Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| alina89 wrote:Merry, tavita aia tidy tot s3 regleaxa in jurul lui sa nu mai ramana loc liber pe unde sa strecoare supa?
https://www.youtube.com/watch?v=8_9tvc-tG0M da, nu mai are pe unde sa patrunda supa :)) |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| MaryPoppins wrote:Georgiana, ia Antilop de la IKEA. e ieftin, e rezistent, il iei usor cu tine peste, e tot ce vrei tu scaunul ala :)) acuma tu faci cum vrei, daca ai pus ochii pe ceva mai fancy, da am zis totusi sa iti zic parerea mea
Initial pe ala am vrut sa-l iau, acum am gasit pe emag un scaun de masa ce e 2 in 1. Adica il poate folosi mai tarziu ca masa cu scaun. Se demonteaza, mi s-a parut interesanta ideea. E 289 de ron. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| buna, mamici! vreau sa va intreb legat de somn, cum dorm picii vostri. Am tot citit despre regula de 90 minute care la noi de cele mai multe ori se aplica pentru ca piticii nu rezista mai mult treji. Problema se pune la un ciclu de somn care dureaza 30 minute maxim 40. Vi s a intamplat sa aiba bebeii un ciclu asa mic? ce faceti in cazul asta? ii mai adormiti sau ii lasati sa se trezeasca? tot incerc sa imi dau seama cum este mai bine pentru ei, desi fiind 2, nu functioneaza amandoi la fel... imi mai ramane doar varianta asta, sa ii las sa doarma un ciclu de somn chiar daca e putin si sa vad cum se manifesta in decursul unei zile... desi mi se pare ca ar dormi putin cumulat intr o zi. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Mgeorgiana85 wrote:Initial pe ala am vrut sa-l iau, acum am gasit pe emag un scaun de masa ce e 2 in 1. Adica il poate folosi mai tarziu ca masa cu scaun. Se demonteaza, mi s-a parut interesanta ideea. E 289 de ron. Noua acum ne-a venit scaunul de masina, deocamdata am studiat manualul de instructiuni si l-am reglat dupa el. Vreau sa il instalez in masina si sa dam o tura Materialul de calitate, culorea imi place, el pare sa stea comod in el, acum sa vedem cum va fi la drumuri mai lungi... Andreea voi cum il purtati pe Mati, cu insertia de la spate sau fara? Pun doua poze sa vedeti, parca e mai bine fara??
https://ibb.co/DGbdxwp
https://ibb.co/347Qr6Z
|
|
| Andruu wrote:buna, mamici! vreau sa va intreb legat de somn, cum dorm picii vostri. Am tot citit despre regula de 90 minute care la noi de cele mai multe ori se aplica pentru ca piticii nu rezista mai mult treji. Problema se pune la un ciclu de somn care dureaza 30 minute maxim 40. Vi s a intamplat sa aiba bebeii un ciclu asa mic? ce faceti in cazul asta? ii mai adormiti sau ii lasati sa se trezeasca? tot incerc sa imi dau seama cum este mai bine pentru ei, desi fiind 2, nu functioneaza amandoi la fel... imi mai ramane doar varianta asta, sa ii las sa doarma un ciclu de somn chiar daca e putin si sa vad cum se manifesta in decursul unei zile... desi mi se pare ca ar dormi putin cumulat intr o zi. Si al meu doar cate un ciclu de somn odata care dureaza in general 40 minute...daca sunt langa el in momentul in care se foieste prima data si il pun repede la san este cand reusesc sa il mai adorm inca un ciclu sau daca e foarte obosit plange el si atunci incerc sa il readorm orice ar fi...am incercat cu 2 somnuri pe zi de cate 2 ore dar la noi nu prea merge...inca are tot 3 somnuri a cate un ciclu, rar doarme mai mult...seara adoarme la 21-22 si trezirea de tot e la 8:30 :001014: |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| lore.t. wrote:Noua acum ne-a venit scaunul de masina, deocamdata am studiat manualul de instructiuni si l-am reglat dupa el. Vreau sa il instalez in masina si sa dam o tura Materialul de calitate, culorea imi place, el pare sa stea comod in el, acum sa vedem cum va fi la drumuri mai lungi... Andreea voi cum il purtati pe Mati, cu insertia de la spate sau fara? Pun doua poze sa vedeti, parca e mai bine fara?? https://ibb.co/DGbdxwphttps://ibb.co/347Qr6Z
Si noi tot suntem in cautari de scaun...ma uitam si eu la asta. Ma atrage axkid minikid plus... nici nu stiu. E asa complicat cu scaunele astea. Vezi ca e un grup de rear facing pe fb. Poti intreba acolo |
|
| Mirunah wrote:
Si noi tot suntem in cautari de scaun...ma uitam si eu la asta. Ma atrage axkid minikid plus... nici nu stiu. E asa complicat cu scaunele astea. Vezi ca e un grup de rear facing pe fb. Poti intreba acolo
Ne-am uitat si noi la ala dar e cam scump si merge pana la 25 kg...am vrut ceva mediu si sa fie ok raport calitate-pret. Sunt in grup dar asa greu se aproba postarile |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Andruu wrote:buna, mamici! vreau sa va intreb legat de somn, cum dorm picii vostri. Am tot citit despre regula de 90 minute care la noi de cele mai multe ori se aplica pentru ca piticii nu rezista mai mult treji. Problema se pune la un ciclu de somn care dureaza 30 minute maxim 40. Vi s a intamplat sa aiba bebeii un ciclu asa mic? ce faceti in cazul asta? ii mai adormiti sau ii lasati sa se trezeasca? tot incerc sa imi dau seama cum este mai bine pentru ei, desi fiind 2, nu functioneaza amandoi la fel... imi mai ramane doar varianta asta, sa ii las sa doarma un ciclu de somn chiar daca e putin si sa vad cum se manifesta in decursul unei zile... desi mi se pare ca ar dormi putin cumulat intr o zi.
