Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Mgeorgiana85 wrote:Daaaa chiar la asta ma gandeam. Am tot dat refresh la pagina sa vad cand posteaza rezultatul de la beta. Mai ales ca de atat timp pe forum, tot povestind si totusi se formeaza o prietenie chiar si asa pe internet, mie imi este foarte draga Adina si stiu cat de mult isi doreste si incearca de atata timp. Mi-au dat lacrimile, piele de gaina etc. Emotii emotii si iar emotii si Doamne ajuta sa ajunga aici la mamici ca merita, toate aspiricile de altfel merita.
Da, chiar si eu am avut emotii. Nu am vorbit cu Adina dar asa ma bucur pentru ea, imi aduc aminte de toate momentele din perioada sarcinii si ma umplu asa de bucurie. Eu am testat pe 14 februarie si nu aveam nicio speranta, asa frumos a fost. Abia astept sa fiu cu burtica din nou. Azi m-a sunat o pacienta care voia sa ramana insarcinata si mi-a zis ca s-a prins si la ea de la cat mi-a mangaiat burtica pana prin saptamana 36 camd am lucrat. Ma incanta vestile astea, imi fac ziua mai buna |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| GeorgianaB wrote:Da, chiar si eu am avut emotii. Nu am vorbit cu Adina dar asa ma bucur pentru ea, imi aduc aminte de toate momentele din perioada sarcinii si ma umplu asa de bucurie. Eu am testat pe 14 februarie si nu aveam nicio speranta, asa frumos a fost. Abia astept sa fiu cu burtica din nou. Azi m-a sunat o pacienta care voia sa ramana insarcinata si mi-a zis ca s-a prins si la ea de la cat mi-a mangaiat burtica pana prin saptamana 36 camd am lucrat. Ma incanta vestile astea, imi fac ziua mai buna Asa si eu...am finuta mea e insarcinata, tot baietel are. Cand am venit acasa cu Eduard i-am spus sa-l ia in brate ca sa se prinda si nu a durat mult si mi-a spus ca e insarcinata. Apoi am o prietena f buna si draga mie la fel i-am spus sa-l ia pe Eduard in brate sa se prinda si la inceputul lui ianuarie mi-a spus ca e insarcinata si culmea ca va naste in perioada cand am nascut eu. Eu aveam DPN in 7 sept si ea are in 10 sept. Si m-am bucurat enorm pt ele.
|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Mgeorgiana85 wrote:Asa si eu...am finuta mea e insarcinata, tot baietel are. Cand am venit acasa cu Eduard i-am spus sa-l ia in brate ca sa se prinda si nu a durat mult si mi-a spus ca e insarcinata. Apoi am o prietena f buna si draga mie la fel i-am spus sa-l ia pe Eduard in brate sa se prinda si la inceputul lui ianuarie mi-a spus ca e insarcinata si culmea ca va naste in perioada cand am nascut eu. Eu aveam DPN in 7 sept si ea are in 10 sept. Si m-am bucurat enorm pt ele.
Hihi, eu acum la bb2 am dpn 17 sept, dar daca nu intervine nimic m-a notat momentan cu 10 sept
Eu am o prietena care a pierdut in oct sarcina la 10 sapt, asa ma rog zilnic sa ne dea vesti bune, dar nu vor nici sa deschida subiectul si nu am insistat. Eu in mintea mea ma rog sa fi ramas si ea dar sa nu zica inca ca vor sa fie precauti. Stiu ca s-ar pucura pt mine, dar inca nu i-am dat vestea ca am ramas cu speranta ca poate ramane si ea sa ne putem bucura cum trebuie. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/31/2016 Mesaje: 653
| Buna fetelor. Daca tot am intrat miseleste pe la aspirante sa o felicit pe Adina, trec si pe la voi. Sper ca sunteti bine si voi si bebeloii vostri. Timp de forum eu nu am mai avut. Ne-am mutat cu catel cu purcel. Au fost multe schimbari dificile. Noi suntem bine. Buburuza mea are 6 luni, 2 dinti si nu sta locului o secunda. Pana si cand doarme, doarme stand in cap :))) cred ca seamana cu ma-sa. Am trecut si eu prin toate la fel ca voi probabil, sfaturi nesolicitate, colici, nopti nedormite, urlete, salturi, pusee, toate grijile pamantului. Noroc ca trec toate si raman alea frumoase. Asta imi spun mereu cand simt ca nu mai pot de oboseala. Acum am inceput diversificarea. Alta distractie. Si la propriu si la figurat :))) O sa incerc sa mai intru sa mai prind din urma discutiile. Va pup! |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| cybele wrote:Buna fetelor. Daca tot am intrat miseleste pe la aspirante sa o felicit pe Adina, trec si pe la voi. Sper ca sunteti bine si voi si bebeloii vostri. Timp de forum eu nu am mai avut. Ne-am mutat cu catel cu purcel. Au fost multe schimbari dificile. Noi suntem bine. Buburuza mea are 6 luni, 2 dinti si nu sta locului o secunda. Pana si cand doarme, doarme stand in cap :))) cred ca seamana cu ma-sa. Am trecut si eu prin toate la fel ca voi probabil, sfaturi nesolicitate, colici, nopti nedormite, urlete, salturi, pusee, toate grijile pamantului. Noroc ca trec toate si raman alea frumoase. Asta imi spun mereu cand simt ca nu mai pot de oboseala. Acum am inceput diversificarea. Alta distractie. Si la propriu si la figurat :))) O sa incerc sa mai intru sa mai prind din urma discutiile. Va pup!
Hey! Te asteptam mai des si pune si cateva pozici cu bebelina! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Mamici ati folosit careva scutece Libero? Cum vi se par? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sa creasca mari si sanatosi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Mgeorgiana85 wrote:Daaaa chiar la asta ma gandeam. Am tot dat refresh la pagina sa vad cand posteaza rezultatul de la beta. Mai ales ca de atat timp pe forum, tot povestind si totusi se formeaza o prietenie chiar si asa pe internet, mie imi este foarte draga Adina si stiu cat de mult isi doreste si incearca de atata timp. Mi-au dat lacrimile, piele de gaina etc. Emotii emotii si iar emotii si Doamne ajuta sa ajunga aici la mamici ca merita, toate aspiricile de altfel merita. M-ai facut sa plang cu mesajul tau.Multumesc frumos si la toate fetele de aici de la mamici.In ultima perioada citesc si eu peste tot aici pe forum chiar si pe voi mamicilor si visez la ziua cand o sa scriu si eu aici.Aveam un vis..sa scriu la gravidute,acum o sa fiu acolo insfarsit.Eu inca si acuma plang si ma rog non stop sa ramana alaturi de mine si sa am o dublare la beta poimaine.Sunt asa de sensibila si hormonala.Intruna as plange.Imi doresc sa fie bine pana la capat.Incerc de tare mult timp deja si sunt putin speriata.Va pup si bebei sanatori va doresc |
|

