Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| AriaM wrote:Da, face 1 an, nu imi vine sa cred. Si parca nu mai e bebe, e din ce in ce mai fetita
E un bebe mare, eu asa ii zic lu' Ana :)) |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| AriaM wrote:Wow wow wow. Ma adopti si pe mine si pe fiicamea? Sunt moarta dupa parul roscat. Ma vopsesc, dar nu e acelasi lucru
Hahaha, eu va adopt doar ca numai fiica-mea e ro?cata în casa, eu ?i so?ul meu suntem sateni. Dupa ce am nascut, ne ?tia toata maternitatea dupa parul ei |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Mai sunt mamici care au avut o noapte super? De la 2:30 s-a foit pana la 6:30 cand s-a trezit si eu abia ce ma pusesem pe la 12 la somn. Iar is zombie. Astea patru ore mai mult la san am tinut-o sa nu se trezeasca, cum scapa pe titi cum in 10 min era treaza. Nu stiu azi cum voi rezista ca practic mi se inchid ochii. Plus ca se uita asa ciudat la mine ca is posomorata abia zambesc |
|
Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| fluturash26 wrote:Mai sunt mamici care au avut o noapte super? De la 2:30 s-a foit pana la 6:30 cand s-a trezit si eu abia ce ma pusesem pe la 12 la somn. Iar is zombie. Astea patru ore mai mult la san am tinut-o sa nu se trezeasca, cum scapa pe titi cum in 10 min era treaza. Nu stiu azi cum voi rezista ca practic mi se inchid ochii. Plus ca se uita asa ciudat la mine ca is posomorata abia zambesc
Da da da eu.am dormit 2h doar pt ca l-a scos sotul afara.nu a vtut sa doarma azi noapte deloc.marait si cu titi...atat |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Eu am incercat sa ii fac programul sa adoarma mai devreme, i-am mutat baita, a adormit la 20:15 cu 2 treziri, gustarile de noapte :))) Dar s-a trezit la 6:30 in conditiile in care eu adorm in jur de 1:30 de cateva zile, dupa ce adoarme am timp pt organizarea botezului. Deci problema este la mine, trebuie sa ma bag la somn mai devreme |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| GeorgianaB wrote:Eu am incercat sa ii fac programul sa adoarma mai devreme, i-am mutat baita, a adormit la 20:15 cu 2 treziri, gustarile de noapte :))) Dar s-a trezit la 6:30 in conditiile in care eu adorm in jur de 1:30 de cateva zile, dupa ce adoarme am timp pt organizarea botezului. Deci problema este la mine, trebuie sa ma bag la somn mai devreme
E posibil sa ajunga sa doarma 12h asa pe somnul de noapte, Matti doarme 19:30-20 - 7:30 asa cam. Dar da, daca adoarme asa devreme seara nu o sa mai doarma pana peste 8:30 dimi.. :) |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| A dat domnu sa primesc si tricicleta de la Pampers. Mai dureaza insa pana sa o foloseasca asa am plimbato un pic prin camera, ii place maxim.. A invatat sa foloseasca si antemergatorul
In rest, giuli a prins curaj la mers.. Mai mananca si niste pamant Saltul asta in schimb imi termina psihicul meu atatea plansete nam auzit in viata mea.. Sper sa se termine repede faza asta...
https://imgur.com/a/kU5bfrt
https://imgur.com/a/kL5eVX7 |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Mamici dragute, de azi ne alaturam ?i noi clubului vostru! La 9:25, s-a nascut minunea noastra, Ana Sofia (3165g, 51,5 cm). Sunt fericita, fericita! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| maria2013 wrote:Mamici dragute, de azi ne alaturam ?i noi clubului vostru! La 9:25, s-a nascut minunea noastra, Ana Sofia (3165g, 51,5 cm). Sunt fericita, fericita!
Felicitari mami bebe sanatos si muuult laptic... |
|
| maria2013 wrote:Mamici dragute, de azi ne alaturam ?i noi clubului vostru! La 9:25, s-a nascut minunea noastra, Ana Sofia (3165g, 51,5 cm). Sunt fericita, fericita!
Felicitari, sa fiti sanatoase si recuperare usoara ce fain, inca o mami Maria cu bebe Ana |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/16/2018 Mesaje: 323
Felicitari! Sa creasca mare si sanatoasa! |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Bine ai venit Ana-Sofia! Maria, acomodare usoara vietii in 3 si recuperare rapida! |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
Felicitari, mamico! |
|
| delia.c.yaya wrote:A dat domnu sa primesc si tricicleta de la Pampers. Mai dureaza insa pana sa o foloseasca asa am plimbato un pic prin camera, ii place maxim.. A invatat sa foloseasca si antemergatorul In rest, giuli a prins curaj la mers.. Mai mananca si niste pamant Saltul asta in schimb imi termina psihicul meu atatea plansete nam auzit in viata mea.. Sper sa se termine repede faza asta... https://imgur.com/a/kU5bfrthttps://imgur.com/a/kL5eVX7 Doamne, cat de dragalasa e Giuli
Si da, saltul asta e nasol rau, imi aminteste de perioada de la 4 luni :)) |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
Felicitari, Maria ! Recuperare usoara si adaptare lina |
|
|