Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/16/2018 Mesaje: 323
| fluturash26 wrote: Si noi am trecut prin asta dar nu m-am lasat. Toti sotii nestiind si nestudiind zic asa. Al meu si acum ieri cand a auzit ca nu are bebe suficienta vit d a zis ca nu e bun laptele de la mine. E cu capul, dar eu nu ma iau dupa el. Dupa aia si-a dat seama ca nu are dreptate da pe moment asa a zis.
Foarte bine! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Of, Alexandra :( da, nu-s decat doua pe zona Moldovei, Luiza Andries e la Suceava, probabil cu ea ai vb. Bafta sa reusesti sa te vezi cu ea, din ce stiu e foarte buna. Cealalta din Iasi parca e medic ginecolog, poate si de asta e asa de ocupata. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Mda.. nici nu mai stiu cum o cheama pe consultanta, nu am stiut vrodata. Era din oficiu la RM.. si erau de fata si sotul si mama si sora cand mi-a dat sfatul asta, deci imposibil sa o scot la capat cu ei apoi.. |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Alina, sper din inima ca la bb2 sa ai parte de o experienta placuta in alaptare... |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| MaryPoppins wrote: Atasarea sa fie corecta, o urmaresti sa inghita, alaptat la primele semne de foame, aplicat compresii pe san cand nu mai inghite/sa o reactivezi dv adoarme (bebelusii raspund la flux), urmarit indicatorii (in special greutatea). Cand vorbim de bebe mic trebuie tot timpul sa ne asiguram ca lactatia e suficienta iar bebe face transfer de lapte eficient. Daca exista si cel mai mic dubiu cu privire la una din cele doua/ambele, recomand o evaluare cu un consultant in alaptare. Parca din Constanta esti, asa-i? Aveti doua doamne consultant cu recenzii foarte bune, una din ele chiar medic si IBCLC.
Urmaresc evolu?ia zilele astea si, daca mai apar probleme, o voi suna pe doamna Banioti. Cu dumneaei am facut si cursul de puericultura si mi-a placut tare mult abordarea. |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| alina89 wrote:Fetelor, oare mie de ce mi-a zis consultanta din maternitate sa nu cumva sa ii dau lp cu altceva in afara de biberon? Spunea ca e periculos cu orice altceva, ca se poate ineca ca pt asta e facut biberonul.. Vorba lui Mary, ce fel de consultanta e? Nici eu nu am mai auzit, dar ce ma mira!? O prietena m-a sunat disperata ca i s-a spus in spital de catre medicul neonatolog sa nu-i schimbe laptele praf ca ii moare copilul wtf in ce lume traim !? |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Mgeorgiana85 wrote: Vorba lui Mary, ce fel de consultanta e? Nici eu nu am mai auzit, dar ce ma mira!? O prietena m-a sunat disperata ca i s-a spus in spital de catre medicul neonatolog sa nu-i schimbe laptele praf ca ii moare copilul wtf in ce lume traim !?
Vai :))) multe am auzit dar asta pana acum nu :)))) din pacate la noi posturile se obtin cu bani sau sunt "mostenite" :))) de aceea si vreau sa plec din tara, nu pot sta cu capul plecat in fata unor dobitoci doar pentru ca tata/mama lor au nu stiu ce functie, pacat de tara asta |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| AlexandraRr wrote: Vai :))) multe am auzit dar asta pana acum nu :)))) din pacate la noi posturile se obtin cu bani sau sunt "mostenite" :))) de aceea si vreau sa plec din tara, nu pot sta cu capul plecat in fata unor dobitoci doar pentru ca tata/mama lor au nu stiu ce functie, pacat de tara asta
Ai mare dreptate, am ajuns si eu la aceeasi concluzie in conditiile in care eram total impotriva ideii de a lucra in afara spre deosebire de sotul meu care ar pleca si maine :))) Ma gandeam totusi sa mai ramanem pana mai facem un copil apoi adios, imi este frica sa nasc in alta tara :D |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| GeorgianaB wrote:
Ai mare dreptate, am ajuns si eu la aceeasi concluzie in conditiile in care eram total impotriva ideii de a lucra in afara spre deosebire de sotul meu care ar pleca si maine :))) Ma gandeam totusi sa mai ramanem pana mai facem un copil apoi adios, imi este frica sa nasc in alta tara :D
Te cred, noi ramanem la 1 copil, de aceea si plecam curand eu am mai fost plecata in facultate si dupa in mai mute tari si stiu ca nu te asteapta nimeni cu bratele deschise dar mi-a fost mult mai bine acolo decat imi e in tara mea Voi va ganditi deja la bebe 2? Super, mereu mi-au placut familiile cu mai multi copii |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| AlexandraRr wrote:Te cred, noi ramanem la 1 copil, de aceea si plecam curand  eu am mai fost plecata in facultate si dupa in mai mute tari si stiu ca nu te asteapta nimeni cu bratele deschise dar mi-a fost mult mai bine acolo decat imi e in tara mea Voi va ganditi deja la bebe 2? Super, mereu mi-au placut familiile cu mai multi copii
Stiu ca nu este usor in afara dar macar esti respectat si stii ca munca ta valoreaza ceva. Este grea adaptarea in functie de tara in care urmeaza sa lucrezi dar sincer prefer asa decat bataia de joc de la noi. Am vrea bebe2, acum sa vedem daca se va intampla. Am sentimente contradictorii in legatura cu diferenta de varsta dintre ei, uneori ma gandesc ca este mai bine sa il facem mai repede, alteori ma tem ca nu ma voi descurca singura. Dar astea sunt detalii, vom vedea ce va fi. Nici tu nu stii, poate veti vrea bebe 2 :D |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Sa va arat si voua o seara normala la noi https://drive.google.com/file/d/1cRv-yWHTEVwonHk_xZnijUiVgolimaFr/view?usp=sharing |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/16/2018 Mesaje: 323
| Am comandat niste martisoare superbe de pe melimeloparis.ro pentru fetita, bunici, nasici, sora, o prietena insarcinata. Sunt foarte sugestive!  |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Haha asta ne asteapta? Chiar vroiam sa va intreb...de 2 saptamani abia il mai schimb, imbrac/ dezbrac, tot cu scandal, isi scutura picioarele, se intoarce, urla...inainte statea super cuminte, de ce schimbarea asta?? Is toata transpirata pana termin cu el |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| lore.t. wrote:Haha  asta ne asteapta? Chiar vroiam sa va intreb...de 2 saptamani abia il mai schimb, imbrac/ dezbrac, tot cu scandal, isi scutura picioarele, se intoarce, urla...inainte statea super cuminte, de ce schimbarea asta?? Is toata transpirata pana termin cu el
Ca nu poate sta locului, de asta :)) te inarmezi cu 4-5 obiecte mai neconventionale, ca poate de jucariile lui s-a plictisit. Si ii dai pe rand. Un tel, o crema, un ruj etc sa aiba ce inspecta. |
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
|
E chiar amuzant sa privesti asta Cata energiee, cate treburi importante are piticul si tu il "incurci" cu schimbatul... Sa ai multa energie, mami!
|
|
|