Clubul mamicilor incepatoare - 7
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MaryPoppins
Scris: Thursday, January 31, 2019 10:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
fluturash26 wrote:

Mama lui de salt ca o iau razna cu fiecare salt. La achizitii se cunoaste ca avanseaza dar la comportament dupa fiecare salt parca e si mai rau. Toata lumea se mira cat de mult ne plange copilul si toti zic sa nu aiba ceva incat m-au pus si pe mine pe ganduri. E ciudat ca daca stai cu ea nu plange decat daca e foarte obosita sau ii e foame etc. deci nu cred ca ar avea ceva dar toti se mira.
Pana maine suntem singure acasa deci e super tare. O sa mai pun sistemul in functiune, nu mereu vrea in el. Si sa vedem cum trecem peste perioada asta.
Daca tu spui ca e o perioada asa mare, deja o iau razna numai cat ma gandesc. Seara inca imi doarme bine, dupa ce ne chinuim cu adormitul.

Nu vrea mereu in sistem pentru ca nu e obisnuita sa fie purtata mult. Dar dc il vei folosi mai mult se va obisnui, incet incet.
Tu lasa lumea doar sa se mire si nu iti mai fa scenarii, ca nu are nimic copilul. Fii alaturi de ea, conecteaza-te cu ea, cere ajutor si o sa fie bine. Ce face ea sunt chestii bebelusesti perfect normale, ca nu-i tocmai floare la ureche sa cresti un copil.
Si nici nu trebuie sa fie suta la suta la fel si in cazul vostru, eu am descris experienta noastra.
fluturash26
Scris: Thursday, January 31, 2019 10:46 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Gabita29 wrote:

Si a mea plange cand e singurica..daca ma vede prin jur se uita la tot ce fac si e ok...daca nu e jale...si ea era inainte de 4 luni un bebe care nu stia sa planga...uff ne adaptam dar zau ca trec peste oboseala dar ma omoara spatele la cat ridic la ea...acum are cam 7500...

Ati avut momente bune dar pana la 4 luni. A mea de cand am nascut-o ea se auzea cel mai tare de pe holul spitalului daca plecam si acum e si mai si.Lol
A mea inca e piticut de 5300 dar tot mi se pare grea, am febra la mainiCrazy pana ma obisnuiesc.
Sa creasca mare, oricum vad ca voi aveti 5 luni deja.
fluturash26
Scris: Thursday, January 31, 2019 10:51 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
MaryPoppins wrote:

Nu vrea mereu in sistem pentru ca nu e obisnuita sa fie purtata mult. Dar dc il vei folosi mai mult se va obisnui, incet incet.
Tu lasa lumea doar sa se mire si nu iti mai fa scenarii, ca nu are nimic copilul. Fii alaturi de ea, conecteaza-te cu ea, cere ajutor si o sa fie bine. Ce face ea sunt chestii bebelusesti perfect normale, ca nu-i tocmai floare la ureche sa cresti un copil.
Si nici nu trebuie sa fie suta la suta la fel si in cazul vostru, eu am descris experienta noastra.

Stiu ca nu fiecare e la fel dar vezi ca majoritatea cam aceleasi perioade le au la unele chestii.ras
Ce-i drept daca am pus-o de 10 ori in el, stiu ca ai dreptate. Lasa ca mai pe seara ii mai trag o tura de plimbare cu el, poate si adoarme sa nu imi mai tipe ca fix asta mi-ar lipsi dupa o zi singurica si o noapte lunga. De 4 ori se trezeste pe noapte inca, eu cred ca niciodata nu va dormi fara sa manance la cum se prezinta ea. Sa aiba o noapte intreaga de somn.Crazy si poate si atunci as sta cu stres daca ar avea.
Asa e copilul meu mai plangacios, ii tot spun sotului ca seamana cu el poate ca ai mei zic ca eu mereu radeam cand eram mica nu am fost deloc plangacioasa.
Mirunah
Scris: Thursday, January 31, 2019 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2017
Teo incepe scandalul seara cand il bag la somn. Si la fel se calmeaza imediat daca ma ridic cu el si il plimb prin casa. Nu mereu, dar se mai intampla. Si are 9500. E distractiv tare sa il plimb prin casa la 11,12 noaptea. Aseara l-am adormit pana la urma, in 10 min s-a trezit urland si i-a trecut tot cand l-am ridicat si l-am plimbat 2 minute iar, apoi l-am pus in fund si incepuse sa rada, credea ca ne jucam la ora aiaLol
Ilinca003
Scris: Thursday, January 31, 2019 11:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/5/2018
Si sara de o perioada plange cand ramane singura in camera...pana acum,cand se trezea noaptea sa manance,se foia si atat...acum,tre sa o iau in brate,ca altfel urla...de cd o face,habar n am...
MaryPoppins
Scris: Thursday, January 31, 2019 11:14 AM
Nivel

fluturash26 wrote:

Stiu ca nu fiecare e la fel dar vezi ca majoritatea cam aceleasi perioade le au la unele chestii.ras
Ce-i drept daca am pus-o de 10 ori in el, stiu ca ai dreptate. Lasa ca mai pe seara ii mai trag o tura de plimbare cu el, poate si adoarme sa nu imi mai tipe ca fix asta mi-ar lipsi dupa o zi singurica si o noapte lunga. De 4 ori se trezeste pe noapte inca, eu cred ca niciodata nu va dormi fara sa manance la cum se prezinta ea. Sa aiba o noapte intreaga de somn.Crazy si poate si atunci as sta cu stres daca ar avea.
Asa e copilul meu mai plangacios, ii tot spun sotului ca seamana cu el poate ca ai mei zic ca eu mereu radeam cand eram mica nu am fost deloc plangacioasa.

