Clubul mamicilor incepatoare - 8
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Gabita29
Scris: Tuesday, February 12, 2019 7:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/16/2018
fluturash26 wrote:

Si noi am trecut prin asta dar nu m-am lasat. Toti sotii nestiind si nestudiind zic asa. Al meu si acum ieri cand a auzit ca nu are bebe suficienta vit d a zis ca nu e bun laptele de la mine. E cu capul, dar eu nu ma iau dupa el.
Dupa aia si-a dat seama ca nu are dreptate da pe moment asa a zis.

Foarte bine!Bravoo
MaryPoppins
Scris: Tuesday, February 12, 2019 7:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Of, Alexandra :( da, nu-s decat doua pe zona Moldovei, Luiza Andries e la Suceava, probabil cu ea ai vb. Bafta sa reusesti sa te vezi cu ea, din ce stiu e foarte buna. Cealalta din Iasi parca e medic ginecolog, poate si de asta e asa de ocupata.
alina89
Scris: Tuesday, February 12, 2019 7:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Mda.. nici nu mai stiu cum o cheama pe consultanta, nu am stiut vrodata. Era din oficiu la RM.. si erau de fata si sotul si mama si sora cand mi-a dat sfatul asta, deci imposibil sa o scot la capat cu ei apoi.. alcool
AriaM
Scris: Tuesday, February 12, 2019 7:51 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
Alina, sper din inima ca la bb2 sa ai parte de o experienta placuta in alaptare...Cheek Kiss Buddy1
maria2013
Scris: Tuesday, February 12, 2019 8:09 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
MaryPoppins wrote:

Atasarea sa fie corecta, o urmaresti sa inghita, alaptat la primele semne de foame, aplicat compresii pe san cand nu mai inghite/sa o reactivezi dv adoarme (bebelusii raspund la flux), urmarit indicatorii (in special greutatea). Cand vorbim de bebe mic trebuie tot timpul sa ne asiguram ca lactatia e suficienta iar bebe face transfer de lapte eficient. Daca exista si cel mai mic dubiu cu privire la una din cele doua/ambele, recomand o evaluare cu un consultant in alaptare. Parca din Constanta esti, asa-i? Aveti doua doamne consultant cu recenzii foarte bune, una din ele chiar medic si IBCLC.

Urmaresc evolu?ia zilele astea si, daca mai apar probleme, o voi suna pe doamna Banioti. Cu dumneaei am facut si cursul de puericultura si mi-a placut tare mult abordarea.
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, February 12, 2019 8:37 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
alina89 wrote:
Fetelor, oare mie de ce mi-a zis consultanta din maternitate sa nu cumva sa ii dau lp cu altceva in afara de biberon? Spunea ca e periculos cu orice altceva, ca se poate ineca ca pt asta e facut biberonul..

Vorba lui Mary, ce fel de consultanta e? Nici eu nu am mai auzit, dar ce ma mira!? O prietena m-a sunat disperata ca i s-a spus in spital de catre medicul neonatolog sa nu-i schimbe laptele praf ca ii moare copilul wtf in ce lume traim !?
AlexandraRr
Scris: Tuesday, February 12, 2019 8:54 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Mgeorgiana85 wrote:

Vorba lui Mary, ce fel de consultanta e? Nici eu nu am mai auzit, dar ce ma mira!? O prietena m-a sunat disperata ca i s-a spus in spital de catre medicul neonatolog sa nu-i schimbe laptele praf ca ii moare copilul wtf in ce lume traim !?

Vai :))) multe am auzit dar asta pana acum nu :)))) din pacate la noi posturile se obtin cu bani sau sunt "mostenite" :))) de aceea si vreau sa plec din tara, nu pot sta cu capul plecat in fata unor dobitoci doar pentru ca tata/mama lor au nu stiu ce functie, pacat de tara asta
GeorgianaB
Scris: Tuesday, February 12, 2019 9:29 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
AlexandraRr wrote:

Vai :))) multe am auzit dar asta pana acum nu :)))) din pacate la noi posturile se obtin cu bani sau sunt "mostenite" :))) de aceea si vreau sa plec din tara, nu pot sta cu capul plecat in fata unor dobitoci doar pentru ca tata/mama lor au nu stiu ce functie, pacat de tara asta

Ai mare dreptate, am ajuns si eu la aceeasi concluzie in conditiile in care eram total impotriva ideii de a lucra in afara spre deosebire de sotul meu care ar pleca si maine :)))
Ma gandeam totusi sa mai ramanem pana mai facem un copil apoi adios, imi este frica sa nasc in alta tara :D
AlexandraRr
Scris: Tuesday, February 12, 2019 9:40 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
GeorgianaB wrote:

Ai mare dreptate, am ajuns si eu la aceeasi concluzie in conditiile in care eram total impotriva ideii de a lucra in afara spre deosebire de sotul meu care ar pleca si maine :)))
Ma gandeam totusi sa mai ramanem pana mai facem un copil apoi adios, imi este frica sa nasc in alta tara :D

Te cred, noi ramanem la 1 copil, de aceea si plecam curand Lol eu am mai fost plecata in facultate si dupa in mai mute tari si stiu ca nu te asteapta nimeni cu bratele deschise dar mi-a fost mult mai bine acolo decat imi e in tara mea Cray
Voi va ganditi deja la bebe 2? Super, mereu mi-au placut familiile cu mai multi copii coeur
GeorgianaB
Scris: Tuesday, February 12, 2019 9:59 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
AlexandraRr wrote:

Te cred, noi ramanem la 1 copil, de aceea si plecam curand Lol eu am mai fost plecata in facultate si dupa in mai mute tari si stiu ca nu te asteapta nimeni cu bratele deschise dar mi-a fost mult mai bine acolo decat imi e in tara mea Cray
Voi va ganditi deja la bebe 2? Super, mereu mi-au placut familiile cu mai multi copii coeur

Stiu ca nu este usor in afara dar macar esti respectat si stii ca munca ta valoreaza ceva. Este grea adaptarea in functie de tara in care urmeaza sa lucrezi dar sincer prefer asa decat bataia de joc de la noi.
Am vrea bebe2, acum sa vedem daca se va intampla. Am sentimente contradictorii in legatura cu diferenta de varsta dintre ei, uneori ma gandesc ca este mai bine sa il facem mai repede, alteori ma tem ca nu ma voi descurca singura. Dar astea sunt detalii, vom vedea ce va fi. Nici tu nu stii, poate veti vrea bebe 2 :D
Andreea06
Scris: Tuesday, February 12, 2019 11:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Gabita29
Scris: Wednesday, February 13, 2019 9:15 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/16/2018
Am comandat niste martisoare superbe de pe melimeloparis.ro pentru fetita, bunici, nasici, sora, o prietena insarcinata. Sunt foarte sugestive!Lol dance majoreta
lore.t.
Scris: Wednesday, February 13, 2019 9:20 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Andreea06
Scris: Wednesday, February 13, 2019 9:22 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
lore.t. wrote:

Haha Lol asta ne asteapta? Chiar vroiam sa va intreb...de 2 saptamani abia il mai schimb, imbrac/ dezbrac, tot cu scandal, isi scutura picioarele, se intoarce, urla...inainte statea super cuminte, de ce schimbarea asta?? Is toata transpirata pana termin cu el Lol

Ca nu poate sta locului, de asta :)) te inarmezi cu 4-5 obiecte mai neconventionale, ca poate de jucariile lui s-a plictisit. Si ii dai pe rand. Un tel, o crema, un ruj etc Lol sa aiba ce inspecta.
Nicole2018
Scris: Wednesday, February 13, 2019 11:38 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.