|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Mary
La multi ani, Anei! Sa fie sanatoasa si fericita! Voi sa va bucurati de ea si sa o vedeti mare si implinita.
Daca imi amintesc bine, aveati in plan sa o sarbatoriti printr-o vacanta. Sa va relaxati si sa va bucurati de timpul petrecut in trei. La cat mai multe vacante frumoase! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| La multi ani Ana! Sa fii fericita toata viata |

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| La multi ani, Ana! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| La multi ani Ana! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa descoperi numai lucruri minunate! |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| La multi ani, Ana! Sa fii sanatoasa si fericita! |

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| La multi ani cu sanatate, impliniri si veselie maxima, Ana! |

Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| La mul?i ani frumo?i ?i ferici?i, Ana! |
|

Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Nicole2018 wrote:Lore.t, te imbratisez si imi pare tare rau ca treceti prin asta. Multa sanatate micutului, sa se faca bine cat mai repede! Esti o mamica puternica! Diana, este o scumpa fetita ta iar tu arati foarte bine, ce frumos e ca mai ai un pui mic in burtica. Sa fiti sanatoase si cum a zis si Georgiana, te asteptam sa ne mai povestesti din cand in cand cum e cu doi prichindei. Si noi ne mai dorim un pui si am vrea sa sa fie apropiati ca varsta...acum insa eu nu mai sunt asa convinsa, nu ma lasa inima sa risc sa o las pe fetita fara laptic, eu as alapta-o cu tot dragul si daca as fi insarcinata, insa stiu ca scade mult lactatia in sarcina, uneori dispare chiar. Asa simt acum...sunt curioasa cum o sa simt mai incolo... Si eu mi am dorit sa o alaptezi in continuare , dar pe la 15 - 16 saptamani Nu mai aveam lapte , mai mult se enerva. Acum nu mai stie sa suga , a uitat , ii mai ofer si ma mu?ca. |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| https://ibb.co/mvMmLNW https://ibb.co/HPkbHVM https://ibb.co/2tRNYYR https://ibb.co/rbB0pwG
Multumim tare mult, fetelor Nu-mi vine sa cred ca e asa de mare noi suntem la Viena, Ana e maxim de fericita, si noi pe langa ea va pupam |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| La multi ani Ana de MaryPoppins! Sa cresti mare frumoasa, desteapta si sanatoasa!
Distractie placuta, Mary!
|
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| La multi ani, Ana! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
|
La mul?i ani prin?esa mica.  Si la multi ani si voua.. Un an de cand sunte?i parin?i |
|

Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Buna, mamici! Se poate sa fi întrat în regresia somnului de la 4 luni mai repede? De obicei ea se culca la 8 jumate ?i dormea pana la 7, cu o trezire de papa la 23:30. Dar de vreo 5 nop?i, pe la 5 am începe foiala, da din mâini ?i din picioare, geme ?i daca adoarme la loc se treze?te iar dupa o ora ?i o ?inem asa pana la 7 jumate, atunci sta treaza o ora cu papa ?i tot ?i iar cu somn ?i foieli pana la 11. ?i chiar ?i seara adoarme la 8 jumate dar se mai foieste/treze?te o data pana la 23:30. Asta o fi? |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Se poate, Andreea, perioadele sunt aproximative, nu incepe la toti bebelusii exact la 4 luni :* |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| AndreeaCD wrote:Buna, mamici! Se poate sa fi întrat în regresia somnului de la 4 luni mai repede? De obicei ea se culca la 8 jumate ?i dormea pana la 7, cu o trezire de papa la 23:30. Dar de vreo 5 nop?i, pe la 5 am începe foiala, da din mâini ?i din picioare, geme ?i daca adoarme la loc se treze?te iar dupa o ora ?i o ?inem asa pana la 7 jumate, atunci sta treaza o ora cu papa ?i tot ?i iar cu somn ?i foieli pana la 11. ?i chiar ?i seara adoarme la 8 jumate dar se mai foieste/treze?te o data pana la 23:30. Asta o fi?
Andreea,poate fi regresie, poate fi salt, este posibil sa isi mai schimbe orele de somn. Luca se foia tare inainte de eruptia incisivilor, chiar plangea in somn. Foielile sunt la ordinea zilei pt multi bebelusi si nu au semnificatii patologice daca per total se prezinta bine, este activa, nu are febra etc
|
|
|