Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/16/2018 Mesaje: 323
| Nu stiu de ce ii curg ochisorii fetitei mele...mai mult dreptul-s-a trezit cu el lipit azi-dimi...oare abtras-o curetul sau e altceva? Vi s-a intamplat? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Gabita29 wrote:Nu stiu de ce ii curg ochisorii fetitei mele...mai mult dreptul-s-a trezit cu el lipit azi-dimi...oare abtras-o curetul sau e altceva? Vi s-a intamplat?
De la curent sigur nu este. MGeorgiana si Alina au avut experiente. Poti sa o urmaresti in timpul zilei sa vezi cuk este secretia ca si culoare si sa ii faci toaleta cu ser fiziologic mai des. |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
|
La multe lunite strumfului ! Chiar ca handsome, offf, asa repede cresc.. Foarte utile masuratorile pe care le treci, ma orientez la hainute pt ca al meu creste cam in acelasi ritm :)) |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Gabita29 wrote:Nu stiu de ce ii curg ochisorii fetitei mele...mai mult dreptul-s-a trezit cu el lipit azi-dimi...oare abtras-o curetul sau e altceva? Vi s-a intamplat? Multumim !
Ttebuie sa stergi cu comprese sterile si ser fiziologic, o compresa la fiecare ochi, din exterior spre interior. Daca secretia este galben-verzui sa nu fie conjunctivita... Noi de secretie am scapat dar inca avem canalele lacrimale infundate, plus ca la un ochi este iritat inca nu stim de la ce, oftalmologul ne-a trimis la derma. Daca continua asa urmatoarele zile e bine sa mergi la un control pt un posibil tratament. Noua ne-a dat tobrex unguent...
|
|

| GeorgianaB wrote:La multe lunite strumfului ! Chiar ca handsome, offf, asa repede cresc.. Foarte utile masuratorile pe care le treci, ma orientez la hainute pt ca al meu creste cam in acelasi ritm :)) Multumim!!! Asa repede au trecut...Doamneeee nu-mi vine sa cred. Ma uit la hainute si imi dau lacrimile cat de micut era si acum e un barbatel Imi place sa-i urmaresc evolutia sa stiu exact ce si cum un pic paranoia dar nah...ce sa si faci Mi-ar fi placut sa ia mai mult in greutate...acum ma iau dupa Miruna cred ca si eu o sa umblu cu mancarea dupa el |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Gabita29 wrote:Nu stiu de ce ii curg ochisorii fetitei mele...mai mult dreptul-s-a trezit cu el lipit azi-dimi...oare abtras-o curetul sau e altceva? Vi s-a intamplat? Si eu am patit cand avea o saptamana, am folosit servetele iridium si a trecut in 1 zi |
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
|
Ce fain e flacaul! Ce a mai crescuut! La multe lunite si anisori! |
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Mgeorgiana85 wrote:Multumim!!! Asa repede au trecut...Doamneeee nu-mi vine sa cred. Ma uit la hainute si imi dau lacrimile cat de micut era si acum e un barbatel Imi place sa-i urmaresc evolutia sa stiu exact ce si cum  un pic paranoia dar nah...ce sa si faci Mi-ar fi placut sa ia mai mult in greutate...acum ma iau dupa Miruna  cred ca si eu o sa umblu cu mancarea dupa el
Mai dar a luat foarte bine in greutate baietelul, de ce vrei mai mult ?!? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Gabita29 wrote:Nu stiu de ce ii curg ochisorii fetitei mele...mai mult dreptul-s-a trezit cu el lipit azi-dimi...oare abtras-o curetul sau e altceva? Vi s-a intamplat?
Ce a zis Georgiana sau poti cauta si servetele iridium baby. Sa o cureti si pe manute des daca obisnuieste sa se frece la ochisori. Posibil sa trebuiasca picaturi, dar vezi in cateva zile. |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Mgeorgiana85 wrote:Multumim!!! Asa repede au trecut...Doamneeee nu-mi vine sa cred. Ma uit la hainute si imi dau lacrimile cat de micut era si acum e un barbatel Imi place sa-i urmaresc evolutia sa stiu exact ce si cum  un pic paranoia dar nah...ce sa si faci Mi-ar fi placut sa ia mai mult in greutate...acum ma iau dupa Miruna  cred ca si eu o sa umblu cu mancarea dupa el
Lasa-l in ritmul lui eu nu umblu cu mancarea dupa el, doar am rabdare o ora sa termine ce are de mncat. Ieri a mancat doar 690 ml... pun pe seama dintilor. Daca nu isi revine dupa ce sparge si al doilea facem si noi analize, dar oricum cred ca ne da alergologul si daca tot il inteapa i le fac si pe cele normale. |
|

| Mirunah wrote:Lasa-l in ritmul lui  eu nu umblu cu mancarea dupa el, doar am rabdare o ora sa termine ce are de mncat. Ieri a mancat doar 690 ml... pun pe seama dintilor. Daca nu isi revine dupa ce sparge si al doilea facem si noi analize, dar oricum cred ca ne da alergologul si daca tot il inteapa i le fac si pe cele normale. Ma refer cu mancatul ca ma iau dupa tine...ca as vrea sa manance mai mult Si pt ca eu vreau sa manance mai mult o sa umblu cu mancarea dupa el |
|

Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
|
La cat mai multe lunite pui frumos.sa cresti mare si sanatos |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Mgeorgiana85 wrote:Ma refer cu mancatul ca ma iau dupa tine...ca as vrea sa manance mai mult Si pt ca eu vreau sa manance mai mult o sa umblu cu mancarea dupa el
Pai nu mananca bine? Cat mananca? La multe lunite de facut parinti fericiti! |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| multe lunite, sa creasca maaare! |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| maria2013 wrote:Fluturash, cred ca depinde de politica fiecarui spital. La noi, de exemplu, în judetean nu mai pun, însa se poate vorbi cu asistentele si vin ele acasa. Asta e vreo suta de lei în Constanta. Noi ii vom pune în maternitatea în care voi naste -150 lei, direct cerceii de aur. Mai aveam ca varianta sa mergem la câteva bijuterii din oras, unde pun cu 35-50 lei (+cerceii medicinali) cu pistol. Am mai auzit varianta ca, atunci când se pun cu pistol, la a doua ureche nu mai sta fata chiar linistita, caci e speriata de zgomot. Daca nu va hotarati acum, ii puneti la vara la mare :) Mie imi e teama cum va reactiona la ambele metode deci...trebuie sa luam o decizie cat mai curand. Imi e teama ca se va trage de urechi cand va fi prea mare si pana si durerea nu va mai fi aceeasi ca acum, cred ca va fi mai dureros daca ii fac mai tarziu.
|
|
|