Clubul mamicilor incepatoare - 8
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lore.t.
Scris: Tuesday, February 12, 2019 9:32 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Gabita29 wrote:

Asa zic si eu sa ceri a doua opinie....poate nu sunt pe subiect dar noi trecem prin clipe grele pentru ca e catelusa mamei bolnava. I-au paralizat picioarele din spate de o saptamana...trei veterinari au zis ca nu se mai poate face nimic ca e prea grasa (are 2 kg peste greutatea presupusa normala)..al patrulea ne-a dat speranta ca ar fi o hernie de disc si ca se poate opera....

Off imi pare rau :( e batranica? La noi la spital de ex nu se opereaza de hernie de disc...dar am avut cazuri care si-au revenit dupa kinetoterapie, acupunctura, infiltratii...greutatea mai mare clar nu ii un avantaj dar 2 kg in plus nu mi se pare mult...
fluturash26
Scris: Tuesday, February 12, 2019 9:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/9/2017
Gabita29 wrote:

Asa zic si eu sa ceri a doua opinie....poate nu sunt pe subiect dar noi trecem prin clipe grele pentru ca e catelusa mamei bolnava. I-au paralizat picioarele din spate de o saptamana...trei veterinari au zis ca nu se mai poate face nimic ca e prea grasa (are 2 kg peste greutatea presupusa normala)..al patrulea ne-a dat speranta ca ar fi o hernie de disc si ca se poate opera....

Saracuta! uff nici nu imi imaginez cat de greu trebuie sa ii fie.
Poate pana la urma se poate opera. Mergeti si vedeti.
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, February 12, 2019 9:58 AM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
lore.t. wrote:
Uitati ce am achizitionat noi Hilar sunt super faineeee, recomand in special pentru cine urmeaza sa inceapa diversificarea. Sunt din bambus cu silicon ras
https://ibb.co/hHhdxJH

Sunt superbe!
De unde le-ai cumparat?
Si covorasul puzzle ?
ras
lore.t.
Scris: Tuesday, February 12, 2019 10:18 AM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Sunt superbe!
De unde le-ai cumparat?
Si covorasul puzzle ?
ras

De pe dodoli le-am comandat, au pagina pe fb iar covorasul puzzle e de la buni dar am vazut exact asa la pepco :)

AndreeaCD
Scris: Tuesday, February 12, 2019 11:22 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2018
Gabita, Fluturash, la noi nu e prb la San. La San manânca lini?tita tot pana gole?te. La biberon urla. Ii dau completare pt ca nu e suficient lapte. Am încercat cu pompa dar nu scoteam nimic ?i mai ?i îmi faceam rani. Eu am alaptat-o exclusiv la început dar nu îmi lua în greutate asa ca a trb sa dam ?i completare. De ex, acum ultima sapt mi-a luat doar 130gr. Am vb cu pediatrul ?i mi'a zis sa schimb tetina ca poate vine prea pu?in lapte ?i de aia urla, ca se enerveaza ?i nici nu mai termina de mâncat. În orice caz, eu beau ceai de lacta?ie ?i tot nu am mai mult lapte. Ba acum ca mi-a venit menstrua?ia parca a fost ?i mai putina. Sper când trece sa î?i revina ?i laptele meu ?i fata mea când manânca.
fluturash26
Scris: Tuesday, February 12, 2019 11:39 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
AndreeaCD wrote:
Gabita, Fluturash, la noi nu e prb la San. La San manânca lini?tita tot pana gole?te. La biberon urla. Ii dau completare pt ca nu e suficient lapte. Am încercat cu pompa dar nu scoteam nimic ?i mai ?i îmi faceam rani. Eu am alaptat-o exclusiv la început dar nu îmi lua în greutate asa ca a trb sa dam ?i completare. De ex, acum ultima sapt mi-a luat doar 130gr. Am vb cu pediatrul ?i mi'a zis sa schimb tetina ca poate vine prea pu?in lapte ?i de aia urla, ca se enerveaza ?i nici nu mai termina de mâncat. În orice caz, eu beau ceai de lacta?ie ?i tot nu am mai mult lapte. Ba acum ca mi-a venit menstrua?ia parca a fost ?i mai putina. Sper când trece sa î?i revina ?i laptele meu ?i fata mea când manânca.

Da, nu stiu ce sa zic. Uite eu de exemplu o luna am scos cu pompa si aveam lapte, cand am inceput sa o pun la san si dupa vreo 2 luni fata mea nu mai vroia deloc ziua sa suga si plangea cand o puneam la san am incercat din nou sa scot cu pompa si ghici ce? 10 ml la ambii am scos in conditiile in care ea nu manca aproape nimic ziua timp de o saptamana. Clar nu e un indicator relevant. Parerea mea e ca ai facut o greseala introducand laptele praf pentru ca daca ai avut la inceput cred ca tot aveai in continuare. Si asta cu greutatea e discutabil.
Din cate imi dau seama nu ai un pediatru care sa fie pro alaptare. Pediatra mea a tinut cu dintii sa ii dau laptele meu chiar daca a fost un chin o luna doar cu pompa. Si cand am reusit sa o alaptez a fost foarte fericita si eu la fel ca am reusit.
Acum tu faci cum stii, eu am zis opinia mea. Stiu ca la inceput ziceai ca ai lapte.
Andreea06
Scris: Tuesday, February 12, 2019 2:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
lore.t. wrote:
Uitati ce am achizitionat noi Hilar sunt super faineeee, recomand in special pentru cine urmeaza sa inceapa diversificarea. Sunt din bambus cu silicon ras
https://ibb.co/hHhdxJH

Faine! Si eu am pus ochii pe ele de cateva zile. Le vazusem mai demult si pe amazon. Eu momentan am asa ceva si boluri normale de plastic.
https://ibb.co/ryg9mWN
Gabita29
Scris: Tuesday, February 12, 2019 3:16 PM
Nivel

Inregistrat: 4/16/2018
lore.t. wrote:

Off imi pare rau :( e batranica? La noi la spital de ex nu se opereaza de hernie de disc...dar am avut cazuri care si-au revenit dupa kinetoterapie, acupunctura, infiltratii...greutatea mai mare clar nu ii un avantaj dar 2 kg in plus nu mi se pare mult...