O sa aiba si nopti intregi de somn, dar nu prea curand :)) eu am pierdut sirul trezirilor pt titi.
Nu mai spune te rog ca e plangacioasa, e perfect normal sa planga daca te indepartezi de ea, daca nu-i acorzi atentie, are nevoie de tine. Sa ne gandim si la ei cat is de speriati de tot ce li se intampla, cred ca lor le e mult mai greu decat noua. Iar parintii is mereu subiectivi si infloresc, dar chiar si de ar fi asa cum zic ei, comparatiile intre cum am fost noi si cum sunt bebelusii nostri chiar nu is au rostul. Sa fim sanatosi, ca toate trec Buddy1
AlexandraRr
Scris: Thursday, January 31, 2019 11:27 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Fluturash, a mea are o luna aproape de cand face asa, absolut nimic nu pot face pentru ca somnul ziua il face tot in brate :)) eu de obicei merg la baie si mananc cand vine sotul acasa, in rest o port in sistem, impaturesc hainele langa ea ca sa ma vada, o iau in bucatarie cat imi incalzesc mancarea apoi mamanc in sufragerie cu ea langa mine etc :)) e foarte greu dar asta este, eu nu cred ca e bolnava, mi se pare normal comportamentul, multaaaa rabdare si ajutor de la sot trebuie, a mea are zile in care nu vrea deloc sa stea jos, nici macar cu mine langa ea sau la joaca asa ca o tin toata ziua in brate dar nu ii pot refuza nevoia asta de contact cu mine, mancarea si curatenia nu sunt asa importante, lasa-le pentru ru cand vine sotul acasa :)

L.e. Nu mi se pare deloc plangacioasa fetita ta, nici a mea nu e, sunt doar bebelusi si au diverse nevoie si nu pot comunica altfel :*
AlexandraRr
Scris: Thursday, January 31, 2019 11:31 AM
Nivel

Mirunah wrote:
Teo incepe scandalul seara cand il bag la somn. Si la fel se calmeaza imediat daca ma ridic cu el si il plimb prin casa. Nu mereu, dar se mai intampla. Si are 9500. E distractiv tare sa il plimb prin casa la 11,12 noaptea. Aseara l-am adormit pana la urma, in 10 min s-a trezit urland si i-a trecut tot cand l-am ridicat si l-am plimbat 2 minute iar, apoi l-am pus in fund si incepuse sa rada, credea ca ne jucam la ora aiaLol

Fix asa face si a mea :))) nu vreau sa ma gandesc cum iti e spatele, a mea are 5300 si ma dor toate :)))
Andreea06
Scris: Thursday, January 31, 2019 11:31 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Neata mamici! Eu m-am apucat de 2 zile de cautat crese, ca din iunie-iulie asa sa inceapa sa mearga la program scurt. Eu in sept voi reveni la lucru. E horror sentimentul care ma incearca :( parca nici o cresa nu imi place si asta doar online ce citesc (siteurile lor de prezentare sunt ff ok, pe grupuri de mamici caut reviews etc, dar tot is f picky) si culmea ca nici bu sunt multe sa accepte sub 2 ani, se restrange lista mult doar pe criteriul asta..
AlexandraRr
Scris: Thursday, January 31, 2019 11:38 AM
Nivel

Te cred, Andreea, eu peste 3 luni trebuie e sa ma intorc la munca :(
AriaM
Scris: Thursday, January 31, 2019 11:50 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017

wow ce fain l-o prins in poza love
sarcina usoara in continuare, Diana!

Diana1489 wrote:
Vi l prezint pe micul nostru bebe !! love

https://ibb.co/QjKtHfM
MaryPoppins
Scris: Thursday, January 31, 2019 12:01 PM
Nivel

Alexandra, parca marti trebuia sa te vezi cu consultanta. E totul ok?
AriaM
Scris: Thursday, January 31, 2019 12:01 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
off e groaznic Andreea, gandul ca se vor bucura altii de ea, iar eu nu voi avea tot timpul cu ea, nu voi putea sa am grija de ea, nu voi fi prima care sa vada achizitiile ei, gandul asta ma omoara sI imi vine sa ii omor pe toti! eu vad acum cat pierd sI ce dor mi se face de ea, si e vorba de4 ore in alta camera, ea fiind cu omul meu sI nu cu straini...greu va fi....

Andreea06 wrote:
Neata mamici! Eu m-am apucat de 2 zile de cautat crese, ca din iunie-iulie asa sa inceapa sa mearga la program scurt. Eu in sept voi reveni la lucru. E horror sentimentul care ma incearca :( parca nici o cresa nu imi place si asta doar online ce citesc (siteurile lor de prezentare sunt ff ok, pe grupuri de mamici caut reviews etc, dar tot is f picky) si culmea ca nici bu sunt multe sa accepte sub 2 ani, se restrange lista mult doar pe criteriul asta..
AlexandraRr
Scris: Thursday, January 31, 2019 12:20 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:
Alexandra, parca marti trebuia sa te vezi cu consultanta. E totul ok?

A intervenit ceva si a trebuit sa reprogramam, pana atunci mi-a zis doar sa iau galafor 2x3/zi si sa folosesc in continuare pompa ca pana acum si in 1 zi am ajuns de la 5ml la 30 :)) voi scrie dupa consult, abia astept :D
Diana1489
Scris: Thursday, January 31, 2019 12:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Multumesc fetelor!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.