Clubul mamicilor incepatoare - 8
Subiectul anterior · Subiectul urmator
GeorgianaB
Scris: Wednesday, February 6, 2019 1:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/15/2018
delia.c.yaya wrote:
A dat domnu sa primesc si tricicleta de la Pampers. Mai dureaza insa pana sa o foloseasca Lol asa am plimbato un pic prin camera, ii place maxim..
A invatat sa foloseasca si antemergatorul hearts

In rest, giuli a prins curaj la mers.. Mai mananca si niste pamant Lol
Saltul asta in schimb imi termina psihicul meuCray atatea plansete nam auzit in viata mea.. Sper sa se termine repede faza asta...

https://imgur.com/a/kU5bfrt

https://imgur.com/a/kL5eVX7

Ce domnisoara minunata ai, Delia ! Tare repede a trecut timpul Cray
Imi imaginez cum este cu plansetele, al meu este foarte marait ziua, mi se pare epuizant uneori dar trebuie sa trecem si de hopurile astea si sa ramanem cu ce este frumos.
fluturash26
Scris: Wednesday, February 6, 2019 1:25 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Andreea06 wrote:

E posibil sa ajunga sa doarma 12h asa pe somnul de noapte, Matti doarme 19:30-20 - 7:30 asa cam. Dar da, daca adoarme asa devreme seara nu o sa mai doarma pana peste 8:30 dimi.. :)

Si a mea la fel doarme, maxim 7:30 trezirea. Ai dreptate tu
fluturash26
Scris: Wednesday, February 6, 2019 1:27 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
maria2013 wrote:
Mamici dragute, de azi ne alaturam ?i noi clubului vostru! La 9:25, s-a nascut minunea noastra, Ana Sofia (3165g, 51,5 cm). Sunt fericita, fericita!

Bine ati venit! ras
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, February 6, 2019 1:43 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
MaryPoppins wrote:

Doamne, cat de dragalasa e Giuli hearts

Si da, saltul asta e nasol rau, imi aminteste de perioada de la 4 luni :))

Cheek Kiss iloveyou

Nici la 4 luni nu a fost asa rauCray asta e prima data cand se simte tare ca e la salt... Si am crezut ca aproape sa terminat, ca ieri parea mai ok. Azi recupereaza si pentru ieri.
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, February 6, 2019 1:45 PM

GeorgianaB wrote:

Ce domnisoara minunata ai, Delia ! Tare repede a trecut timpul Cray
Imi imaginez cum este cu plansetele, al meu este foarte marait ziua, mi se pare epuizant uneori dar trebuie sa trecem si de hopurile astea si sa ramanem cu ce este frumos.

Chiar trece prea repede timpul astaCray cand vad ca deja am început pregatirile pentru aniversarea de 1 anCrazy
Imi vine sa-mi pun castile si sa dau drumul la muzica ca sa-mi pastrez calmulpale
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, February 6, 2019 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
maria2013 wrote:
Mamici dragute, de azi ne alaturam ?i noi clubului vostru! La 9:25, s-a nascut minunea noastra, Ana Sofia (3165g, 51,5 cm). Sunt fericita, fericita!

Felicitari Maria!
Recuperare usoara si bebelina mancacioasa!coeur
Andreea-Alexandra
Scris: Wednesday, February 6, 2019 2:29 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
maria2013 wrote:

Felicitari Maria si bine ati venit!!recuperare usoaraDistanceKiss
lore.t.
Scris: Wednesday, February 6, 2019 2:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
maria2013 wrote:

Felicitari mami!! Recuperare rapida si multe clipe minunate in 3 de acum inainte! Cheek Kiss
lore.t.
Scris: Wednesday, February 6, 2019 2:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
delia.c.yaya wrote:
A dat domnu sa primesc si tricicleta de la Pampers. Mai dureaza insa pana sa o foloseasca Lol asa am plimbato un pic prin camera, ii place maxim..
A invatat sa foloseasca si antemergatorul hearts