| Adina Mariana wrote: M-ai facut sa plang cu mesajul tau.Multumesc frumos si la toate fetele de aici de la mamici.In ultima perioada citesc si eu peste tot aici pe forum chiar si pe voi mamicilor si visez la ziua cand o sa scriu si eu aici.Aveam un vis..sa scriu la gravidute,acum o sa fiu acolo insfarsit.Eu inca si acuma plang si ma rog non stop sa ramana alaturi de mine si sa am o dublare la beta poimaine.Sunt asa de sensibila si hormonala.Intruna as plange.Imi doresc sa fie bine pana la capat.Incerc de tare mult timp deja si sunt putin speriata.Va pup si bebei sanatori va doresc Cele 9 luni zboara efectiv si vei fi aici si o sa povestim vrute si nevrute...toate la timpul lor. Opreste-te din plans, capul sus, priveste inainte, acum e randul tau sa traiesti ce-i mai frumos pe lumea asta. Minunea din burtica ta are nevoie de tine puternica si optimista.
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
|
Da, e roscatica ?i cu ochi alba?tri . Sper sa ramâna asa. Noi nu suntem risca?i, dar bunica mea, matusa ?i vara mea sunt ro?cate. |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Wow wow wow. Ma adopti si pe mine si pe fiicamea? Sunt moarta dupa parul roscat. Ma vopsesc, dar nu e acelasi lucru
AndreeaCD wrote:Da, e roscatica  ?i cu ochi alba?tri  . Sper sa ramâna asa. Noi nu suntem risca?i, dar bunica mea, matusa ?i vara mea sunt ro?cate. |
|

| Trebuie sa ma falesc. K a facut azi primii ei pasi singura. Incerca sa il prinda pe varul ei. De fapt mingea pe care acesta o avea |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Wow, ce mare e Karin cum zboara timpul asta, nu incetez sa ma minunez de treaba asta in fiecare zi. Ma uit si eu la Ana si ma apuca toate alea cand o vad ca pe zi ce trece e tot mai pe fast forward, parca incepe sa devina greu sa tin pasul cu ea :)) |
|

| Vin si eu sa ma dau mare Bebe Eduard a inceput de 3 zile sa-si prinda picioarele e tare funny Si mai nou, astazi l-am luat in brate gen sa-i pap burtica si asa radea in hohote, e pt prima data. Vaaaai ca ma topesc Prea repede cresc... |
|

| Da, face 1 an, nu imi vine sa cred. Si parca nu mai e bebe, e din ce in ce mai fetita
MaryPoppins wrote:Wow, ce mare e Karin  cum zboara timpul asta, nu incetez sa ma minunez de treaba asta in fiecare zi. Ma uit si eu la Ana si ma apuca toate alea cand o vad ca pe zi ce trece e tot mai pe fast forward, parca incepe sa devina greu sa tin pasul cu ea :)) |
|
|