Clubul mamicilor incepatoare - 6
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delia.c.yaya
Scris: Wednesday, December 26, 2018 10:29 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, December 26, 2018 11:54 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/3/2016
Super pozici cu bebei pe aici coeur
Azi se implineste 1 an de cand am aflat ca sunt insarcinata, azi s-a intors singur pe burta strumful meu, a inceput sa scoata sunete dragute cand rade in hohote, e plin de surprize piticul meu coeur
Va pupacim! pupici

https://ibb.co/Qd5dv87
AlexandraRr
Scris: Wednesday, December 26, 2018 6:43 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Fetelor, nu-mi vine sa cred ce tocmai s-a intamplat coeur
Dupa 1 saptamana in care nu a mai primit deloc san azi dupa dus am pus-o la mine pe piept si uitati ce a ajuns sa faca singurica, eu nu am influentat-o cu nimic si nici nu s-a chinuit, a stiut singura ce si cum trebuie facut, nu a uitat Big Surprise Nici nu stiu ce sa mai fac, nu credeam ca voi vedea asa ceva coeur

AlexandraRr attached the following image(s):
untitled.jpg

CrisM
Scris: Wednesday, December 26, 2018 8:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/17/2017
AlexandraRr wrote:
Dupa 1 saptamana in care nu a mai primit deloc san azi dupa dus am pus-o la mine pe piept si uitati ce a ajuns sa faca singurica, eu nu am influentat-o cu nimic si nici nu s-a chinuit, a stiut singura ce si cum trebuie facut, nu a uitat Big Surprise Nici nu stiu ce sa mai fac, nu credeam ca voi vedea asa ceva coeur

hearts love ce frumos! E cel mai frumos loc, in brate la mami si la san. Eu nu as fi crezut ca alaptarea mi se va parea o etapa atât de frumoasa!
GeorgianaB
Scris: Wednesday, December 26, 2018 9:34 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
AlexandraRr wrote:

Ma bucur pentru voi dar sa stii ca este normal, este un instinct natural. Al meu daca sta vertical in brate se taraste oblic pana prinde sanul :)))
Eu zic ca ai putea sa incerci sa o hranesti mixt, vezi si tu cum prefera, intai san apoi biberon sau invers. Daca este mai nervoasa cand ii este foame ii poti da biberon pentru a-i potoli foamea si apoi san.
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, December 26, 2018 10:12 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Nu stiu ce a avut strumful meu in seara asta...am fost la ziua cumnatei si m-a sunat mama sa vin acasa ca nu-l poate linisti pe pitic. A spus ca nu s-a lovit nimic, efectiv l-a luat stand in pat intins, povestind...am venit intr-o goana noroc ca stam aproape 5 min cu masina maxim. Cand am intrat dormea pe umarul mamei mele, l-a pus pe pat in 10 min s-a trezit. Ultima data a mancat de la 6 la 7 150 ml. A inceput sa fie agitat, i-am facut lapte nici nu vrea sa suga din biberon, abia l-am adormit acum pe picioare cu suzeta...l-am controlat peste tot nu are nimic, nu are febra.
Oare nu poate fi norisorul mai devreme cu 1 sapt? Nu stiu ce a avut...groaznic. plus sperietura care am tras-o...
AlexandraRr
Scris: Wednesday, December 26, 2018 10:23 PM
Nivel

GeorgianaB wrote:

Ma bucur pentru voi dar sa stii ca este normal, este un instinct natural. Al meu daca sta vertical in brate se taraste oblic pana prinde sanul :)))
Eu zic ca ai putea sa incerci sa o hranesti mixt, vezi si tu cum prefera, intai san apoi biberon sau invers. Daca este mai nervoasa cand ii este foame ii poti da biberon pentru a-i potoli foamea si apoi san.

A mea niciodata nu a facut asa si am pus-o de multe ori :)) Plus ca ma asteptam sa nu mai stie sa suga la san pentru ca primeste biberon toata ziua si cand vedea sanul urla de parca vroiam sa o otravesc Big Surprise . A fost un moment frumos, am vazut cat de minunata este natura si instinctul lor dar nu cred ca vreau sa o iau de la capat, la noi alaptarea a fost cosmar.
AlexandraRr
Scris: Wednesday, December 26, 2018 10:35 PM
Nivel

CrisM wrote:

hearts love ce frumos! E cel mai frumos loc, in brate la mami si la san. Eu nu as fi crezut ca alaptarea mi se va parea o etapa atât de frumoasa!

