Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Casuta nr. 8!
Casuta anterioara.
Ne mandrim cu bebeii:
1. Inawar – bebe Sebastian: 17 septembrie 2017
2. Alexutza_88 – bebe Aida: 26 octombrie 2017
3. Alina89 – bebe David: 20 noiembrie 2017
4. Andreea06 – bebe Mattias: 24 noiembrie 2017
5. Laura513 – bebe Ami: 25 noiembrie 2017
6. MadaMadalyna – bebe Alessia: 25 noiembrie 2017
7. Dana_ - bebe David: 9 decembrie 2017
8. Diana1489 – bebe Evelin: 16 decembrie 2017
9. AleC – bebe Eric: 28 ianuarie 2018
10. AriaM – bebe Karin: 8 februarie 2018
11. Delia.c.yaya – bebe Giulia: 25 martie 2018
12. MaryPoppins – bebe Ana: 10 aprilie 2018
13. Dea22 – bebe Ema: 15 aprilie 2018
14. lore.t – bebe Stefan: 14 mai 2018
15. CrisM - bebe Sofia Andreea : 24 mai 2018
16. Chris - bebe Tudor: 24 iunie 2018
17. Mirunah - bebe Teodor: 1 iulie 2018
18. Ilinca003 - bebe Sara Maria: 16 iulie 2018
19. Gabita29 - bebe Gabriela Eliza Maria: 22 august 2018
20. Mgeorgiana85 - bebe Eduard Mihai: 3 septembrie 2018
21. Andruu - bebe Natalia Elena si bebe Vladimir Andrei: 5 septembrie
22. Yna86 - bebe Karina Catalina: 17 septembrie 2018
23. Oanatm - bebe Miriam Antonia: 22 septembrie 2018
24. Andreea Alexandra - bebe Casian Stefan: 8 octombrie 2018
25. Fluturash26 - bebe Carla Teodora: 13 octombrie 2018
26. Nicole2018 - bebe Iris: 17 octombrie 2018
27. GeorgianaB - Bebe Andrei Luca: 21 octombrie 2018
28. AlexandraRr - bebe Carina: 28 octombrie 2018
29. AndreeaCD - bebe Maria: 17 decembrie 2018
Am updatat lista cu mamicile active doar. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Buna dimineata! O casuta fara colici si plina de bebei sanatosi sa fie. O zi faina va doresc |
|
| AriaM wrote:Buna dimineata! O casuta fara colici si plina de bebei sanatosi sa fie. O zi faina va doresc
Neata! Chiar asa! Si fara insomnii si dureri de dintisori. |
|
| Legat de ora de somn, va recomand site-ul asta si grupul de fb Bebe doarme. https://bebedoarme.ro/blog.php?idArticol=15
|
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
|
Chiar pe asta am intrat si mi-a placut mult. Bine, cred ca le-am citit pe toate Dar pe site-ul asta imi place cum scrie... Bebe Eduard de 2 zile se trezeste doar la 4 dimineata pt papa si apoi intre 8 si 8 jum se trezeste si incepem ziua. Sper sa ramana asa |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Neata mamici! În urma discu?iilor de somn... Vin si eu.... Deci e ok cum doarme fetita mea... Papa ultima masa între 21 ?i 23,mai are o trezire între 2 ?i 3 jumate ?i apoi Trezirea între 6 ?i 7 jumate. Pe timpul zilei, ea e dupa vreme cred... Daca e soare, e mult mai activa ?i are somnuri scurte de 30'-1h ?i la distanta (de ex ieri daca îmi dormea jumate de ora între mese, noroc ce am ie?it afara ?i a dormit o ora). Daca e urat afara, doarme ?i între mese câte 2 ore.
Legat de statistici, ?i pe mine m-au stresat ?i înca ma stresez. De ex, am cântarit-o duminica ?i am vazut ca luase doar 100gr in 5 zile. Am început sa plâng ?i acum stau ?i indes. Ea manca f bine pana la botez. De atunci o saptamâna a mâncat aproape la jumate unele mese ?i acum o pazesc sa pape cât trb. Nu ?tiu daca e ok, dar greutatea ei a fost stresul meu de la început. |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| AndreeaCD wrote:Neata mamici! În urma discu?iilor de somn... Vin si eu.... Deci e ok cum doarme fetita mea... Papa ultima masa între 21 ?i 23,mai are o trezire între 2 ?i 3 jumate ?i apoi Trezirea între 6 ?i 7 jumate. Pe timpul zilei, ea e dupa vreme cred... Daca e soare, e mult mai activa ?i are somnuri scurte de 30'-1h ?i la distanta (de ex ieri daca îmi dormea jumate de ora între mese, noroc ce am ie?it afara ?i a dormit o ora). Daca e urat afara, doarme ?i între mese câte 2 ore.
