Clubul mamicilor incepatoare - 8
Subiectul anterior · Subiectul urmator
GeorgianaB
Scris: Wednesday, February 6, 2019 6:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/15/2018
Nicole2018 wrote:

Si noi suntem in curs de decalare a orei de somn, inainte incepea noaptea in intervalul 21-22, acum incercam sa ne stabilizam intre orele 20 - 21.

Azi noapte a adorimt la 20:11 si trezirea finala a fost la 7:45.

Trei treziri, una dintre ele s-a intamplat pt ca ajunsese asezata pe latimea patutului si tot incerca sa se mai miste si a dat de vreo 2 ori cu capul de patut Crazy ...

La a 3a trezire, dimineata pe la 6:30 nu voia nimic, era linistita asa ca am lasat-o in pace insa o apucase activitatea prin patut,...se tot misca, se uita in jur, zambea, s-a intors pe burta..pana la urma dupa vreo 20 min am luat-o am pus-o un pic la san si asa a mai adormit un ciclu dr somn.

La noi noaptea doarme cam 10-11 ore, cred ca am avut si nopti cu aproape 12 ore, dar au fost exceptii ras .
Eu cu noptile cu 2-3 treziri m-am obisnuit, mi se par chiar ok, insa pt asta incerc sa ma pun si eu la somn pana la ora 23. De obicei la o trezire e nevoie sa stau cu ea maxim 10-15min (mai apar si exceptii).

Asa face si al meu dimineata, se tot misca in patut, de cateva ori l-am gasit intors la 180 de grade, nu stiu cum a reusit pentru ca de cele mai multe ori ramane blocat pe latul patutului. Cu trezirile nocturne sunt obisnuita si eu dar parca era mai bine cand se trezea la 8:30-9
AleC
Scris: Wednesday, February 6, 2019 8:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
maria2013 wrote:
Mamici dragute, de azi ne alaturam ?i noi clubului vostru! La 9:25, s-a nascut minunea noastra, Ana Sofia (3165g, 51,5 cm). Sunt fericita, fericita!

Felicitari! Sa fiti sanatoase! computerlove
Andreea06
Scris: Wednesday, February 6, 2019 8:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
delia.c.yaya wrote:
Mersi AndreeaCheek Kiss mai încurajat maximhohot

Pai nu e nimic rau ca sa te incurajez, e super ca merge, ziceam doar ca tre cu ochii ca pe butelie pe ea ca pana isi tine bine echilibrul o sa mai cada.. si sa nu fie ceva mobila cu colturi sau manere ascutite etc prin jur. O sa inceapa sa exploreze tot mai mult :D
AndreeaCD
Scris: Thursday, February 7, 2019 2:24 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2018
cry Fetelor, simt ca mi se face rau. Dadeam sa o a?ez pe pitica pe par între mine ?i so?ul meu ?i atunci s-a foit ?i el ?i a dat cu mana partea dinspre cot peste caputul ei. Nu a dat foarte tare, ea nu a început sa plânga doar s-a trezit din somn. Eu sunt foarte speriata în schimb, ?i nu ?tiu ce sa fac. Ea a regurgitat pu?in ca eu am ?i pus-o repede jos apoi dupa care a mârâit pu?in, am luat-o în brate, s-a lini?tit ?i a adormit la loc. Ce ar trb sa urmaresc sau sa fac, sunt foarte stresata sa nu pa?easca ceva?
Andreea06
Scris: Thursday, February 7, 2019 8:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
AndreeaCD wrote:
cry Fetelor, simt ca mi se face rau. Dadeam sa o a?ez pe pitica pe par între mine ?i so?ul meu ?i atunci s-a foit ?i el ?i a dat cu mana partea dinspre cot peste caputul ei. Nu a dat foarte tare, ea nu a început sa plânga doar s-a trezit din somn. Eu sunt foarte speriata în schimb, ?i nu ?tiu ce sa fac. Ea a regurgitat pu?in ca eu am ?i pus-o repede jos apoi dupa care a mârâit pu?in, am luat-o în brate, s-a lini?tit ?i a adormit la loc. Ce ar trb sa urmaresc sau sa fac, sunt foarte stresata sa nu pa?easca ceva?