Pentru mine este foarte important sa doarma, chiar si 30-40 minute. In general doarme cel putin o ora, daca se trezeste mai devreme incerc sa urmaresc semnele de oboseala pt a-l ajuta sa adoarma (este mai marait, clipeste des, se freaca la ochi). Daca il las sa se trezeasca adoarme mai repede apoi, nu trec cele 90 de minite. Are 4 reprize de somn pe zi, seara adoarme in jur de 22. Este important si ce personalitate au, nici nu imi imaginez cum este sa adormi 2, esti o eroina din punctul meu de vedere :D |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Andruu, a mea la fel doarme, ziua maxim 40 de minute, asta e cel mai lung somn, in rest cam 20-30 de minute la 2-3 ore. Incearca sa urmaresti starea lor, daca nu ii vezi obositi eu spun ca e suficent cat dorm, eu oricat as insista nu doarme mai mult ziua insa ea e vesela si cu chef de joaca :) |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Teo doarme 10-11 ore noaptea si vreo 3-4 reprize ziua 30-40 de minute. |
|
| Lore, manualul ce zice? Insertul ala functioneaza ca un reductor pana la o anumita greutate/inaltime a copilului? Trebuie respectat ce zice producatorul, dar intuitia mea e ca nu aveti nevoie de el iar Stefan sta foarte bine in scaun :D |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| Multumesc pentru raspunsuri! E greu sa urmaresc semnele deoarece pitica nu prezinta niciunul, doar atunci cand incepe sa planga rau iar piciul are unul singur, cand canta parca boceste si atunci incerc sa ii culc pe amandoi. Sa i adorm este mai usor decat sa i adorm si trezesc la aceeasi ora ...sper ca pana la diversificare sa reusesc cu programul de somn, ca atunci va mai fi un hop mare de trecut |
|
| MaryPoppins wrote:Lore, manualul ce zice? Insertul ala functioneaza ca un reductor pana la o anumita greutate/inaltime a copilului? Trebuie respectat ce zice producatorul, dar intuitia mea e ca nu aveti nevoie de el iar Stefan sta foarte bine in scaun :D Nu scrie nimic de greutate si inaltime, scrie doar ca se recomanda intre 0-9 luni ca sa tina copilul mai fix in scaun, dar el sta si fara ala lipit de scaun, mi se pare ca e prea stramtorit cu el |
|
| lore.t. wrote:Nu scrie nimic de greutate si inaltime, scrie doar ca se recomanda intre 0-9 luni ca sa tina copilul mai fix in scaun, dar el sta si fara ala lipit de scaun, mi se pare ca e prea stramtorit cu el Ah, pai atunci scoate-l ca n-aveti nevoie de el :)) |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| lore.t. wrote:Noua acum ne-a venit scaunul de masina, deocamdata am studiat manualul de instructiuni si l-am reglat dupa el. Vreau sa il instalez in masina si sa dam o tura Materialul de calitate, culorea imi place, el pare sa stea comod in el, acum sa vedem cum va fi la drumuri mai lungi... Andreea voi cum il purtati pe Mati, cu insertia de la spate sau fara? Pun doua poze sa vedeti, parca e mai bine fara?? https://ibb.co/DGbdxwphttps://ibb.co/347Qr6Z
Fara insertie. Mai ales ca si acum iarna e imbracat mai grosut. :) |
|
|