|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Mgeorgiana85 wrote:Deja ma sperii Mirunah Cu mancatul am avut si noi probleme, imi aduc aminte si la inceput ca plangeam ca nu-mi mananca copilul...pff ce vremuri. Si Eduard apuca o jucarie uneori cu ambele maini, o tine cateva secunde si o arunca cat vezi cu ochii Jucariilr nu le baga in gura, in schimb, bavetica sau orice material ce prinde morsoceste la el Ai vostri bebei la cat timp fac cacuta? La cei ce papa lapte praf.. Al meu face la 2 zile...rareori la 3. Interesant e ca face moale, nu e constipat, de vreo luna jumate 2 tot asa face. sara la.un moment dat facea la 4 zile,dar era ok...am fost totusi la dr,mi a dat niste probiotice si intr un final si a revenit...Mi a zis ca o data cu diversificarea o sa fie ok,intr adevar,acum face zilnic,rar la 2 zile... |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Ilinca003 wrote: sara la.un moment dat facea la 4 zile,dar era ok...am fost totusi la dr,mi a dat niste probiotice si intr un final si a revenit...Mi a zis ca o data cu diversificarea o sa fie ok,intr adevar,acum face zilnic,rar la 2 zile...
Nu m-am speriat ca am vazut ca face moale...dar am zis sa intreb sa fiu sigura. Are perioade si perioade..sunt dati cand face 3 zile consecutiv...dar de cele mai mult ori face tot la 2 zile Multumesc pt raspunsuri |
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| GeorgianaB wrote:
Eu am mai fost plecata cate 2-3 ore la serviciu in anumite zile si a fost tare greu... de la anul din ianuarie il duc la cresa, ma gandesc in fiecare zi la asta dar din pacate trebuie. Ma incurajez gandindu-ma ca ii va face bine sa creasca cu alti copii, sunt avantaje si dezavantaje dar prefer sa ma acez pe ce este bun. Initial ma gandisem sa angajez pe cineva care sa stea cateva ore pe zi cu el dar nu am incredere in bone din pacate... Ziceai ca iei GalaforForte pt lactatie. Ai incercat si capsule de schinduf, Febugreek. Prima data am luat cat scria pe prospect, dar fetele de pe grupul “pompare lapte marern” ziceau ca la 10 pastole pe zi se vad rezultatele si chiar asa a fost.
Eu voi angaja pe cineva momentan, mi se pare prea mica pentru a merge in colectivitate Am mai luat more milk dar nu au avut efect si nici cate 3 pastile pe zi de galafor nu au functionat, abia acum la 6/zi imi simt sanii putin tensionati. Astept sa vad ce imi spune consultanta, momentan nu mai iau altceva, o sa intreb si despre astea de care spui tu, multumesc |
| Andruu wrote:amandoi fac zilnic caca, dar pitica face asa pt ca acum ii pun in lapte bifido baby, inainte facea la 2 zile si se chinuia foarte rau, plangea foarte mult...a mai ramas doar problema gazelor careia nu ii gasesc rezolvare. sper sa se regleze ea usor usor, ca numai noaptea o apuca crizele si o apuca urlatul si mie imi e teama de diversificare, nu stiu cat de usor vor accepta sa speram ca va fi bine! La noi a mers pentru gaze espumisan pus in laptele praf seara (25 picaturi) sau turnate cateva picaturi pe san inainte de fiecare alaptare |
| Foarte buna ideea ta, Mary Nici eu nu tin la traditii, nu vom face nici noi nimic la 1 an, nu am facut nici scoaterea din mir a doua zi (o face preotul in timpul slujbei, acasa e doar traditie) si in general nu tinem la lucruri de genul, ideea ta mi se pare super, sper sa reusiti sa faceti asa mereu |
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Fetele, astazi mergem sa ii punem cercei. Am niste emotii pentru ea si cum o sa reactioneze! Revenim cu feedback diseara |
| Neata! Nu stiu ce are Eduard ca mananca tot mai putin...la 2 a mancat 70 ml, la 5 a mancat 90 ml |
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Mgeorgiana85 wrote:Neata! Nu stiu ce are Eduard ca mananca tot mai putin...la 2 a mancat 70 ml, la 5 a mancat 90 ml Atat vrea el. Te-ai mira daca ti-as spune ca Teo mananca noaptea 30 ml? Apoi prima masa la 8 este de maxim 60 ml. Apoi mai avem inca cinci mese de maxim 150 ml. Plus o joaca cu solide. Abia strange 750 ml...si ru m-am stresat mult sa manance copilul, acum ma stresez mai tAre cu diversificarea. |
| Mirunah wrote: Atat vrea el. Te-ai mira daca ti-as spune ca Teo mananca noaptea 30 ml? Apoi prima masa la 8 este de maxim 60 ml. Apoi mai avem inca cinci mese de maxim 150 ml. Plus o joaca cu solide. Abia strange 750 ml...si ru m-am stresat mult sa manance copilul, acum ma stresez mai tAre cu diversificarea.
M-am obisnuit sa manance 150 la 1 masa...si are 7 mese de cand cu regresia somnului. Offff |
Inregistrat: 4/16/2018 Mesaje: 323
| Mgeorgiana85 wrote:Neata! Nu stiu ce are Eduard ca mananca tot mai putin...la 2 a mancat 70 ml, la 5 a mancat 90 ml A mea manca si 180 de lm la o masa...acum de trei sapt. 60/80 ml e mult la o masa... Dar are rezerve nu a slabit doar a stagnat in greutate sau a luat mai putin pe sapt. Stai linistita, asa au ei perioade si perioade! |
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
|
Haha ce simpatic este! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Am fost de dimineata cu piticul la analize, abia marti scrie pe foaie ca vor fi gata.. eu o sa le mai urmaresc zilele astea poate afiseaza macar o parte. A plans un pic dar a trecut, i-a gasit vena din prima, phew! Aveam niste emotiiiiii.. |
|
Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| mamici, ce aparat cu aerosoli imi recomandati? |
|
Inregistrat: 4/13/2017 Mesaje: 382
| Andreea06 wrote:Am fost de dimineata cu piticul la analize, abia marti scrie pe foaie ca vor fi gata.. eu o sa le mai urmaresc zilele astea poate afiseaza macar o parte. A plans un pic dar a trecut, i-a gasit vena din prima, phew! Aveam niste emotiiiiii.. pfff, ma ia asa o frica cand ma gandesc la asta e bine ca piciul tau a plans putin! domane ajuta sa iasa totul bine! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Andruu wrote:mamici, ce aparat cu aerosoli imi recomandati?
Noi am luat unul laica cu capsule, ieftin asa max 200 lei. Asta dupa ce cel luat initial breurer i50 parca (compact, portabil) a inceput sa curga solutia pe langa... inca nu l-am trimis in garantie. Multumita de laica sa stii |
|
|