Nu are nimic Andreea, nu cred adica fiindca ar fi plans macar daca se lovea tare. Noi ii vedem f fragili asa nou nascuti dar chiar nu sunt, sunt f bine ‘inchegati’ :) de obicei la cazaturi din pat de ex se urmareste somnolenta, varsaturi (nu regurgitare), febra parca..
fluturash26
Scris: Thursday, February 7, 2019 8:30 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Mi-am dat si eu comanda in sfrsit de covor casmatino dar nust nu am mai gasit zooland, cred ca nu se mai fabrica si acum este unul Abc Animal. E tot pe acolo doar cu alte culori, are scrise litera si un animal cu litera aia in engleza.
Catelusul vorbitorLol is tare curioasa mai mult il astept eu, o cutie fisher price de sortat forme, ce mai trebuie pentru diversificarea fetei plus cana trainer 360 de la munckin care zicea mary. Is tare curioasa si eu daca e buna, vad ca e apreciata.
AndreeaCD
Scris: Thursday, February 7, 2019 8:31 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Nu are nimic Andreea, nu cred adica fiindca ar fi plans macar daca se lovea tare. Noi ii vedem f fragili asa nou nascuti dar chiar nu sunt, sunt f bine ‘inchegati’ :) de obicei la cazaturi din pat de ex se urmareste somnolenta, varsaturi (nu regurgitare), febra parca..

Multumesc mult, Andreea! Sunt chioara de somn... Am stat cu orele sa o urmaresc, Mi-era frica sa nu pa?easca ceva în somn. pale ?i colac peste pupaza, m-am trezit acum cu dureros de spate ?i burta, m-am dus la baie ?i am vazut ca mi-a venit.plans nu-mi vine sa cred ca a venit asa repede plans ?i ma ?i simt mamaliga ?i cu dureri ca înainte de sarcina... Adica Asta sper sa fie ?i nu ceva provocat de mine ca ieri am facut super multa treaba, am testat ?i noul aspirator, care trage bine dar e greu... Offf ce bine era fara urâ?i... Cafeaua de azi va fi tristuta Cray
fluturash26
Scris: Thursday, February 7, 2019 8:34 AM
Nivel

AndreeaCD wrote:

Cum zice si Andreea, ar fi avut un disconfort si ar fi plans mai mult in caz de o durea ceva. Si intr-adevar o sa vezi de-a lungul timpului ca nu is asa de firavi cum credem, pe mine ma minuneaza asta mica. Intr-o zi si-a gasit pe langa ea o jucarie de plastic zornaitoare si nu a nimerit directia gura si pac una in caphohot de atunci nu i le mai as in patut pe langa ea.
AndreeaCD
Scris: Thursday, February 7, 2019 8:35 AM
Nivel

fluturash26 wrote:
Mi-am dat si eu comanda in sfrsit de covor casmatino dar nust nu am mai gasit zooland, cred ca nu se mai fabrica si acum este unul Abc Animal. E tot pe acolo doar cu alte culori, are scrise litera si un animal cu litera aia in engleza.
Catelusul vorbitorLol is tare curioasa mai mult il astept eu, o cutie fisher price de sortat forme, ce mai trebuie pentru diversificarea fetei plus cana trainer 360 de la munckin care zicea mary. Is tare curioasa si eu daca e buna, vad ca e apreciata.

Sa le folosi?i cu drag! Si mie asa îmi place sa cumpar pt ea ?i mereu sunt nerabdatoare topai. Noua abia ce ne-au venit ni?te comenzi de hainu?e ?i am pe lista salteaua de activita?i pt zilele astea ?i o geanta frigorifica sa pot transporta vaccinul în ea... Voi ave?i? Cum a?i procedat?
AndreeaCD
Scris: Thursday, February 7, 2019 8:44 AM
Nivel

fluturash26 wrote:

Cum zice si Andreea, ar fi avut un disconfort si ar fi plans mai mult in caz de o durea ceva. Si intr-adevar o sa vezi de-a lungul timpului ca nu is asa de firavi cum credem, pe mine ma minuneaza asta mica. Intr-o zi si-a gasit pe langa ea o jucarie de plastic zornaitoare si nu a nimerit directia gura si pac una in caphohot de atunci nu i le mai as in patut pe langa ea.

