Clubul mamicilor incepatoare - 8
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delia.c.yaya
Scris: Monday, March 25, 2019 9:07 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si uite ca a trecut 1 an!!!
Cray
Nu am facut nimic special, doar un gratar, un tort, cateva poze... Giuli a dansat aseara încontinuu hohot
Taiem motul si tavita de pasti cand vin nasii.
In rest nici nu mai am cuvinteCray
https://imgur.com/a/McBSDl9
MaryPoppins
Scris: Monday, March 25, 2019 9:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Lumanari La multi ani Giuli!!!! Sa fii sanatoasa, pui mic computerlove coeur tortul e super iar Giuli e frumoasa ca o papusa Love hearts
delia.c.yaya
Scris: Monday, March 25, 2019 9:20 AM

MaryPoppins wrote:
Lumanari La multi ani Giuli!!!! Sa fii sanatoasa, pui mic computerlove coeur tortul e super iar Giuli e frumoasa ca o papusa Love hearts

Mul?umesc Cheek Kiss iloveyou
fluturash26
Scris: Monday, March 25, 2019 9:26 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
MaryPoppins wrote:
Fluturas, pe jos pe covor, parca aveai din ala casmatino, nu? Eu asa am tinut-o pe Ana cand a inceput rostogolirea, ii puneam salteluta cu activitati pe covor si acolo statea si se juca in siguranta. Apoi de la 6 luni cand a stat singura in fund tot jos pe covor o puneam, aveam grija doar sa pun perne in jurul ei, pt ca se ducea gramada pe spate si se lovea la cap :))

da, il am. Sotu zice sa nu o pun ca ii e frig dar din ce stiu scria ca e termic parca. El pare un pic rece asa cand te pui pe el.
Deci o sa incep sa o pun si eu ca nu e chip in pat, ea se rostogoleste serios de acum gata. Si a inceput dintr-o data.Lol cum ma intorc cu spatele cum e rostogolita..
Ah, uite merci de idee pentru cand va sta in fund.. inca nu sta dar ma astept pentru ca incearca ea ceva.
Dia_N
Scris: Monday, March 25, 2019 9:59 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/19/2018
diana.ng wrote:
Multumim fetelor! deocamdata ne luptam cu durerile de burtica :( peste zi doarme destul de putin si in reprize scurte gen 40-50 minute, am inteles ca este ceva puseu la 4-6 saptamani, aaa si a facut si dermatita seboreica....ce sa facem, usor nu-i !

Buna Diana. Si noi ne am luptat mult cu somnul pe timp de zi.. A mea dormea cate 5-10 minute si era fresh. Ma chiaunise rau de tot in perioada aia si incepusem sa mi fac tot felul de ganduri negre. Ajunsese sa doarma numai 8 ore in 24 de ore. Si la fel, s a suprapus cu puseul de 4-6 saptamani si a continuat pana la puseul urmator. Acum vad ca s a mai reglat si am reusit sa i fac cel putin inca 2 reprize de somn pe timp de zi..

Fetelor, stiu cam disparut dupa nastere si ma intrebam daca ma mai primiti si pe mine, chiar daca a trecut ceva timp..
GeorgianaB
Scris: Monday, March 25, 2019 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
La multi ani, Giuli ! Tare frumoasa este, sa aiba parte de noroc, sanatate si oameni buni si frumosi la suflet.
Delia, tu arati foarte bine, stiu ca scriai acum ceva timp de lg in plus, sa o tii tot asa.

Fluturash, eu pe covoras il tin pe Luca altfel nu as mai avea libertate, il las cu jucariile si sta in siguranta. Cred ca este singura varianta convenabila pentru ambele parti, in patut sta pana se enerveaza pt ca este ingradit iar de balansoar nu vrea sa mai auda, bine ca nu am investit mult in el :))