Asa este, eu cand eram insarcinata nu eram sigura ca vreau sa alaptez insa acum imi pare rau ca nu pot coeur
AlexandraRr
Scris: Wednesday, December 26, 2018 10:36 PM
Nivel

Georgiana, la noi ultimul salt tot cu 7 zile mai devreme a inceput, eu cred ca se poate, mai ales ca ai exclus orice altceva
GeorgianaB
Scris: Wednesday, December 26, 2018 10:40 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
AlexandraRr wrote:

A mea niciodata nu a facut asa si am pus-o de multe ori :)) Plus ca ma asteptam sa nu mai stie sa suga la san pentru ca primeste biberon toata ziua si cand vedea sanul urla de parca vroiam sa o otravesc Big Surprise . A fost un moment frumos, am vazut cat de minunata este natura si instinctul lor dar nu cred ca vreau sa o iau de la capat, la noi alaptarea a fost cosmar.

Nu trebuie sa o luati de la capat, o urmaresti daca vrea san, tu incerci, nu ai nimic de pierdut. Te inteleg ca ati trecut printr-o perioada agitata cu alaptarea, cum si eu eram determinata sa fac tot ce imi sta in putinta sa il alaptez exclusiv am ajuns la concluzia ca poate nu este de mine, nu pot sta cu copilul cu orele la san asa cum cerea initial, eram intr-un puseu cand am ajuns acasa si voia numai san.
AlexandraRr
Scris: Wednesday, December 26, 2018 11:11 PM
Nivel

GeorgianaB wrote:

Nu trebuie sa o luati de la capat, o urmaresti daca vrea san, tu incerci, nu ai nimic de pierdut. Te inteleg ca ati trecut printr-o perioada agitata cu alaptarea, cum si eu eram determinata sa fac tot ce imi sta in putinta sa il alaptez exclusiv am ajuns la concluzia ca poate nu este de mine, nu pot sta cu copilul cu orele la san asa cum cerea initial, eram intr-un puseu cand am ajuns acasa si voia numai san.

Ai dreptate, nu stiu eu de ce nu am reusit sa ma impac cu ideea alimentatiei mixte. Cand am renuntat la alaptare am zis ca daca voi mai avea un copil voi lua din start medicamente sa nu am lapte, atat de frustrata eram si sincer imi este frica sa nu ajung iar acolo. Am sa o urmaresc pe fata si maine sa vad ce ar vrea ea si sa gasesc o cale sa ma impac cu decizia. Multumesc mult, nu stiu cum nu am luat in calcul si alimentatia mixta pe termen lung, mi se parea mereu ca ii dau completare pana reusesc alatarea exclusiva Big Surprise Daca reuseam sa fiu si eu asa isteata ca si tine si sa imi gasesc linistea si echilibrul mai devreme probabil nu eram asa traumatizata :))
fluturash26
Scris: Wednesday, December 26, 2018 11:12 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Andreea-Alexandra wrote:
Mamici am intrat sa va uram Craciun fericit!!!Eu am Mos Craciunul meu :)

http://imgur.com/gallery/crR6LZo

Ce Mos tinerel ai tu acolo.. mi se pare ca iti seamana sa stii..ras
fluturash26
Scris: Wednesday, December 26, 2018 11:14 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:
Super pozici cu bebei pe aici coeur
Azi se implineste 1 an de cand am aflat ca sunt insarcinata, azi s-a intors singur pe burta strumful meu, a inceput sa scoata sunete dragute cand rade in hohote, e plin de surprize piticul meu coeur
Va pupacim! pupici

https://ibb.co/Qd5dv87

Deci vezi ca are ritmul lui? De acum esti mai linistita...foarte frumos strumful..hearts
fluturash26
Scris: Wednesday, December 26, 2018 11:16 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:

Alexandra vezi poate s-a invatat sa suga. Stii ca asa am patit si eu. Mai incearca din cand in cand.hearts
fluturash26
Scris: Wednesday, December 26, 2018 11:20 PM
Nivel

Uitati si craciunita mea.hearts

fluturash26 attached the following image(s):
img-20181226-wa0004.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.