Clubul mamicilor incepatoare - 8
Subiectul anterior · Subiectul urmator
GeorgianaB
Scris: Saturday, February 9, 2019 10:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/15/2018
Noaptea trecuta am sarit din pat, nu stiam unde sunt, daca este noapte sau dimineata.. scotea mandrul meu niste sunete, avea chef de vorba tare Lol eu eram lesinata de somn pentru ca m-am uitat la un serial pana la 1:30, stateam cu capul pe patutul lui, cu ochii inchisi si il leganam ca sa adoarma, eram buna de pozat ras
delia.c.yaya
Scris: Saturday, February 9, 2019 11:05 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mamici, am nevoie de cateva sfaturi.
In august mergem si noi in romania, in sfâr?it dupa 3 ani. Si o sa mergem cu avionul,cu ma?ina nu avem nici o sansa cu giuli.. Nui mai place deloc cu masina..
Problema mea e ca nu am mai fost cu avionul. Nu stiu cam cu cat timp inainte sa iau biletele. Ah, datele de pe buletin se trec cand iei biletele sau lq check in?! Ca trebuie si eu si fata sa ne luam foaie de drum.
Si cum e cu bagajul de cala, de manq si pentru copil?!?
oanatm
Scris: Saturday, February 9, 2019 11:35 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
delia.c.yaya wrote:
Mamici, am nevoie de cateva sfaturi.
In august mergem si noi in romania, in sfâr?it dupa 3 ani. Si o sa mergem cu avionul,cu ma?ina nu avem nici o sansa cu giuli.. Nui mai place deloc cu masina..
Problema mea e ca nu am mai fost cu avionul. Nu stiu cam cu cat timp inainte sa iau biletele. Ah, datele de pe buletin se trec cand iei biletele sau lq check in?! Ca trebuie si eu si fata sa ne luam foaie de drum.
Si cum e cu bagajul de cala, de manq si pentru copil?!?

Buna,pt august de obicei sunt destul de scumpe biletele,cel mai bine ar sa cauti cu 3-4 luni inainte. Datele de pe buletin se trec cand faci check-inul. Fiecare are dreptul la un bagaj de mana gratuit, dimensiunile difera de la o companie la alta...cel mai probabil o sa zburati cu Wizzair si la ei se accepta un ghiozdan...pe site gasesti toate informatiile.
Andreea-Alexandra
Scris: Saturday, February 9, 2019 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
Nicole2018 wrote:

La multe lunite, flacaului!
Cum mai sunteti?

Imi amintesc ca am vazut zilele trecute un clip cu baietelul tau razand cu pofta, dar eu nu am apucat sa scriu atunci. Taare dragalas mai era! Ma topesc cand vad bebelusi veseli. hearts

Buna Nicole.noi suntem bine.multumesc de intrebare.crestem pe zi ce trece.
In legatura cu somnul eu sunt cea mai putin indicata sa te sfatuiesc.
Daca vrei sa ii faci un ritual si reusesti sa imi spui si mie reteta :)
Stiu doar ca al meu dupa ce se trezeste dimineata indiferent de ora la 1h jum adoarme iar in jur de 20 30 de minute maxim.la pranz dupa 2h 2h jum adoarme iar atunci doarme cam 2 h dar trebuie sa stau langa el pt ca se trezeste des dupa titi si ca sa ii fac somnul mai lung nu ma misc de acolo.mai are un somnic scurt tot de 20 30 de min iar la 2h jum dupa ce s-a trezit.
Nu stiu cum reusesc fetele sa puna bebeii la somnul de noapte la aceeasi ora.
Am incercat si mai devreme pe la 8 jum sa il adorm pt noapte si a fost cosmar.a doemit f prost toata noaptea.mai mult a motait.am stat cu titi in gura non stop in speranta ca va adormi profund dar degeaba.
Aseara de ex a adormit la 10.20 si la jum de h a deschis ochii.i-am dat repede titi a adormit pe la 11 sa zic asa dar a dormit mai bine noaptea.prima trezire a fost la 2 jum.a papat pana la 3 si somnic.iar s-a trezit pe la 5 papat si nani pana la 8 cand s-a trezit de tot.
Degeaba ii fac baita eu zilnic sa ii fac un ritual ca nu merge.ii fac baie la 9 si tot la 10 jum adoarme.nu am ce sa ii fac.
Si la 10 jum trebuie plimbat in brate vreo jum de h pana se moleseste de tot si apoi la titi.
Tind sa cred ca trezirile f dese sunt si pt papa.ma gandesc ca poate nu papa destul inainte de somnul de noapte si de asta se trezeste asa des.nu am explicatie.am crezut ca va fi mai usor pe zi ce trece dar mi se pare din ce in ce mai greu.
Ziua numai in brate sta.rar reusesc sa il asez pe saltea sau in leagan.nu sta mai mult de 10 minute.
Si la somnul de 20 30 de min pot sa stau eu cu titi cat vreau.nu mai vrea sa mai adoarma.m-am chinuit si cate 1h langa el degeaba.daca nu vrea nu vrea.
Cred ca asta e programul ales de el si nu intentionez sa fac ceva sa il schimb pt ca oricum nu as reusi.
Poate cand va fi mai maricel o fi altfel.pana atunci asa ne chinuim.cum vrea si cand vrea el.cand da semne de somn eu sunt acolo.
Va pupam
Andreea06
Scris: Saturday, February 9, 2019 11:49 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Andreea-Alexandra, e normal sa se trezeasca inca sa manance si noaptea, depinde la cat timp papa de fel, al meu avea asa la 3 ore masa ziua si noaptea la 3-4-5ore depinde de salt puseu etc. e inca micut. Si drept sa spun nici macar acum nu doarme toata noaptea.

