Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si uite ca a trecut 1 an!!!
Nu am facut nimic special, doar un gratar, un tort, cateva poze... Giuli a dansat aseara încontinuu  Taiem motul si tavita de pasti cand vin nasii. In rest nici nu mai am cuvinte https://imgur.com/a/McBSDl9 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| La multi ani Giuli!!!! Sa fii sanatoasa, pui mic tortul e super iar Giuli e frumoasa ca o papusa |
|
|
Mul?umesc |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| MaryPoppins wrote:Fluturas, pe jos pe covor, parca aveai din ala casmatino, nu? Eu asa am tinut-o pe Ana cand a inceput rostogolirea, ii puneam salteluta cu activitati pe covor si acolo statea si se juca in siguranta. Apoi de la 6 luni cand a stat singura in fund tot jos pe covor o puneam, aveam grija doar sa pun perne in jurul ei, pt ca se ducea gramada pe spate si se lovea la cap :)) da, il am. Sotu zice sa nu o pun ca ii e frig dar din ce stiu scria ca e termic parca. El pare un pic rece asa cand te pui pe el. Deci o sa incep sa o pun si eu ca nu e chip in pat, ea se rostogoleste serios de acum gata. Si a inceput dintr-o data. cum ma intorc cu spatele cum e rostogolita.. Ah, uite merci de idee pentru cand va sta in fund.. inca nu sta dar ma astept pentru ca incearca ea ceva. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| diana.ng wrote:Multumim fetelor! deocamdata ne luptam cu durerile de burtica :( peste zi doarme destul de putin si in reprize scurte gen 40-50 minute, am inteles ca este ceva puseu la 4-6 saptamani, aaa si a facut si dermatita seboreica....ce sa facem, usor nu-i !
Buna Diana. Si noi ne am luptat mult cu somnul pe timp de zi.. A mea dormea cate 5-10 minute si era fresh. Ma chiaunise rau de tot in perioada aia si incepusem sa mi fac tot felul de ganduri negre. Ajunsese sa doarma numai 8 ore in 24 de ore. Si la fel, s a suprapus cu puseul de 4-6 saptamani si a continuat pana la puseul urmator. Acum vad ca s a mai reglat si am reusit sa i fac cel putin inca 2 reprize de somn pe timp de zi..
Fetelor, stiu cam disparut dupa nastere si ma intrebam daca ma mai primiti si pe mine, chiar daca a trecut ceva timp..
|
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| La multi ani, Giuli ! Tare frumoasa este, sa aiba parte de noroc, sanatate si oameni buni si frumosi la suflet. Delia, tu arati foarte bine, stiu ca scriai acum ceva timp de lg in plus, sa o tii tot asa.
Fluturash, eu pe covoras il tin pe Luca altfel nu as mai avea libertate, il las cu jucariile si sta in siguranta. Cred ca este singura varianta convenabila pentru ambele parti, in patut sta pana se enerveaza pt ca este ingradit iar de balansoar nu vrea sa mai auda, bine ca nu am investit mult in el :))
Alexandra, vorbeai de somn, de cand au erupt ambii incisivi centrali Luca a inceput sa doarma ca de obicei, are un somn de doua ore in casa, doua reprize de cate o ora (astea dispar daca stam mult pe afara cand nu pot monitoriza cat doarme in sistem). |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| La multi ani, Giuli! Sa fii sanatoasa si sa aduci multe bucrii parintilor :* Geo, noi ne-am intors la somnuri de 30 min la 3 ore si exclusiv in sistem, inainte avea un somn la pranz de 2 ore si restul le facea tot in brate dar puteam sta in pat, acum iar ma plimb toata ziua prin casa :))))
Fetelor, uitati cea mai interactiva si atractiva "jucarie" pentru copii pe care o avem noi :)))) https://ibb.co/5rrt7g5 |
|

| GeorgianaB wrote:La multi ani, Giuli ! Tare frumoasa este, sa aiba parte de noroc, sanatate si oameni buni si frumosi la suflet. Delia, tu arati foarte bine, stiu ca scriai acum ceva timp de lg in plus, sa o tii tot asa.
Fluturash, eu pe covoras il tin pe Luca altfel nu as mai avea libertate, il las cu jucariile si sta in siguranta. Cred ca este singura varianta convenabila pentru ambele parti, in patut sta pana se enerveaza pt ca este ingradit iar de balansoar nu vrea sa mai auda, bine ca nu am investit mult in el :))
Alexandra, vorbeai de somn, de cand au erupt ambii incisivi centrali Luca a inceput sa doarma ca de obicei, are un somn de doua ore in casa, doua reprize de cate o ora (astea dispar daca stam mult pe afara cand nu pot monitoriza cat doarme in sistem). Pai de acum pun si eu in practica covorasul. Ca la fel nu mai am libertate nici un minut, jos nu prea are ce pati. In patut nu sta si nici nu ar avea unde sa faca rostogoliri, ca face una si ajunge cu capul in partea cealalta. si nu ii place. Ea sta cu jucariile ceva timp deci cred ca va sta si pe covor. Legat de somn, si la noi si-a revenit. Doarme uneori si 2 ore dar de cele mai multe ori prinde minim 1 ora sau 1 si ceva de cele mai multe ori. Adoarme ori la titi ori in sistem. In sistem doarme cel mai bine si prinde 2 ore.. |
|

| AlexandraRr wrote:La multi ani, Giuli! Sa fii sanatoasa si sa aduci multe bucrii parintilor :* Geo, noi ne-am intors la somnuri de 30 min la 3 ore si exclusiv in sistem, inainte avea un somn la pranz de 2 ore si restul le facea tot in brate dar puteam sta in pat, acum iar ma plimb toata ziua prin casa :)))) Fetelor, uitati cea mai interactiva si atractiva "jucarie" pentru copii pe care o avem noi :)))) https://ibb.co/5rrt7g5 Tare jucaria |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| La multi ani Giulia!!! e frumoasa foc
delia.c.yaya wrote:Si uite ca a trecut 1 an!!! Nu am facut nimic special, doar un gratar, un tort, cateva poze... Giuli a dansat aseara încontinuu  Taiem motul si tavita de pasti cand vin nasii. In rest nici nu mai am cuvinte https://imgur.com/a/McBSDl9 |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| La mul?i ani, Giuli! Arata?i foarte bine to?i 3! |
|
| Mul?umesc mamici Eu ma men?in pe 63kg,desi am dat jos multe numere la haine inca un pic si voi fi gata pentru costumul de baie |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Esti tare misto Delia! Si Giuli, la multi anisori si sa fie fericita! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| delia.c.yaya wrote:Si uite ca a trecut 1 an!!! Nu am facut nimic special, doar un gratar, un tort, cateva poze... Giuli a dansat aseara încontinuu  Taiem motul si tavita de pasti cand vin nasii. In rest nici nu mai am cuvinte https://imgur.com/a/McBSDl9 La multi anisori sanatosi si impliniti Giulia!! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| delia.c.yaya wrote:Si uite ca a trecut 1 an!!! Nu am facut nimic special, doar un gratar, un tort, cateva poze... Giuli a dansat aseara încontinuu  Taiem motul si tavita de pasti cand vin nasii. In rest nici nu mai am cuvinte https://imgur.com/a/McBSDl9 La multi ani fericiti si frumosi, Giuli! |
|
|