pe piele si gata. Noi am avut multi tineri, prieteni, la botez si a fost usor, nici n-a trebuit sa zic.. l-au luat cate unul/una in brate dar fara sa il pupe sau alte nebunii.. si fiind iarna, imbracat in costum nici nu ii atingeau pielea Lol
Andreea06
Scris: Wednesday, May 8, 2019 10:11 PM
Nivel

Noi suntem dupa 3 zile de febra, febra de max 40, horror, tot nurofen si panadol la 4h, 1 novocalmin cand nu scadea nicicum si o vizita la medic imediat dupa (si nici cu novocalmin nu a scazut decat 0,2). Are rosu in gat, otita si dupa 3 zile i-au aparut ceva iritatie pe burtica. Fie de la febra fie e roseola infantum fie.. infectie urinara (testam maine urina). Azi de dimi nu a mai facut febra, in sfarsit e copil, vesel, in sfarsit mananca, se joaca, umbla. A fost intruna in brate zilele trecute, intruna somn sau stat asa molesit pe mine.. a fost cea mai grea ‘imbolnavire’ sa il vad asa. Mi-a vomitat de 3 ori de la tantum verde si laridep (i-am luat cel din urma crezand ca il accepta mai bine), isi facea greata. O data si de la sirop..
Deci va doresc copilasi sanatosi si veseli. Apreciez acum mult mai mult perioadele cand e bine si e totul normal, rutina..
Diana1489
Scris: Wednesday, May 8, 2019 11:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
maria2013 wrote:

Si noi am avut camera deasupra la restaurant . Evelin a stat maxim o ora în restaurant ! Ea la 8 avea ora de somn si atunci a început petrecerea , am dus o in camera sa doarma, am facut cu schimbul si am mai scos-o la 12 noaptea ptr tort si ursitoare si sincer imi era si atunci mila de ea .
Eu deja vorbisem cu membrii familiei sa nu o ceara în bra?e sa o lase la mine si la nasa, de teama sa nu o ia si restul. Poate am fost exagerata dar asa mi s a parut cel mai bine ptr ea .
Diana1489
Scris: Wednesday, May 8, 2019 11:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Andreea06 wrote:
Noi suntem dupa 3 zile de febra, febra de max 40, horror, tot nurofen si panadol la 4h, 1 novocalmin cand nu scadea nicicum si o vizita la medic imediat dupa (si nici cu novocalmin nu a scazut decat 0,2). Are rosu in gat, otita si dupa 3 zile i-au aparut ceva iritatie pe burtica. Fie de la febra fie e roseola infantum fie.. infectie urinara (testam maine urina). Azi de dimi nu a mai facut febra, in sfarsit e copil, vesel, in sfarsit mananca, se joaca, umbla. A fost intruna in brate zilele trecute, intruna somn sau stat asa molesit pe mine.. a fost cea mai grea ‘imbolnavire’ sa il vad asa. Mi-a vomitat de 3 ori de la tantum verde si laridep (i-am luat cel din urma crezand ca il accepta mai bine), isi facea greata. O data si de la sirop..
Deci va doresc copilasi sanatosi si veseli. Apreciez acum mult mai mult perioadele cand e bine si e totul normal, rutina..

Sanatate multa ! Evelin a avut roseola infantum la 8 luni . Dupa trei zile de febra care la fel nu scadea, a ajuns cel mai mult la 39.4 au aparut petele rosii care au trecut dupa o zi .
La fel am facut si noi test de urina , gat, urechi , nu avea nimic.
Andreea06
Scris: Thursday, May 9, 2019 8:51 AM
Nivel

Diana1489 wrote:

Sanatate multa ! Evelin a avut roseola infantum la 8 luni . Dupa trei zile de febra care la fel nu scadea, a ajuns cel mai mult la 39.4 au aparut petele rosii care au trecut dupa o zi .
La fel am facut si noi test de urina , gat, urechi , nu avea nimic.

Pana sa apara bubitele nu m-am gandit la asta ca el era deja cu rosu in gat si otita si am zis ca e viral ceva.. nici ieri nu eram convinsa ca nu e o iritatie de la febra, transpiratie, lenjerie (ca a stat dezbracat in contact cu lenjeria noastra, haine etc) dar azi are deja si pe fata deci asta e sigur. Duc si urina oricum sa fiu safe ca a avut si scaune moi si sa nu fie adunate mai multe.
Merci frumos!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.