Clubul mamicilor incepatoare - 6
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mgeorgiana85
Scris: Monday, December 3, 2018 6:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/3/2016
GeorgianaB wrote:

Ce baiat mare si frumos ai hearts
Abia astept sa il imbrac si eu in ren :)))
Sa fi fost agitat de la piscatura ? Se mai intampla si evenimente din astea, noi ne panicam, ei cresc mari... nu prea avem cum sa le evitam din pacate

Abia astept poza! coeur
Nush de la ce sa fi fost, cert e ca la noi sunt acumulate 3 chestii, tot ce e posibil. Numai ce am iesit din salt, si cu puseul...toate la un loc
Mgeorgiana85
Scris: Monday, December 3, 2018 6:36 PM
Nivel

delia.c.yaya wrote:
Mamici, am nevoie de incurajari.
Azi ziua 1 dieta rina. yes

Bafta! dance
Si eu de cand tot zic ca o incep...Lol
GeorgianaB
Scris: Monday, December 3, 2018 6:43 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Mgeorgiana85 wrote:

Abia astept poza! coeur
Nush de la ce sa fi fost, cert e ca la noi sunt acumulate 3 chestii, tot ce e posibil. Numai ce am iesit din salt, si cu puseul...toate la un loc

Mai bine zis “bine ca ati scapat” :)))
Urmeaza puseul de la 3 luni care am inteles ca este mai periculos dar treceti cu bine si peste el ! majoreta
MaryPoppins
Scris: Monday, December 3, 2018 7:04 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Delia, Andreea, voi ce inaltime aveti de vreti sa slabiti de la 66 kg? ras ca eu am ramas gravida la 68-69 si eram slaba, daca cobor sub 65 imi ies toate oasele pe afara. 1,65m am eu dar parca is construita din structura metalica Lol
Andreea06
Scris: Monday, December 3, 2018 7:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
MaryPoppins wrote:
Delia, Andreea, voi ce inaltime aveti de vreti sa slabiti de la 66 kg? ras ca eu am ramas gravida la 68-69 si eram slaba, daca cobor sub 65 imi ies toate oasele pe afara. 1,65m am eu dar parca is construita din structura metalica Lol

1,63 am. Cand am ramas aveam 72kg. Deci acum as fi mai ok pt sarcina 2 si sper tot asa putin sa iau :)) dar ideal ar f 55kg pt mine :) am solduri late, se vede orce kg in plus.
delia.c.yaya
Scris: Monday, December 3, 2018 7:24 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
MaryPoppins wrote:

1.65 eu!
Aveam 58 când am ramas gravida..
Si eu sunt lata in solduri si se vede ciudat de parca am un dovleac in loc de fundLol
Si eu una sper si mai jos.. Aratam tare bine la 54kghohot
Mgeorgiana85
Scris: Monday, December 3, 2018 8:38 PM
Nivel

GeorgianaB wrote:

Mai bine zis “bine ca ati scapat” :)))
Urmeaza puseul de la 3 luni care am inteles ca este mai periculos dar treceti cu bine si peste el ! majoreta

Cat tine oare puseul? uff
MaryPoppins
Scris: Monday, December 3, 2018 9:29 PM
Nivel

Mai fetelor, soldurile ca soldurile, dar eu am un fund Lol oricat de slaba as fi fundul tot e bombat hohot la un moment dat aveam sub 60kg in facultate, de s-a speriat maica-mea cand am mers acasa si m-a trimis la doctor. Eu mai am 10kg pana la greutatea de dinainte de sarcina, deci imaginati-va cata is Crazy oricum e bine, la alea 26+kg pe care le-am luat in sarcina Lol

Sa aveti bafta cu dieta, ca eu m-am resemnat deocamdata. Asa pofta de dulciuri si fainoase n-am avut niciodata. Nici nu stiu daca e de la alaptare sau e pur si simplu nesimtire :))
MaryPoppins
Scris: Monday, December 3, 2018 9:38 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:
Salutare mamici!
Noi azi am fost la mf, se pare ca ieri l-a piscat un paienjenel de manuta. Aseara cand l-am pregatit de baita a vazut sotul ca eu ma jucam cu el ras
Acum o sa vedem urmatoarele zile cum se manifesta, febra nu a facut deloc, nici nu plange de la piscatura aia. Am vazut ieri ca era agitat acum nu stiu daca era de la salt, de la puseu sau de la piscatura. Mi-a dat fenistil gel si nidoflor sa alternez.
Va lasam o pozica cu micul ajutor a lui Mos Craciun coeur

https://ibb.co/JdQJsZZ

Are 3 luni ajutorul Mosului, ce mare si frumos e hearts
MaryPoppins
Scris: Monday, December 3, 2018 9:40 PM
Nivel

Lore, ma bucur sa aud ca e mai bine Stefan computerlove sa va dea drumul acasa si sa te mai relaxezi un pic, vine perioada cu pregatirile pt Craciun si e bine sa iti iei mintea de la ce s-a intamplat.
Mgeorgiana85
Scris: Monday, December 3, 2018 10:26 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Are 3 luni ajutorul Mosului, ce mare si frumos e hearts

computerlove
lore.t.
Scris: Monday, December 3, 2018 10:32 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
MaryPoppins wrote:
Lore, ma bucur sa aud ca e mai bine Stefan computerlove sa va dea drumul acasa si sa te mai relaxezi un pic, vine perioada cu pregatirile pt Craciun si e bine sa iti iei mintea de la ce s-a intamplat.

Da...ms Mary :* pe cand a inceput si el sa manance mai bine mancare solida am intrerupt, acum o luam de la capat. Azi avea deja 8 kg deci a si dat jos 200 g. In spital a invatat sa stea singur in fund si sa isi suga degetele de la picioare :)) dintii inca nu se vad dar daca pun mana se simte asa tare :o

Fetelor si eu stagnez la 65 kg de 4 luni...dar cum ziceai si tu deocamdata asta e ultima mea problema desi am 1,58 si se vede bine diferenta...de la 54 kg si si atunci aveam burta apoi acum...noi sa fim sanatoase! Bafta fetelor sa ajungeti la cat vreti ca mai repede! :D
alina89
Scris: Monday, December 3, 2018 10:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:

Bafta! Sa slabesti repede :)
Eu stagnez la 66,ceva kg de ceva timp.. daca as mai da 10kg as fi model Lol in mintea mea.

Eu am 56.5-57 si stagnez de ceva timp.. si nu arat tocmati ca un model Lol (1.60cm)

Pt babynest votez si eu Alle.p ras (desi nu era cu vot sic )
MaryPoppins
Scris: Monday, December 3, 2018 10:57 PM
Nivel

Daca e cu vot, atunci votez si eu pt babynest Lol
Alle.p
Scris: Tuesday, December 4, 2018 3:19 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Multumesc tuturor pt raspunsuriDistanceKiss
Stiu ca multe sunt inutile si nu ma voi apuca sa cumpar prea multe pana nu vad ca voi avea nevoie. Si pt primul am luat foarte pu?ine. Deocamdata ma informez pt ca nu stiu daca voi cumpara ceva inainte de a naste...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.