In rest, giuli a prins curaj la mers.. Mai mananca si niste pamant Lol
Saltul asta in schimb imi termina psihicul meuCray atatea plansete nam auzit in viata mea.. Sper sa se termine repede faza asta...

https://imgur.com/a/kU5bfrt

https://imgur.com/a/kL5eVX7

Ce fetita mare si frumoasa e Giuli deja hearts
Ma speriati cand vad ce ziceti de saltul asta...si asa a fost horror si cel de la 9 luni care la noi a fost la 8 si s-a suprapus peste dinti, horror! uff
AndreeaCD
Scris: Wednesday, February 6, 2019 2:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2018
maria2013 wrote:

Felicitari, Maria! Sa ca traiasca si sa va umple sufletele de iubire ?i împlinire! Recuperare rapida ?i acomodare usoara! coeur love hearts
Inawar
Scris: Wednesday, February 6, 2019 2:53 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
maria2013 wrote:

Felicitari pt bebelina iar tie sanatate si recuperare rapida! Cheek Kiss
Andreea06
Scris: Wednesday, February 6, 2019 3:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Bun venit Maria!
Recuperare rapida!

Felicitari Delia, de acum pazea :))
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, February 6, 2019 4:41 PM

Mersi AndreeaCheek Kiss mai încurajat maximhohot
GeorgianaB
Scris: Wednesday, February 6, 2019 5:18 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Andreea06 wrote:

E posibil sa ajunga sa doarma 12h asa pe somnul de noapte, Matti doarme 19:30-20 - 7:30 asa cam. Dar da, daca adoarme asa devreme seara nu o sa mai doarma pana peste 8:30 dimi.. :)

8:30 ar fi perfect pentru mine dar azi nu a fost sa fie. Am prietene cu bebelusi care dorm pana la 9, mi se pare lux (sunt alaptati dar sunt mai mari cu 3-4 luni )
Acum la pranz reusim un somn de doua ore legate doar pentru ca atunci cand dadea semne ca se trezeste il mangaiam shshsh, leganat. Sper sa fie de la salt si sa revina la rutina lui.
Nicole2018
Scris: Wednesday, February 6, 2019 6:04 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
GeorgianaB wrote:
Eu am incercat sa ii fac programul sa adoarma mai devreme, i-am mutat baita, a adormit la 20:15 cu 2 treziri, gustarile de noapte :)))
Dar s-a trezit la 6:30 in conditiile in care eu adorm in jur de 1:30 de cateva zile, dupa ce adoarme am timp pt organizarea botezului. Deci problema este la mine, trebuie sa ma bag la somn mai devreme Lol

Si noi suntem in curs de decalare a orei de somn, inainte incepea noaptea in intervalul 21-22, acum incercam sa ne stabilizam intre orele 20 - 21.

Azi noapte a adorimt la 20:11 si trezirea finala a fost la 7:45.

Trei treziri, una dintre ele s-a intamplat pt ca ajunsese asezata pe latimea patutului si tot incerca sa se mai miste si a dat de vreo 2 ori cu capul de patut Crazy ...

La a 3a trezire, dimineata pe la 6:30 nu voia nimic, era linistita asa ca am lasat-o in pace insa o apucase activitatea prin patut,...se tot misca, se uita in jur, zambea, s-a intors pe burta..pana la urma dupa vreo 20 min am luat-o am pus-o un pic la san si asa a mai adormit un ciclu dr somn.

La noi noaptea doarme cam 10-11 ore, cred ca am avut si nopti cu aproape 12 ore, dar au fost exceptii ras .
Eu cu noptile cu 2-3 treziri m-am obisnuit, mi se par chiar ok, insa pt asta incerc sa ma pun si eu la somn pana la ora 23. De obicei la o trezire e nevoie sa stau cu ea maxim 10-15min (mai apar si exceptii).
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.