|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| GeorgianaB wrote:
Ce bine de voi, mi-ar fi si mie drag sa dormim impreuna dar este incompatibil cu impartitul patului, se intinde, rostogoleste, daca il pun la perete tot ma trezesc cu el pe mine :)) asa ca macar noaptea sa dorm cateva ore bune.
Ca sa ne în?elegem, eu dorm pe o parte ori cu fata ori cu spatele, restul e spa?iul ei. Am calculat din 160 la?ime, eu cu tac'su avem cam 90 ?i ea 60-70, de?i ea e cel mai mic omule? din pat |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mamici se pare ca am trecut peste faza cu repetatul achizi?iilor noi pe timpul noptii la repetatul vorbitului in timpup noptii. Giuli are cateva nopti de cand de pe la 2-3 diminea?a tot "vorbeste" in somn.. Ma înnebunit cu "bij bij" al ei asta cat o mai ?ine?! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| AndreeaCD wrote:Ca sa ne în?elegem, eu dorm pe o parte ori cu fata ori cu spatele, restul e spa?iul ei. Am calculat din 160 la?ime, eu cu tac'su avem cam 90 ?i ea 60-70, de?i ea e cel mai mic omule? din pat Eu de asta o tineam in baby nest cand dormea cu noi in pat :)) era jale fara :))))
Ca sa o lasi in patut noaptea sa aiba si ea ceva independenta si sa va odihniti si voi bine poti dormi cu ea la.pranz sau alt somn (,si mie ini e drag sa dorm cu ea in brate dar nu o noapte intreaga :)))), asta doar daca vrei :* |
|

Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Noi o singura noapte am tinut o in pat cu noi, dupa vaccin. Nu ne am odihnit niciunul.. Noi de frica sa nu i facem ceva, desi era in babynest.. Iar ea cred ca s a obisnuit in patutul ei sau ptr ca ne a simtit langa ea si era ceva nou.. |
|

| Dia_N wrote:
Nu stiam asta, chiar voiam sa schimb pediatra ptr ca mi se pare cam superficiala.. Ii merge bine cu antireflux, dar ii pun si o doza de Humana normal ptr ca mi se pare mult prea gros si ii e f greu sa l manance. Nu a mai dat afara in jet la distanta mare de masa si parca nici nu i mai vine asa rau inapoi.. Ha, suzeta... Nici nu stii cat ma chinui s o accepte.. Am zis ca ii cumpar 100 de suzete pana gasesc una sa i placa ptr ca isi suge degetele si prefer suzeta.. Am patit sa nu aiba scaun o zi si a fost crunt ptr ea, se facuse vinetie la fata de la ce crampe avea.. Si eu stiam ca e normal ca la formula sa faca mai des, dar ea se chinuie foarte rau daca mu face de 2 ori pe zi.. problema e ca daca face o singura data, cand face, face bilute deja.. Cred ca de la faina de roscove din Antireflux..
LE: Ii dau Protectis si Espumisan. Cu astea 2 n am avut probleme cu colicii, i a mers f bine..
Si eu am mers la multi pediatri si tot nu am gasit unul care sa imi fie ok ;))
Cu formula trebuie cu un pediatru sa te sfatuiesti, nu stiu cum era la voi refluxul, cat de sever pentru ca daca lua corect in greutate, se odihnea, nu era exagerat de agitata nu trebuie schimbata formula mai ales ca asta antireflux o constipa, indiferent cat de mult regurgiteaza si varsa daca e in parametri eu nu as schimba formula de lapte, si noi am trecut prin asta si stiu cum e insa cu timpul e mai bine. In cazul nostru a fost nevoie de nexium si am trecut pe lp hipoalergenic pentru a se potoli refluxul, acum cu alaptare exclusiva tot regurgiteaza insa observ ca e din ce in ce mai bine, sigur cand incepem diversificarea va fi si mai bine. In loc de ceai poti incerca Colidep, la noi nu a avut efect pentru colici insa daca ii dadeam 0,5 ml imediat se rezolva constipatia si macar e mai putin ca si cantitate decat ceai (cat am folosit colidep nu i-am mai dat protectis)
Despre suzete nu stiu ce sa spun, a mea mult timp nu a acceptat-o, apoi 2 saptamani a vrut-o continuu, si noaptea dormea cu ea apoi iar a renuntat la ea, acum oricat insist nu o mai accepta si tocmai ce ii cumparasem modele noi :))
Si la noi espumisan a fost foarte bun :D
|
|

| AlexandraRr wrote: Eu de asta o tineam in baby nest cand dormea cu noi in pat :)) era jale fara :))))
Ca sa o lasi in patut noaptea sa aiba si ea ceva independenta si sa va odihniti si voi bine poti dormi cu ea la.pranz sau alt somn (,si mie ini e drag sa dorm cu ea in brate dar nu o noapte intreaga :)))), asta doar daca vrei :*
Acum sunt la ai mei ?i na, dorm cu ea ca nu are patu? aici, dar ma gândesc de vineri când ma întorc acasa sa o transfer. Poate o perioada sa se dorm pe canapea la ea în camera. Oricum clar mie mi-e greu sa ma desprind de ea. Mie nu îmi place sa dorm singura deloc ?i atunci ma apuca plânsul când ma gândesc sa o las singurica la ea în camera, ea asa un omule? de mic. Deci clar am ni?te pitici pleca?i aiurea |
|

