Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| delia.c.yaya wrote:A dat domnu sa primesc si tricicleta de la Pampers. Mai dureaza insa pana sa o foloseasca  asa am plimbato un pic prin camera, ii place maxim.. A invatat sa foloseasca si antemergatorul In rest, giuli a prins curaj la mers.. Mai mananca si niste pamant  Saltul asta in schimb imi termina psihicul meu  atatea plansete nam auzit in viata mea.. Sper sa se termine repede faza asta... https://imgur.com/a/kU5bfrthttps://imgur.com/a/kL5eVX7
Ce domnisoara minunata ai, Delia ! Tare repede a trecut timpul Imi imaginez cum este cu plansetele, al meu este foarte marait ziua, mi se pare epuizant uneori dar trebuie sa trecem si de hopurile astea si sa ramanem cu ce este frumos. |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Andreea06 wrote:
E posibil sa ajunga sa doarma 12h asa pe somnul de noapte, Matti doarme 19:30-20 - 7:30 asa cam. Dar da, daca adoarme asa devreme seara nu o sa mai doarma pana peste 8:30 dimi.. :)
Si a mea la fel doarme, maxim 7:30 trezirea. Ai dreptate tu |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| maria2013 wrote:Mamici dragute, de azi ne alaturam ?i noi clubului vostru! La 9:25, s-a nascut minunea noastra, Ana Sofia (3165g, 51,5 cm). Sunt fericita, fericita! Bine ati venit! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MaryPoppins wrote:Doamne, cat de dragalasa e Giuli  Si da, saltul asta e nasol rau, imi aminteste de perioada de la 4 luni :))

Nici la 4 luni nu a fost asa rau asta e prima data cand se simte tare ca e la salt... Si am crezut ca aproape sa terminat, ca ieri parea mai ok. Azi recupereaza si pentru ieri. |
|
| GeorgianaB wrote:Ce domnisoara minunata ai, Delia ! Tare repede a trecut timpul Imi imaginez cum este cu plansetele, al meu este foarte marait ziua, mi se pare epuizant uneori dar trebuie sa trecem si de hopurile astea si sa ramanem cu ce este frumos.
Chiar trece prea repede timpul asta cand vad ca deja am început pregatirile pentru aniversarea de 1 an Imi vine sa-mi pun castile si sa dau drumul la muzica ca sa-mi pastrez calmul |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| maria2013 wrote:Mamici dragute, de azi ne alaturam ?i noi clubului vostru! La 9:25, s-a nascut minunea noastra, Ana Sofia (3165g, 51,5 cm). Sunt fericita, fericita! Felicitari Maria! Recuperare usoara si bebelina mancacioasa! |
|

Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| maria2013 wrote:Mamici dragute, de azi ne alaturam ?i noi clubului vostru! La 9:25, s-a nascut minunea noastra, Ana Sofia (3165g, 51,5 cm). Sunt fericita, fericita!
Felicitari Maria si bine ati venit!!recuperare usoara |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| maria2013 wrote:Mamici dragute, de azi ne alaturam ?i noi clubului vostru! La 9:25, s-a nascut minunea noastra, Ana Sofia (3165g, 51,5 cm). Sunt fericita, fericita! Felicitari mami!! Recuperare rapida si multe clipe minunate in 3 de acum inainte! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| delia.c.yaya wrote:A dat domnu sa primesc si tricicleta de la Pampers. Mai dureaza insa pana sa o foloseasca  asa am plimbato un pic prin camera, ii place maxim.. A invatat sa foloseasca si antemergatorul In rest, giuli a prins curaj la mers.. Mai mananca si niste pamant  Saltul asta in schimb imi termina psihicul meu  atatea plansete nam auzit in viata mea.. Sper sa se termine repede faza asta... https://imgur.com/a/kU5bfrthttps://imgur.com/a/kL5eVX7
Ce fetita mare si frumoasa e Giuli deja Ma speriati cand vad ce ziceti de saltul asta...si asa a fost horror si cel de la 9 luni care la noi a fost la 8 si s-a suprapus peste dinti, horror! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| maria2013 wrote:Mamici dragute, de azi ne alaturam ?i noi clubului vostru! La 9:25, s-a nascut minunea noastra, Ana Sofia (3165g, 51,5 cm). Sunt fericita, fericita!
Felicitari, Maria! Sa ca traiasca si sa va umple sufletele de iubire ?i împlinire! Recuperare rapida ?i acomodare usoara! |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| maria2013 wrote:Mamici dragute, de azi ne alaturam ?i noi clubului vostru! La 9:25, s-a nascut minunea noastra, Ana Sofia (3165g, 51,5 cm). Sunt fericita, fericita! Felicitari pt bebelina iar tie sanatate si recuperare rapida! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Bun venit Maria! Recuperare rapida!
Felicitari Delia, de acum pazea :)) |
|
| Mersi Andreea mai încurajat maxim |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Andreea06 wrote:
E posibil sa ajunga sa doarma 12h asa pe somnul de noapte, Matti doarme 19:30-20 - 7:30 asa cam. Dar da, daca adoarme asa devreme seara nu o sa mai doarma pana peste 8:30 dimi.. :)
8:30 ar fi perfect pentru mine dar azi nu a fost sa fie. Am prietene cu bebelusi care dorm pana la 9, mi se pare lux (sunt alaptati dar sunt mai mari cu 3-4 luni ) Acum la pranz reusim un somn de doua ore legate doar pentru ca atunci cand dadea semne ca se trezeste il mangaiam shshsh, leganat. Sper sa fie de la salt si sa revina la rutina lui. |
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| GeorgianaB wrote:Eu am incercat sa ii fac programul sa adoarma mai devreme, i-am mutat baita, a adormit la 20:15 cu 2 treziri, gustarile de noapte :))) Dar s-a trezit la 6:30 in conditiile in care eu adorm in jur de 1:30 de cateva zile, dupa ce adoarme am timp pt organizarea botezului. Deci problema este la mine, trebuie sa ma bag la somn mai devreme
Si noi suntem in curs de decalare a orei de somn, inainte incepea noaptea in intervalul 21-22, acum incercam sa ne stabilizam intre orele 20 - 21.
Azi noapte a adorimt la 20:11 si trezirea finala a fost la 7:45.
Trei treziri, una dintre ele s-a intamplat pt ca ajunsese asezata pe latimea patutului si tot incerca sa se mai miste si a dat de vreo 2 ori cu capul de patut ...
La a 3a trezire, dimineata pe la 6:30 nu voia nimic, era linistita asa ca am lasat-o in pace insa o apucase activitatea prin patut,...se tot misca, se uita in jur, zambea, s-a intors pe burta..pana la urma dupa vreo 20 min am luat-o am pus-o un pic la san si asa a mai adormit un ciclu dr somn.
La noi noaptea doarme cam 10-11 ore, cred ca am avut si nopti cu aproape 12 ore, dar au fost exceptii . Eu cu noptile cu 2-3 treziri m-am obisnuit, mi se par chiar ok, insa pt asta incerc sa ma pun si eu la somn pana la ora 23. De obicei la o trezire e nevoie sa stau cu ea maxim 10-15min (mai apar si exceptii).
|
|
|