Legat de statistici, ?i pe mine m-au stresat ?i înca ma stresez. De ex, am cântarit-o duminica ?i am vazut ca luase doar 100gr in 5 zile. Am început sa plâng ?i acum stau ?i indes. Ea manca f bine pana la botez. De atunci o saptamâna a mâncat aproape la jumate unele mese ?i acum o pazesc sa pape cât trb. Nu ?tiu daca e ok, dar greutatea ei a fost stresul meu de la început.
Pentru toate mamele e un stres asta cu mancatul. Dar din experienta mea de 7 luni de bebelusenie, iti spun ca au si ei perioade in care papa mai putin, apoi mai mult si tot asa...daca ia in greutate nu ar trebui sa fie probleme |
|
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Andreea, multumim de casuta noua!
Galusca mea a avut o noapte mai agitata si cu surprize. Azi dimineata pe la 3:30 la cateva minute dupa ce o pusesem adormita in patut aud pe statie foieli si mormaieli, cand ma uit, mandra mea era intoarsa pe burtica si se impingea in maini, o lasasem sa doarma pe o parte. Nu s-a mai intors niciodata pe burtica pana acum, a mai incercat zilele trecute insa fara succes... Auzisem ca atunci cand sunt la salt se poate sa mai exerseze in somn una alta, insa nu ma asteptam sa faca asta pentru prima oara noaptea...sunt tare curioasa cand o sa faca si ziua.
Am intors-o pe o parte si ea pac iar s-a sucit pe burtica...apoi am luat-o in brate si am tinut-o pana a adormit un pic mai bine si dupa ce am asezat-o in patut am mai urmarit-o pana nu s-a mai foit deloc. Acum stau si eu cu grija pana o sa se obisnuiasca sa doarma si pe burtica. |
|
| Ce amalgam de emotii si traii pe forum.. eu citesc pe toate cluburile de aspirici, burtici si mamici si azi de ex pe aspirici e emotie si speranta pt Adina, apoi la burtici am citit de nerbadarea de intalnirea cu bebeii... si aici de cum sa ii ingrijim mai bine. Ma face asa melancolica la timpul din urma... dar si plina de entuziasm pt ce va veni, toate la timpul lor. Cert e ca bebeii nostri merita parinti fericiti, mamici relaxate si timp dedicat lor, toata atentia noastra. |
|
| Nicole2018 wrote:Andreea, multumim de casuta noua!
Galusca mea a avut o noapte mai agitata si cu surprize. Azi dimineata pe la 3:30 la cateva minute dupa ce o pusesem adormita in patut aud pe statie foieli si mormaieli, cand ma uit, mandra mea era intoarsa pe burtica si se impingea in maini, o lasasem sa doarma pe o parte. Nu s-a mai intors niciodata pe burtica pana acum, a mai incercat zilele trecute insa fara succes... Auzisem ca atunci cand sunt la salt se poate sa mai exerseze in somn una alta, insa nu ma asteptam sa faca asta pentru prima oara noaptea...sunt tare curioasa cand o sa faca si ziua.
Am intors-o pe o parte si ea pac iar s-a sucit pe burtica...apoi am luat-o in brate si am tinut-o pana a adormit un pic mai bine si dupa ce am asezat-o in patut am mai urmarit-o pana nu s-a mai foit deloc. Acum stau si eu cu grija pana o sa se obisnuiasca sa doarma si pe burtica.
Sa o urmaresti un picut, oricum la varsta asta deja isi misca ea capusorul, are forte la gat, dar daaaa o sa practice si in somn. Matti si acum mai are dati cand se ridica in picioare in pat/somn, de ex de cand merge si a invatat cum sa se ridice in picioare singur fara sa se prinda de ceva. De pe burtica pe spate e mai greu de rostogolit (tre pozitia mai bine gandita ca sa nu se blocheze de manuta peste care tre sa treaca) deci posibil sa se enerveze uneori ca vrea inapoi pe spate si nu poate. |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Andreea06 wrote:
Sa o urmaresti un picut, oricum la varsta asta deja isi misca ea capusorul, are forte la gat, dar daaaa o sa practice si in somn. Matti si acum mai are dati cand se ridica in picioare in pat/somn, de ex de cand merge si a invatat cum sa se ridice in picioare singur fara sa se prinda de ceva. De pe burtica pe spate e mai greu de rostogolit (tre pozitia mai bine gandita ca sa nu se blocheze de manuta peste care tre sa treaca) deci posibil sa se enerveze uneori ca vrea inapoi pe spate si nu poate.
Fetita mea se pricepe doar la intorsul de pe burtica pe spate. Raaar de pe spate pe burta, doar ce o mai pun eu ca sa se invete dar acum nu mai sta ca si gata s-a intors. si isi trage si manuta dupa ea. Si e asa comica ca se impinge in mana pe partea pe care vrea sa se roatogoleasca si ridica piciorul opus si gata😂 |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Nicole2018 wrote:Andreea, multumim de casuta noua!
