Clubul mamicilor incepatoare - 8
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nicole2018
Scris: Friday, March 29, 2019 9:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/11/2018
MaryPoppins wrote:
Am dat o cautare pe google, se pare ca e vorba de coliere cu chihlimbar - Georgiana, asa e? E prima data cand aud de ele si vad ca se pun la gatul bebelusilor. Nu stiu ce efect or avea, dar la Ana sigur n-ar rezista mai mult de 2 minute :)) e o distrugatoare prin definitie, tot rupe/roade/mananca/strica, deci s-ar strangula cu el sau l-ar inghiti inainte sa aiba vreun efect :))
Dar mai cercetez, ca is curioasa tare acum :))

Nici eu nu am auzit pana acum de genul asta de coliere ras ...
Ma gandesc insa ca daca erau asa miraculoase cu siguranta aveam toate asa ceva... si nu mai existau mamici obosite si consultanti in somn si atatea carti pe subiectul asta Lol
MaryPoppins
Scris: Friday, March 29, 2019 10:04 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Nicole2018 wrote:

Nici eu nu am auzit pana acum de genul asta de coliere ras ...
Ma gandesc insa ca daca erau asa miraculoase cu siguranta aveam toate asa ceva... si nu mai existau mamici obosite si consultanti in somn si atatea carti pe subiectul asta Lol

Din aceeasi categorie cu uleiurile esentiale :)) probabil tre sa crezi tare in ele ca sa-si faca efectul :))
fluturash26
Scris: Friday, March 29, 2019 10:10 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
MaryPoppins wrote:
Maria, astea is coliere de alaptare/babywearing, avem si purtam :D din descrierea Georgianei parea ceva colier special pt somn :)) nah, eu tot astept sa raspunda ca sa elucidam misterul :))

ajuta la ceva ala de alaptare?
GeorgianaB
Scris: Friday, March 29, 2019 10:11 AM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Despre lantisoarele cu chihlimbar este vorba, mie imi tot apareau pe toate retelele de socializare si am dat si like ca cine stie. Va atasez poza cu pagina unde posteaza si recomandari ale clientilor, nu par conturi false. Eu ma tot gandeam sa incerc cu un lantisor din asta ca poate doarme mai mult :))) m-a terminat cu trezitul la ora 6, pana la 8 cand adoarme iarasi sunt intr-o agonie continua :D

https://ibb.co/fddJ6JL
AriaM
Scris: Friday, March 29, 2019 10:12 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Cheek Kiss inapoi Fetelor. Ce mananca Ami bun acolo? Sunteti in vacanta sau cu treaba?

laura513 wrote:
Acum 2 ani aveam testulet pozitiv... coeur Ce putin timp a trecut si ce multe s-au schimbat de atunci, nu-mi vine sa cred.
Va pupacesc, mamici si bebei! Cheek Kiss
MaryPoppins
Scris: Friday, March 29, 2019 10:36 AM
Nivel

fluturash26 wrote:

ajuta la ceva ala de alaptare?

Sa-si caute copilul de lucru cand suge, cand il porti in sistem, pt dentitie etc :)) Ana mai mult le roade, zdranganeste, le poarta ea la gat :)) cu butonatul, ciupitul, zbenguitul la supt noi nu avem probleme, pt ca am implementat breastfeeding manners de la inceput :D adica ea a incercat, cat e de mica, dar am pus frana rapid. Bine, noi cam avem deja limite bine stabilite pe mai multe directii :)) am o prietena cu baietel de varsta ei, butoneaza piticul la greu, tre sa fie tot timpul cu amandoi sanii pe afara ca altfel e scandal. Eu as tampi de cap asa, veci nu as permite :)) la fel si cu mancatul, nu ne prostim, nu oferim alternative la mancare, la primul semn de foiala/nu mai vreau/am chef de joaca o si ridic de la masa.
MaryPoppins
Scris: Friday, March 29, 2019 10:50 AM
Nivel

GeorgianaB wrote:
Despre lantisoarele cu chihlimbar este vorba, mie imi tot apareau pe toate retelele de socializare si am dat si like ca cine stie. Va atasez poza cu pagina unde posteaza si recomandari ale clientilor, nu par conturi false. Eu ma tot gandeam sa incerc cu un lantisor din asta ca poate doarme mai mult :))) m-a terminat cu trezitul la ora 6, pana la 8 cand adoarme iarasi sunt intr-o agonie continua :D

https://ibb.co/fddJ6JL

Ouch, 6 e intr-adevar un pic cam devreme :D cand era mai micuta, Ana se trezea in jur de 10, apoi a tot redus pana a ajuns la 8, cu plus/minus. Dar ma culc si eu mai devreme si is ok, chiar dc uneori se trezeste deodata cu gainile. Bine, ma si ajuta ca doarme cu mine, ii bag sanul in gura la cea mai mica foiala si dormim bine amandoua. Bafta sa functioneze chihlimbarul, asteptam si noi aici feedback :))
AndreeaCD
Scris: Friday, March 29, 2019 11:36 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2018
Buna, mamici! Am ?i eu o întrebare.... Pana la câte luni se folose?te reductorul de la scoica auto? Sau ce ar trebui sa urmaresc înainte de a o da jos?
Inawar
Scris: Friday, March 29, 2019 12:35 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
laura513 wrote:
Acum 2 ani aveam testulet pozitiv... coeur Ce putin timp a trecut si ce multe s-au schimbat de atunci, nu-mi vine sa cred.
Va pupacesc, mamici si bebei! Cheek Kiss