Are doar trei ani...e bichon...sa speram ca se poate face ceva pentru ea.Big Surpriseastazi aflam.
Gabita29
Scris: Tuesday, February 12, 2019 3:27 PM
Nivel

AndreeaCD wrote:

Asa a fost si la noi. Am gresit mult ca am cedat la insistentele sotului sa ii dau lapte praf...in trei luni de completare cu lapte praf, cam 30 ml la masa de seara, apoi la doua mese...am ajuns sa ii completam fiecare masa pana am ajuns de abia mai sugea de la san pt ca inghitea putin si fluxul venea foarte greu. Asa ca m-am pus pe pompat. Am readus lapticul cu pompat intensiv si power pumping, dar a inceput ea sa refuze sanul din cauza ca se obisnuise cu biberonul. Asa am ajuns acum la 5 luni sa ii dam lapte muls si san cand accepta. Eu stiu ca biberonul mi-a sabotat si lactatia si alaptarea...uff plans Acum fiecare face cum stie si cum crede ca e bine.
lore.t.
Scris: Tuesday, February 12, 2019 3:28 PM
Nivel

Gabita29 wrote:

Are doar trei ani...e bichon...sa speram ca se poate face ceva pentru ea.Big Surpriseastazi aflam.

Oooo atunci aveti sanse mari sa reuseasca operatia si sa va recuperati...sper sa rezolvati Cheek Kiss
Gabita29
Scris: Tuesday, February 12, 2019 3:30 PM
Nivel

lore.t. wrote:

Oooo atunci aveti sanse mari sa reuseasca operatia si sa va recuperati...sper sa rezolvati Cheek Kiss

Sa speram!
AlexandraRr
Scris: Tuesday, February 12, 2019 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
AndreeaCD wrote:

Daca nu lua in greutate ai procedat corect ca i-ai dat lapte praf, si eu as face la fel insaaaaa nu ii da completarea cu biberonul, vei avea probleme mai tarziu, nu va mai accepta sanul, din experienta iti spun, da-i cu lingurita, seringa, confectioneaza-ti un sns, orice numai sa nu folosesti biberonul
AndreeaCD
Scris: Tuesday, February 12, 2019 3:43 PM
Nivel

Gabita29 wrote:

Asa a fost si la noi. Am gresit mult ca am cedat la insistentele sotului sa ii dau lapte praf...in trei luni de completare cu lapte praf, cam 30 ml la masa de seara, apoi la doua mese...am ajuns sa ii completam fiecare masa pana am ajuns de abia mai sugea de la san pt ca inghitea putin si fluxul venea foarte greu. Asa ca m-am pus pe pompat. Am readus lapticul cu pompat intensiv si power pumping, dar a inceput ea sa refuze sanul din cauza ca se obisnuise cu biberonul. Asa am ajuns acum la 5 luni sa ii dam lapte muls si san cand accepta. Eu stiu ca biberonul mi-a sabotat si lactatia si alaptarea...uff plans Acum fiecare face cum stie si cum crede ca e bine.

La noi completarea e la fiecare masa de la 2 saptamani. Nici mie nu mi-a convenit, dar era în urma cu greutatea. Am încercat cu pompa ?i îmi provoca rana, asa ca am renun?at. Ata?area la San e super dar din cauza pompei riscam sa stric ?i placerea alaptarii. Acum sunt recunoscatoare ca suge San în continuare la fiecare masa, suge pana gole?te sânii ?i nu avem dificulta?i din cauza biberonului. La final sincer, ma intereseaza sa vad ca se dezvolta bine ?i sunt fericita ca avem ?i lapte matern la fiecare masa, asa limitat cât e, dar e.
Andreea06
Scris: Tuesday, February 12, 2019 3:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Gabita29 wrote:

Biberonul si taticii :) e greu cand ei au un cuvant asa greu de spus, de cele mai multe ori neinformandu-se, iar la mamici sunt si hormonii nostri atunci si cedam.. ca sunt siguea ca tatii au cele mai bune intentii dar si eu patesc sa spuna ceva asa intr-o doara, ca asa i se pare lui, si sa imi pun intrebari apoi desi stiam clar situatia. Sau fiindca memoria mea e varza sa nu reusesc sa ii explic de ce trebuie ceva cum zic eu :)) dar atunci ii trimit surse apoi.
AndreeaCD
Scris: Tuesday, February 12, 2019 3:46 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:

Daca nu lua in greutate ai procedat corect ca i-ai dat lapte praf, si eu as face la fel insaaaaa nu ii da completarea cu biberonul, vei avea probleme mai tarziu, nu va mai accepta sanul, din experienta iti spun, da-i cu lingurita, seringa, confectioneaza-ti un sns, orice numai sa nu folosesti biberonul

Cu linguri?a nu are rabdare, o sa incercam ?i celelalte metode sa vedem daca prinde. Multumesc mult de sfat. hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.