|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| La multi ani, mamici! noi am inceput de cateva zile diversificarea si momentan sunt multumita pt ca papa picii mei. Cu apa nu ne intelegem, dar sper ca usor usor sa o acceptam...in schimb cu somnul e grav, simt ca o iau razna mai ales noaptea. De 2 nopti incepand cu 01.00 se trezesc din 30 in 30 min pana la ora 3 cand ar trebui sa pape...atunci se trezesc plangand si le fac lapticul sa pape, dar cum le bag biberonul in gura cum incep sa urle...apoi urmeaza o ora in care legan de mi sar ochii doar ca sa i adorm la loc. Poate saltul este de vina, dar acum nu stiu cand sau daca sa le mai dau sa pape noaptea Andruu attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Buna,stiti vreun site de unde as putea cumpara incaltaminte pt sara? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Tikki.ro
Ilinca003 wrote:Buna,stiti vreun site de unde as putea cumpara incaltaminte pt sara? |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| La multi ani, mamici!
Noi astazi am fost la medic pentu vaccin, a fost ok, are 6,1 kg si 64 cm
Multumim, Gabita, inca nu imi vine sa cred, inca am mereu cate un mini heart attack cand trebuie sa ii dau mancare, azi mi-a stat inima cateva secunde in masina in drum spre medic pentru ca mi-am dat seama ca nu am luat lapte cu mine, seara la fel, ma ia panica cand ma gandesc ca daca se trezeste noaptea ce ii dau sa manance probabil va trece cu timpul
Fluturash, inca suntem bine cu somnul de noapte, speram sa ramanem asa. Multumesc
Cata, pe a mea la controlul de 32 de saptamani a gasit-o intoarsa
|
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 450
| La multi ani mamici! Sa aveti o primavara minunata alaturi de puii vostri si de cei dragi |
|
Inregistrat: 4/16/2018 Mesaje: 323
| La multi ani!
Eu mi-s mandra ca am iesit azi a doua oara singura cu fetita. Mi-am invins fobia asta! Stiu ca sunt iesita din comun cu chestia asta dar am reusit! |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Am ras cu lacrimi:
https://ancaarau.ro/2017/08/bai-dar-usor-e-c-un-copil/ |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
|
Foarte amuzant, eu chiar am avut asteptari scazute si toata lumea ma incuraja ca o sa fie bine, va fi cuminte etc Nici nu voiam sa ii aud, lucru care m-a ajutat, nu am fost luata prin surprindere. Am o prietena care naste peste o luna si are niste asteptari super, vrea sa se duca la serviciu dupa ce naste :D am lasat-o sa vorbeasca :D |
|
Inregistrat: 4/16/2018 Mesaje: 323
| Pfff si eu le-am zis copiilor ca o sa continuam meditatiile din toamna...aiurea dupa ce am nascut in august le-am scris parintilor ca nici vorba sa reluam activitatea.....am fost super depasita de situatie dar parca incet incet ne mai invatam .... |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Hello Lui teo i-a iesit dintele number 3, urmeaza celalalt in vreo doua zile sa sparga. Cu mancarea la fel... nu mananca nimic
Si azi a dat semne ca ar vrea sa stea in picioare |
|
| Mirunah wrote:Hello Lui teo i-a iesit dintele number 3, urmeaza celalalt in vreo doua zile sa sparga. Cu mancarea la fel... nu mananca nimic Si azi a dat semne ca ar vrea sa stea in picioare
Felicitari, Mirunah ! Teo are o evolutie frumoasa, cu siguranta ca va manca dar in ritmul lui. Cum a fost experienta primului dinte erupt ? Pe Luca il cam supara primii dinti, mi-a plans si marait azi cat pentru o luna :)) sper sa ii erupa mai repede, tare imi este mila de el. |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| GeorgianaB wrote:
Felicitari, Mirunah ! Teo are o evolutie frumoasa, cu siguranta ca va manca dar in ritmul lui. Cum a fost experienta primului dinte erupt ? Pe Luca il cam supara primii dinti, mi-a plans si marait azi cat pentru o luna :)) sper sa ii erupa mai repede, tare imi este mila de el.
I se vede ceva? Si noua cu vreo 2/3 sapt inainte a inceput distractia. Eduard noaptea gemea in somn. Noi avem deja 2 dintisori Inainte sa iasa dintisorii ma lasa sa dau cu calgel, acum nu ma mai lasa, in schimb ma lasa sa-i perii dintisorii |
|
| Mgeorgiana85 wrote:I se vede ceva? Si noua cu vreo 2/3 sapt inainte a inceput distractia. Eduard noaptea gemea in somn. Noi avem deja 2 dintisori Inainte sa iasa dintisorii ma lasa sa dau cu calgel, acum nu ma mai lasa, in schimb ma lasa sa-i perii dintisorii
Nu prea ma lasa sa ma uit Dar din ce am vazut gingia este alba, a aparut un moc sant longitudinal, plus ca i s-a schimbat comportamentul, este foarte marait uneori, nu ii mai ajung jucariile pentru dentitie, roade la ele pana se enerveaza si devine isteric, arunca cu ele :)) de doua zile a trecut la alt nivel, cand il iau in brate imi vaneaza mentonul, parca este un rechin se impinge in picioare si imi suge, roade barbia, daca nu il lasxeste prapad. |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Eu cand vad ca sufera tare ii dau paduden si se linisteste, a mea se foieste, plange in somn si roade toata noaptea sacul de dormit. am incercat calgel si am comandat camilia sa vedem daca vor functiona desi eu nu prea cred in homeopatie |
|
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| GeorgianaB wrote:Nu prea ma lasa sa ma uit Dar din ce am vazut gingia este alba, a aparut un moc sant longitudinal, plus ca i s-a schimbat comportamentul, este foarte marait uneori, nu ii mai ajung jucariile pentru dentitie, roade la ele pana se enerveaza si devine isteric, arunca cu ele :)) de doua zile a trecut la alt nivel, cand il iau in brate imi vaneaza mentonul, parca este un rechin se impinge in picioare si imi suge, roade barbia, daca nu il lasxeste prapad.
te musca de barbie, noi inca nu am patit asta. Si Iris a avut pana acum 2 perioade cu muuulta agitatie din cauza dintilor, maraiala, plans, roade orice pana la disperare, pe noi ne musca de umar/brat/degete si sta si ne molfaie cat de mult o lasam (sotul are deja un fel de vanataie pe brat ) Am folosit si noi Calgel, ii distrage atentia pe moment si ii place sa ii masez gingia, nu mi se pare insa ca are cine stie ce efecte. Iar saptamana trecuta, in a 3a seara in care s-a trezit urland si cu mana in gura si foarte agitata, mi-am luat inima in dinti si i-am dat putin panadol, i=am dat mai putin decat doza minima...as vrea sa nu ajung sa ii dau des, dar imi e tare mila si sa o vad asa suparata...
Pana acum ea a avut reprize de 2-3 zile de chinuiala cu gingiile, apoi se mai linistea cateva zile...in weekend de exemplu a fost linistita si a si dormit mai bine.
|
|
|