Alexandra, vorbeai de somn, de cand au erupt ambii incisivi centrali Luca a inceput sa doarma ca de obicei, are un somn de doua ore in casa, doua reprize de cate o ora (astea dispar daca stam mult pe afara cand nu pot monitoriza cat doarme in sistem).
AlexandraRr
Scris: Monday, March 25, 2019 10:19 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
La multi ani, Giuli! Sa fii sanatoasa si sa aduci multe bucrii parintilor :*
Geo, noi ne-am intors la somnuri de 30 min la 3 ore si exclusiv in sistem, inainte avea un somn la pranz de 2 ore si restul le facea tot in brate dar puteam sta in pat, acum iar ma plimb toata ziua prin casa :))))

Fetelor, uitati cea mai interactiva si atractiva "jucarie" pentru copii pe care o avem noi :)))) https://ibb.co/5rrt7g5
fluturash26
Scris: Monday, March 25, 2019 10:38 AM
Nivel

GeorgianaB wrote:
La multi ani, Giuli ! Tare frumoasa este, sa aiba parte de noroc, sanatate si oameni buni si frumosi la suflet.
Delia, tu arati foarte bine, stiu ca scriai acum ceva timp de lg in plus, sa o tii tot asa.

Fluturash, eu pe covoras il tin pe Luca altfel nu as mai avea libertate, il las cu jucariile si sta in siguranta. Cred ca este singura varianta convenabila pentru ambele parti, in patut sta pana se enerveaza pt ca este ingradit iar de balansoar nu vrea sa mai auda, bine ca nu am investit mult in el :))

Alexandra, vorbeai de somn, de cand au erupt ambii incisivi centrali Luca a inceput sa doarma ca de obicei, are un somn de doua ore in casa, doua reprize de cate o ora (astea dispar daca stam mult pe afara cand nu pot monitoriza cat doarme in sistem).

Pai de acum pun si eu in practica covorasul. Ca la fel nu mai am libertate nici un minut, jos nu prea are ce pati.
In patut nu sta si nici nu ar avea unde sa faca rostogoliri, ca face una si ajunge cu capul in partea cealalta.Lol si nu ii place.
Ea sta cu jucariile ceva timp deci cred ca va sta si pe covor.
Legat de somn, si la noi si-a revenit. Doarme uneori si 2 ore dar de cele mai multe ori prinde minim 1 ora sau 1 si ceva de cele mai multe ori. Adoarme ori la titi ori in sistem. In sistem doarme cel mai bine si prinde 2 ore..
fluturash26
Scris: Monday, March 25, 2019 10:40 AM
Nivel

AlexandraRr wrote:
La multi ani, Giuli! Sa fii sanatoasa si sa aduci multe bucrii parintilor :*
Geo, noi ne-am intors la somnuri de 30 min la 3 ore si exclusiv in sistem, inainte avea un somn la pranz de 2 ore si restul le facea tot in brate dar puteam sta in pat, acum iar ma plimb toata ziua prin casa :))))

Fetelor, uitati cea mai interactiva si atractiva "jucarie" pentru copii pe care o avem noi :)))) https://ibb.co/5rrt7g5

Tare jucariaLol
AriaM
Scris: Monday, March 25, 2019 10:41 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
La multi ani Giulia!!! birthday sarbatoare e frumoasa foc coeur

delia.c.yaya wrote:
Cray
Nu am facut nimic special, doar un gratar, un tort, cateva poze... Giuli a dansat aseara încontinuu hohot
AndreeaCD
Scris: Monday, March 25, 2019 11:06 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2018
La mul?i ani, Giuli! Arata?i foarte bine to?i 3! hearts
delia.c.yaya
Scris: Monday, March 25, 2019 11:07 AM

Mul?umesc mamiciCheek Kiss
Eu ma men?in pe 63kg,desi am dat jos multe numere la haineHilar inca un pic si voi fi gata pentru costumul de baiehohot
Andreea06
Scris: Monday, March 25, 2019 11:24 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Esti tare misto Delia! Si Giuli, la multi anisori si sa fie fericita!
lore.t.
Scris: Monday, March 25, 2019 11:35 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
delia.c.yaya wrote:
Cray

La multi anisori sanatosi si impliniti Giulia!! birthday flowers
AleC
Scris: Monday, March 25, 2019 11:46 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
delia.c.yaya wrote:
Cray

La multi ani fericiti si frumosi, Giuli! Love
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.