Clubul mamicilor incepatoare - 8
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreeaCD
Scris: Sunday, April 14, 2019 8:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2018
delia.c.yaya
Scris: Sunday, April 14, 2019 9:30 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu nu ?tiu cât ii mai suport tantrum ul lu giuli. Are nervi cu caru. Nu în?elege nimic.
Face dezastru peste tot. Ii zic ca nui voie, nimic..nici ca ma baga în seama. Daca o iau de acolo nervi, urlete, ?ipete, trântit pe jos... Se mai love?te.. Sau mai rau, arunca în noi cu ce apuca ?i chiar ne love?te.
Acuma nici când manânca nu mai are stare, da sa ridice piciorul pe masa. Oricât as Incerca nu doarme mai mult de una, doua ore pe zi ?i atunci cu cantat ?i urletele ei. Slava domnului ca somnul de noapte înca e ok.

Oare când o sa în?eleaga?!?!?!?!! Mai ales pe"nu".... pale
AriaM
Scris: Sunday, April 14, 2019 9:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2017
Giulia e in perioada in care isi testeaza limitele. Sa ai grija sa fi consecventa: un NU sa ramana mereu NU, la fel un DA. Si sa ii explici mereu de ce nu sau de ce da, chiar daca ai impresia ca te ignora. O sa treaca si perioada asta, intr-un final. Pana atunci nervi de otel iti /va doresc. Cheek Kiss

delia.c.yaya wrote:
Eu nu ?tiu cât ii mai suport tantrum ul lu giuli. Are nervi cu caru. Nu în?elege nimic.
Face dezastru peste tot. Ii zic ca nui voie, nimic..nici ca ma baga în seama. Daca o iau de acolo nervi, urlete, ?ipete, trântit pe jos... Se mai love?te.. Sau mai rau, arunca în noi cu ce apuca ?i chiar ne love?te.
Acuma nici când manânca nu mai are stare, da sa ridice piciorul pe masa. Oricât as Incerca nu doarme mai mult de una, doua ore pe zi ?i atunci cu cantat ?i urletele ei. Slava domnului ca somnul de noapte înca e ok.

Oare când o sa în?eleaga?!?!?!?!! Mai ales pe"nu".... pale
Ilinca003
Scris: Sunday, April 14, 2019 10:18 PM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2018
Buna fetelor...urmeaza sa facem ROR ul...am emotii...voi l-ati facut?pale
Andreea06
Scris: Sunday, April 14, 2019 10:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Ilinca003 wrote:

Fii linistita, o sa fie bine.. l-am facut da. Noi n-am avut reactii la nici un vaccin, urmeaza doza 2 de varilrix la noi.
delia.c.yaya
Scris: Sunday, April 14, 2019 11:32 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
AriaM wrote:
Giulia e in perioada in care isi testeaza limitele. Sa ai grija sa fi consecventa: un NU sa ramana mereu NU, la fel un DA. Si sa ii explici mereu de ce nu sau de ce da, chiar daca ai impresia ca te ignora. O sa treaca si perioada asta, intr-un final. Pana atunci nervi de otel iti /va doresc. Cheek Kiss

Vai, chiar nervi de otel am nevoie.
Sper sa treaca repede perioada asta.
MaryPoppins
Scris: Sunday, April 14, 2019 11:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Ilinca003 wrote:

Ultima chestie pt care sa ai emotii e ROR-ul. Mai degraba emotii sa avem cu epidemia asta nenorocita care nu se mai termina. Ana n-a avut nicio reactie adversa nici la ROR si nici la antivaricelic, care is vaccinuri vii, cu perioada de reactivitate de 21 zile. In schimb a facut febra dupa vaccinurile de la 11 luni, posibil o componenta din hexavalent sa fie mai reactiva. Pana atunci n-a avut nimic la nici un vaccin, iar noi i-am facut si doua doze de antigripal in toamna - eu am zacut 2 zile dupa vaccin iar ea n-a avut nimic. Maine facem si noi doza 2 de ROR+Nimenrix. Apoi sa terminam cu doza 2 de antivaricelic plus cele doua doze de hep A si incepem cu schema de Bexsero. Mi-ar fi placut sa incepem mai repede, dar e si scumput bine si se procura mai greu...eu am fost stresata in sens invers, sa nu cumva sa ia vreo boala pt care n-am apucat sa o vaccinam.
Ilinca003
Scris: Monday, April 15, 2019 12:44 AM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2018
Multumesc fetelor.sara doar la hexavalent(daca zic bine,cel de.la 4 luni),ma rog,care l am facut pe la 5 luni,a fost in ziua aia agitata f rau...in rest,febra,chestii d astea n a avut la niciun vaccin...
CrisM
Scris: Monday, April 15, 2019 10:34 AM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Ilinca003 wrote:
Multumesc fetelor.sara doar la hexavalent(daca zic bine,cel de.la 4 luni),ma rog,care l am facut pe la 5 luni,a fost in ziua aia agitata f rau...in rest,febra,chestii d astea n a avut la niciun vaccin...

Si Sofiei i-am facut prima doza de Ror, aia de la 9 luni si nu a avut nicio reactie adversa. De fapt la niciun vaccin nu a reactionat în vreun fel. În curând trebuie sa îl facem ?i noi pe cel de la 11 luni. Si eu vreau sa ii fac vaccinurile optionale. Vreau sa termin întâi cu cele obligatorii si apoi le iau la rand pe celelalte.
diana.ng
Scris: Monday, April 15, 2019 6:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
Andreea06
Scris: Monday, April 15, 2019 10:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.