Clubul mamicilor incepatoare - 7
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mgeorgiana85
Scris: Sunday, February 3, 2019 2:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/3/2016
Mirunah wrote:

Pai nu mananca bine? Cat mananca?
La multe lunite de facut parinti fericiti!

Pai acum a inceput sa pape mai bine...dar scazuse cu 200 de ml. Manca 1050 ml si a avut cate zile cu 800 ml.
E bine dar nah mi se pare mie ca trebuie sa manance mai mult Lol
Stiu..sunt crazy people Lol
Gabita29
Scris: Sunday, February 3, 2019 2:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/16/2018
Mgeorgiana85 wrote:

Multumim ! pupici

Ttebuie sa stergi cu comprese sterile si ser fiziologic, o compresa la fiecare ochi, din exterior spre interior.
Daca secretia este galben-verzui sa nu fie conjunctivita...
Noi de secretie am scapat dar inca avem canalele lacrimale infundate, plus ca la un ochi este iritat inca nu stim de la ce, oftalmologul ne-a trimis la derma.
Daca continua asa urmatoarele zile e bine sa mergi la un control pt un posibil tratament. Noua ne-a dat tobrex unguent...

E alb-galbuie...multumesc am sa urmaresc!
Gabita29
Scris: Sunday, February 3, 2019 2:44 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:

Si eu am patit cand avea o saptamana, am folosit servetele iridium si a trecut in 1 zi

Multumesc, am sa urmaresc si sa vedem daca nu trece mergem la medic...
Gabita29
Scris: Sunday, February 3, 2019 2:45 PM
Nivel

GeorgianaB wrote:

De la curent sigur nu este. MGeorgiana si Alina au avut experiente. Poti sa o urmaresti in timpul zilei sa vezi cuk este secretia ca si culoare si sa ii faci toaleta cu ser fiziologic mai des.

Asa o curat...cam de o saptamana...a avut tot cate putin dar acum m-am speriat cand am vazut-o cu ochiul lipit...mai urmaresc...
Gabita29
Scris: Sunday, February 3, 2019 2:47 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Pai acum a inceput sa pape mai bine...dar scazuse cu 200 de ml. Manca 1050 ml si a avut cate zile cu 800 ml.

Pff... a mea mananca acum ca are fite maxim 500 de ml pe zi si ce mai suge cand are chef...uff si si asta tot la insistentele mele...
fluturash26
Scris: Sunday, February 3, 2019 3:43 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Ca tot veni vorba zilele trecute de cautat cresa. Voi o sa ii dati la privat sau la stat? Opinii pro sau contra?ras
Eu deja ma gandesc si la asta ca am vazut ca inscrierile se fac in luna mai si practic am avea un an si un pic pana la inscriere si mai intreb in stanga dreapta.
lore.t.
Scris: Sunday, February 3, 2019 4:32 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Mgeorgiana85 wrote:

Multumim!!!
Asa repede au trecut...Doamneeee nu-mi vine sa cred. Ma uit la hainute si imi dau lacrimile cat de micut era si acum e un barbatel ras
Imi place sa-i urmaresc evolutia sa stiu exact ce si cum hohot un pic paranoia dar nah...ce sa si faci hohot
Mi-ar fi placut sa ia mai mult in greutate...acum ma iau dupa Miruna Lol cred ca si eu o sa umblu cu mancarea dupa el dance

La multe lunite!!! Cheek Kiss sa ia mai mult in greutate?? Mie mi se pare mai mult decat ok. Stefan avea la 6 luni 7 kg si nu era deloc slab Lol acum ca are 8 luni jumate are 9 kg ras
Mirunah
Scris: Sunday, February 3, 2019 6:47 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Mgeorgiana85 wrote:

Dar mananca foarte bineee!!! Lasa copilul in pace, femeie!Lol
Mgeorgiana85
Scris: Sunday, February 3, 2019 7:55 PM
Nivel

Mirunah wrote:

Dar mananca foarte bineee!!! Lasa copilul in pace, femeie!Lol

Da, acum poate mananca bine...dar manca 500-600 de ml...abia acum de la 4 luni a inceput sa manance mai bine. Stiu eu ce stiu Lol
fluturash26
Scris: Sunday, February 3, 2019 8:12 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Mai nou la noi si-a modificat de 3 zile somnul iar de la ora 16:30 pana la 21 nu vrea si nu vrea sa doarma si se vede ca ii e somn, incerc de toate si nu vrea. Si adoarme lata la 21 maximLol
O pun la san si incepe sa vorbeasca si ii trece somnul.Lol
Gabita29
Scris: Sunday, February 3, 2019 8:31 PM
Nivel

Stiti cumva pana la ce varsta se face eco la inima la bebe?
MaryPoppins
Scris: Sunday, February 3, 2019 8:51 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Gabita29 wrote:
Stiti cumva pana la ce varsta se face eco la inima la bebe?

Oricand poti face. Noi am facut imediat dupa nastere, asa am primit recimandare de la neonatolog la externare. Si am descoperit o mica problemuta la artera pulmonara (stenoza nu stiu de care), va trebui sa repetam eco cardiac la 1 an.
Andreea06
Scris: Sunday, February 3, 2019 9:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
fluturash26 wrote:
Ca tot veni vorba zilele trecute de cautat cresa. Voi o sa ii dati la privat sau la stat? Opinii pro sau contra?ras
Eu deja ma gandesc si la asta ca am vazut ca inscrierile se fac in luna mai si practic am avea un an si un pic pana la inscriere si mai intreb in stanga dreapta.

Eu caut privat, e micut inca si as vrea sa aiba educatoarele putini in grupa ca sa poata sa acorde atentie tuturor. La stat sunt mai mari grupele.. si as vrea sa am camere sa urmaresc un pic acomodarea, ce se intampla, pana o sa imi povesteasca micutul cum i-a fost ziua.
Mirunah
Scris: Sunday, February 3, 2019 9:04 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Mgeorgiana85 wrote:

Da, acum poate mananca bine...dar manca 500-600 de ml...abia acum de la 4 luni a inceput sa manance mai bine. Stiu eu ce stiu Lol

Atat manca si Teo...si oricum a luat ft bine in greutate. Nu te mai stresa degeaba. Papa cat ii trebuie
Mgeorgiana85
Scris: Sunday, February 3, 2019 9:14 PM
Nivel

Mirunah wrote:

Atat manca si Teo...si oricum a luat ft bine in greutate. Nu te mai stresa degeaba. Papa cat ii trebuie

O sa incerc sa nu ma mai stresez pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.