Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Neata mamici Alex ti-am dat un PM cand ai timp daca imi poti raspunde. Multumesc Weekend placut mamici |
|

Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| pt ce analize?
Andreea06 wrote:Am fost de dimineata cu piticul la analize, abia marti scrie pe foaie ca vor fi gata.. eu o sa le mai urmaresc zilele astea poate afiseaza macar o parte. A plans un pic dar a trecut, i-a gasit vena din prima, phew! Aveam niste emotiiiiii.. |
|

Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Cadou de 7 luniteee. A spart primul dintisor avem si noi dinte acum |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Andruu wrote:mamici, ce aparat cu aerosoli imi recomandati? Laica avem si noi, de la altex l-am luat. Si-a facut treaba, atat nu imi place ca e foarte scurt tubul ala si daca iti da putin cu manuta sau piciorul peste el se rastoarna si curge tot, aparatul e mic si usor :) |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Mirunah wrote:Cadou de 7 luniteee. A spart primul dintisor  avem si noi dinte acum Felicitari!!! La cat mai multe lunite! Sa creasca mare si sanatos! Felicitari pentru dintisor! I-ai urmarit evolutia? Eu tot incerc sa ma uit la el in gurita dar nu ma lasa da cu limba cand simte degetul e tare haios |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Mirunah wrote:Cadou de 7 luniteee. A spart primul dintisor  avem si noi dinte acum La multe lunite Teo si felicitari pentru dintisor!! |
|

| Mgeorgiana85 wrote:Felicitari!!! La cat mai multe lunite! Sa creasca mare si sanatos! Felicitari pentru dintisor! I-ai urmarit evolutia? Eu tot incerc sa ma uit la el in gurita dar nu ma lasa  da cu limba cand simte degetul e tare haios Da, am poze cu doua zile inainte sa sparga. |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Mirunah wrote: Da, am poze cu doua zile inainte sa sparga.
Felicitari, baietel mare! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/16/2018 Mesaje: 323
| Mirunah wrote:Cadou de 7 luniteee. A spart primul dintisor  avem si noi dinte acum
Felicitari! La multe lunite! |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Mirunah wrote: Da, am poze cu doua zile inainte sa sparga.
Nu ne arati si noua poza? |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Mirunah wrote:Cadou de 7 luniteee. A spart primul dintisor  avem si noi dinte acum
Felicitari ! Multe luni inainte si dinti sanatosi |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Miruna,nu mi vine sa cred ca au trecut 7 luni...parca ieri stiu cand vorbeai despre sarcina...Doamne,cat de repede trece timpul.La multe lunite si multi anisori! |
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
Felicitari pentru dintisor! La multe lunite si multi ani voiosi! |
|

Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| La multe lunite Teo si multi dintisori |
|

| Multumim, fetele! Da, au trecut 7 luni... primul zambet, primul ras, primul “ng”, primul ras cu hohote, primele jucarii prinse cu manutele, prima intoarcere, prima masa solida, primul dinte si multe alte momente minunate
Da-mi add pe Facebook si iti trimit. Cine mai vrea sa imi dea add, accept cu drag. Miruna Huditoiu |
|
|