Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| fluturash26 wrote:Fetelor, sunt asa emotionata de mi-au dat lacrimile. Primul  ras in hohote cand vorbeam cu ea si o schimbam. Noroc ca am intretinut rasul sa o filmez pentru ca sa ii arat si sotului in.caz de nu va rade iar prea curand.
Aaa ce frumooos, stiu ca abia asteptai sa se intample asta. Ce rasplata frumoaasa ai primit, mami!
Si galusca noastra a inceput sa rada in hohote de aproape 2 saptamani, face asta cand o pupam pe burtica, pe talpite, pe gat..e adorabiiilaaa.
Eu zic ca o sa va bucure tot mai des de acum cu asta.
LE: La masaj noi ne mai jucam, suflu pe ea aer rece, aer cald, o mai ating cu parull ii creez tot felul de senzatii, asaaa e de atentaa si cu zambetul pe buze parca asteapta sa o mai surprinda cate o senzatie...si cand se intampla cevaa radee... succes f mare are tati cand e prin preajma si o atinge usor cu barbiaa(el nu poarta barba, insa de la o zi la alta se face un pic un pic tepos) ... asaaa ii place feteei, si la asta rade cu hohote. Si uite asa se implica si sotul. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Gabita29 wrote:Mie sincer mi-e groaza de cand va incepe sa mearga...noroc ca ne nai spuneti voi de unde sa cumparam protectii pentru mobila  dar oare pentru prize se gasesc? Eu am luat de la jumbo si pentru prize, sertare si colturi dar sigur gasesti si alte magazine de bebei. Si eu zic ca poate sare peste mersul de a busilea :)) a inceput sa puna toata talpa jos, inainte statea doar pe varfuri si face pasi si singur tinanduse de marginea de la coltar. Momentan a trecut la taratul pe coate inainte si in rest in spate la greu |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Nicole2018 wrote:Aaa ce frumooos, stiu ca abia asteptai sa se intample asta. Ce rasplata frumoaasa ai primit, mami! Si galusca noastra a inceput sa rada in hohote de aproape 2 saptamani, face asta cand o pupam pe burtica, pe talpite, pe gat..e adorabiiilaaa.  Eu zic ca o sa va bucure tot mai des de acum cu asta. LE: La masaj noi ne mai jucam, suflu pe ea aer rece, aer cald, o mai ating cu parull ii creez tot felul de senzatii, asaaa e de atentaa si cu zambetul pe buze parca asteapta sa o mai surprinda cate o senzatie...si cand se intampla cevaa radee... ei succes f mare are tati cand e prin preajma si o atinge usor cu barbiaa(el nu poarta barba, insa de la o zi la alta se face un pic un pic tepos) ... asaaa ii place feteei, si la asta rade cu hohote. Si uite asa se implica si sotul. Daaa, e super momentul! Numai ca tot ce face, face cand e sotul la serviciu. Fetei mele nu ii place deloc cand o pupa tati ca o inteapa tot la fel nu are barba mare dar ei nu ii place deloc. Asa face o fata si se stramba Aveti noroc ca sta la masaj, la noi tre sa ne miscam repede dupa baita ca incepe sa planga de mama focului dupa ce o scoatem. Cand e mai binedispusa o mai dau si eu cu crema ca sa i se faca pielea mai fina dar atunci ii trebuie distrasa atentia iar tati se ocupa de asta. Ea la baita nu e asa cooperanta nici inainte nici dupa, doar daca o lasam dezbracata sa se joace se bucura. |
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| delia.c.yaya wrote:
Saptamana trecuta nu facea un pas afara fara sa ma tina macar de un deget.. Acuma imi da peste mana ca vrea singurica.. Doar o saptamâna diferenta... Cresc prea repede... Cred ca la al doilea bebe am sa ma bucur mai mult de toate fazele... La giuli parca si nerabdarea de a vedea ca face si altceva...
E superba domnisorica ta. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/16/2018 Mesaje: 323
| lore.t. wrote:Eu am luat de la jumbo si pentru prize, sertare si colturi  dar sigur gasesti si alte magazine de bebei. Si eu zic ca poate sare peste mersul de a busilea :)) a inceput sa puna toata talpa jos, inainte statea doar pe varfuri si face pasi si singur tinanduse de marginea de la coltar. Momentan a trecut la taratul pe coate inainte si in rest in spate la greu
Super! Avem toate prizele la vedere si foarte jos! Plimbari placute! |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Andrei mai rade cand ii trag caciula pe cap sau hainutele, deja stie ce urmeaza si este cu gura pana la urechi :D Noi astazi ne-am apucat de “citit” si acum suntem un vizita la verisori, ne imprietenim :D
https://ibb.co/kXTbYcN https://ibb.co/0XprbS8 https://ibb.co/QXwBRth |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Ce adorabil este cu verisoara. chiar ca se imprietenesc, atat de cumintei acolo. Si sta si pe burtica la citit. Bravo bravo baiat mare |
|

Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| Buna, voiam sa intreb daca sunt pe aici mamici care au nascut la Sanador, eram curioasa cum e treaba acolo. Stiam de doctorul meu ca este la giulesti si regina maria si marti cand am fost la control am aflat si de sanador. Ma bate gandul sa renunt la giulesti pt sanador. Multumesc ! |
|
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Cata123 wrote:Buna, voiam sa intreb daca sunt pe aici mamici care au nascut la Sanador, eram curioasa cum e treaba acolo. Stiam de doctorul meu ca este la giulesti si regina maria si marti cand am fost la control am aflat si de sanador. Ma bate gandul sa renunt la giulesti pt sanador. Multumesc ! eu am nascut la regina...Nu stiu ce diferenta este intre regina si sanador... |
|

Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Cata123 wrote:Buna, voiam sa intreb daca sunt pe aici mamici care au nascut la Sanador, eram curioasa cum e treaba acolo. Stiam de doctorul meu ca este la giulesti si regina maria si marti cand am fost la control am aflat si de sanador. Ma bate gandul sa renunt la giulesti pt sanador. Multumesc !
Daca esti pe grupul la primul bebe de pe Facebook, po?i cauta în postari, sunt multe legate de spitale ?i doctori. |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| https://noriel.ro/set-2-sigurante-anti-inclinare-pentru-mobilier-baby-dan
Delia, uite aici pt mobila.
https://noriel.ro/siguranta-anti-inclinare-pentru-televizoare-reer
Si asta pt tv, daca nu e ancorat pe perete. |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Cata123 wrote:Buna, voiam sa intreb daca sunt pe aici mamici care au nascut la Sanador, eram curioasa cum e treaba acolo. Stiam de doctorul meu ca este la giulesti si regina maria si marti cand am fost la control am aflat si de sanador. Ma bate gandul sa renunt la giulesti pt sanador. Multumesc !
Sotia varului meu a nascut la Sanador in iulie. Suntem in vizita si am intrebat. Ei au ales Sanador intrucat voiau privat neaparat si aveau cunostinte in interior. Mi-a zis ca per total nu a fost multumita pentru banii pe care i-a dat. Ai rezerva si mancare in rest la cezariana au intarziat-o 4 ore, trebuia sa nasca la 16 a nascut la ora 20. La externare la fel au avut o intarziere de doua ore, se misca greu cu hartiile. Asostentele le-au facut un instructaj foarte superficial in ceea ce priveste baita&Co. Cand au ajuns acasa aia mica era iritata destul de rau jos... asistentele sunt nemultumite de conducere si vorbesc despre asta de fata cu pacientii ceea ce nu mi se pare ok pentru ca nicio lauza nu va fi interesata de asemenea drame. Cel mai bine iti intrebi medicul, sigur iti va recomanda unde este mai ok. |
|

Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| [quote=GeorgianaB]
Multumesc mult pentru raspuns ! |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Laura, ce zici tu, te muti in Sibiu? |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Gabita29 wrote:Mie sincer mi-e groaza de cand va incepe sa mearga...noroc ca ne nai spuneti voi de unde sa cumparam protectii pentru mobila  dar oare pentru prize se gasesc? Cum sunteti cu ochisorii? |
|
|
|