Clubul mamicilor incepatoare - 7
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lore.t.
Scris: Wednesday, January 30, 2019 9:59 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Gabita29 wrote:
Ce parere aveti de canile 360? Sunt utile? Dar kitul Tidy Tot-oare ii distrage atentia copilului de la papa sau e ok?

Noi am luat si nu am folosit pentru ca dadea mai mult pe el si din canile cu cioc la fel. Dar fiecare copil e diferit. Cel mai bine imi bea din sticlutele de apa aqua carpatica kids :)
fluturash26
Scris: Wednesday, January 30, 2019 10:43 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/9/2017
AndreeaCD wrote:

La noi î?i ie?eau aburi pe gura în biserica. Era super frig.

La noi nici chiar asa.
Gabita29
Scris: Wednesday, January 30, 2019 10:44 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/16/2018
MaryPoppins wrote:

Noi avem Tidy TOT si la cat l-am laudat ar trebui sa primesc comision pt reclama :)) e super mega util, de distras atentia in nici un caz. Ba chiar as spune ca verdele ala (noi asa avem) ii stimuleaza sa manance. Acum nah, asta e experienta noastra, cu copil mancacios. Ana de cand a invatat sa desfaca ariciul la camasa a inceput sa se prosteasca si mai trage de prelata sa si-o puna in cap, dar asta se intampla cand e satula deja sau n-are chef de mancat. Si nu o las sa se prosteasca, cand vad ca e cu mana pe arici o ridic de la masa :)) la Tidy Tot e fain si ca se poate folosi mai incolo pt pictat si alte activitati ce implica murdareala :))

Cana 360 nu avem si imi pare rau ca n-am luat, poate ne-ar fi fost de ajutor, ca ea n-a stiut sa suga din pai, cioc, tetina etc. Acum pare ca s-a prins de smecherie, dar tot vreau sa-i iau si cana 360. Aia de la Munchkin, restul am inteles ca nu-s asa bune.

Super! Mersi!
Gabita29
Scris: Wednesday, January 30, 2019 10:46 AM
Nivel

lore.t. wrote:

Noi am luat si nu am folosit pentru ca dadea mai mult pe el si din canile cu cioc la fel. Dar fiecare copil e diferit. Cel mai bine imi bea din sticlutele de apa aqua carpatica kids :)

Inteleg. Incercam si vedem.

Cateodata ma gandesc cate prostii cumpar si nu le folosesc...dar na ne prostesc astia cu publicitatea lor peste tot...Lol Deja il aud pe sotul meu: numa prostii cumperi sa umpli casa...hohot
MaryPoppins
Scris: Wednesday, January 30, 2019 11:05 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Lore, tu de la Munchkin ai cana 360?
lore.t.
Scris: Wednesday, January 30, 2019 11:22 AM
Nivel

MaryPoppins wrote:
Lore, tu de la Munchkin ai cana 360?

Nu, eu de la smyk am luat-o: tomme tippee, dar am incercat-o si eu si merge usor dar el se si joaca mult si cand apasa cu limba ca, cam asta e mecanismul iesea mai multa apa si curgea pe el, el statea asa cu gura pe ea si pentru gingii Lol
lore.t.
Scris: Wednesday, January 30, 2019 11:23 AM
Nivel

Gabita29 wrote:

Inteleg. Incercam si vedem.

Cateodata ma gandesc cate prostii cumpar si nu le folosesc...dar na ne prostesc astia cu publicitatea lor peste tot...Lol Deja il aud pe sotul meu: numa prostii cumperi sa umpli casa...hohot

Parca il descri pe sotul meu Lol asa zice si el mai ales ca am luat si chestii pe care nu le folosim ras zice tot ce auzi trebuie sa ii cumperi?! Daaaa hohot
MaryPoppins
Scris: Wednesday, January 30, 2019 11:32 AM
Nivel

lore.t. wrote:

Nu, eu de la smyk am luat-o: tomme tippee, dar am incercat-o si eu si merge usor dar el se si joaca mult si cand apasa cu limba ca, cam asta e mecanismul iesea mai multa apa si curgea pe el, el statea asa cu gura pe ea si pentru gingii Lol

Pai asta e chestia, din cate m-am documentat eu, ca astea 360 de la alte firme nu-s asa de reusite. Munchkin nu se gasesc in magazinele fizice in TM, dar o sa comand musai numai ca sa ma conving :))
MaryPoppins
Scris: Wednesday, January 30, 2019 11:35 AM
Nivel

lore.t. wrote:

Parca il descri pe sotul meu Lol asa zice si el mai ales ca am luat si chestii pe care nu le folosim ras zice tot ce auzi trebuie sa ii cumperi?! Daaaa hohot

Lasa ca si pentru noi sau pentru casa de multe ori luam atatea prostii pe care nu le folosim, sau le folosim foarte putin. E normal pt orice parinte la primul copil sa cumpere diverse, sau in exces, dar sa nu ne para rau. Se pot bucura de ele alti copilasi sau le punem deoparte pt urmatorul sic
lore.t.
Scris: Wednesday, January 30, 2019 12:05 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Lasa ca si pentru noi sau pentru casa de multe ori luam atatea prostii pe care nu le folosim, sau le folosim foarte putin. E normal pt orice parinte la primul copil sa cumpere diverse, sau in exces, dar sa nu ne para rau. Se pot bucura de ele alti copilasi sau le punem deoparte pt urmatorul sic

Da, exact. Mie nu imi pare rau de absolut nimic ce iau pentru el si nici la sot daca le folosim :))
Se poate sa fie de vina firma dar alta chiar nu mai iau Lol ma bucur ca bea din sticlutele astea ca mi-e foarte comod si cand mergem undeva si ocupa loc putin ras
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, January 30, 2019 12:19 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Reduceri pe emag! Lol
Eu ma tot uit de scaun pt masa...am gasit ceva dar totusi vreau sa vad poate mai scade pana maine..daca nu asta e profit doar de 10% reducere. O sa-i cumpar si eu pt apa dar de data asta iau de la tommee ca la cealalta 360 e alt transport ras
MaryPoppins
Scris: Wednesday, January 30, 2019 12:21 PM
Nivel

Georgiana, ia Antilop de la IKEA. e ieftin, e rezistent, il iei usor cu tine peste, e tot ce vrei tu scaunul ala :)) acuma tu faci cum vrei, daca ai pus ochii pe ceva mai fancy, da am zis totusi sa iti zic parerea mea sic
alina89
Scris: Wednesday, January 30, 2019 1:06 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Noi am luat scaun de masa joie la 373 lei parca, sta ft comod nu am ce zice. Nu vreti sa stiti cum se pateaza la un copil care mananca singur si zboara mancarea in toate directiileLol sapt trecuta am luat antilop sa il ducem la ai mei si ce credeti.. l-am pastrat noi ras daaar abea il scot de sub scaun..vrea neaparat sa prunda el centurile alea Crazy

Merry, tavita aia tidy tot s3 regleaxa in jurul lui sa nu mai ramana loc liber pe unde sa strecoare supa? Lol
Gabita29
Scris: Wednesday, January 30, 2019 1:13 PM
Nivel

lore.t. wrote:

Apai fiecare lucrusor pentru bebe e o placere pentru noi de ce sa nu cumparam?DistanceKiss Lasa ca si ei cate prostii isi iau pt masini....NuImiPasa
Gabita29
Scris: Wednesday, January 30, 2019 1:15 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Asa e. Eu pastrez cutiile originale de la toate chestiile in ideea ca fie le pastrez pentru al doilea bebe daca va fi sa fie daca nu, le dau cadou daca mai sunt in stare bunaras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.