Am intors-o pe o parte si ea pac iar s-a sucit pe burtica...apoi am luat-o in brate si am tinut-o pana a adormit un pic mai bine si dupa ce am asezat-o in patut am mai urmarit-o pana nu s-a mai foit deloc. Acum stau si eu cu grija pana o sa se obisnuiasca sa doarma si pe burtica.
Asa il gasesc si eu dimineata pe baietelul meu, azi s-a trezit foarte devreme pentru ca se intorsese pe burta si tot dadea din maini si picioare si ridica fundul, ca niste broaste testoase sunt. Ziua am grija sa nu il las sa stea cu o mana sub el daca se intoarce pe burta, cateodata reuseste sa o scoata din prima, cand nu poate il las putin sa vad ce face, ei se si antreneaza, apoi il ajut. Va face asta si ziua din ce in ce mai des. Pe baietelul meu cred ca l-a stimulat mult salteaua de activitati, are o jucarie de care se agata si ridica fundul, se intoarce de pe o parte pe alta si tot asa. Il vad foarte concentrat si cum analizeaza tot. Azi de exemplu parea ca a descoperit cum poate lovi o jucarie care este agatata in exterior, era fascinat si exersa asta. De cateva zile se sperie si de la zgomote mai ales cand este obosit, inainte de somnul de la ora 10 mj-a scapat mufa de la incarcator pe parchet si a inceput sa planga. Eu incerc sa il incurajez sa nu se mai sperie... tot asa are un obicei sa doboare caruselul de la salteaua de activitati, bineinteles ca pe el cade, prima data a plans dar acum parca ii place si tine neaparat sa il doboare. Fascinanti sunt copiii astia |
|
| AndreeaCD wrote:Neata mamici! În urma discu?iilor de somn... Vin si eu.... Deci e ok cum doarme fetita mea... Papa ultima masa între 21 ?i 23,mai are o trezire între 2 ?i 3 jumate ?i apoi Trezirea între 6 ?i 7 jumate. Pe timpul zilei, ea e dupa vreme cred... Daca e soare, e mult mai activa ?i are somnuri scurte de 30'-1h ?i la distanta (de ex ieri daca îmi dormea jumate de ora între mese, noroc ce am ie?it afara ?i a dormit o ora). Daca e urat afara, doarme ?i între mese câte 2 ore.
Legat de statistici, ?i pe mine m-au stresat ?i înca ma stresez. De ex, am cântarit-o duminica ?i am vazut ca luase doar 100gr in 5 zile. Am început sa plâng ?i acum stau ?i indes. Ea manca f bine pana la botez. De atunci o saptamâna a mâncat aproape la jumate unele mese ?i acum o pazesc sa pape cât trb. Nu ?tiu daca e ok, dar greutatea ei a fost stresul meu de la început.
Acum vad poza de profil ca sunt pe laptop. E roscatica? |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Andreea06 wrote:Ce amalgam de emotii si traii pe forum.. eu citesc pe toate cluburile de aspirici, burtici si mamici si azi de ex pe aspirici e emotie si speranta pt Adina, apoi la burtici am citit de nerbadarea de intalnirea cu bebeii... si aici de cum sa ii ingrijim mai bine. Ma face asa melancolica la timpul din urma... dar si plina de entuziasm pt ce va veni, toate la timpul lor. Cert e ca bebeii nostri merita parinti fericiti, mamici relaxate si timp dedicat lor, toata atentia noastra. Daaaa chiar la asta ma gandeam. Am tot dat refresh la pagina sa vad cand posteaza rezultatul de la beta. Mai ales ca de atat timp pe forum, tot povestind si totusi se formeaza o prietenie chiar si asa pe internet, mie imi este foarte draga Adina si stiu cat de mult isi doreste si incearca de atata timp. Mi-au dat lacrimile, piele de gaina etc. Emotii emotii si iar emotii si Doamne ajuta sa ajunga aici la mamici ca merita, toate aspiricile de altfel merita. |
|
| Mgeorgiana85 wrote:Daaaa chiar la asta ma gandeam. Am tot dat refresh la pagina sa vad cand posteaza rezultatul de la beta. Mai ales ca de atat timp pe forum, tot povestind si totusi se formeaza o prietenie chiar si asa pe internet, mie imi este foarte draga Adina si stiu cat de mult isi doreste si incearca de atata timp. Mi-au dat lacrimile, piele de gaina etc. Emotii emotii si iar emotii si Doamne ajuta sa ajunga aici la mamici ca merita, toate aspiricile de altfel merita.
Daaaaa, clar se formeaza. Si eu ma bucur rau pt ea si sper sa se tot adune vesti bune acolo, e singura casuta in care mai dese sunt vestile rele.. |
|
|