Clubul mamicilor incepatoare - 8
Subiectul anterior · Subiectul urmator
CrisM
Scris: Friday, April 12, 2019 10:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
lore.t. wrote:
La multi ani Anei!!! Sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea!! Cheek Kiss Scuze de intarziere :(

Lore cum se simte Stefan? grup
lore.t.
Scris: Saturday, April 13, 2019 8:47 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
CrisM wrote:

Lore cum se simte Stefan? grup

E mai bine, multumesc...inca haraie dar nu asa tare. Cine vrea sa citeasca povestea sa intre aici, am spus tot despre spitalul de pediatrie din Deva, poate se va schimba ceva...nu ca ar fi mai bine la alte spitale din Romania, am luat si Rotavirus :) 3 zile a avut diaree si i-au facut analize si a iesit pozitiv, noroc ca aveam facut vaccinul si a facut o forma usoara, dar prima zi a avut 23 de scaune...doctorita zice ca daca merge tot bine saptamana viitoare mergem acasa...Cheek Kiss

https://www.ziardehunedoara.ro/
MaryPoppins
Scris: Saturday, April 13, 2019 2:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Vai, Lore, mi se strange inima cand citesc prin cate ati trecut. Doamne ajuta sa se recupereze Stefan cat mai repede si sa ajungeti acasa. Va imbratisez pe amandoi computerlove grup
maria2013
Scris: Saturday, April 13, 2019 4:10 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Lore, îmi pare tare rau ca treceti prin chinul asta... Sper sa mergeti curând acasa, iar Stefan sa fie vesel si sanatos!
CrisM
Scris: Saturday, April 13, 2019 9:11 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
lore.t. wrote:

E mai bine, multumesc...inca haraie dar nu asa tare. Cine vrea sa citeasca povestea sa intre aici, am spus tot despre spitalul de pediatrie din Deva, poate se va schimba ceva...nu ca ar fi mai bine la alte spitale din Romania, am luat si Rotavirus :) 3 zile a avut diaree si i-au facut analize si a iesit pozitiv, noroc ca aveam facut vaccinul si a facut o forma usoara, dar prima zi a avut 23 de scaune...doctorita zice ca daca merge tot bine saptamana viitoare mergem acasa...Cheek Kiss

https://www.ziardehunedoara.ro/

Efectiv am ramas socata! Ma doare sufletul! Sa dea Dumnezeu sa se faca bine Stefan si sa mergeti acasa! Te imbratisez!
AlexandraRr
Scris: Saturday, April 13, 2019 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Mamici, stiu ca s-a discutat acum ceva timp dar toata ziua am cautat si nu gasesc postarile, scuze ca intreb din nou. Ce scaun pentru baie folositi? Vreau sa cumprat si eu dar nu stiu ce sa aleg ras
Nela
Scris: Sunday, April 14, 2019 12:56 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
Buna diminea?a, mamici. N-am mai scris de mult aici,defapt am venit printre voi doar cu o serie de întrebari ?i atât. Lol Ce sa-i faci?! Nu aveam instruc?iuni pentru bebe mic ?i frumos. DistanceKiss Dar, cu ajutorul raspunsurilor voastre, m-am calmat ?i am luat-o u?urel cu toate. Între timp am mai facut vizite la pediatru, la un dr. pentru echo de sold, la mf. Acum ma bucur de zâmbetul ei. ?i.... Iar la voi pentru un sfat - vreau sa-i dau comanda de ni?te tetine, sa le schimb pe alea vechi ?i pana acum am avut cu curgere lenta. Voiam sa-i iau tot asa, dar apoi am vazut ca dupa 3 luni ar trebui folosit altfel de curgere la biberoane. Asa e? Asa se face trecerea? ?i daca folosim tot curgere lenta ce se întâmpla? Mi-e ca apoi n-o sa mai suga ?i?i. ?i-a?a abia, abia am înva?at-o la sân ?i papa de fiecare data înainte de biberon. Deci, de care tetine sa cumpar? Voi cum a?i procedat? Pupicei pentru toate.
GeorgianaB
Scris: Sunday, April 14, 2019 2:17 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Nela wrote:
Buna diminea?a, mamici. N-am mai scris de mult aici,defapt am venit printre voi doar cu o serie de întrebari ?i atât. Lol Ce sa-i faci?! Nu aveam instruc?iuni pentru bebe mic ?i frumos. DistanceKiss Dar, cu ajutorul raspunsurilor voastre, m-am calmat ?i am luat-o u?urel cu toate. Între timp am mai facut vizite la pediatru, la un dr. pentru echo de sold, la mf. Acum ma bucur de zâmbetul ei. ?i.... Iar la voi pentru un sfat - vreau sa-i dau comanda de ni?te tetine, sa le schimb pe alea vechi ?i pana acum am avut cu curgere lenta. Voiam sa-i iau tot asa, dar apoi am vazut ca dupa 3 luni ar trebui folosit altfel de curgere la biberoane. Asa e? Asa se face trecerea? ?i daca folosim tot curgere lenta ce se întâmpla? Mi-e ca apoi n-o sa mai suga ?i?i. ?i-a?a abia, abia am înva?at-o la sân ?i papa de fiecare data înainte de biberon. Deci, de care tetine sa cumpar? Voi cum a?i procedat? Pupicei pentru toate.

