Clubul mamicilor incepatoare - 7
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Gabita29
Scris: Wednesday, January 30, 2019 5:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/16/2018
Andruu- Pfff mama eroina cu doi bebei...eu abia ma descurc cu pitica mea....si cand urla urla de se aude pe toata strada...ca sa nu mai zic de spate ca e harcea parcea...nu imi inchipui cum ar fi cu doi care sa urle si sa ridic dublu la ei....trebuie sa fie foarte greu....uff da...trebuie sa fii speciala si puternica de te-a ales D-zeu sa iti dea gemeni! computerlove
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, January 30, 2019 5:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/3/2016
Andruu wrote:
Multumesc pentru raspunsuri! E greu sa urmaresc semnele deoarece pitica nu prezinta niciunul, doar atunci cand incepe sa planga rau iar piciul are unul singur, cand canta parca bocesteBig Laugh si atunci incerc sa ii culc pe amandoi.
Sa i adorm este mai usor decat sa i adorm si trezesc la aceeasi ora ...sper ca pana la diversificare sa reusesc cu programul de somn, ca atunci va mai fi un hop mare de trecut Big Surprise

Al meu adoarme in jur de 9 seara pana la 8/9 dimineata cu 2 treziri de papa iar pe zi are 4 somnuri de maxim 30 de min hohot
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, January 30, 2019 6:06 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
lore.t. wrote:

Noua acum ne-a venit scaunul de masina, deocamdata am studiat manualul de instructiuni si l-am reglat dupa el. Vreau sa il instalez in masina si sa dam o tura Lol Materialul de calitate, culorea imi place, el pare sa stea comod in el, acum sa vedem cum va fi la drumuri mai lungi...
Andreea voi cum il purtati pe Mati, cu insertia de la spate sau fara? Pun doua poze sa vedeti, parca e mai bine fara??

https://ibb.co/DGbdxwp

https://ibb.co/347Qr6Z

Multumesc frumos pentru informatii
Arata super bine, si mie imi place...m-am tot uitat la modele. Il am in whislist Lol
Nicole2018
Scris: Wednesday, January 30, 2019 6:53 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Andruu wrote:
buna, mamici! vreau sa va intreb legat de somn, cum dorm picii vostri. Am tot citit despre regula de 90 minute care la noi de cele mai multe ori se aplica pentru ca piticii nu rezista mai mult treji. Problema se pune la un ciclu de somn care dureaza 30 minute maxim 40. Vi s a intamplat sa aiba bebeii un ciclu asa mic? ce faceti in cazul asta? ii mai adormiti sau ii lasati sa se trezeasca? tot incerc sa imi dau seama cum este mai bine pentru ei, desi fiind 2, nu functioneaza amandoi la fel... imi mai ramane doar varianta asta, sa ii las sa doarma un ciclu de somn chiar daca e putin si sa vad cum se manifesta in decursul unei zile... desi mi se pare ca ar dormi putin cumulat intr o zi.alcool

Si la noi somnurile de peste zi au doar un ciclu daca nu intervin eu cu nimic (de regula 40-50 min, am avut insa si cum ai zis tu - 30min). Daca sunt pe faza si imediat ce da semne de trezire o legan/o pun la san mai adoarme.
Doarme ziua 2-3 ore daca iesim afara la plimbare in carut sau purtata.
Incerc sa ii fac unul din somnurile de peste zi mai lungi, restul le las asa.
In total ea doarme 13-14 ore din 24.

Noi nu prea reusim sa respectam regula de 90 min, in ultima perioada dureaza destul de mult pana reusesc sa o adorm ziua, mai ales de cand am intrat in saltul mental.
Diana1489
Scris: Thursday, January 31, 2019 9:26 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2016
fluturash26
Scris: Thursday, January 31, 2019 9:30 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Fetelor, nu stiu ce sa mai fac. Pana acum era cat de cat bine la capitolul stat singurica 5-10 minute. Ei, de la botez s-o fi speriat cine stie la cata lume a tinut-o in brate nust ce s-a intamplat dar se trezeste dimineata, mananca si o mut in sufragerie, cum o pun jos si plec sa aranjez patul urla pana nu mai poate. O iau in brate o mai plimb, e vesela. Daca o pun jos si ma joc cu ea sau stau langa ea e ok. Cum vede ca ma ridic si fac maxim 2 pasi iar urla. Avem 3 zile deja de cand nu mai pot sa fac absolut nimic. Nici de mancat.
Ati trecut prin asa ceva?
lore.t.
Scris: Thursday, January 31, 2019 9:44 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
fluturash26 wrote:
Fetelor, nu stiu ce sa mai fac. Pana acum era cat de cat bine la capitolul stat singurica 5-10 minute. Ei, de la botez s-o fi speriat cine stie la cata lume a tinut-o in brate nust ce s-a intamplat dar se trezeste dimineata, mananca si o mut in sufragerie, cum o pun jos si plec sa aranjez patul urla pana nu mai poate. O iau in brate o mai plimb, e vesela. Daca o pun jos si ma joc cu ea sau stau langa ea e ok. Cum vede ca ma ridic si fac maxim 2 pasi iar urla. Avem 3 zile deja de cand nu mai pot sa fac absolut nimic. Nici de mancat.