A mea nu are decât o vulpita de plu? ?i un iepure paturica în patu?, de frica sa nu cada peste ea sau sa se duca ea cu nasul prea mult spre ele. Bine, oricum ea doarme cu noi, sta la ea doar câteva ore pe zi când am treaba ca acolo are ?i camera video ?i o monitorizez.
fluturash26
Scris: Thursday, February 7, 2019 9:00 AM
Nivel

[quote=AndreeaCD]

Sa le folosi?i cu drag! Si mie asa îmi place sa cumpar pt ea ?i mereu sunt nerabdatoare topai. Noua abia ce ne-au venit ni?te comenzi de hainu?e ?i am pe lista salteaua de activita?i pt zilele astea ?i o geanta frigorifica sa pot transporta vaccinul în ea... Voi ave?i? Cum a?i procedat? [/quote
De vaccin la rotavirus te referi cred. A dat comanda direct medicul de familie.
Salteluta abia acum incepe sa o bage in seama. Si eu i.am luat la inceput dar doar se uita la jucarii atata cand avea chef.
fluturash26
Scris: Thursday, February 7, 2019 9:02 AM
Nivel

AndreeaCD wrote:

A mea nu are decât o vulpita de plu? ?i un iepure paturica în patu?, de frica sa nu cada peste ea sau sa se duca ea cu nasul prea mult spre ele. Bine, oricum ea doarme cu noi, sta la ea doar câteva ore pe zi când am treaba ca acolo are ?i camera video ?i o monitorizez.

Si la noi tot doar ziua sta acolo. Si i.am pus jucariile acolo pana ce vom lua ceva sa le depozitam.
AndreeaCD
Scris: Thursday, February 7, 2019 9:13 AM
Nivel

fluturash26 wrote:
[quote=AndreeaCD]

Sa le folosi?i cu drag! Si mie asa îmi place sa cumpar pt ea ?i mereu sunt nerabdatoare topai. Noua abia ce ne-au venit ni?te comenzi de hainu?e ?i am pe lista salteaua de activita?i pt zilele astea ?i o geanta frigorifica sa pot transporta vaccinul în ea... Voi ave?i? Cum a?i procedat? [/quote
De vaccin la rotavirus te referi cred. A dat comanda direct medicul de familie.
Salteluta abia acum incepe sa o bage in seama. Si eu i.am luat la inceput dar doar se uita la jucarii atata cand avea chef.

Da, la rotarix ma refer. Noua ne-a zis sa il luam noi ?i sa îl ?inem la frigider ?i sa îl transportam în geanta frigorifica....
GeorgianaB
Scris: Thursday, February 7, 2019 9:19 AM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
AndreeaCD wrote:

Stai linistita Andreea, ei sunt mai rezistenti decat par :D
Acelasi lucru ni s-a intamplat si noua cand avea o luna si ceva. De obicei dormea langa mine dar l-am pus intre noi la un moment dat si sotul meu i-a dat un cot din greseala, a facut asa o fata de nedumerit si cam atat.
AndreeaCD
Scris: Thursday, February 7, 2019 9:39 AM
Nivel

GeorgianaB wrote:

Stai linistita Andreea, ei sunt mai rezistenti decat par :D
Acelasi lucru ni s-a intamplat si noua cand avea o luna si ceva. De obicei dormea langa mine dar l-am pus intre noi la un moment dat si sotul meu i-a dat un cot din greseala, a facut asa o fata de nedumerit si cam atat.

La mine ?i so?ul avea fata de nedumerit hohot mie îmi venea sa îl strâng de gat, el era super relaxat Crazy
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.