Legat de mutarea orei de culcare am scris cu cateva pagini in urma, tre sa se faca treptat scazand cate 10-20 mine si continuand asa cateva zile apoi iar scazi.. nu brusc cate 2 ore.

Ideea e sa nu ai asteptari sa doarma toata noaptea, e posibil sa nu se intample nici la un an. Iar de sleep training pt noapte cam toate metodele is recomandate dupa 6 luni.
Andreea-Alexandra
Scris: Saturday, February 9, 2019 12:18 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
Andreea06 wrote:
Andreea-Alexandra, e normal sa se trezeasca inca sa manance si noaptea, depinde la cat timp papa de fel, al meu avea asa la 3 ore masa ziua si noaptea la 3-4-5ore depinde de salt puseu etc. e inca micut. Si drept sa spun nici macar acum nu doarme toata noaptea.

Legat de mutarea orei de culcare am scris cu cateva pagini in urma, tre sa se faca treptat scazand cate 10-20 mine si continuand asa cateva zile apoi iar scazi.. nu brusc cate 2 ore.

Ideea e sa nu ai asteptari sa doarma toata noaptea, e posibil sa nu se intample nici la un an. Iar de sleep training pt noapte cam toate metodele is recomandate dupa 6 luni.

Multumesc Andreea.o sa incerc sa vad daca reusesc sa ii mai scad ora de culcare putin cate putin
O sa incerc si asta.
delia.c.yaya
Scris: Saturday, February 9, 2019 1:46 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
oanatm wrote:

Buna,pt august de obicei sunt destul de scumpe biletele,cel mai bine ar sa cauti cu 3-4 luni inainte. Datele de pe buletin se trec cand faci check-inul. Fiecare are dreptul la un bagaj de mana gratuit, dimensiunile difera de la o companie la alta...cel mai probabil o sa zburati cu Wizzair si la ei se accepta un ghiozdan...pe site gasesti toate informatiile.

Mersi Cheek Kiss
Doar Ryanair si blueair au curse... Si vad ca difera mult la maximum de kg la bagaj de cala.. La unu e maxim 35 la altul 20..Crazy
Si din pacate trebuie sa mergem la inceput, miljoc de august.. Avem nunti Crazy plus, ca in sfâr?it stabilim si noi data nuntiiyes
oanatm
Scris: Saturday, February 9, 2019 1:51 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
delia.c.yaya wrote:

Mersi Cheek Kiss
Doar Ryanair si blueair au curse... Si vad ca difera mult la maximum de kg la bagaj de cala.. La unu e maxim 35 la altul 20..Crazy
Si din pacate trebuie sa mergem la inceput, miljoc de august.. Avem nunti Crazy plus, ca in sfâr?it stabilim si noi data nuntiiyes

Ryanair sunt ok,am avut destule zboruri TM-Bergamo. Si la pret daca ai noroc sa prinzi oferte au preturi super ok. Instaleaza-ti aplicatia Ryanair sa poti urmari ofertele. Eu am luat bilete si cu 2,5 euro...intradevar era martie
Andreea06
Scris: Saturday, February 9, 2019 2:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
delia.c.yaya wrote:

Mersi Cheek Kiss

La orice companie stiu ca ai voie si cu o gentuta pt bebe, pe avion adica cu biberon/apa, borcanel, fruct etc ce vrei tu pt copil in timpul zborului. Deci cum ar fi o poseta de-a ta in care sa pui astea pt bebe, si aici nu ai limita la ml, ca de ex. in bagajul de mana daca iti iei cosmetice, creme, fond ten etc tre sa aiba max 100ml sticlutele si sa fie intr-o punga zip. La cea pt bebe nu ai asa limita, poti sa ai 300 ml de apa in sticla ei..
alina89
Scris: Saturday, February 9, 2019 7:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
wrong topic Blushing
fluturash26
Scris: Saturday, February 9, 2019 10:36 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Fetele stiti vreo metoda sa o las pe titi langa fata si eu sa plec seara?Lol hohot
Asta e a doua seara cand o adorm tun, ca mai stau inca o ora langa ea si cand sa plec se trezeste in 2 minute si daca merg inapoi langa ea nu mai vrea nimic, nici titi. Plange de mama focului pana o iau in brate si o adorm asa. Daca stau langa ea ar dormi.
Si uite asa de doua zile. Parca are girofar. Vroiam si eu sa mai stau cu sotul seara dar ciuciu. Ziua are nevoie de toata atentia si abia vorbim intte noi si seara ma vrea doar pentru ea.
Inawar
Scris: Saturday, February 9, 2019 11:10 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Andreea06, am citit la aspirante ca te retragi de pe lista pt ca te intorci mai repede la lucru si mai amani bebe2? Sau n-am inteles eu, daca da, ai facut ceva calcule si e mai avantajos sa lucrezi o perioada si apoi sa ramai din nou insarcinata? Cheek Kiss
Inawar
Scris: Saturday, February 9, 2019 11:20 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
fluturash26 wrote:
Fetele stiti vreo metoda sa o las pe titi langa fata si eu sa plec seara?Lol hohot
Asta e a doua seara cand o adorm tun, ca mai stau inca o ora langa ea si cand sa plec se trezeste in 2 minute si daca merg inapoi langa ea nu mai vrea nimic, nici titi. Plange de mama focului pana o iau in brate si o adorm asa. Daca stau langa ea ar dormi.
Si uite asa de doua zile. Parca are girofar. Vroiam si eu sa mai stau cu sotul seara dar ciuciu. Ziua are nevoie de toata atentia si abia vorbim intte noi si seara ma vrea doar pentru ea.

Eu scoteam titi imediat ce adormea si apoi ma strecuram ca pisica dar nu tot timpul reuseam. Senzorul lui era activat tare bine si parca detecta miscarea Lol .. ca sa nu mai zic ca nimeream o bucata de parchet care scartaia fin dar tot se auzea :)
Si acuma, daca stau mai mult langa el, mai ales cand se foieste si zic sa adoarma bine parca nu mai e somnul asa adanc si ma simte. Deci cel mai bine imi iese daca plec imediat ce adoarme. In rest prefer sa stau langa el sa isi faca somnul. Am observat ca doarme mai mult daca sunt langa el.
fluturash26
Scris: Sunday, February 10, 2019 7:37 AM
Nivel

Avem si noi o problema. Fetita mea de dupa botez tuseste adica de 2 saptamani, la inceput nu tusea asa des dar de doua zile tuseste mai des, e ca o tuse seaca. Nu are febra nu pare sa aiba disconfort si sta mai mult cu limba pe afara. In somn nu tuseste decat cand e treaza, dimineata la trezire prima data. Eu nu m-am gandit ca ar avea ceva daca nu face febra si nu e asa des dar luni m-am gandit sa merg la medicul dr familie sa o verifice un pic. Voi ce credeti?pale
fluturash26
Scris: Sunday, February 10, 2019 7:40 AM
Nivel

Inawar wrote:

Eu scoteam titi imediat ce adormea si apoi ma strecuram ca pisica dar nu tot timpul reuseam. Senzorul lui era activat tare bine si parca detecta miscarea Lol .. ca sa nu mai zic ca nimeream o bucata de parchet care scartaia fin dar tot se auzea :)
Si acuma, daca stau mai mult langa el, mai ales cand se foieste si zic sa adoarma bine parca nu mai e somnul asa adanc si ma simte. Deci cel mai bine imi iese daca plec imediat ce adoarme. In rest prefer sa stau langa el sa isi faca somnul. Am observat ca doarme mai mult daca sunt langa el.

Da si eu ziua stau mereu ca sa isi faca somnurile dar seara as vrea sa mai avem si noi timp in doi.
o sa incerc dar sa plec si eu cand adoarme.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.