Noi acum avem problema asta: anxietate de separate, cum ies din camera urla cat poate, cand ma intorc ai merg sper el tace si incepe sa rada Lol eu il iau cat pot sa vada ce fac si nu il mai las singur...nu pot sa il aud cum plange...
fluturash26
Scris: Thursday, January 31, 2019 9:51 AM
Nivel

Diana1489 wrote:
Vi l prezint pe micul nostru bebe !! love

https://ibb.co/QjKtHfM

Mititelul! Cate amintiri rascolesti cu poza asta!hearts
fluturash26
Scris: Thursday, January 31, 2019 9:55 AM
Nivel

lore.t. wrote:

Noi acum avem problema asta: anxietate de separate, cum ies din camera urla cat poate, cand ma intorc ai merg sper el tace si incepe sa rada Lol eu il iau cat pot sa vada ce fac si nu il mai las singur...nu pot sa il aud cum plange...

ma gandeam eu la asta dar am zis ca e prea mica. Fix la fel face si a mea, daca stau langa ea si ma joc cu ea e totul ok, de la plans trece la ras, cum m-am ridicat sa plec din ras da in ditamai plansu. Eu nu ajung nici sa ies din camera. Imi e mila sa o las asa sa planga, ce mai merg la baie si o gasesc toata rosie la ochi.
E jale. Imi e dor de acele 5-10 minute. Oare tine mult perioada asta? Si eu ma plimb cu ea prin casa. In sistem uneori sta uneori nu.
MaryPoppins
Scris: Thursday, January 31, 2019 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
fluturash26 wrote:

Toata lumea a trecut prin asa ceva :)) e minunatul salt de la 4 luni :D la noi nimic n-a mai fost la fel dupa 3 luni :)) si cum zice Lore, la 8 luni e o alta etapa in care se declanseaza anxietatea de separare. Mie de pe la 3 luni jumate pana pe la 7/8 mi s-a parut cea mai grea etapa, cu anxietatea de separare, cu faptul ca nu suporta pe nimeni strain in jurul ei etc. Rabdare si te adaptezi dupa nevoile ei. Cat mai mult sa te ajute sotul, o pui in sistem ca sa mananci, sa mergi la baie :))
MaryPoppins
Scris: Thursday, January 31, 2019 10:04 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Diana1489 wrote:

E minunata poza hearts sarcina usoara in continuare computerlove
delia.c.yaya
Scris: Thursday, January 31, 2019 10:23 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Diana1489 wrote:

Oooo vaiilove love ce nostalgica devin cand vad iar gravidute... Abia a?tept bebe2

Sarcina usoara in continuaremajoreta
delia.c.yaya
Scris: Thursday, January 31, 2019 10:28 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mamici cu bebei care au facut deja 1 ani?or.. Ce mai trebuie pentru petrecerea de 1 an!?!? Lol
Dau zilele astea comanda de tricouri personalizate plus fuste, tavita pentru mot.. Un 1 il fac eu acasa..
Turta/colacii ii fac tot eu atunci..
Idee de un tort care sa multumeasca pe toti, ceva fara blat ca nasei nui place blatul.
Si ar trebui un cadou la nasi, nu!?!?
Deja incep sa ma agit ca un pepsiHilar am omis cevq!?!
fluturash26
Scris: Thursday, January 31, 2019 10:32 AM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Toata lumea a trecut prin asa ceva :)) e minunatul salt de la 4 luni :D la noi nimic n-a mai fost la fel dupa 3 luni :)) si cum zice Lore, la 8 luni e o alta etapa in care se declanseaza anxietatea de separare. Mie de pe la 3 luni jumate pana pe la 7/8 mi s-a parut cea mai grea etapa, cu anxietatea de separare, cu faptul ca nu suporta pe nimeni strain in jurul ei etc. Rabdare si te adaptezi dupa nevoile ei. Cat mai mult sa te ajute sotul, o pui in sistem ca sa mananci, sa mergi la baie :))

Mama lui de salt ca o iau razna cu fiecare salt. La achizitii se cunoaste ca avanseaza dar la comportament dupa fiecare salt parca e si mai rau. Toata lumea se mira cat de mult ne plange copilul si toti zic sa nu aiba ceva incat m-au pus si pe mine pe ganduri. E ciudat ca daca stai cu ea nu plange decat daca e foarte obosita sau ii e foame etc. deci nu cred ca ar avea ceva dar toti se mira.
Pana maine suntem singure acasa deci e super tare. O sa mai pun sistemul in functiune, nu mereu vrea in el. Si sa vedem cum trecem peste perioada asta.
Daca tu spui ca e o perioada asa mare, deja o iau razna numai cat ma gandesc. Seara inca imi doarme bine, dupa ce ne chinuim cu adormitul.
Gabita29
Scris: Thursday, January 31, 2019 10:37 AM
Nivel

Inregistrat: 4/16/2018
fluturash26 wrote:

Mama lui de salt ca o iau razna cu fiecare salt. La achizitii se cunoaste ca avanseaza dar la comportament dupa fiecare salt parca e si mai rau. Toata lumea se mira cat de mult ne plange copilul si toti zic sa nu aiba ceva incat m-au pus si pe mine pe ganduri. E ciudat ca daca stai cu ea nu plange decat daca e foarte obosita sau ii e foame etc. deci nu cred ca ar avea ceva dar toti se mira.
Pana maine suntem singure acasa deci e super tare. O sa mai pun sistemul in functiune, nu mereu vrea in el. Si sa vedem cum trecem peste perioada asta.
Daca tu spui ca e o perioada asa mare, deja o iau razna numai cat ma gandesc. Seara inca imi doarme bine, dupa ce ne chinuim cu adormitul.

Si a mea plange cand e singurica..daca ma vede prin jur se uita la tot ce fac si e ok...daca nu e jale...si ea era inainte de 4 luni un bebe care nu stia sa planga...uff ne adaptam dar zau ca trec peste oboseala dar ma omoara spatele la cat ridic la ea...acum are cam 7500...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.