Ce domnisoara mancacioasa avem aici hearts
Have fun in vacanta, poate ajungem si noi anul acesta la castelul din Valea Zanelor
Cheek Kiss
fluturash26
Scris: Friday, March 29, 2019 12:46 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Sa-si caute copilul de lucru cand suge, cand il porti in sistem, pt dentitie etc :)) Ana mai mult le roade, zdranganeste, le poarta ea la gat :)) cu butonatul, ciupitul, zbenguitul la supt noi nu avem probleme, pt ca am implementat breastfeeding manners de la inceput :D adica ea a incercat, cat e de mica, dar am pus frana rapid. Bine, noi cam avem deja limite bine stabilite pe mai multe directii :)) am o prietena cu baietel de varsta ei, butoneaza piticul la greu, tre sa fie tot timpul cu amandoi sanii pe afara ca altfel e scandal. Eu as tampi de cap asa, veci nu as permite :)) la fel si cu mancatul, nu ne prostim, nu oferim alternative la mancare, la primul semn de foiala/nu mai vreau/am chef de joaca o si ridic de la masa.

Auzisem de ele dar nu am stiut ca is utile, pe mine pentru a nu mai fi distrasa m-ar fi interesat. Is utile pe partea asta sau?
Cu butonatul nu e cazul acum la noi dar nu vreau sa o las de la inceput, totusi sa fie niste limite, la fel gandesc si eu.
Noi am fost la medic, se pare ca nu avem semne de rahitism dar cred ca vom face acele analize. O sa mai merg si la alt medic pentru inca o parere ca asta era cam rasuflat.
A zis ca e mica in greutate, e in urma cu 400-500 gr si ca nu se satura cu san si sa ii dau 1-2 biberoane pe zi de lapte praf pe seara. Normal ca nu is de acord cu el,pentru ca daca a luat pana acum nu inteleg de ce acum cand ajungem si la diversificare sa o trec pe lp, plus ca m-am chinuit atata sa o alaptez. Ea mananca pana nu mai vrea. O sa o pun mai des la san, nici nu stiu ce sa fac. Is cam suparata.
O sa vedem cat va mai lua si luna asta..ea are 6200 la 5 jumate.
La diversificare a zis sa aiba proteine zilnic, carne, ficat sau ou. Unul din astea sa fie zilnic.
Fontanela e mare, asta ma ingrijoreazq mai mult decat greutatea, se inchide ft ft greu. Are acum 4/3,5.
AlexandraRr
Scris: Friday, March 29, 2019 1:29 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Fluturash, daca ea a scazut sub percentila la care era ca greutate atunci eu i-as da lapte praf, daca pur si simplu a crescut mai greu de la inceput nu mi-as face griji, doar sa nu scada in greutate sau sa stagneze mult
GeorgianaB
Scris: Friday, March 29, 2019 1:33 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
MaryPoppins wrote:

Ouch, 6 e intr-adevar un pic cam devreme :D cand era mai micuta, Ana se trezea in jur de 10, apoi a tot redus pana a ajuns la 8, cu plus/minus. Dar ma culc si eu mai devreme si is ok, chiar dc uneori se trezeste deodata cu gainile. Bine, ma si ajuta ca doarme cu mine, ii bag sanul in gura la cea mai mica foiala si dormim bine amandoua. Bafta sa functioneze chihlimbarul, asteptam si noi aici feedback :))

Nu il voi comanda, sunt sigura ca nu are niciun efect :)) am intrebat vrand sa vad daca le-a incercat cineva.
Asta mic seamana cu mine, il inteleg :)) cand eram mica aveam camera mea, dimineata devreme ma dadeam jos din pat si tiptil tiptil ma duceam in fata usii camerei parintilor, era usa din aia cu geam si perdea, ma lipeam cu mainile de geam si verificam daca erau treji, oricum intram peste ei.
Chiar l-am luat cu noi in pat sa vad daca are vreun efect, esec total. Trecem noi si peste asta, macar sa pot sa adorm mai devreme in fiecare zi.
fluturash26
Scris: Friday, March 29, 2019 1:34 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:
Fluturash, daca ea a scazut sub percentila la care era ca greutate atunci eu i-as da lapte praf, daca pur si simplu a crescut mai greu de la inceput nu mi-as face griji, doar sa nu scada in greutate sau sa stagneze mult

Pe percentila nu a scazut, ea a luat putin in greutate de la inceput, prima luna a luat mult dupa aia, 600, 500, 400..doctorul a zis ca ma va ajuta diversificarea dar daca va manca. Daca nu, chiar nu stiu.
AlexandraRr
Scris: Friday, March 29, 2019 1:36 PM
Nivel

Andreea, eu inca folosesc insertul, il voi scoate cand va sta ingramadita din cauza lui sau cand isi va sustine bine spatele, acum daca il scot se misca cand mergem cu masina si nu pare ok :*
AlexandraRr
Scris: Friday, March 29, 2019 1:39 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

Pe percentila nu a scazut, ea a luat putin in greutate de la inceput, prima luna a luat mult dupa aia, 600, 500, 400..doctorul a zis ca ma va ajuta diversificarea dar daca va manca. Daca nu, chiar nu stiu.

Atunci nu-i bai, va manca la un moment dat sigur chiar daca inceputul va fi mai greu.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.