Nela, eu as merge tot pe cele care au curgere lenta, altfel ori se va obisnui cu fluxul rapid ceea ce nu este bine pentru alaptare, ori nu va putea face fata fluxului si se va ineca. Poate fetele stiu mai bine, eu am prietene care au mers pana la 6 luni cu tetine care au curgere lenta si a fost totul in regula.
AndreeaCD
Scris: Sunday, April 14, 2019 2:24 PM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2018
Nela wrote:

Buna, Nela! Eu inca o alimentez mixt ?i face 4 luni miercuri. De 2 saptamâni am trecut la tetine cu flux mediu pt ca se enerva ?i obosea la cele cu flux lent. Pana acum nu mi-a refuzat sânul. Singurele perioade când îl refuza sunt când am eu menstrua?ie, pt ca î?i schimba laptele gustul ?i nu îi place, testat ?i muls dat cu biberon ?i tot nu vrea. Altfel, dupa ce îmi trece suge lini?tita la San în continuare. Eu zic sa nu ii schimbi înca. Oricum o sa te "anun?e" când nu o sa ii mai convina ras dar, daca vrei sa ajungi la alaptare exclusiva, po?i încerca cu sms-ul ?i Power pumping sa cre?ti lacta?ia.
GeorgianaB
Scris: Sunday, April 14, 2019 6:39 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
AriaM
Scris: Sunday, April 14, 2019 7:39 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Andreea06
Scris: Sunday, April 14, 2019 7:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
GeorgianaB wrote:
Noi ne pregatim pentru diversificare
https://ibb.co/1R7gLnS
https://ibb.co/chHVSKj

Haha ce fain sta acolo! Multa bafta sa pape bine fara mofturi prea dese. Ca e om si el, normal ca va mai avea preferinte :)
Andreea06
Scris: Sunday, April 14, 2019 7:52 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Nela
Scris: Sunday, April 14, 2019 8:35 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
Georgiana, Andreea va mul?umesc pentru raspunsuri. O sa ramâna tot pe flux lent. E mai bine asa. Ea nu da nici un semn ca s-ar enerva ca nu curge mai repede ?i la cât e de lacoma - problema asta o avem de la na?tere - o sa se înece cu alt fel de flux. Sau poate nu,dar nu vreau sa aflu. Lol Seara lini?tita sa ave?i ?i puiu?ii sa va doarma lin..... ?i multi?or. Crazy
AndreeaCD
Scris: Sunday, April 14, 2019 8:38 PM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2018
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.