| AndreeaCD wrote:Acum sunt la ai mei ?i na, dorm cu ea ca nu are patu? aici, dar ma gândesc de vineri când ma întorc acasa sa o transfer. Poate o perioada sa se dorm pe canapea la ea în camera. Oricum clar mie mi-e greu sa ma desprind de ea. Mie nu îmi place sa dorm singura deloc ?i atunci ma apuca plânsul când ma gândesc sa o las singurica la ea în camera, ea asa un omule? de mic. Deci clar am ni?te pitici pleca?i aiurea E tare greu sa o lasi singura, te inteleg insa cel mai bine este sa faci asa cum simti tu si cum o simti pe ea, daca e mai bine pentru sufletul amandurora sa dormiti impreuna acum nu e o tragedie, nu te forta sa faci anumite lucruri doar pentru ca "asa trebuie" sau asa fac multi oameni :* |
|

| AlexandraRr wrote: E tare greu sa o lasi singura, te inteleg insa cel mai bine este sa faci asa cum simti tu si cum o simti pe ea, daca e mai bine pentru sufletul amandurora sa dormiti impreuna acum nu e o tragedie, nu te forta sa faci anumite lucruri doar pentru ca "asa trebuie" sau asa fac multi oameni :*
Amuzant e ca pana sa nasc sus?ineam sus ?i tare ca noi vom dormi separat, ca fetita trebuie sa înve?e din prima sa doarma singura, ca noi nu suntem adep?ii co-sleeping... ?i acum... Exact pe dos |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| AlexandraRr wrote:Ce faceti, Lore? Sunteti acasa? :* Suntem acasa de luni, a fost bine la externare, marti dimineata iar tuse, harait rau, am mers iar la pediatra care mi-a mai dat pe langa lista lunga alte medicamente, nu a reusit sa doarma aproape deloc 2 nopti cat tusea, pana ii venea sa vomite...sunt epuizata fizic, psihic, nu mai suport sa il vad bolnav si sa nu pot face nimic...e foarte agitat, azinoapte am reusit sa il culc abia pe la 1, somn foarte agitat, plange, se rastogoleste, la 7 sus de tot, ziua nu poate dormi decat cate 15 minute...azi mergem iar la control, parca e mai bine decat ieri, deja avem 10 zile de cand e bolnav...:( |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Lore, imi pare tare rau ca treceti prin clipe asa neplacute, sper sa fiti puternici amandoi si sa treceti repede peste tot episodul. Insanatosire grabnica lui Stefan
Fetelor, voiam sa va intreb daca aveti feedback despre acele coliere magice care ii ajuta pe bebelusi sa doarma etc Imi tot apare reclama cu multumiri ale mamicilor de parca ar face minuni. Mie mi se pare trasa rau de par treaba sau poate ca sunt eu sceptica. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Acum 2 ani aveam testulet pozitiv... Ce putin timp a trecut si ce multe s-au schimbat de atunci, nu-mi vine sa cred. Va pupacesc, mamici si bebei! laura513 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| GeorgianaB wrote:
Fetelor, voiam sa va intreb daca aveti feedback despre acele coliere magice care ii ajuta pe bebelusi sa doarma etc Imi tot apare reclama cu multumiri ale mamicilor de parca ar face minuni. Mie mi se pare trasa rau de par treaba sau poate ca sunt eu sceptica.
Despre ce coliere e vorba? Pune un link, ceva :)) |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| MaryPoppins wrote:
Despre ce coliere e vorba? Pune un link, ceva :))
Eu l-am primit pe acesta, dar pana acum nu l-am purtat. https://kangaroocare.eu/
https://hiphip.ro/products/colier-yellow-navy-ienupar-kangaroo-care
https://ibb.co/RNVxQhz https://ibb.co/2q7PxYG |
|

| Maria, astea is coliere de alaptare/babywearing, avem si purtam :D din descrierea Georgianei parea ceva colier special pt somn :)) nah, eu tot astept sa raspunda ca sa elucidam misterul :)) |
|

| Am dat o cautare pe google, se pare ca e vorba de coliere cu chihlimbar - Georgiana, asa e? E prima data cand aud de ele si vad ca se pun la gatul bebelusilor. Nu stiu ce efect or avea, dar la Ana sigur n-ar rezista mai mult de 2 minute :)) e o distrugatoare prin definitie, tot rupe/roade/mananca/strica, deci s-ar strangula cu el sau l-ar inghiti inainte sa aiba vreun efect :)) Dar mai cercetez, ca is curioasa tare acum :)) |
|
|